| Najnovije Novosti i obavjestenja. |
03-04-2007, 23:55
|
|
|
Spirit of Air
Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema
|
Quote:
Originally Posted by Ramona_Red
Strava su skupi Slovenci ... no svak zna što radi - kontaju da je ipak ljudima lakše doć kod njih i kupit (recimo - ste vid'li - imaju salvia 5x ekstrakt) nego se zajebavat naručivanjem i poštom, zbog nekih par eura (mi ka ništa bacimo par eura) ...
Ne znam kad će se kod nas u HR netko usudit počet prodavat salviu - meni se čini ko da ovi naši zasad svi mudro šute, jer znaju, ovi naši političari&panduri kakvi su - čim bi salvia ušla u dućane i mulci počeli kupovat i (posljedično) lajat okolo o njoj - eto ti odma murije i 'reda i discipline' - odma bi salvinorin naprdili na listu zabranjenih supstanci. Pa bolje ovako - naručiš lipo, pa si bar miran, znaš da je legalno, a 'Oni' kontaju kadulja ko kadulja, dobra za kašalj i to  ...
Bar ja tako mislim...
|
Ja san sam radija ekstrakte i proda san nesšto malo. Ljudi jednostavno nisu bili zainteresirani. Salvija je duboko osobno iskustvo; naglašavam rijeć OSOBNO. Dalje, kratko traje i treba je pušit na točno određen način. Ovo troje jednostavno napravi to da ljudi kažu: "Ma kojiću se sad ***** zajebavat s time za nekih 4-5 minuti nekog filma. "
Dpbro si definirala ovo zadnje. Ipak živimo u "vukojebini".
pa na kubu činit koji đir...
TBF - Đita
Znan da ih niko nevoli, znam da ih je ponekad užitak kršit, ali svejedno...PROČITAJ PRAVILNIK
|
|
|
03-09-2007, 21:02
|
|
Registrovan: Feb 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
.....koliko maksimalno u sloveniji možeš imat stabljiki(kolika je rupa u zakonu).....i neka mi neko kaže šta je:Salvia divinorum dried leaves
|
|
|
03-09-2007, 23:31
|
|
Registrovan: Dec 2005
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 3 Puta u 2 Tema
|
O salvii imaš sve napisano na forumu a koliko biljki smiješ imati nemam pojma...
03-10-2007, 04:10
|
|
Registrovan: Oct 2006
|
Jebo mater ako sam ja normalan kad se napijem stvarno ni sam ne znam šta sam htio reći s ovim što je stajalo u ovom postu prije nego što sam ga s ovim prepisao .Alkohol je stvarno sranje . "In vino veritas " jest ali ako veritas znači prvoklasno ludilo
Last edited by cannebosanac; 03-10-2007 at 17:52.
|
|
|
03-13-2007, 19:32
|
|
Registrovan: Mar 2007
Lokacija: ..somewhere near Barstow, at the edge of the desert..
|
ah ah kako bi to bilo prekul da i ovdje smijemo, pa slavonija bi ovako plodna procvjetala i zamirasala.. i bilo bi srece..
zato sto pusite,
a zasto pusite?
doktore sakoman, moje dijete je narkoman!!
|
|
|
05-02-2008, 21:07
|
|
Registrovan: Jun 2006
|
smart je u splitu odma do geta(ghetto), onde je odma i frizeraj blizu (vrata do)
|
|
05-06-2008, 18:47
|
|
Registrovan: Dec 2006
|
Evo ja ču probat malo objasnit o sjemenkama kod nas. Sjemenka nije ilegalna, jer u njoj
nema THC-ja, znači može se kupiti bilogde. A ta fora u naučne svrhe je bezveze i nije to
neka rupa u zakonu, samo nešto trebaju napisat, jer nebi izledalo recimo 10WW sjemenka
vrlo jakih i može se uzgojit za pušenje hahaah, mada svako zna, zašto se sjemenke kupuju ;).
A istina je, u Hrvatskoj imate sada neki strašan zakon i odma u čorku ako ti nađu, bar tako
mi kaže frend iz Vrsara.
Puno uspjeha i što manje murije :)
hahaha pa opet mi je to prvi post
Last edited by HeCtOr; 05-06-2008 at 18:49.
|
|
|
| Opcije Teme |
Pretraži Temu |
|
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules