Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Marihuana » Medicina

Medicina Vase zdravlje i marihuana.

Reply

Opcije Teme Pretraži Temu Način Prikaza
Old 09-23-2007, 18:22   #1
mary_jane_

mary_jane_'s Avatar

Registrovan: Sep 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
Question Da li je ovo normalno???

Ey ljudi! Nova sam, pa baš neznam gdje ova moja tema spada... ;)
Ugl, jučer sam se s ekipom naduvala, al nije bilo kao inače. Osjećala sam se čudno. Smijanje i te gluposti trajale su samo 15-ak minuta (a inače traje puno dulje), a kljucanje mi je trajalo 3 sata (a inače je kraće).
A danas, otkad sam se probudila stalno osjećam umor, izgubljenost, bezvoljnost, veliku žeđ, ponekad imam napad paranoje i zjenice mi se stalno šire i skupljaju.
I da, zaboravila sam napomenut da sam si jučer malo popila, a uz to sam kao i uvijek pušila cigarete.
Travu ne pušim baš dugo, 3 tjedna i to 1-2 puta u tjednu. Al ovo mi se prije nije događalo.

Da li se i vama nešto slično dešavalo?
U čemu je problem? Možda loša trava, možda zato jer sam si malo popila, a možda zato jer imam astmu (al mislim da nije zbog astme).
Što vi mislite?
mary_jane_ is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2007, 19:07   #2
Vutragenjo
Usisivač postova

Vutragenjo's Avatar

Registrovan: Oct 2004
Pohvalio Puta:: 5
Pohvaljen 31 Puta u 8 Tema

Ako je kupovna ko zna cime je prskana i sta joj je dodavano da bude "jacha".

A opet ne valja se ni preduvavat...ono znas kad se naduvas lijepo i tu stanes...mada ima ljudi pa motaju jedan za drugim a ne shvataju da je onaj prvi bio sasvim dovoljan.
Old 09-23-2007, 19:49   #3
DirtyDeeds

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 9
Pohvaljen 5 Puta u 3 Tema

Znam jednu žensku koja ima astmu i završila je u bolnici nakon pušenja trave....
DirtyDeeds is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2007, 20:08   #4
Mia

A jesi bila gladna?
Mia is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2007, 20:11   #5
Narquila

Narquila's Avatar

Registrovan: Feb 2007
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema

Quote:
Originally Posted by mary_jane_ View Post
Ey ljudi! Nova sam, pa baš neznam gdje ova moja tema spada... ;)
Ugl, jučer sam se s ekipom naduvala, al nije bilo kao inače. Osjećala sam se čudno. Smijanje i te gluposti trajale su samo 15-ak minuta (a inače traje puno dulje), a kljucanje mi je trajalo 3 sata (a inače je kraće).
A danas, otkad sam se probudila stalno osjećam umor, izgubljenost, bezvoljnost, veliku žeđ, ponekad imam napad paranoje i zjenice mi se stalno šire i skupljaju.
I da, zaboravila sam napomenut da sam si jučer malo popila, a uz to sam kao i uvijek pušila cigarete.
Travu ne pušim baš dugo, 3 tjedna i to 1-2 puta u tjednu. Al ovo mi se prije nije događalo.

Da li se i vama nešto slično dešavalo?
U čemu je problem? Možda loša trava, možda zato jer sam si malo popila, a možda zato jer imam astmu (al mislim da nije zbog astme).
Što vi mislite?
Ja mislim da je obicna trava a vidim da ti iskustvo nije veliko 3 sedmice,pa ti se ucinilo drugacije.Vidjeces kasnije ako nastavis pusiti da svaki sljedeci high je drugaciji mislim sam po sebi drugaciji.To sto je smijanje trajalo petnestak minuta nema veze s travom,ako je atmosfera odlicna za smijeh ti nece trebati uopste velika kolicina trave a ako nije atmosfera dobra neces se dugo smijat skoro pa nikako,mislim znas na sta mislim;
Ovo sa kljucanjem mi nije jasno,nemoj me pogresno shvatit al ne volim kad neko(a bilo ih je dosta na forumu) spominje kljucanje kad se napusi.Nema sanse da neko kljuca od trave;
Ljudi cesto kad naleti dobra trava i kad se dobro razvale govore prskana trava;
Od trave prskane valijumom imate jako jak osjecaj smirenosti,ne hoda/seta vam se, cesto se desava povracanje THC/Valijum(diazepam),spavanje poslije pusenja traje jako dugo,sutra dan ste pospani i jako se znojite;
Od prskane trave xxx(ne zelim spomenut supstancu jer je vrlo lako nabavit a opasno je stetna a i koji bi procitali poceli bi prskat sa tim sranjem) osjecaj je jak u glavi,glava ko da hoce da eksplodira kao neki pritisak,paranoja je jako velika boze sacuvaj,high jako dugo traje mislim od thc ne traje toliko al od ovog sranja minimalno 5 sati,posljednih sat i po je polagano prestajanje djelovanja popraceno sa teskim umorom,cesto znaju boljeti koljena od tog sranja;
Od trave prskane yyy(isti razlog) high od ove "trave" traje vrlo kratko(jer se prsce losa trava a ne dobra) svega sat do sat i po,high nije toliko u glavi koliko vas fizicki sjebe,imate osjecaj kako lice "odpada",svrbi vas sve zivo i samo se cesete,imate osjecaj blagostanja znaci boli vas qrac za vrijeme i za druge obaveze;
Jos jednom napominjem trava se ne sprica sa heroinom,ecstasyem,speedom ili bilo kojom ulicnom sintetickom drogom nego sa supstancama koje su lako dostupne tj.jeftine i legalne. Ove gore primjere sto sam naveo, valijum nije toliko stetan kao ove dole dvije jebene su boze sacuvaj za cijeli organizam posebno bubrege;
I jos nesto da napomenem kako prepoznati prskanu travu to je jednostavno,oci ne crvene toliko kao kod nase domaje;
Old 09-23-2007, 21:18   #6
LucidDream
Chavli i kreletke :S

LucidDream's Avatar

Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 5 Puta u 4 Tema

Mozda nesto prskano,mozda je lose odregavao tvoj organizam na tu travu sto si uzela,sta znas gde je bila i sta je prosla...
Kao sto su ti rekli iskustvo ti je malo...Posle odredjenog broja napusavanja otkrices kako trava utice na tebe,i da li utice lose ili dobro...da li je u pitanju trava ili si u pitanju ti...praksa...peace70

Quote:
Originally Posted by marva View Post
leave the almighty marva alone
LucidDream is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2007, 21:20   #7
ArtifeX

ArtifeX's Avatar

Registrovan: Oct 2005
kO ZNA STA SVE MOZE BITI U PITANJU j a kad se prepusim dobijem kao neki napad bez razloznog straha desilo mi se svega 5 puta u zivotu i vratio sam se u normalu naravno. Ovo mi je rekla jedna pametna zenska da tkivo moga mozga jednostavno je podlozno tome i da bi trebao prestati pusiti, po njenoj prici jedan lik je samo 1 pusio i od tada se nikad nije vratio bas skroz u normalu kakav je bio pre toga (ko zna sta je taj pusio ;). Tako da mozda je tkivo tvog mozga tako sazdano da ne podnosi takve stvari nemoj je bas igrati sa time da neodes u reku bez povratka. Ali opet uzivaj u zivotu na svoj nacin ;)
Old 09-24-2007, 01:05   #8
b r a i n c h i p
pristojan momak

b r a i n c h i p's Avatar

Pohvaljen 6 Puta u 5 Tema

Sto tocno mislite pod tim 'kljucanje' dajte malo definirajte, jebote pa to moze imati desetke značenja i to samo žargonskih, bez pravog kljucanja, kokoš syle.

I slazem se sa Narquila, od trave se NE KLJUCA (nema blokade mozga, tupila, praznine u umu...)
Ako bas 'kljucate' od trave onda su dva objasnjenja... da ste pusili xxx ili yyy a ne travu ili da vam jednostavno ne pase a u tom slucaju OSTAVITE SE, ne forsirajte... Nitko vas ne tjera da pusite.

Respect the PRAVILNIK
b r a i n c h i p is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2007, 01:17   #9
doors_of_perception
Grize zube

doors_of_perception's Avatar

Kljucanje u svom samom trenutku nastajanja... zbilja ne znam kako je autor uspio zabilježiti taj proces, al svaka mu čast!

Old 09-24-2007, 02:36   #10
D.k.A

Ma nije ti nista strasno preko noci zna cesto puta doci do dehidracije tjelo nema vode pa trosi svoje zalihe to se puno puta desilo mojim frendovima uplase se da je to nest strasno jednom nije dobro a svima nama je bilo ok...Malo lezi pij neke tekucine krisku limuna i to je to ;)
D.k.A is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2007, 09:58   #11
mary_jane_

mary_jane_'s Avatar

Hvala vam puno na odgovorima. :)
Može bit da je prskana valijumom jer sam i povraćala.

A ovo za kljucanje, to mislim na onu fazu umora, bezvoljnosti, nezainteresiranosti...
Old 09-24-2007, 11:07   #12
Rafazi_pihe
professor emeritus

Rafazi_pihe's Avatar

Registrovan: Jul 2006
Pohvalio Puta:: 2

Quote:
Originally Posted by mary_jane_ View Post
Može bit da je prskana valijumom jer sam i povraćala.
Prije bih rekao da je do povraćanja došlo zbog konzumacije alkohola.
Moj savjet ti je da ne mixaš alkohol i travu jer bi ti se opet moglo dogoditi to isto, pogotovo ako se radi o ne_maloj količini alkohola. Alkohol i trava su u kombinaciji doslovce pomeli mnoge iskusne pušače tako da tebi kao početniku savjetujem odvojeno ili striktno umjereno konzumiranje tih dviju supstanci.
Na kraju krajeva, što se tvoje astme tiče...za tebe bi bilo da uopće na pušiš. Osim u slučaju da (ne daj Bože), imaš neki teži napadaj pa da malo smiriš tijelo sa nekom indikom.

Uglavnom, čitaj teme na forumu, informiraj se i uvijek pazi što unosiš u svoj organizam. btw -
Old 09-24-2007, 12:51   #13
doors_of_perception
Grize zube

doors_of_perception's Avatar

Talking

Ooooooo daaaaa... trava i alkohol...hahahahha, NIKAKO! :D

Osim, ako npr. popiješ 2-3 max. piva, ili 2 čaše vina, pa onda zapališ 1 dobru, i kad se to sve poveže milina... Ali napit se prije, pa onda ić pušit..hahahha...ne:)

Evo, ja sam zadnji put sad prije mjeseca dana skinuo 3ipo litre pive, bio fino na granici da nastavim pit i da se ugodno napijem, zapalio pljugu skunka i doviđenja... nakon 15 minuta, nije više bilo pive u želucu:DDD Nema, alkohol i trava ne idu, jer trava zgrči želudac, a onda sve šta je u njemu, ako ima više toga i leti van... A ako je skunk pak u pitanju, le-le...:DD
Old 09-24-2007, 14:52   #14
LucidDream
Chavli i kreletke :S

LucidDream's Avatar

Pohvaljen 5 Puta u 4 Tema
Thumbs down

Ja takodje izbegavam da mesam alkohol s travom,los osecaj...nego ljudi,sve je pocelo od pitanja Mary Jane a ode do ove teme...peace70

Quote:
Originally Posted by marva View Post
leave the almighty marva alone
LucidDream is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2007, 15:10   #15
b r a i n c h i p
pristojan momak

b r a i n c h i p's Avatar

Pohvaljen 6 Puta u 5 Tema

Quote:
sve je pocelo od pitanja Mary Jane a ode do ove teme...
Dobro si to zamjetio. Bravo.

Respect the PRAVILNIK
b r a i n c h i p is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2007, 17:05   #16
mary_jane_

mary_jane_'s Avatar

Smile

Više neću mješat travu i alkohol .
Old 09-24-2007, 18:23   #17
GreenMan
Grizem beton,zvacem armaturu

GreenMan's Avatar

Registrovan: Oct 2004
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 3 Puta u 3 Tema

I cigarete ostavi sto pre to bolje.Na prvom mestu zbog astme.A inace cigarete stvaraju mucninu,posebno kad ih nekolntrolisano pusis,sto je vrlo cesta pojava kad se pije alkohol.Sve u svemu pazi na svoje zdravlje i pazi sta pusis.
Old 09-24-2007, 23:19   #18
Lud-Mlad

Registrovan: Aug 2007
Default Odgovor!!!

Ja imam na ovo pitanje jako dobro iskustvo i rijec je o dobroj travi!!!Bas prije par dana uzo sam od lege trave njegovu domacu,nije nicim prskana nije nista,cisto prirodno,ali je trava predobra drzi me 4-5 sati osjecam se poslje toga izmoreno i onako uhvati me glupavost ali smijeh je toliko strasan da sam plako od smijeha kod frenda kada smo pusili plako sam zato jer nisam mogo stat:) a nisam mogo zaustaviti!!!Imo sam velike paranoje dok sam iso kuc bjezo sam sa frendom po parku jer sam mislio da nas vijaju krimovci!!!I poslje 3-4 dana sam imo jos take neke posljedice te vutre da sam mislio da sam prolupo,bio sam bas oglupljen i jako paranoican i zivcan!!!To mi se nije nikada desilo od vutre nisam mogo vjerovat da mi se to desavalo...!!!
Lud-Mlad is offline   Reply With Quote
Old 09-25-2007, 03:58   #19
propalica

propalica's Avatar

Default :o) malo jači odgovor... :o)

jednom smo pljugali, ko zna koju već na fajruntu oko 3...

kad smo završili, išli smo lagano nazad i pita me frend jel me kao strah, rekao sam da je, čuo sam neki visoki, neopisivi zvuk, pitao sam njega jesi čuo to, šta je to, kaže jesam i počeli smo trčat, bila je to PTICA, od tad mi nije bilo dobro, al u glavi, neki neopisiv strah, ništa određeno, znam da sam razmišljao u autu šta mi se to događa, šta je to u travi, nisam valjda pušio LSD, neću valjda poluditi i poubijati nekoga ili sebe, frend baci CD-ove iza kod zvučnike, ja pitam u strahu; "šta si sad to napravio?" izgledalo mi je kao da mi je bacio nešto čudno na vrat, kao neki prah da me još više nadrogira, svi su mi bili sumnjivi, srce mi je tuklo kao ludo, kad je počela muzika svirat, to me malo smirilio, ali kad sam legao kasnije u krevet, opet mi je srce tuklo i bilo me strah, prije toga sam se žalio drugom frendu koji ne puši, ovaj si isto zabrinuo...

ne znam kad sam zaspao, baš i nisam dugo spavao i još oko 12 sati, bila je nedjelja, osjećao sam se usrano i uplašeno, čudnih zjenica i brzog lupanja srca...

inače frend mi je spomenuo kako je trava kao prskana kao s kokom, ali mislim da nije, s nečim drugim sigurno da...

nikad poslije nisam imao slično iskustvo s travom...

tako da se zapitaš MALA jel trava (ne znaš kakva) dobra za tebe...
Old 09-25-2007, 11:52   #20
Weed Killah

Weed Killah's Avatar

Registrovan: Jan 2006

koji uber rotflmao!!! Trava prskana kokom...

BTW, vec mi je lagano dosta ludi koji briju da je spricana sa pcp-om, lsd-em, kokom, herom, domestosom, cokolinom ili neznam ni ja sam cime. Ljudi, to su jednostavno suvisne price i ne razumijem zasto uopce netko to prica. Ukljucite logiku.. Npr: trava spricana kokom??? I onda kupis panj za 50kn u kojem je 150kn vrijednosti koke? I dont think so.. Ista stvar sa lsd-em.. jos i gore. Znate li vi ljudi koja je enormna kolicina jedna jedina kapljica lsd-a?? da ne pricamo kako je nestabilan spoj i pretpostavljam da nebi bilo jednostavno naci neki medij u kojem bi se moglo rastopiti pa pospricati po vutri.. ma svasta.

sto se tice tih paranoja i sta ja znam kod "normalne vutre koja nije nicim spricana"... bajke... cak i kod ekstremnog napusavanja najjacom vutrom na svijetu, nakon 8 sati sna bit cete kao novi... A ako netko dere po bonkasima, alkoholu ili necem trecem i onda po vutri pa mu nije dobro, mislim da je u stanju i sam zakljuciti sto je poslo po zlu, ergo, suvisno je time zamarati druge

da se razumijemo, ja sam uvijek za pomoci drugome, da se razjasne neke nedoumice ili dileme ali dajte ljudi malo razmislite prije nego postate..

jos samo da se osvrnem na post prije ovog zadnjeg.. 3-4 dana kasnije si se osjecao glupavo od vutre? posljedice od vutre nakon 3-4 dana? nemojte ljudi biti smijesni, molim vas.... jos domacica, ne spricana nicim? Mislim, nisam ziher sto da odgovorim na ovo.

kako je krenulo samo cekam da netko napise:

"Jucer sam probao marihuanu. Tako smo se jako napusili i bilo je super. Ne znam dali se to i vama dogadja ali ja sam poceo letiti okolo po sobi. Bilo je tako dobro, letili smo okolo i smijali se ali onda me pocela prati paranoja i nekako mi niije bilo dobro. Tjedan dana kasnije ostao sam paraliziran od struka nadolje jer sam si sam skalpelom razrezao leđnu moždinu pošto sam mislio na sebi napraviti neki upgrade jer sam bio tak spaljen od te marihuane sto smo pusili."

mislim, ljudi, alo.. ajmo malo ozbiljnosti... Mislim da su ovakve teme za graveyard...

Opcije Teme Pretraži Temu
Pretraži Temu:

Preciznija Pretraga Foruma
Način Prikaza

Posting Rules