Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Marihuana » Obrazovanje

Obrazovanje Sve od istorije marihuane do najnovijih istrazivanja.

Reply

Opcije Teme Način Prikaza
Old 01-17-2006, 22:37   #1
doors_of_perception
pred ban

doors_of_perception's Avatar

Registrovan: Oct 2005
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
Default Cannabis i Pojam Značenja Droge

Priča ide ovako. Vutra bolesna, od jedne pljuge si ubijen 5-6 sati... I tako ja zapalim topa vutre sam u šumi i pušim ju pol sata; masna, smrdi i kašlje se od jačine. I krenem čitat knjigu, na diktafonu bilježim zapažaje i razmišljanja vezano uz pročitano. Prva argumentacija o neistinitosti propagande o marihuani: JA SAM ČITAO. Znači nezainteresiranost i nespremnost na rad su potpuno neispravne, laž! Ako je osoba lijena po prirodi, droga nema nikakvu ulogu u njegovoj degradaciji jer droga naposlijetku izvlači našu Osobnost i Ushićenje Ugodi Produktivnog. Znači, takvi smo kakvi smo, a kako ćemo koristit i primjenjivat drogu, ovisi čisto o našim Sklonostima i naposlijetku državne iluzione Slike o Značenju Droga, te i logično samoj njegovoj primjeni i Smislu. Ljudi danas čitaju sve manje knjiga, školovanje je sve samo ne prilagođeno dobi adolescencije, njenoj Prirodnoj veličini u kojoj se Čovjek kao Biće prvi put upoznaje sa Značenjem Sebe i dolazi u Sposobnost samoproispitivanja Znanja koje mu se pruža, lječnici, medicinski primjeri, dijagrami, tablice, priručnici, udžbenici, pravila ponašanja, norme, osude, nametanja podsvjesnih ograničavajućih Osjećaja tipa: Stid i Kompleksi...Svi nude primjer, obrazac, naputak i naposlijetku pravilo KAKO BI SE TREBALO PONAŠAT. Kako bi se trebalo...taj je dio naročito važan. Tu društvo ne izlazi u susret Pojednicu, već ga obmanuje i stvara u njemu te usađuje uz pomoć već postojećih članova koji putem osobne stratifikacije oblikuju pojednica na temelju priznatih pravila osobe koja ga i podučava, te time logično i smatra odgovarajučim za drugog ono što je prihvatio i za sebe, te na taj način dobiva automatizirano roblje poslušnih. Radno vrijeme se mjenja, ljudi više nemaju vremena za Igru, Zabava je svedena na banalnosti Smisaonosti, emocionalni paketi spremni za svaku priliku i vrstu situacije su uvijek spremni nadohvat ruke. Samo je potrebno upalit televiziju na omiljeni program, stavit na omiljenu emisiju, kupit najnoviji časopis ili kupit dnevne novine. Reklame svakako ne nedostaje. Adolescenti se osjećaju u svojim tinejdžerskim godinama kao u kriznom razdoblju, prepunom problema i tegoba. Ako imaš bubuljice nikad nećeš imat curu, ako nemaš curu najprrije društvo stvara sliku da si predmet osude prijatelja, predmet smijanja i samog nadmetanja. Riješenje je u gelu, kremama i losionima koji se svakodnevno nude kao pomoć: uzmi ih, plati i problem je riješen. Al gdje je tu problem?! On ne postoji! Izmišljen je i učinjen. Tako sveto razdoblje našega Postojanja, renesansa našeg poimanja Osjećaja i otkrivanje Značenja Sebe, a stavljeno u toliko jako i nepotrebno problematiziranje. S druge strane ne navode se problemi loše prehrane i otvaranje sve većeg broja fast foodova, obiteljski ručkovi više nemaju svoje vrijednosti, tu su i problem stresa koje adolescent prolazi bilo zbog pitanja sexa, bilo zbog učenja, bilo zbog dolaska u punoljetnost i podrazumjevanje obveza koje dolaze uz tu dob i naposlijetku niza kompleksa koji se najprije usađuju kad problem a naposlijetku nude i kao rješenja, iz istog izvora dakako. O sexualnoj industriji i njenim psihičkim komplexima koje stvara tipa: pedofilija, incestuoznost, fetišizam, perverznost, sodomija, mazohizam, silovanja i mnogim drugima nije ni potrebno spominjat...Nalaze se svuda oko nas i non stop nam se nude i nameću. Sex kao jedno on Najsvetijih Biću pruženih Mogućnosti pretvoreno je u nešto o čemu se ne priča, što je zabranjeno, što je obavinuto velom tajne i podčinjeno pomoću stida i kompleksa i ono što je najbitnije, stavljeno u pojam Tabua. Nešto prirodno je okrenuto i čovjeku zabranjeno. Ljudsko mijenanje i degradacija čist su primjer Značaja Logike i njena Savršenost u nama kao česticama Postojanja Sopstvenog Ja, Boga, Izvoru Su-života našega Toka. Sve Savršeno okupljeno u jedno Značenje: Istina.
Dakle mentalna ne produktivnost je ne samo laž, već iz konteksta izvučena činjenica i izokrenuta u postizanju osude članova društva injene samoautomatizirane obrane u samoj stratifikaciji i odgoju.

Ovo sam napisao pod utjecajem cannabisa.
"Dok ste sebe doživljavali božanskim, nije bilo potrebe za potragom i ponovnim stjecanjem Božjeg blagoslova. Kad je došlo do odvajanja, počeli ste sebe tražiti u predmetima i događajima. Izgubili ste sposobnost da sebe vidite kao izvor svega što postoji. "

Merlin
doors_of_perception is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2006, 23:25   #2
Dome

Registrovan: Apr 2005
Default Re: Cannabis i Pojam Značenja Droge

Quote:
Originally Posted by doors_of_perception

Ovo sam napisao pod utjecajem cannabisa.
vidi se da jesi.kuži se to.
Dome is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2006, 01:15   #3
DA GURU

Registrovan: Jan 2006

volio sam pisati zadaćnice u školi pod utjecajem cannabisa :lol: 8)
DA GURU is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2006, 22:48   #4
doors_of_perception
pred ban

doors_of_perception's Avatar

Joj...u srednjoj nisam piso nikad ništa pod utjecajem.

Ali, zato sad fax, piše se i radi, govori i čita na vu 8)
"Dok ste sebe doživljavali božanskim, nije bilo potrebe za potragom i ponovnim stjecanjem Božjeg blagoslova. Kad je došlo do odvajanja, počeli ste sebe tražiti u predmetima i događajima. Izgubili ste sposobnost da sebe vidite kao izvor svega što postoji. "

Merlin
doors_of_perception is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2006, 09:02   #5
Snup(S)

Quote:
Originally Posted by DA GURU
volio sam pisati zadaćnice u školi pod utjecajem cannabisa :lol: 8)
Kako si prolazio??bas me zanima
Old 02-03-2006, 11:55   #6
DA GURU

Registrovan: Jan 2006

5, al nikad nisam ništa učio i zato sad imam sranja na faksu, nemam radnih navika, knjigu pogledat ne mogu...
DA GURU is offline   Reply With Quote
Reply

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules