| Najnovije Novosti i obavjestenja. |
01-03-2007, 00:46
|
|
Registrovan: Nov 2005
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
Apropo ovih policijskih saveta iz Grčke:
ako ljudi budu kuvali Vu u vodi zajedno s nekakvim masnoćama, baš će dobiti hash ulje, kako da ne.
Dobra im fora da tako ljudi upropaste trud.
A i to da je ova iz staklenika 12 puta skuplja od outdoor-a - netačno. Najjeftinija albanska puška je tamo 2 Eur pa naviše, a grčki outd. (inače izvanredan) je 5,6,7,8 pa i više eur, dok su indoori od 8 pa najbolji do 12 Eur.
|
01-03-2007, 18:48
|
|
Registrovan: Jan 2007
|
Lestane.....oaza za one koji gotive travu
Pozdrav iz travom prekrivenih LESTANA, ja sam citao u Kuriru o nekoj babi sto ima 120 i nesto godina, iz Indije, i sto pusi travu ceo zivot, znaci zdrava je ko dren, prica bez problema, ima brdo dece i unuka....
Ljudi moramo da ubedimo druge da trava nije droga, jer ako hocemo u Evropu, moramo da pomerimo neke granice i da se osavremenimo.
|
|
|
01-03-2007, 19:00
|
|
|
buntovnik bez razloga ;)
Registrovan: Jun 2006
Pohvaljen 3 Puta u 3 Tema
|
 ali stvarno 
|
|
|
01-03-2007, 19:33
|
|
Registrovan: Nov 2006
Pohvalio Puta:: 1
|
Neverovatno otkrice srpske policije
Fabrika droge u rudniku
U prostorijama preduzeca „Drajver farm“ iz Loznice, u selu Kostajnik kod Krupnja, pripadnici Uprave za borbu protiv
organizovanog pronašli su pre tri dana 2.000 stabljika biljke kanabis sative odnosno marihuane. Pronadena je i specijalna
oprema za uzgoj, sušenje i preradu ove droge. Juce je uhapšeno troje clanova medunarodne organizovane kriminalne grupe
- Holandanin Hendrik Lugters (50), Rus Akimov Sergej Grigorijevic (47) i Loznicanin Dragan Kosic (47),
koji su privedeni istražnom sudiji u Šapcu.
Prema saopštenju policije, ovoj grupi pripadao je i Slovenac Ljubo Graš i Dragan Micic Pikula iz Loznice,
koji je u bekstvu i za kojim je raspisana poternica MUP-a.
Informaciju o Holandaninu UBPOK je dobio od Interpola Brisela koji je za Hendrikom Lugtersom raspisao medunarodnu
poternicu kao pripadniku medunarodne kriminalne grupe koja se bavila ilegalnom trgovinom velikim kolicinama marihuane,
ciji su pojedini clanovi uhapšeni pocetkom godine, kada je belgijska policija zaplenila više od 11 tona te droge.
Skupa adaptacija
Ljuba Graš, Micic i Kosic su u januaru prošle godine sa direktorom Rudnika „Stolice“ u selu Kostajnik ugovorili zakup
rudnika, upravne zgrade i rudarskog okna, nakon cega su poceli sa adaptiranjem zgrade predvidene za proizvodnju kanabisa
(marihuane) u veštackim uslovima.
U leto prošle godine, u Kostajnik je došao i Holandanin Lugters, nakon cega su u rudnik dopremljena cetiri velika filtera
za vazduh, a zatim ventilatori i elektrooprema. Do kraja godine, dopremljene su i rolne sa folijom kojom su obloženi podovi
i zidovi u prostorijama u prizemlju upravne zgrade. Lugters je potom svakog meseca dolazio u rudnik i fotografisao objekat i opremu.
Pocetkom godine zapoceti su i radovi u upravnoj zgradi, neki zidovi su zazidani, postavljene plasticne folije i ventilatori,
a radove su izvodili elektricari i limari. U februaru je u objekat dopremljeno oko 2.000 saksija i 360 džakova sa zemljom
za cvece. Nakon završetka radova Lugters je zamenio sve katance i brave na vratima i zadržao kljuceve kod sebe,
pa su od tada pristup u adaptirane prostorije imali samo on, Kosic, Graš i Akimov.
Pocetkom aprila zapoceta je proizvodnja marihuane. Semenke marihuane su stavljane u sundere za klijanje, a u prostorijama
je raspršivacima održavana vlažnost, temperatura je postizana jakim sijalicama, a ventilacioni sistem je omogucavao
strujanje vazduha. Sistemom za zalivanje preko kapljica vode, biljkama su dodavana dubriva i drugi stimulansi za rast.
Kada su biljke dostigle visinu od 10 centimetara, presadivane su u velike saksije, a sa biljaka je potom ubiran cvet i sušen
u veštackim uslovima, meren i pakovan u kese za distribuciju. Ovakvom proizvodnjom u jednoj godini bilo je moguce izvršiti
pet do šest berbi marihuane, dok bi u prirodnim uslovima bila moguca samo jedna berba godišnje.
Poslove oko zasadivanja biljaka, kontrole temperature, vlažnosti, osvetljenja, zalivanja, dubrenja, branja cvetova i pripreme
za prodaju obavljali su Lugters, Kosic i Akimov, saopštila je policija.
Otkrivanje najsavremenijeg pogona za proizvodnju marihuane, kakvog, kako tvrdi ovdašnja policija, „nema do Kolumbije“ ne prestaje
da bude tema broj jedan u Krupnju.
Posle prvog šoka meštana, mnogi se sada prisecaju detalja koji su im bili „cudni“.
- Jeste, bili su tu neki stranci sa nekim našima iz Loznice. Trošili su kamare para po kafanama, džekirali se.
Govorilo se da u rudniku proizvode šampinjone i da sve izvoze - kaže stalni gost kafane u neposrednoj blizini rudnika.
Opštinari saznali iz novina
Ni celnici opštine nisu želeli da govore za novine jer su za „ceo slucaj saznali od novinara“. Iznajmljivanje upravne zgrade rudnika, naime, bilo je objašnjeno namerom da se tu gaje šampinjoni, ali je nikao savremeni pogon za proizvodnju marihuane u kome je samo jedna sijalica koštala 300 evra. U prostorije se ulazilo u belim odelima, sa rukavicama i cizmama, a u takvim uslovima konoplja je sazrevala za 25 dana. Mnogi se sada pitaju kako je sve ovo moglo da ostane neprimeceno.
- Kako je moguce da niko od silnih inspekcijskih službi ne ode u kontrolu u rudnik. Pa u moju radnjicu svaki cas dolaze razni inspektori. Kako je moguce da opštinarima „promakne“ da niko nije prijavio radnju ili preduzece, a svi su znali da se u rudniku radi. Gde je sad Poreska uprava - ogorceno prica vlasnik ducana u Krupnju.
- Zakupci rudnika su mesecno struju placali i po 600.000 dinara. I to nikom nije bilo sumnjivo. Nekome ce tek leteti perje zbog toga - rekao je celnik jedne stranke u Krupnju.
P.S.Nadam se da ce oprema da bude na rasprodaji. ;)
RADE69
Izvor:Blic
|
01-03-2007, 19:50
|
|
|
Grizem beton,zvacem armaturu
Registrovan: Oct 2004
Pohvalio Puta:: 2
|
E ova je vest sveza... :?
|
01-04-2007, 00:33
|
|
Registrovan: Nov 2006
Pohvalio Puta:: 1
|
Pa nisam video da je neko o njoj pisao ili mozda ja gresim, nebitno ako skodi sto sam je izbacio ja se izvinjavam. :?:
|
01-04-2007, 00:34
|
|
Registrovan: Nov 2005
|
Ha, pa kao ovo ne zaineteresuje ljude u Srbiji za indoor, ništa neće.
|
01-04-2007, 00:56
|
|
|
buntovnik bez razloga ;)
Registrovan: Jun 2006
|
E cekaj cekaj Green i tebe ce jednom da uhvate....al za.. 
|
|
|
01-04-2007, 01:03
|
|
Registrovan: Dec 2006
|
Jesu li ovi izasli sa robije pa ponovili delo ili je vest od prosli put?
|
|
|
01-04-2007, 10:13
|
|
|
Grizem beton,zvacem armaturu
|
Ma vest je od pre godinu,dve...Vise se ni ne secam.
|
01-22-2007, 01:51
|
|
|
lakše je pustit da mafija zarađuje na drogama nego snosit troškove lječenja i rizike zlouporabe...
npr. vožnje u drogiranom stanju
|
|
|
01-22-2007, 02:38
|
|
|
ne vjerujem da je lakše, al isplativije, kako kome, sigurno je. tko odlučuje, taj bude podmazan :) znači naši inkvizitori su premijerander i lovrinistrica. clean n simple. Možda ipak netko odlučuje za njih? mafija, amerika, naši roditelji, sveti duh ? Tko god da je, okrutan je. 3-15. u ovom stoljeću ? Ma gade mi se. :bljuv:
|
01-22-2007, 05:25
|
|
|
cijene droge su određene jednostavnom logikom ekonomije.. ponuda i potražnja. dakle droga se isplati samo ako je ilegalna - naravno ako je ilegalna ne mora značit da je loša, možda baš suprotno...
zar to nije logika koja dovodi do "kraja"
|
|
|
01-22-2007, 16:55
|
|
|
Evo još jedna priča u kojoj se optužuje marica za prelazak na iglu...naću dalje ništa pričat jer je priča šokantna.... http://www.24sata.hr/articles/view/43233/
e da pročitajte što zagrebački plavci misle o Marici još jedan šok a možda i nije jer takvog mišljenja su bili i ovi koji su meni našli Maricu...
http://www.24sata.hr/articles/view/8521/
Last edited by iffkica : 01-22-2007 at 17:00.
|
|
|
02-08-2007, 02:16
|
|
|
( .)(. )
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
|
Danas (tj. juče, prošla je ponoć) u 24sata.co.yu
(naravno, nisu mi objavili komentar :D)
http://24sata.co.yu/vesti.php?id=6613
|
|
|
02-08-2007, 03:27
|
|
Registrovan: Oct 2006
|
Quote:
Originally Posted by Avram
|
Jebena govna lažovska kako mene još nije niko požeo pa da budem narkoman .
A što se tiče ovih iz Krupnja mada kasnim s repliem na to , nemam ništa drugo za reć nego mamu im njihovu međunarodnu *****( ovo sam se sam cenzuriso jer ovo su demokratske zemlje i u njima nema cenzure ovo je moja dobrovoljna cenzura),ljudi su vjerojatno imali namjeru proizvest nešto vutre kako treba po propisu , normalno i zaradit lovu na taj način , a oni ih sjebaše .
Ma nema veze neka ima albanke usrane ko zna s čimprskane i od koga i kroz koliko je ruka prošla ,bolje i to nego da nam lokalni ovi ovuda prodaju smrtonosni skunk ili neku jamajkansku od koje svi možemo poludjeti pa poubijati sami sebe i jedni druge .
Evo im jedan link otkrio sam nešto slično na internetu . lik uzgaja tzv. medicinsku vutru ,ali ja mislim da je on zli mafijaš čak je RCMP skupa s njim u talu pa ga štite sve pod izgovorom da je to za medicinske potrebe tog lika neke izmišljene udruge pacijenata koji se liječe kanabisom(jako smrtonosnom drogom ) čak ti zombiji tamo u tome filmu koji će naći na linku ovdje ispod koriste tu smrtonsnu i opaku drogu ,samo nikao ne mogu da umru jebote kako to ? I tako evo im link tim međunarodnim govnima da ih ***** u mozak dok im oči pokvarene ne iskoče , pa neka probaju ovoga lika neka ih sve pohapse njega i RCMP.
evo im link da vide kako izgledaju Steve Kubby zli medical marijuana patient i Remo Urban Grower :
http://youtube.com/watch?v=fSErMiy5EyM
Royal Canadian Mounted Police or Mounties ( RCMP)=Kanadska Kraljevska Policija ne znam u kojem smislu je ovo mounted ovdje možda namještena (od kraljevine) Mounties namještenici, ali nije ni bitno a ne može se sve ni prevest na naš, pogotovo stvari koje u nas niti ne postoje.
PS za u slučaju da su neki koji će ovo gore pročitati ,budale i slabo kontaju, ovo pisano italicom je sarkazam .
Evo im i grb od RCMP-a da ih lakše prepoznaju ***** ih glupe u mozak  .
Last edited by cannebosanac : 02-08-2007 at 03:30.
|
|
|
02-08-2007, 03:51
|
|
|
Mamu im Briselsku popišam im se na onaj Atomic ili kako se već zove onaj spomenik gore u Bruxelessu mora da su im ova ekipa bili jebena konkurencija . pa ih sjebaše .
Stvarno ljudi šta se radi pa ovo nema u pizdhci svemirskoj .A oni gore nešto kanabis klubovi ovo ono a nama ***** nek pušimo PCP i ketamin, e svaka im čast mora da su neki pravi demokršćani . Nabijem ih sve skupa na ***** njih i njihove klubove i Evropsku zajednicu.
Ne daj bože da u nas neko lansira nešto da valja a da njima porez ne plati ili ne do Bog da i mi u malo većem broju vidimo kako vutra izgleda,pa to bi odmah bio smak svijeta 100%,sve bi se srušilo u temelj .Pa može li to neko samo zamislit da mi ovdje svi počnemo duvat skunk npr. i da se počnemo svi odjednom smijat kao onaj voditelj Holandski u :...
: http://www.youtube.com/watch?v=5X1VIyZe3Ws
....pa to bi izazvalo zemljotres takvih razmjera ja mislim planet bi se rascjepio popola , ja mislim da su oni ipak u pravu što nam ne daju da duvamo dobru vutru , bolje da pušimo ***** jedni drugima i ono ***** poprskano pa da svi budemo lijepo tupi kao ti isti kurčevi i da budemo mirni da se nebi šta srušilo .
Zamisli nas ovdje sviju da se počnemo isto vremeno smijat ko ovaj gore Dutch asshole:
Ja halte nornmaal leven darfuur end dum pluts kom je et narkose und medike .. . ili šta već sere pa odjednom ahahhahahhhhahha  excuse mich a hahah :lolo.olollolol:   hmmmhm :lolo.lo.lolollool. buahghghahga.
A jes me vidjo skoro pasam skino dač lengviđž jebo te.
02-08-2007, 22:17
|
|
|
Quote:
Originally Posted by imported_geckO
KANABIS I DALJE NA CRNOJ LISTI:
Marihuana ce i ubuduce biti na "crnoj listi" zabranjenih supstanci Svetske andti-doping asocijacije (WADA), odlucheno je posle burne rasprave na sastanku u Lozani.
Direktor nauchnog programa WADA Olivije Rabin rekao je da kanabis mora da ostane na listi zabranjenih supstanci jer shteti zdravlju sportista.
- Marihuana pomazhe jer njenim konzumiranjem nestaje osecaj straha, shto je vazhan chinilac za postizanje boljih rezultata. Takodje, ti sportisti su opasni po sebe i druge - kazao je Rabin.
|
Haha vidi ovo nisam ovo još ni primjetio prije. "Marihuana pomazhe jer njenim konzumiranjem nestaje osecaj straha, shto je vazhan chinilac za postizanje boljih rezultata" Pa stvarno ne znaju šta će više od bijesa, u tim svojim lažima s u počeli sami sebi u usta da skaču, a ja sam uvijek prije mislio da marihuana kod onih koji je koriste izaziva strahove i to paranoidne i još kad ti se nakači šizofrenija jadni mi svi,pa svi ćemo poludjeti , jaooo pomagajte strah me je samo ne znam otkud mi strah možda je od marihuana , a ne nije mi od toga Rabin je rekao da ona ubija strah , majko pomagaj šta mi se to događa , aaaaaaaa ludim u pomoć alo ludnica vodite me aaaaaaaa .
02-22-2007, 18:38
|
|
Registrovan: Aug 2006
|
U šumi ostavili 23 kg marihuane
Policija ne želi reći o kakvoj se istrazi radi, niti protiv koga će biti podnesene kaznene prijave. Trava je nađena u Vukovarsko-srijemskoj županiji, ostavljena u dvije torbe u šumi.
VINKOVCI - Policajci su u šumi Jasinje nedaleko od Podgrađa u Vukovarsko-srijemskoj županiji u dvije ostavljene torbe pronašli više od 23 kilograma marihuane. U prvoj torbi je bilo devet paketa oblijepljenih smeđom trakom teških po jedan kilogram, a u drugoj njih 14.
Torbe su nađene u sklopu istrage policije i osječkog USKOK-a, koji je najavio kaznene prijave protiv četiri osobe zbog zloupotrebe opojnih droga. Policija u cilju daljnje istrage nije htjela pojasniti o kakvoj je istrazi riječ. copy/paste sa net.hr
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|