| Legalizacija - online Smrt Fasizmu sloboda Narodu. |
11-24-2006, 14:50
|
|
Registrovan: Oct 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
pa kad pričamo o legalizaciji/dekriminalizaciji onda mi uvijek ovo (DrawUpYourPlant) pada na pamet kao jedini model po kojem bi lega/diskr kolko-tolko bila ostvarena
....a sdruge strane, još se ni mišljenje javnosti nije počelo mjenjati tako da stvarno neznam dal opće vrijedi o ovom pričati,mislim sirugno vrijedi u nekoj kategoriji fantazijaland
al gledajuči realno na ova naša podneblja stvarno neznam gdje bih prvo počeo, još se tolko toga treba promjeniti, uf.. mislim može se to promijeniti u dva dana al može i u dva stoljeća...
|
|
|
11-26-2006, 02:29
|
|
|
....
"pa kad pričamo o legalizaciji/dekriminalizaciji onda mi uvijek ovo (DrawUpYourPlant) pada na pamet kao jedini model po kojem bi lega/diskr kolko-tolko bila ostvarena
....a sdruge strane, još se ni mišljenje javnosti nije počelo mjenjati tako da stvarno neznam dal opće vrijedi o ovom pričati,mislim sirugno vrijedi u nekoj kategoriji fantazijaland
al gledajuči realno na ova naša podneblja stvarno neznam gdje bih prvo počeo, još se tolko toga treba promjeniti, uf.. mislim može se to promijeniti u dva dana al može i u dva stoljeća..."
kanehbosem
Dobra ti je ova .
Ja sam prije nekih davnih 7-8 godina kad sam skužio neke stvari mislio da ako se u nas čuje za neke stvari da će zemlja da se trese(ali ispade da sam mnogo duvao pa se prepo) :lol: ,... , ovo u vezi ulja i biblije i ostalo,...,ali pazi jednu stvar, ne kuže svi stvari kao ja i ti , ja sam bio u fratra i postavio mu par pitanja on sav glup ko ***** ne konta ništa(kao,pravi se glup ,ne zna o čemu mu ja zborim) još ja ispo gluplji od njega,...,ovo što se tiče imena ti tvoga forumskoga(kanehbosm) i ostalo...
Za njih je to inače sve sotonističko :lol: a jebo ja sebe samog u mozak ako ima većih sotonjara(glupana i neznanja) od njih samih ... zamisli majmuna još uvijek vjeruje u killer weed priče koje su Ameri lansirali ono 1937. pa nadalje .
Ako je killer weed ja sam onda zombie da ga nema većeg
i ovo što pišem , radim iz groba ,preko svoga sluge tj.mene samoga.
Evo par stihova :
Jebi se Kane !!!
Bilo je to godine `37. ,
kad su našu planetu stigle nesreće
lažovske novine osnov`o je Kane,
Citizen Kane ***** mu mater, ... :lol:
mogli bi cjelu pjesmu napravit , samo ja sam zapeo na ova 4 stiha i neće dalje ...
Citizen Kane lik što je imao mnogo šume,pravio papir ,tariguz i ostalo industrija celuloze,... :lol: ...itd . , .. neda mi se sad pisat o tome i vutra mu bila konkurencija ,.... nije to tako luda teorija,... a gdje su Du-pont i nafta, svaki put kad spomenem te stvari nekim ovdje ljudima oko mene , gledaju me k`o da sam puko ko černobil , a jebiga ako ništa nisam ja priču o uroti , urota i ostalo , izmislio nego samo čitam i čini mi se puno vjerojatnije nego ove laži što ih neki šire i dan danas . Ali nije im zamjerit jer ne vjeruju,..., nisu svjesni koliko su ih zajebali .
A ja ne da vjerujem da vutra liječi , "ja znam" , jer me je(moja homegrown) izliječila od raznih sranja koja su me gonila od ovih u nas "ko biva kanabisa - a ono ko zna s čim je jebano"
Aj dosta od mene, jesam se zatipkao, baš sam se zatipkao. :lol:
evo zašto sam prepravljo : bilo je prvo ustani Kane , šalio sam se malo na račun jarana Kaneh`a , pa sam onda skužio da mi fali h na kane,pa sam stavio i h, pa sam onda opet skužio čovjek je živ zašto ga zvati da ustane . Onda sam sam se sjetio nek se zove stvar Jebi se Kane !!! poserem mu se unucima u čarapu .
Canne glavo pijana , Don`t drink and surf !!!Laughing
|
|
|
11-26-2006, 10:59
|
|
|
ma da brate ima tih lobija kolko oćeš kojima odgovara ovakvo stanje.
a fratar i nije baš neki primjer znanja i otvorenosti ka novim spoznajama...
a što se tiče pjesama, i/ili nekih drugih propagandnih materijala kao naprimjer prijevodi raznih tekstova, majice i slično
mišljanja sam da u ovom trenutku definitivno na tome treba raditi kako bi se počelo mjenajti stanje
jer ako/kad ikad dođe do neke promjene,sumnjam da će se to desiti a bez da se prvo ne promjeni mišljenje u javnosti
iz tog razloga treba napraviti udrugu sa puno teške artiljerije (materijala) s kojima treba izać u mainstream medije i onda se može reć da je bitka počela a dotad ćemo mi napravit još pjesamma i pjseama i materijala i prijveoda i majica i rizli, i ovoga i onoga;)
aj ž.
|
|
|
11-28-2006, 15:28
|
|
|
ovi sa encoda su pitali da li nam treba webspace na www.cannabis-club.eu ?
ja njima reko da bi i mi htjeli uzgajati kak i oni i dal nam mogu pomoći?
mejlali su mi neke savjete vezi toga da nađemo pravnike da oni nađu rupe u zakonu kako bi se opravdalo uzgajanje za osobnu upotrebu i onda nać sudiju koji bi to odobrio, kako ne bi dolazilo do neželjenih sukoba s policijom.
da li mi želimo do legalizacie na taj način?
ako da.
da li nama treba webspace na www.cannabis-club.eu ?
ja sam totalno glup za to.
ajd nek neko javi,kontam da se vgenjo konta u to
|
|
|
11-29-2006, 00:20
|
|
Registrovan: Sep 2006
|
iskreno ne vidim razloga za webspace ako se vutra.org može pokriti iz sponzorstva. U koncu to je pitanje za administratore sajta ili za onog tko plaća hosting.
Za ovo drugo vezano za rupe u zakonu ... nema ih!
U zakonu o opojnim drogama točno piše za koju namjenu i kome se može odobriti uzgajanje i uz koje uvijete.
Dakle ništa nije pušteno slučaju tako da od rupa u zakonu barem u Hrvatskoj neće biti ništa.
|
|
|
12-02-2006, 12:26
|
|
|
evo ga zakon u rh
http://www.vutra.org/kazneni-zakon-hrvatske.php
ovo je zakon u rh.173
po meni ja tu ništa ne vidim o namjeni (osim jedne namjene drogiranje i narkopare ka ojedina moguća namjena) već jednostavno paranoju vezano uz drogu,narkomane i pare koje se tu okreću.bez obzira ko tu zarađuje.
ovo je prohibicijski zakon, koji je više štetan nego koristan i to se čuje iz usta DEA čelnih ljudi...
mislim pogledajte samo stavku 5..pa to je nenormalno čvrsta prohibicija, ak ovako nastave uvešće smrtnu kaznu
ja nisam pravnik, al kontam da se rupa moze naci ak se napravi ugovor o ovlastenom posjedovanju i uzgajanju za osobne upotrebe il tak nest.
mislim nije problem napravit rupu, ak je vec nema.
problem je nac sudiju koji ce to odobriti...
trebamo samo jaaaaaaaaako dobro složiti, argumentirati, potrkijepiti primjerima (španjoslka, belgija itd) legalni oblik pristupa prema drogama.
istvovremeno tražiti nekog sudiju za kojeg ćemo procijeniti da bi mogao odobrit našu stvar.mora bit malo sklon novim idejama, poželjno ekscentrik he he. il tak nešt
ovaj frend što je pravnik je stalno zauzet nikak da ga ufatim,
a što se tiče legalizacije na nivou države kako je trvet postiro,optimističan sam vezi toga samo zato jer se prohibicija temelji na laži,
al realno to se može desit tek odozdo, dakle ak se krene malo po malo,
udruga po udruga,
protest ovdje pa tamo,
pa izlet u mainstream medije (što je težak poso jer antiproh.ideja nije sasvim jasna u tim medijima)
i nakon još par stvari koje će bit pozitivne vezane uz vu,
al DUYP bi definitivno bio ključan događaj koji bi ne samo okupio kritičnu masu več i povečao broj mase,
zato jer bi se mnogi ohrabrili, a i skinila bi se ljaga laži sa vu,
moram ić, ajd pišite nešt konkretno, vezi ovoga
|
|
|
12-03-2006, 02:09
|
|
|
čitaš krivi zakon ;)
postoji nešto što se zove zakon o suzbijanju zloupotrebe opojnih droga ili tako nešto. Odi na ured za suzbijanje .... www.uredzadroge.hr i tamo skini tekst zakona.
|
|
|
12-03-2006, 15:45
|
|
|
Grizem beton,zvacem armaturu
Registrovan: Oct 2004
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 3 Puta u 3 Tema
|
Koliko sam ja uspeo da rastumacim ne postoji rupa u zakonu ni u Srbiji ni u Hrvatskoj jer zakon ne predvidja ni u kom slucaju da je upotreba dozvoljena.Ne postoji institucija koja bi mogla da ovlasti bilo koga da legalno uzgaja.
|
12-03-2006, 18:12
|
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Tihojla
čitaš krivi zakon ;)
postoji nešto što se zove zakon o suzbijanju zloupotrebe opojnih droga ili tako nešto. Odi na ured za suzbijanje .... www.uredzadroge.hr i tamo skini tekst zakona.
|
pa ak se budemo držali prohibicijskog zakona normalno da se nemože nać rupa.
zato je potrebno angažirati pravnika,ak treba otvorit neki račun iz kojeg bi ga se platilo pa nek napravi neki model ovlaštene uporabe droge il tak nešt.
ustvari još bolje nek nam pojasni da li uopće postoji mogućnost legalnih oblika uporabe droga tj. to ne bi bila uporaba droga već metoda u suzbijanju droga ali ne prohibicijskim metodama...
mislim da nisam kompetentan govoriti o tome
a jedino tko će me moći razuvjeriti da apsolutno ne postoji nikakva mogućnost pravnih legislativa jest neko tko voli fumat a po struci je pravnik, ili radi kao pravnik il barem apsolvent prava.
|
|
|
12-06-2006, 08:21
|
|
Registrovan: Dec 2006
|
ma ovaj nas hrvatski zakon je teska banana. ja mislim da su kod nas zabranili upotrebu i uzgajanje kanabisa samo zato jer su ju i svi ostali zabranili. sjecam se kad je račan javno rekao da je duvao kao student pa su ga prakticki proglasili narkomanom. jebena katastrofa.
bas razmisljam o tome da posaljem upit sa par pitanja ovom uredu za droge u RH, pa da se malo smijem odgovorima :lol:
|
|
|
12-06-2006, 13:01
|
|
|
Quote:
|
ja mislim da su kod nas zabranili upotrebu i uzgajanje kanabisa samo zato jer su ju i svi ostali zabranili
|
Pa da. To je i bio cilj UN-ove konvencije
|
|
|
| Opcije Teme |
Pretraži Temu |
|
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod