| Najnovije Novosti i obavjestenja. |
02-16-2008, 15:01
|
|
|
zajebant
Registrovan: Jan 2007
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 4 Puta u 3 Tema
|
http://www.glas-slavonije.hr/rubrika..._VIJESTI=87661
e da mi je znati koji nick je to
a uvijek porucujemo ljudima preko foruma
NEMOJTE PRETJERIVATI!!!!
jedna lampa vam je dosta da ne morate kupovati
od jebenih komercijalista koji su nabili cijenu 100 kuna ili 12 eura ko
u amsterdamu s tim da u damu kupis najbolji hibrid ,najbolje uzgojen
oni ti ovdje prodaju kurcinu iz improviziranog boksa sa litrom gnojiva
po biljci.
|
|
02-16-2008, 16:24
|
|
|
pristojan momak
Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 6 Puta u 5 Tema
|
Eto što vam komercijala donese, eto zašto smo toliko agresivni u forsiranju pravilnika. 
02-16-2008, 22:31
|
|
|
Δ9-tetrahydrocannabinol
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 6 Puta u 5 Tema
|
uđu zbog jointa, iziđu kao kriminalci
|
|
|
02-26-2008, 23:06
|
|
|
zajebant
|
Last edited by mr.skunk : 02-26-2008 at 23:08.
|
|
|
03-04-2008, 21:28
|
|
|
( .)(. )
Registrovan: Oct 2004
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
|
Ne znam tačno da li su neke novine ili sajt napisale (trudim se da saznam ko je napisao), ali veću izmišljotinu skorije nisam pročitao:
Quote:
Ajs i Vikler zapali u krizu bez marihuane
Utorak - 04.03.2008
Obezbeđenje i policijska patrola oterali nepoznatu osobu koja se šunjala ispred kuće Velikog brata
Prošla su tek dva dana otkako su u kući Velikog Brata, a Ajs Nigrutin i Skaj Vikler već su počeli da zapadaju u krizu. Već prve večeri, a posebno u nedelju uveče, mogli ste čuti komentare „ziza, ziza“ i „zakri“ što su šatrovački izrazi za krizu koja nastaje usled nedostatka marihuane, to jest trave. Isto tako, gužvaju sve čega se dohvate, i ne mogu da se skrase na jednom mestu, konstantno ispoljavajući nervozu. Vikler je nekoliko puta čak otvoreno govorio i pisao o konzumiranju marihuane.
U autobiografiji koju je napisao za magazin „Fame“ kaže sledeće: „To je bilo doba hevi metala, a renesansa je počela kada sam otkrio marihuanu, normalno, u srednjoj školi...
Sada sam mogao da pijem do mile volje i pušim po dve kutije dnevno. Od marihuane i pića fasovao sam napade panike koji me svakodnevno dovode do granice ludila, ali kad nisam dosad prs’o, sumnjam da ću ikad. I to me čudi.“
Po svemu sudeći, sada je i njemu i njegovom kolegi i prijatelju Ajsu teško bez tog zadovoljstva u kući. U nedelju uveče, policijska patrola oterala je nepoznatu osobu koja se vrzmala oko kuće Velikog Brata u Košutnjaku. Zli jezici su odmah prokomentarisali da je to najverovatnije Timbe, treći član benda „Bed kopi“ („Bad Copy“) i Viklerov i Nigrutinov prijatelj koji je, navodno, pošao da im pomogne u nevolji, pokušavajući da preko visokog zida ubaci kesicu u dvorište kuće Velikog Brata. Nažalost, obezbeđenje je dobro, a zid suviše visok i opasan zašti
|
|
|
|
03-04-2008, 21:38
|
|
|
( .)(. )
Registrovan: Oct 2004
|
Kriziraju od trave? o.O
edit: Mislim, ok, moguće da im nedostaje, ali iz ovog teksta zvuči kao da su upali u fizičku krizu... kao da su na pajdu...
|
|
|
03-04-2008, 21:59
|
|
Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 15 Puta u 13 Tema
|
Meni zvuči kao kokainska kriza, ali moguće da su se napušavali svaki dan pa im fali zbog čiste navike da duvaju.
|
|
|
|
03-04-2008, 22:16
|
|
Registrovan: Feb 2008
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
Od cigarete se nije tesko odviknuti zbog fizicke ovisnosti nego zbog psihicke, 70 % ljudi nakon prestanka pusenja se nakon nekog vremena se vracaju pusenja cigareta...
Vjeruj mi kad ti kazem psihicka ovisnost je u vecini slucajeva jaca od fizicke, govorim opcenito za sve stvari...
|
|
|
03-05-2008, 17:08
|
|
|
zajebant
|
neznas ko su veci moroni novinari ili murija!
|
|
03-05-2008, 18:08
|
|
Registrovan: Jun 2007
Pohvalio Puta:: 15
|
|
|
|
03-05-2008, 18:09
|
|
Registrovan: Jun 2007
|
a ono, tipični novinski članak... takvi su maltene svi. al riječ "pizz"
umro sam od smijeha 
|
|
|
03-06-2008, 23:53
|
|
Registrovan: Nov 2006
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema
|
Neznam di ovo da napisem, al reko moram da vam kazem...
