| Najnovije Novosti i obavjestenja. |
06-18-2007, 13:51
|
|
|
Grizem beton,zvacem armaturu
Registrovan: Oct 2004
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 3 Puta u 3 Tema
|
Quote:
DUVAJU LI TRAVU
Za razliku od Zorana Milanovića, novog lidera hrvatskog SDP, srpski političari tvrde da da nikad nisu konzumirali marihuanu
BEOGRAD - Srpski političari su u mladosti bili hodajući sveci. Tako se barem čini na osnovu njihovih odgovora na pitanje Kurira da li su ikad konzumirali marihuanu. Naime, u našoj anketi redom su negirali da su ikad "duvali travu", a tek po koji je stidljivo priznao da je bio blizu, ali da je odoleo tom iskušenju.
Inače, povod za ovu temu bila je nedavna izjava Zorana Milanovića, naslednika Ivice Račana na mestu predsednika hrvatske Socijaldemokratske partije, koji je javno priznao da je u mladosti probao marihuanu.
- Davno, 1985. godine na maturskoj večeri. Grbavo iskustvo. Ne preporučujem. Ako već trebate opijate, popijte čašu vina - savetovao je Milanović svoje sagovornike na internet diskusiji hrvatskog portala Indeks.
Ministar za infrastrukturu Velimir Ilić kaže za Kurir da je trava uvek bila daleko od njega.
- Ma kakvi! Od malena sam se bavio sportom, a čak nikada nisam pušio ni cigarete. Moj otac je bio strastven pušač, i pušio je tri pakle dnevno, tako da sam i na duvan alergičan - kaže ministar.
- Da li znate šta je gandža? - pitali smo i poslanika Sandžačke demokratske partije Mehu Omerovića.
- Kako ne bih znao. To je marihuana - odgovorio je on, dodajući da njegov tačan odgovor ne znači da je i njen konzument.
- Osim duvanja u balon, kad sam bio dete, ništa više nisam stavio u usta, posebno ne takve sadržine. Svako ima pravo da duva šta god hoće i neka svako puši šta mu je milo - poručio je Omerović.
Ako mu je za verovati, marihuanu nikad nije probao ni predsednik SPS Ivica Dačić.
- Nikada nisam koristio nikakve droge. Meni nisu potrebna takva sredstva da bih bio veseo - štreberski je odgovorio Dačić, dodajući da nema ništa protiv što je Milanović duvao, ali se pita da li su to znali oni koji su ga izabrali.
Vaspitno-roditeljsku lekciju o konzumiranju marihuane naširoko je objasnio i funkciner SRS Dragan Todorović.
- Nikada nisam koristio bilo kakvu drogu, a kako stvari stoje, neću ni u buduće. U svakom slučaju, da sam na mestu ljudi koji koriste droge, bio bih oprezan i vodio bih računa gde to izjavljujem, jer takvo iznošenje činjenica u javnosti može postaći mlade generacije da se i oni povedu za primerom - skrenuo je pažnju Todorović.
On je dodao da su u njegovo mladalačko doba samo retki konzumirali droge, i to "uglavnom mladići i devojke iz najvišeg socijalnog staleža". I poslanik DSS Željko Tomić tvrdi da nikada nije duvao.
- To vam je od mene daleko koliko i vasiona. Verovatno je to sada trend. Nemam ništa protiv, ali ja nisam zainteresovan - kaže Tomić.
Poslanik DS Srđan Milivojević kaže da ne troši čak ni cigarete i alkohol, a kamoli marihuanu, ali kako kaže, primećuje da neki srpski političari jesu zavisnici.
- Upoznao sam mnogo zavisnika od fotelje, vlasti i privilegija, a bogami, neki su krenuli u ozbiljnu kampanju protiv Tomice Milosavljevića, jer izgleda, u apotekama nema dovoljno bensedina - kaže Milivojević.
Čanak: Svako normalan je duvao
Lider LSV Nenad Čanak jedini nije tvrdio da nikad nije duvao travu. On, međutim, nije hteo da prizna ni da je konzument.
- Braniću se ćutanjem - odgovorio je Čanak, dodajući da će novog šefa SDP njegovi birači sigurno razumeti.
- Čovek te generacije koji nije slušao rok, vozio motor i duvao travu, obavezno je otišao u neki ekstremizam - zaključuje Čanak.
Vučelić: Samo sam pućkao
Milorad Vučelić najpre je rekao da nije probao marihuanu, ali se onda prisetio.
- Jesam, doduše, jednom bio u prilici, ali pošto ne uvlačim dim već samo pućkam, izbacili su me iz tog društva, da im ne štetim robu - setio se Vučelić, dodajući "da to nije ništa skandalozno"
- Ako je novom predsedniku SDP to je jedina mana, svaka mu čast! - kaže Vučelić.
|
Kurir,17.06.2007.
Covece kad slusas ove politicare pomislio bi da su sami andjeli u ljudskom teslu.Tako cisti i cedni,sacuvaj Boze da je neko pusio marihuanu...ne piju,ne puse,ne kockaju se,ne lazu,ne kradu,cine samo dobra dela,svi se bave sportom,verovatno su jos uvek i nevini...koje licemerje....bruka
|
06-19-2007, 17:59
|
|
|
zajebant
Registrovan: Jan 2007
Pohvaljen 4 Puta u 3 Tema
|
|
|
06-21-2007, 15:39
|
|
Registrovan: Apr 2007
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
|
|
06-27-2007, 10:34
|
|
Registrovan: Dec 2005
Pohvaljen 3 Puta u 2 Tema
|
Marihuana smanjuje svrab i oticanje
Da je marihuana doista ljekovita biljka dokazuje i 'bakina mast' koja je bila melem za ekceme i alergijske reakcije. Nekada davno mogla se kupiti u ljekarnama. I, sva je prilika, opet će.
Prije stotinu godina u ljekarnama se mogla kupiti "bakina" mast s ekstraktom marihuane kao kućni lijek za ekceme i druge alergijske reakcije kože, no poslije je povučena s tržišta jer se smatralo da je riječ o prijevari.
Njemački znanstvenici sada su utvrdili da marihuana doista smanjuje svrab i oticanje kod alergijskih reakcija kože i zatražili ponovnu procjenu starog bakinog lijeka.
Istraživanje, provedeno na miševima, otvara put novim tretmanima za iritiranu kožu na bazi marihuane.
Ekstrakte konoplje tradicionalno se koristilo za liječenje upala i moglo ih se kupiti u ljekarnama početkom 20. stoljeća.
No sumnje u učinkovitost netestiranog proizvoda, zajedno s bojazni od kemikalije THC koja izaziva halucinogene efekte, doveli su do njihove zabrane 1930-ih.
06-27-2007, 18:10
|
|
Simon Champion!
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
Biljke mu se taman pocele mastit(pogledajte filmic) kad su dosli panduri i rekli  .
http://dnevnik.hr/bin/article.php?ar...how_media=6837
Al i on je bia optimista sa 100 biljaka posri zagreba...
|
06-28-2007, 13:04
|
|
|
( .)(. )
|
E ovi srpski političari, što reče green, sve cvećke, ali neki su rekli da nemaju ništa protiv, da je to trend, itd... što me raduje :)
Čanak car :) mada ga politički nešto i ne gotivim :P
|
|
|
09-24-2007, 18:45
|
|
|
professor emeritus
Registrovan: Jul 2006
|
Bog izbija kao svjetlo iz svake stvari stvorene i svakog života koji se miče. Osamljen kamen na žalu ima aureolu njegova daha, i oblijeva ga jutrom i večerom, kao ljubičasti fluid, sjaj sunca koje se ne vidi. On je kao toplina u dahu svega što živi. On je gluh za sate koji izbijaju i cijepaju vrijeme na parčad, i on je slijep za dan i noć i sve promjene vremena. On je kao miran sjaj i velika tišina u kojoj se čuje glas koji ga niječe. On tako dobro šuti da se već pomišlja da ga nema.
A on je mirno srce svih atoma.
|
|
|
09-24-2007, 19:33
|
|
Registrovan: Dec 2005
Pohvalio Puta:: 1
|
oni su brojali sjemenke...
Edit: Avram: Obrati pažnju na pravilnik
|
09-26-2007, 10:30
|
|
Registrovan: Sep 2007
Pohvalio Puta:: 0
|
............
Last edited by GreenMan : 09-27-2007 at 19:48.
Reason: Totalno pogresna tema!
|
|
|
09-26-2007, 12:32
|
|
|
zajebant
Registrovan: Jan 2007
Pohvaljen 4 Puta u 3 Tema
|
ima danas u Slavonskom domu slika i tekst uhvatili nekog tipa u Sisku sa par grama vutre i tri biljke pod stednima valjda nije netko od nasih.
|
|
09-27-2007, 19:45
|
|
|
|
Evo danas je u casopisu Lepota i Zdravlje izasao kratak clanak i na slici list drage nam biljek.Objavili su da je prepisan prvi recept za medicinsku upotrebu marihuane.I da moze da pomogne kod multiple skleroze i kod gubitka apetita.Konacno nesto pozitivno. :)
|
09-30-2007, 20:41
|
|
Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 15 Puta u 13 Tema
|

|
|
|
10-01-2007, 00:47
|
|
|
( .)(. )
|
Quote:
Originally Posted by GreenMan
Evo danas je u casopisu Lepota i Zdravlje...
|
Čitaš lepotu i zdravlje? 
|
|
|
10-01-2007, 11:32
|
|
|
|
Pa prelistam kad koleginica kupi.Nije bas da citam.Ali list vutre nisam mogao da ne vidim.
|
10-01-2007, 21:54
|
|
|
professor emeritus
Registrovan: Jul 2006
|
http://www.vecernji.hr/newsroom/blac...24663/index.do
Zanimljiv članak...
Ček it aut...samo mi računica nije baš jasna, hehe... :)
Bog izbija kao svjetlo iz svake stvari stvorene i svakog života koji se miče. Osamljen kamen na žalu ima aureolu njegova daha, i oblijeva ga jutrom i večerom, kao ljubičasti fluid, sjaj sunca koje se ne vidi. On je kao toplina u dahu svega što živi. On je gluh za sate koji izbijaju i cijepaju vrijeme na parčad, i on je slijep za dan i noć i sve promjene vremena. On je kao miran sjaj i velika tišina u kojoj se čuje glas koji ga niječe. On tako dobro šuti da se već pomišlja da ga nema.
A on je mirno srce svih atoma.
|
|
|
10-01-2007, 23:07
|
|
|
Usisivač postova
Pohvalio Puta:: 5
Pohvaljen 31 Puta u 8 Tema
|
Quote:
Originally Posted by Rafazi_pihe
|
Sa komentara:
Quote:
tommee * 30.09.2007 * 17:44 Odgovor sjajan posao! znaci, nabavljao je dope po 2950 funti, znaci 4225 eura, a prodavao po 3500 eura...il je nas novinarcic malkice pobrkao gbp i eur ili je lik kreten....
|
|
10-09-2007, 01:04
|
|
|
|
10-09-2007, 17:46
|
|
|
( .)(. )
|
Ajde neko nek prevede ovu vest na nama poznat jezik :) da stavim na l.org
|
|
|
10-10-2007, 19:54
|
|
|
mr. gljiva
Registrovan: Sep 2006
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema
|
ima nade ;-) a ona je kurva :P
(nije novinska vijest)
Hohoho društvo 
Izgleda da će biti zanimljiva borba oko tih izbora u Hr...sad sam gledao dnevnik i jedni pljuju po drugima kao nenormalni
SDP kaže da HDZ štiti bosseve i dilere, a da jebe male konzumente na što HDZ odgovara SDP-u kako oni žele legalizirati marihuanu pa da se svi mladi mogu drogirati :DDD
buahahahaha...
Uglavnom, čuo sam negdje i riječ DEKRIMINALIZACIJA!!! To je ona Ingrid mislim branila stajalište da SDP nije za legalizaciju već za dekriminalizaciju malih konzumenata...e sad..tko tu sere i puni jaja još ćemo vidjet :D
Peace 
|
|
|
10-10-2007, 21:58
|
|
Registrovan: Jul 2007
Pohvalio Puta:: 0
|
|