| Muzika Ko peva zlo ne misli |
07-27-2006, 13:35
|
|
Registrovan: Jul 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
Blame - Inside heart (DaB)
|
|
|
07-28-2006, 14:55
|
|
Registrovan: Feb 2006
|
|
07-28-2006, 23:12
|
|
|
|
07-28-2006, 23:30
|
|
|
|
07-29-2006, 02:51
|
|
|
Manijak iz mandrije
Registrovan: Oct 2005
|
:lol: Jak je onaj turistički vodič... njega otkrih prije nek. dana i baš se od Srca nasmijah njegovome smijehu...
Također, odličan izbor glazbe Sinse :D
Evo i moga doprinosa karici ovoga lanca (video je temeljen na scenama filma "Baraka"):
http://www.youtube.com/watch?v=QJhVM930YXY
"Dok ste sebe doživljavali božanskim, nije bilo potrebe za potragom i ponovnim stjecanjem Božjeg blagoslova. Kad je došlo do odvajanja, počeli ste sebe tražiti u predmetima i događajima. Izgubili ste sposobnost da sebe vidite kao izvor svega što postoji. "
Merlin
|
|
|
07-29-2006, 03:39
|
|
|
Quote:
|
Evo i moga doprinosa karici ovoga lanca (video je temeljen na scenama filma "Baraka")
|
karika ti je...uh! :)
Baš... blagoslov ljudi i ljudima kroz Božanski dah obogaćivanja nas samih raznovrsnim razinama Duha, Duše, Tela i Postojanja...
Bol Pokrećuće Istine, također...
I još mnogo mnogih dobrih... ispravnih energetskih spletova i tokova...
Prožimanje, da da, prožimanje :idea:
U Tvoje ime Percepcijo Upijajuća evo dimim Svetim Dimom zadnju, ponekad najslađu :D , trećinu, guštom i muzikom srolanog rolana :D
|
07-30-2006, 11:10
|
|
|
|
07-30-2006, 15:16
|
|
|
|
|
|
07-30-2006, 17:19
|
|
|
eo ja već polako naporan postajen...
nego htjedoh nešto slušat, gledat; strongli, bat lavli, teaceiran i pade mi naum ovaj vaš eek a mouse, te mi se svidje. stara i nova faza... intersting...
|
08-03-2006, 04:25
|
|
|
Manijak iz mandrije
Registrovan: Oct 2005
|
Sad ću okačit nekoliko pjesama i namjerno različitih po svojemu glazbenom izričaju:
Za početak, kvalitetan njemački krautrock sa odličnim spotom. Amon Duul je jedan od najutjecajnijih bandova spomenute njemačke škole progresivne psihodelje tik uz Guru Guru, Gong, Acid Mothers Temple, Klausa Schultze-a itd. Spot je tehničko remek-djelo i umjetnost samoga sebe:
http://www.youtube.com/watch?v=givbP4-x7UY
Onda, Jimi Hendrix... psihodelinčni rock. Snimka sa Woodstocka i njegove poznate improvizacije (1.28min-6.15min)... Svaki put, koliko god ju preslušavao ponovno i ponovno, ta njegova poruka i misao koju je tako predivnim darom pretočio u zvuk govora me nanovo i neprestano ponovno oduševljava i ispunjava Srce svojom unikatnošću datoga Trenutka posvećenog samo nama... Kao da ju prvi put čujem obuzme me njenom Euforijom Energetske prožetosti i podari srećom na samo njen svojstven i znan način:
http://www.youtube.com/watch?v=so1ntxVyZ2c
Nakon, Dream Theatre... Band okupljen od ljudi koji posjeduju doslovno doktorate za glazbala koja sviraju. Po mnogima, jedan od tehnički najkvalitetnijih i najujednačenijih bandova današnjice, sviraju progressive/power/symphony metal i predivnu Apstrakciju. Zvuk na snimci je malo lošiji, nažalost, pjevač malo već star (vidi se kako krati visoke dionice glasa, no po meni osobno, najkvalitetniji muški vokal kojega sam čuo), ali publika i glazba su jedno. Osim toga, njihova glazba je jako tehnički komplicirana i precizna, prijelazi su svakih 10 sekundi na nekim dionicama savršeno se pretapajući jedan u drugoga bez čujne razlike (kao u improvizaciji Jimija) i ako ih se želi shvatit i Osjetit Duhom, preporučljivo je nabavit originalan snimak u medijskom formatu i shvatit njihovo sviranje: naime, glazbena im je textura poput opere te pojedine pjesme dijele se u uvod, vrhunac, rasplet, kraj vraćajući se tada na glavnu temu. Taman kad mislite da ste čuli vrhunac, zapravo shvatite da je to sve bio tek uvod uvoda: :D
http://www.youtube.com/watch?v=MR-pqgoQxIA
Tangerine Dream... atmosferska elektronika. Skupina ljudi popriličan se broj puta promjenila, no njihova kvaliteta je i dan danas neupitna. Inače, ovaj tip glazbe je odlično iskoristiv za filmove i dokumentarce, tako da su imali iskustva i u mnogim sličnim projektima kada su radili glazbu za određene televizijske serijale. Također, većina ljudi koji su bili u Tangerinu posjeduju doktorate za glazbalo koje sviraju i to su sve visoko kvalitetni i školovani umjetnici. Spot je riječima neopisiv jedino Srcem ga je moguće Osjetit i proživjet u svoj njegovoj Ljepoti kojom je bio stvoren i podaren:
http://www.youtube.com/watch?v=D6_RnK75pYE
I za kraj... biser, dragulj, miljenik moga srca. Dead Can Dance... Radili su glazbu za film Baraca i postigli savršenstvo u izričaju fizičke Prirode. Utjecani multikuluralizmom i pluralnošću, inspirirani svim stranama Majke Zemlje. Pripadaju atmosfersko-spiritualnom izričaju, po glasu pjevača zvučeći na Deepeche Mode... U mnogim pjesmama, kao u ovoj npr., surađuju s glazbenicom Lizom Gerrard, koja ima glas visoke vrijednosti i dosega i zasigurno jedan od najkvalitetnijih koje ćete čuti. Kada čujem ovu pjesmu, kao i "The Host of Seraphim", navru mi suze na oči, a tijelom mi počinju kružiti trnci koji mi doslovno naježe kožu. Te 2 pjesme me duboko potresu i prožive njome. Preporučljivo ugasit svjetlo i leć:
http://www.youtube.com/watch?v=FfryheCU_Q8
Eto braćo i sestre... to bi bilo zasad :D
"Dok ste sebe doživljavali božanskim, nije bilo potrebe za potragom i ponovnim stjecanjem Božjeg blagoslova. Kad je došlo do odvajanja, počeli ste sebe tražiti u predmetima i događajima. Izgubili ste sposobnost da sebe vidite kao izvor svega što postoji. "
Merlin
|
|
|
08-03-2006, 10:11
|
|
|
( .)(. )
Registrovan: Oct 2004
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
|
Ijahman Levi - King Rastafari
|
|
|
08-03-2006, 20:31
|
|
|
nego kad svi pricate kaj slusate...zna neko neki bend koji svira goticku muziku..ne heavy metal...nego vise onak sakralan...
p.s doors of preception svaka pohvala onaj zadnji bend je cist fine!
|
08-05-2006, 08:10
|
|
|
( .)(. )
|
C:\I Wayne - Lava Ground (2005)\06-i_wayne-dont_worry-jah.mp3 ;) 
|
|
|
08-05-2006, 15:35
|
|
Registrovan: Jun 2006
|
Quote:
|
Originally Posted by Avram
C:\I Wayne - Lava Ground (2005)\06-i_wayne-dont_worry-jah.mp3 ;) 
|
ceo album je cool :) dok I wayne u zivo zvuci skroz bez veze, bar meni...sprdnja..lava ground, lava ground..prostitution..ovo ono..sprdnja BRE... :)
|
|
|
08-05-2006, 17:07
|
|
|
( .)(. )
|
Ne znam, nisam ga slušao uživo ali sam albumom oduševljen. Još juče kad su na Žika Mausu :D Hurricane Sound pustili "Can't satisfy her", ja poludeo :D
|
|
|
08-05-2006, 19:05
|
|
Registrovan: Jun 2006
|
one man cant satisfy her, she needs more wood for the fire :)) avrame, jesi li video spot za tu pesmu? jooooooj, smesnooo jako :)))))
a kako prosao cika ika? early early sunday morning was a big ganja smuggling...
|
|
|
08-07-2006, 00:52
|
|
|
( .)(. )
|
Da, prvo sam video spot pa onda nabavio pesmu. Žika Maus? Ma fenomenalno bilo, kako može da bude? :)
|
|
|
08-10-2006, 01:22
|
|
|
Pet Duo - Live@Clube Alcantara :dj_zhurka: :banana_trance:
|
08-11-2006, 16:30
|
|
Registrovan: Nov 2005
|
LET3 - Dijete u vremenu
Non-stop mi se samo to vrti. Govorio sam ja odavno da je "Dođi da ostarimo zajedno" Šabana Šaulića prava rokerska stvar.
|
08-12-2006, 10:59
|
|
Registrovan: Jan 2006
|
Quote:
|
Originally Posted by Tripco
LET3 - Dijete u vremenu
Non-stop mi se samo to vrti.
|
Meni se ta stvar danima vrtila u glavi nakon što sam je prvi put čuo.Stvarno je urađena :ok:
Gdje se može skinuti?
|
|
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|