Danas je bila saborska rasprava u HR, gospodin Andrija Hebrang je odbijo neke amandmane... Pa je reko kaka su dosli o zabrani pusenja rekao da treba zabraniti jer cegarete vode prema jointu, a joint prema teskim drogama. Zatim je Damir Kain rekao kako prvo treba zabraniti pusenje u saborskoj gostioni koju je nazvao "krematorijem"
Onda se usto Sime Lucin i repliciro Hebrangu, ako cigareta vodi do jointa, onda u saboru 70% ljudi pusi travu...
PS to sam ovako ja iz glave sto sam uspio zapamtit....
|
|
|
03-07-2008, 00:02
|
|
|
elegant0r
Tournaments Won: 1
Registrovan: Sep 2007
Pohvalio Puta:: 16
Pohvaljen 15 Puta u 15 Tema
|
Hahhaha shou program.. lud hebe zbunjenoga 
|
|
|
03-09-2008, 16:36
|
|
Registrovan: Mar 2008
|
heh kakva rasprava, neverovatni su 
|
|
|
03-11-2008, 19:29
|
|
Registrovan: Nov 2006
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema
|
|
|
|
03-11-2008, 19:48
|
|
|
elegant0r
|
citiram iz http://www.moravek.net/ovisnosti/tore.htm
Quote:
Eksperimentalni ili rekreativni pušači marihuane koje je, dok su pušili drogu, zatekla policija, a koji su dotad svoju naviku držali bezazlenom i bezopasnom, odjednom shvate koliko to za njih može biti
životno problematično. Ne samo da od tog trenutka imaju problema s roditeljima, nego odjednom, prvi put u životu, imaju posla s policijskim i sudskim aparatom.
Naime posjedovanje marihuane, pa i u najmanjim količinama, jest krivično djelo. Posjedovanje manje količine kažnjava se uvjetnom kaznom zatvora ili, u boljem slučaju, mjerom obaveznog psihijatrijskog liječenja.
Nakon sto istutnje godine mladosti-ludosti, mlada osoba sazrijeva i vise joj ne pada na pamet pušenje marihuane zabave radi, ali u kaznenoj evidenciji sve i dalje stoji zapisano. Ta neizbrisiva mrlja iz prošlosti prati osobu i može je životno diskreditirati. Isto tako, kod zapošljavanja u državnim službama zahtjeva se potvrda o (ne)kažnjavanju iz koje je vidljivo da je nekoć bilo počinjeno krivično djelo.
|
JAO SI GA MENI AKO MI JEDINA STETA OD MARIHUANE MOZE DOC RADI VASIH USRANIH ZAKONA
najradje bi mu ih u supak naguro i zapalio.. jer ako on meni moze regulirat sta cu unositi u svoj organizam regulirat cu i ja njemu.
Quote:
Pitanje legalizacije marihuane u našoj zemlji je apsolutno deplasirano. Ipak, svejedno smo dužni navesti razloge zbog kojih bi od legalizacije marihuane bilo daleko veće društvene štete nego koristi.
Marihuanu ne treba legalizirati jer ionako je već dovoljno dostupna daje puse svi koji je zaista žele pušiti. Nema razloga učiniti je dostupnom i onom dijelu pučanstva koji nema narkofilski interes, a probao bi je iz puke radoznalosti.
|
pa ne vjerujem.. kakav kreten.. kroz citav tekst pise kako su duhan i alkohol stetniji za zdravlje i onda prosere ovakvu glupost.. tako je.. radi necega sta nije stetno ja se moram skrivat ko kriminalac najgori da ne zavrsim u zatvoru samo iz razloga kako netko radoznao nebi slucajno zapalio djoju i zabavio se malo.
H%E$E%dkjggfes875lkersstyihsdlseioV&IF E* (T&*UI@9p8u4e389ty3w94ct3w890tu9 64tv93
/vent mode off
/end.
|
|
|
03-11-2008, 21:43
|
|
|
kapetan od belu lađu
Pohvalio Puta:: 4
Pohvaljen 6 Puta u 6 Tema
|
ali i ovo treba prepisati
U čemu je tajna popularnosti trave? Od svih ilegalnih droga marihuana se svakako daleko najviše upotrebljava. Ona je zaista blaga i najmanje štetna od svih dosad poznatih sredstava ovisnosti. Neusporedivo je, po svakoj osi, manje pogubna od alkohola, a, isto tako, manje je štetna za tjelesno zdravlje od pušenja običnih cigareta. Kada bi se svi problemi oko droga i drogiranja sveli samo na štetu koju izaziva pušenje marihuane, onda praktički problema u nekom značajnijem vidu ne bi ni bilo.
a onda ovo
Gotovo svi ovisnici, bilo o "teškim", "rekreativnim", ili "lakim" drogama, kao i jedan dio mladih koji ne uživaju droge, marihuanu uopće ne smatraju drogom. Iako se ne možemo složiti s tako radikalno zaoštrenim, na kraju krajeva pogrešnim stavom, ne možemo mu ni osporiti djelomičnu ispranost.
Last edited by balcan_smoke : 03-11-2008 at 21:54.
|
|
|
03-11-2008, 23:26
|
|
|
elegant0r
|
Ma lik je medijska truba ko i svi ostali krapinjenzisi sta nam kroje zakone i pokusavaju kontrolirati svaki aspekt ljudskog zivota.. bilo tko sa ovog foruma posjeduje neizmjerno vece znanje o tematici.
Po mojem misljenju samo poremeceni um moze zaljubljenike u prirodu i osobe koje nisu u zivotu nikada nikome nista nazao ucinile prozivati iz cista mira i zatvarati u kaveze kao zivotinje trateci im GODINE zivota i unistavajuci ljudsku psihu pravdajuci to sa ZAMISLITE:
" Marihuanu ne treba legalizirati jer ionako je već dovoljno dostupna daje puse svi koji je zaista žele pušiti. Nema razloga učiniti je dostupnom i onom dijelu pučanstva koji nema narkofilski interes, a probao bi je iz puke radoznalosti.".
nakon ovoga...
"Ona je zaista blaga i najmanje štetna od svih dosad poznatih sredstava ovisnosti. Neusporedivo je, po svakoj osi, manje pogubna od alkohola, a, isto tako, manje je štetna za tjelesno zdravlje od pušenja običnih cigareta. Kada bi se svi problemi oko droga i drogiranja sveli samo na štetu koju izaziva pušenje marihuane, onda praktički problema u nekom značajnijem vidu ne bi ni bilo."
Pa jesu ti ljudi svjesni da netko guli po 2-3 godine ili jos gore u ovom momentu radi njihove sprdnjave oko zakona. Igraju se sa ljudskim zivotma u 21 st. kada bi trebali biti slobodniji nego ikad.
U PM kako je krenulo za par godina ce me bit strah posadit bilo sta u vrt jer mozda sadrzi neku psihoaktivnu substancu za koju ni neznam i fino te otpegla murija u stanicu.. radi morning glorya.. a ti posadio cvjece.. bas u super smjeru se razvijamo.. sad zabranjuju cigarete.. sljedeci je alkohol, a onda ce lagano doci na red kava/kofein.. u kojem mometu ce covjecanstvo reci ok.. dosta smo jeli vasih govana, a sad ocu svoju cigaru, svoju privatnost i svoj dusevni mir. Tko mi prodje kucni prag izac ce prvo glavom pa onda nogama jer je to MOJ KOMAD ZEMLJE KOJI SAM POSTENO PLATIO I ZARADIO MUKOTRPNO, A TKO SI TI SELJACINO DA MI DODJES NAMETATI STA CU RADIT U PRIVATNOSTI SVOJEGA DOMA?!
U americi se placa na prosjecnu kucu 10 000$ godisnje poreza... samo zato jer imas kucu.. znaci ako si nezaposlen 2-3 godine za redom DRZAVA TI UZME KUCU, PRODA JE NAPLATI si 20 000$ i vrati ti ostatak para. Znaci nitko nista prakticki ne moze posjedovati tamo.. u smislu komada zemlje. Sve je drzavno, a ti samo placas rentu.. doslovno robovlasnicko drustvo sa masnicom na vrhu i medijima koju trube da je sloboda na vrhuncu.. i je na vrhuncu kurca..
JUUPPPIIIIII IDEMO U EUUU JEDVA CEKAM da mi pocnu naplacivat poreze na svaku pizdariju i komad zemlje tako da jednostavno nemas izbora nego robovati i sljakat ko kon crnac robj inace izgubis sve.. nije to tako daleko ljudi moji..
Treba nase politicare poslat malo vani neka zive i rintaju za kruh.. pa da vidis kako bi sabor nabrzaka profunkcioniro. Zalosno
Eto dosta rintanja za ovu godinu..
over & out
|
|
|
03-11-2008, 23:47
|
|
Registrovan: Aug 2006
Pohvaljen 15 Puta u 13 Tema
|
Quote:
Originally Posted by elephant0r
...u kojem mometu ce covjecanstvo reci ok.. dosta smo jeli vasih govana, a sad ocu svoju cigaru, svoju privatnost i svoj dusevni mir...
|
http://www.box.net/shared/zqcj0occgs
lyrics
|
|
|
|
03-12-2008, 10:27
|
|
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema
|
He sjećam se te pjesme sad si me podsjetio na vremena kad sam Mansona na veliko slušo
A nije mi jasno vidio sam gomilu tih članaka kao pišu dobro o travi da nije to toliko strašno tamo vamo i onda utrpaju nešto kao da ju ne treba legalizirati iz nekog blesavog razloga
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|