| Najnovije Novosti i obavjestenja. |
10-10-2007, 22:02
|
|
Registrovan: Jul 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
počela su predizborna prepucavanja, biti će zanimljivo pratiti ih...
|
10-11-2007, 11:27
|
|
|
Marihuana Home Grower
Registrovan: Jun 2006
Pohvaljen 2 Puta u 1 Tema
|
MA ne vjerujem da će iko se dotaći Cannabis-a - Marihuane itd...

Contact me at: koki [at] vutra [dot] org
|
|
|
10-11-2007, 15:36
|
|
Registrovan: Sep 2007
|
Quote:
Originally Posted by Bezze_Sa
MA ne vjerujem da će iko se dotaći Cannabis-a - Marihuane itd...
|
o, pa kako ne... http://www.net.hr/vijesti/page/2007/10/10/0655006.html
tog su se prvog dotakli... dok je zlog kanabisa, dotle je i nacina da se paznja skrece s krupnijih drustvenih problema i pitanja ko sto su korupcija i poduzetnicki kriminal i (...po zelji nastaviti niz...)
kad god desnica zakljuci da treba posijati strah medju biracima (a to je uvijek), poteze se problem droge, ali ne daj boze da bi se o njemu razgovaralo kroz argumentiranu i znanstveno utemeljenu razmjenu stavova... tako nesto ih uopce ne zanima jer bi se onda morali suociti sa govnima i nebulozama koje proseravaju, droga opcenito i kanabis pojedinacno ih zanimaju jedino kao orudje kojim mogu prestravit ljude koji o tome malo ili nista ne znaju. odgovaraju im i dezinformacije i neznanje, i kontradikcije jer u "dijalogu" koji je na njima baziran ne moraju uciniti nista nego ko i uvijek mantrati "droga je zlo". za statistike, legislativu, planove borbe protiv ovisnosti, dekriminalizaciju, sirenje informacija i slicne stvari ih zaboli fino kurcina... ko i za ljude na cijoj grbaci se to ko i uvijek lomi.
a idealno im dodje i taj kenjkavi i jedva artikulirani stav koji zauzima, ajmo rec lijeva, opozicija jer je lijeve strah otvoreno uc u dijalog da ne prestrase ionako vec prestrasene neodlucne birace, pa umjesto da se potrude pretvoriti tu raspravu u nesto zdravorazumski i konstruktivno, oni pristaju na primitivno natezanje i glupiranje tipa "vi ste drogerasi!" "nismo!" "jeste!" "nismo!".... zbog toga nikako da se o tome (a i o vecini drugih stvari ako cemo iskreno) zapravo pocne razgovarati.
i onda imas ispocetka i ispocetka i ispocetka situaciju u kojoj, cim se potegne razgovor o bitnim i gorucim pitanjima kao sto je dekriminalizacija, desnica pravednicki ustaje, upre svojim bogoodabranim prstom i vikne: "oni su za drogu", tj. prevedeno: "oni su protiv nacije, protiv djece, protiv zivota, protiv majke prirode, *ili kojeg god idiotskog pojma koji u biti ne znaci nista mozes smisliti*"....
debilana.
|
|
|
10-11-2007, 18:21
|
|
Registrovan: Sep 2006
|
eto jučer su se opet dohvatili trave.
|
|
10-12-2007, 19:49
|
|
|
zajebant
Registrovan: Jan 2007
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 4 Puta u 3 Tema
|
http://www.vecernji.hr/newsroom/zani...32863/index.do
kad demokrscani preuzmu vlast svi ce sa sa sjetom sjecati Old Amsterdama
|
|
10-12-2007, 20:06
|
|
|
|
10-14-2007, 13:28
|
|
Registrovan: Feb 2007
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
|
Ma nece nikad jer niko napusen se nebi bacio sa mosta i nebi napravio nikakav incident koji bi ugrozio legalan status trave
|
|
10-14-2007, 15:07
|
|
|
ma nizozemci su uvijek bili avangarda. To može samo značiti da će sad svi ostali legalizirati sve :)
al nizozemcima je već pomalo puna kapa neodgovornih turista koji se dolaze izbiti iz cipelica i raditi sranja tako da me uopće nebi čudilo da zabrane prodaju turistima.
|
|
10-14-2007, 16:23
|
|
Registrovan: Feb 2007
|
Ma da razumijem te al shvati da oni to nisu legalizovali zato sto marihuana nije toliko stetna,zbog npr.medicinskih svrha ili sta ja znam nego samo zbog novca i turizma.
Pa i sam znas da holanđani ne puse toliko travu cak su rađene neke ankete i mladi u Švicarskoj vise puse travu nego mladi u Holandiji,vise nego dovoljan razlog da ostane legalizovana, cisti turizam,zarada novca.(eh da smo mi balkanci bili tako pametni sad bi uzivali LoL)
|
|
10-18-2007, 14:21
|
|
|
professor emeritus
Registrovan: Jul 2006
|
Kako u prirodi sve teče bez naprezanja i lomova! Proljeće uvijek sigurno dolazi, drveće iznova pupa, sunce kruži, mjesec ide svojim putem bez zastoja, ptica maše krilima i leti... U tome je tajna! Ja ništa ne vidim, a ptica se o to ''ništa'' oslanja krilima i leti!
|
|
|
10-28-2007, 11:35
|
|
|
zajebant
Registrovan: Jan 2007
Pohvaljen 4 Puta u 3 Tema
|
|
|
10-28-2007, 14:11
|
|
|
Prosvjed protiv zabrane halucinogenih gljiva
|
10-29-2007, 12:12
|
|
Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 15 Puta u 13 Tema
|
|
|
|
|
10-29-2007, 12:35
|
|
|
pristojan momak
Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 6 Puta u 5 Tema
|
***** ti takvu 'drzavu' i takve 'prijateljice'... Jako zalosno, ne znam ni zasto sam citao ovo, samo me izbediralo...
10-29-2007, 12:39
|
|
Registrovan: Apr 2007
|
Quote:
Originally Posted by Weedran
|
ovo je idiotizam samo takvi...gotovo ista kazna kao i za terorizam,ubojstvo ili PRONEVJERU 50 MILIJUNA KUNA
|
10-29-2007, 12:45
|
|
|
mr. gljiva
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema
|
Nešto strašno...neću psovati jer nema te kletve za ovakav zakon i ovakvu 'državu'.
Sada smo dobili i dokaz da zakon jest takav kakvog su ga i izglasali pa stoga savjetujem još veći oprez svima, pogotovo ljudima koji uzgajaju za sebe! Dobra djela, a koja imaju veze sa travom se ne isplate. :(
Čuvajte se ljudi, pamet u glavu i sretno...
Peace 

|
|
|
10-29-2007, 13:58
|
|
Registrovan: Sep 2007
|
uzas, uzas, uzas. kakva zemlja, odurno nesto... pred nekoliko godina maloljetni sin privatnog poduzetnika iz makarske, bez vozacke dozvole, mrtav pijan, u tatinom bmw-u je doslovce raskomadao dvije curice, jednu od 15, drugu od 14 godina vozeci 120 kroz naseljeno mjesto. 2 godine uvjetno. sucevo pojasnjenje presude, doslovce: "postoje brojne olakotne okolnosti, a i mladic je iz ugledne obitelji pa nema potrebe za strozom kaznom".
pred manje od godinu dana slican slucaj, 23godisnji sin gospodina zuzica tajkuna, pijan i prebrz za volanom, ubije 19godisnju curu, a decka joj spremi u kolica. prije toga bio je 19 puta prijavljivan zbog prometnih prekrsaja, 5 puta zbog voznje u pijanom stanju!!!! sudjenje je pocelo ovaj mjesec, zakon predvidja kazne od 1 do 10 godina za izazivanje prometne nesrece sa smrtnom posljedicom. sto biste rekli, koliko ce dobiti?
a ta dva primjera su tek kap u moru...
uskoro su izbori. hvata me mucnina kad se sjetim da je vrlo vjerojatno da ce vladajuca stranka biti ponovno izabrana.
|
|
|
10-29-2007, 15:14
|
|
Registrovan: Nov 2006
|
Bas sam mislio postat ovo sto je lik dobio dve godine.
To ti je hrvatska za napredak i hrvatska koja "ide prema europi"
Bogati sram me je zivjet u ovakvoj drzavi.
|
|
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|