| Najnovije Novosti i obavjestenja. |
10-27-2006, 18:54
|
|
|
Usisivač postova
Registrovan: Oct 2004
Pohvalio Puta:: 5
Pohvaljen 31 Puta u 8 Tema
|
www.Legalizacija.org
Otvorili smo blog za sad na stranici www.legalizacija.org
registrujte pa nam pisite i ako bude dobro objavicemo. Mali korak sto kaze doors ali dobar za pocetak...
|
11-07-2006, 15:02
|
|
Registrovan: Sep 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
evo ja sam registriran međutim nemogu doći do stranice za unos teksta tj. dobijem sljedeću poruku:
Quote:
|
Nemate dovoljna prava da pristupite ovoj strani.
|
ps. bilo bi dobro da se doda i dirketni link na login (možda negdje dolje u footeru)
|
|
|
11-07-2006, 15:36
|
|
|
( .)(. )
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
|
ja sam se odavno registrovao a sad ne mogu da nađem login :lol:
|
|
|
11-07-2006, 17:04
|
|
|
Marihuana Home Grower
Registrovan: Jun 2006
Pohvaljen 2 Puta u 1 Tema
|
Registrovao sam se i ja isto, i isto nema "Login"-a, doduše ostavio sam "comment" koji čeka "moderation" kao i prošli put, kad nije bio objavljen.???

Contact me at: koki [at] vutra [dot] org
|
|
|
11-07-2006, 19:16
|
|
|
Grizem beton,zvacem armaturu
Pohvaljen 3 Puta u 3 Tema
|
Genjo!!!!
|
11-08-2006, 00:22
|
|
Registrovan: Aug 2005
|
e moze jedna konstruktivna ideja u vezi bloga... da se stavi mogucnost svima da postaju razne tekstove prema kategorijama, nes u stilu wikipedije... privuklo bi veci interes, i naravno uputilo ljude u HQ vutra.org :idea:
|
|
|
11-08-2006, 11:08
|
|
|
Usisivač postova
Pohvalio Puta:: 5
Pohvaljen 31 Puta u 8 Tema
|
Quote:
|
Originally Posted by |{ 1 T @
e moze jedna konstruktivna ideja u vezi bloga... da se stavi mogucnost svima da postaju razne tekstove prema kategorijama, nes u stilu wikipedije... privuklo bi veci interes, i naravno uputilo ljude u HQ vutra.org :idea:
|
To je i poenta :--)
http://legalizacija.org/wp-login.php
neke od vas sam postavio kao authore kojima sam prepoznao nick ovdje sa foruma. Takodje predlozite nove kategorije za sajt i ideje.
Ukoliko jos neko zeli da ga dodam kao authora neka se javi ovdje da znam da bezveze ne dajem autorska prava.
|
11-08-2006, 12:59
|
|
|
|
Sce je to u redu,ali kako da se logujemo i da post-ujemo?!
|
11-08-2006, 20:13
|
|
|
( .)(. )
|
http://legalizacija.org/wp-admin/post.php - pošto se uloguješ
Quote:
|
Originally Posted by |{ 1 T @
|
Za tako nešto je trebalo instalirati wiki sistem... ali dobro, proći će i ovo :)
|
|
|
11-12-2006, 16:46
|
|
|
genjo zašto ne staviš da useri automatski postanu contributori tako da ne moraš svaki put posebno davati dozvole.
Tako će user moći napisati post ali se on neće objaviti sve dok ga editor ne moderira.
Quote:
|
Originally Posted by GreenMan
Sce je to u redu,ali kako da se logujemo i da post-ujemo?!
|
ne znam dal si saznao kako ali za sve one koji još nisu saznali evo jedan mali howto.
Kako pisati tekstove za legalizacija.org
A) ako se još niste registrirali
1. sve što trebate je na legalizacija.org kliknuti registracija (desno gore) te proci proceduru
B) ako ste registrirani
2. za logiranje otidite na stranicu http://legalizacija.org/wp-login.php
3. na kontrolnoj tabli (prva stranica koja vam se pokaže nakon što se logirate) kliknite link write a post ili piši i to je sve. Kad ste napisali tekst kliknite objavi i priča je gotova. Ukoliko želite post objaviti kasnije kliknite sačuvaj
Ako vas zanima malo više o korištenju wordpress sustava: http://codex.wordpress.org/Writing_Posts
4. ako nemate link iz tocke 3 kontaktirajte vutragenju ili nekog drugog admina da vam dodjeli prava za postanje
|
|
|
12-16-2006, 13:08
|
|
Registrovan: Oct 2006
|
zašto se legalizacija.org tako rijetko posjećuje, u stvari bolje rečeno zašto tamo nema nikog osim nekoliko padobranskih postova.
i zašto se tamo teme nemreju organizirati kao na vutri.org
u stvari ovo drugo pitanje nije pitanje već samo retorički pokušaj da se prihvati prijedlog da se omogući organiziranje tema kao na vutri.org
|
|
|
12-16-2006, 14:41
|
|
|
|
Pa ono je blog a ovo ovde je forum tako da se teme ne mogu organizovati kao ovde...Vutragenjo je trenutno najkompetentniji po tom pitanju.
Inace ima samo par tekstova jer niko nije napisao nista. :)
Ajmo dobrovoljci...
|
12-16-2006, 23:56
|
|
Registrovan: Mar 2005
|
Sto se tice sajta legalizacija.org, mislim da je potrebno da napravite neku redakciju, koja bi prikupljala vesti sa neta, sa mailing lista i velikih sajtova poput cannabisnews.com. na Irie-People.com je postojala neka probna verzija vesti, koje su prikupljane sa UKCIA mreze, cannabis culture magazina, high times-a, soft secrets-a. Jedno znajte, ako budete ostavili posetiocima da popunjavaju sajt, necete se mnogo usreciti, ali ako im date razlog da ostanu i citaju, i dodju ponovo... Ko zna, mozda cemo i uspeti da informisemo veci broj ljudo...
|
|
|
12-17-2006, 01:15
|
|
|
jel postoji di neki "mission statement", manifest ili nešto treće u kojem se objašnjava čemu služi l.org, što se time želi postić , kome je namjenjena ...
a kad smo već kod toga koja bi trebala biti razlika l.org-a i vutra.org (ne mislim u tehničkom blog vs forum) već u sadžajnom smislu) ako uopće postoji?
|
|
|
12-17-2006, 19:56
|
|
|
( .)(. )
|
Pa koliko sam ja skontao, vutra.org treba da informiše ljude o biljci i da nema mnogo sa legalizacijom, a legalizacija.org - obrnuto: dakle, tu je diskusija o legalizaciji i planiranje akcija, a tekstovi o samoj marihuani kao biljci da budu na ovom sajtu.
Mada, vidi se po posećenosti l.org koliko smo aktivni po pitanju legalizacije :(
|
|
|
12-18-2006, 11:59
|
|
Registrovan: Mar 2005
|
Pa koliko sam ja sa svojih godina koliko imam shvatio te dve stvari su jedne te isto. Moras promovisati sve aspekte, ako zelis da pruzis prave informacije. A u Srbiji, inace nema javno poznatih organizacija posvecenih ovom pitanju, tako da je jos uvek bilo kakva prica o tome koliko se ucinilo, u najmanju ruku prerana. Treba se pokrenuti i postaviti neka konkretna pitanja u odredjenim krugovima i zapoceti javnu debatu. I van foruma...
|
|
|
12-18-2006, 14:07
|
|
Registrovan: Oct 2006
|
Quote:
|
Originally Posted by dread irie
Pa koliko sam ja sa svojih godina koliko imam shvatio te dve stvari su jedne te isto. Moras promovisati sve aspekte, ako zelis da pruzis prave informacije. A u Srbiji, inace nema javno poznatih organizacija posvecenih ovom pitanju, tako da je jos uvek bilo kakva prica o tome koliko se ucinilo, u najmanju ruku prerana. Treba se pokrenuti i postaviti neka konkretna pitanja u odredjenim krugovima i zapoceti javnu debatu. I van foruma...
|
ja isto to kažem.
informacije o biljci između ostalog podrazumijevaju i temu o progou biljke pa u tom smislu smatram da je spika o legalizacjii potrebna ne samo spika već čitav jedan sklop ponašanja.
fala bogu pa je netko preveo cannaprag.net više na http://www.vutra.org/forum/viewtopic.php?t=1593
|
|
|
12-18-2006, 16:52
|
|
|
ja to zamišljam kao i avram ali kad vidim kategoriju uzgoj ili biljke malo se zapitam (prethodno pitanje)
jer oprositi će te mi na tome ali ja legalizaciju i savjete za uzgoj niako nemogu strpati u isti koš
|
|
|
12-18-2006, 18:16
|
|
|
buntovnik bez razloga ;)
Registrovan: Jun 2006
|
Pa sad imas pravo i nemas...zavisi kako gledas na to 8)
Ako gledas da se posle legalizacije odobri normalno gajenje za svoje potrebe onda nema razloga ne pisati o samostalnom gajenju.
Po meni to znaci jedno te isto jer se u glavama korisnika nalazi vec dekriminalizovana vutra koja cak ni sada ne predstavlja ozbiljno krsenje zakona vec samo neodobravanje istog i iz tog razloga samostalno gaje.
|
|
|
12-18-2006, 21:38
|
|
|
dakle da se malo jasnije izrazim:
ne vidim kako savjeti o uzgoju daju argumente za legalizaciju.
|
|
|
| Opcije Teme |
Pretraži Temu |
|
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules