Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Organizacija » Legalizacija - online

Legalizacija - online Smrt Fasizmu sloboda Narodu.

Reply

Opcije Teme Način Prikaza
Old 04-17-2008, 23:05   #81
civic83

civic83's Avatar

Registrovan: Apr 2008
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Zahvaljujem na odgovorima. Uglavnom ono što sam i pretpostavljao ali radije pitam, kod ovih naših zakona stvarno ne znaš na čemu si. Samnom je bio i frend kod njega su drotovi našli 2 pljuge, čovjek dobio kaznu od 5000kn. Mislim da je bio evidentiran jednom kao maloljetink sa 17 god. (sad ima 23) ali jebenih 5000kn za dvije pljuge, prestrašno.
civic83 is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2008, 00:14   #82
SkolskiOne

SkolskiOne's Avatar

Registrovan: Apr 2008
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

kod nas u hrvatskoj postoji jedan problem,policija svoj posao neobavlja bash kako bi trebala,znachi prava kaznena djela(pritom mislim na pljachke i sl.) ostaju nerjeshena.Iz tog razloga lako je uhvatit ekipu kako pushi gens vani i poslje se hvalit statistikama koliki je samo postotak rjeshenih slucajeva!samo da se popuni neka kvota!nadalje,pola njih svoj posao shvaca osobno,kao da ja njega trujem ako pushim travu,sto rezultira vrlo neugodnim situacijama(pricham iz iskustva) di te tretiraju ko olosh,onu zadnju-iz tog razloga veliki pozdrav za nash MUP-GLUP!pazi samo u kakvoj mi drzavi zivimo di za kesu trave dobijesh 2 godine zatvora!koji seljachki,neuki,neznam kako da ga nazovem mentalitet...strashno!!!!!!
SkolskiOne is offline   Reply With Quote
Reply

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules