| Legalizacija - online Smrt Fasizmu sloboda Narodu. |
10-01-2006, 19:37
|
|
Registrovan: Jun 2006
Lokacija: 0 Lokacija: 1 Lokacija: 2 Lokacija: 3 Lokacija: 4 Lokacija: 5
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
|
Zbog Jointa na robiju!!!!
Ovako se u Hrvatskoj dekriminizira i legalizira
Cannabis
http://www.24sata.hr/articles/view/34672/
Jadni mi u hrvatsko :roll:
|
|
|
10-01-2006, 19:50
|
|
Registrovan: Dec 2005
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 3 Puta u 2 Tema
|
Ma nema šanse da se takav zakon provede!
10-01-2006, 20:02
|
|
|
d-_-b
Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 15 Puta u 13 Tema
|
Vlast jednostavno neće shvatiti. Bit će sve više i više ljudi koj će konzumirati marihuanu, nitko, niti sam bog nemože spriječiti čovjeka da radi što hoće, istina se širi neovisno o bilokome. Ma neka se za jedan joint dobije i doživotan zatvor, jedino što će postići je da ljudi neće konzumirati marihuanu u javnosti nego u svojim domovima. Sve bu dobro dok policija nebu dobila ovlasti da ulazi u privatne stanove po svojoj volji.
Ovo je samodestruktivna politika, time zapravo mlade još više poticaju na konzumiranje teških droga jer im govore da je marihuana i heroin isto.
|
|
|
10-01-2006, 20:03
|
|
|
Ma ovo je sve lude, ne cudim se uopće shto ce doci kraj svijeta...
Ne shvacam shto oni imaju protiv cannabisa, shta, jeli to mozda nekoga ubilo, jel netko bio napusen pa je poubijao 20 ljudi, ne vidim niti jedan jedini razlog zbog cega je ta biljka ilegalna, stvarno nemam pojma, ovi politicari i ostali idioti stvarno ne misle logicno, halo??? gdje je logicni razlog zbog cega je marihuana ilegalna????
Jeli itko moze navesti jedan jedini razlog zbog cega???
Mozda zbog ogromnih tvornica cigareta koji u cigarete stavljaju secer da navuku tinejdzere????
www.24sata.hr
|
|
|
10-01-2006, 21:25
|
|
|
mr. gljiva
Registrovan: Sep 2006
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema
|
Ma p..ka im m..rina,svi ti vlastodršci su na težem dopu i od njega i zarađuju pa su našli nas zajebavat za travu! :evil: :evil: :evil: :evil:
Pa kaj rade te budale,stvarno mi više nije jasno..za jednu đokaru u buksaru..pa proklet bio i taj svijet u kojem živim!!! :evil:
Susjedi moji dragi,što istočni,što sjeverni i južni...kupujem vikendicu gdje ima povoljno i selim se iz ove fuckin države na miru gajit biljčice u svojoj bašti...! :twisted: :arrow: :wink:

|
|
|
10-02-2006, 13:21
|
|
|
d-_-b
|
Ništa ljudi, koliko čujem ovaj zakon je stupio na snagu, minimalna kazna za joint je tri godine. Neznam, pun sam gnjeva, vrijem u sebi, mislim da ću uskoro napraviti glupost...
|
|
|
10-02-2006, 13:44
|
|
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
Fakin zakon danas stupa na snagu. Zahvaljujem Vladi RH za krasan poklon za rođendan. Sad poslije posla idem doma iz inata zasadit 25 sjemenki. :tuki:
|
|
|
10-02-2006, 13:48
|
|
|
d-_-b
|
Barem znamo za koga treba glasati na sljedećim izborima, za glavnu konkurenciju vladajuće stranke, čiji je predsjednik i sam izjavio da je probao marihuanu !!!
|
|
|
10-02-2006, 13:59
|
|
|
:lol: Ajde ljudi... kak se ono veli... nigdar ni bilo da ni nekak bilo i nigdar nebu da nekak nebu. 8) VIVA LA REVOLUCION 
|
|
|
10-02-2006, 14:20
|
|
|
mr. gljiva
|
Krleža..hehe..zakon :wink:
Kako reče...VIVA LA VU! :banana_jahach: 

|
|
|
10-02-2006, 14:47
|
|
|
Danas sam i ja citao o tome i bas sam hteo postaviti topic... :o_ne:
To je strasno.LJudi koji su taj zakon predlozili i usvojili su najgori olosh :tuki:
Svi se oni drogiraju mnogo tezim(skupljim)drogama a ovako prikrivaju svoju zavisnost od istih...
Nadam se da kod nece niko nece pokusati nesto slicno :cry:
|
|
|
10-02-2006, 16:22
|
|
|
Kao prvo nemojte podljegati senzacionalizmu nije baš sve onako kako piše. Ipak sudci određuju kazne i zato i postoji raspon. Ali kako je svejedno je zakon kriminalan.
I dobro je reako Sakoman danas na tv-u. Pošto je borba protiv droga kako na represivnom tako na terapisko-prevencijskom polju potpuno podbacila i nije dala nikakve rezultate ovime se samo želi stvoriti privid djelovanja i ozbiljnog angažmana bez da se uopće razmišlja o efektima takve odluke.
Javnost boli k***c za 1 joint ili kilu koke, javnost ne kuži razliku. Zato su nam i poklonili ovakav zakon.
Pa dok svi ne sjednemo sa bakicama, roditeljima i ostalima i dok im ne objasnimo neke stvari i dalje ćemo dobivati ovakve zakone.
|
|
|
10-02-2006, 16:27
|
|
|
mr. gljiva
|
Ma pederima će se to sve odbiti o glavu...vidjet ćemo nagodinu ko će za koga glasati! :twisted:
Čisto skupljanje bodova za izbore...ono,RECITE NE DROGI!
:x
Kako će pastiiiiii...inače nisam politički aktivan i prezirem svo to sranje,ali crveni su mi sada postali draži!hahaaaha :wink: 8)

|
|
|
10-02-2006, 16:29
|
|
|
d-_-b
|
Quote:
|
Originally Posted by Tihojla
Kao prvo nemojte podljegati senzacionalizmu nije baš sve onako kako piše. Ipak sudci određuju kazne i zato i postoji raspon.
|
"Tako visoka minimalna kazna zapravo sucima umanje mogućnost izricanja blaže kazne (npr. uvjetne ili kazne upućivanja osuđenika na rehabilitaciju), a otvara im prostor da čovjeka koji ima joint strpaju iza rešetaka na tri godine."
|
|
|
10-02-2006, 19:10
|
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Weedran
Barem znamo za koga treba glasati na sljedećim izborima, za glavnu konkurenciju vladajuće stranke, čiji je predsjednik i sam izjavio da je probao marihuanu !!!
|
Upravo tako a ne ovim konzervativnim manijacima, ***** ih, Jeli, jeli itko našao iti jedan jebeni razlog zasto bi trebalo travu zabraniti, dok su jebeno vino proglasili kao hranu.
Btw u Hrvatskoj Povijesnici sam slucajno na drugoj stranici knjige nasao kako su hrvati kad asu dosli tek na ovaj prostor iz Irana uz pšenicu i raž uzgajali Konoplju, pogledajte ako je imate, a sada ova konzervativna stoka loće, onaj šeks sa onim crvenim nosom jeba mu bog mater, i sina si je ubio!!!
|
|
|
10-02-2006, 19:20
|
|
Registrovan: Jan 2006
|
MA DAJ PA OVO JE BOLESNO!
od 3 do 15 godina zatvora zbog jednoj jointa?!
Pa šta sam ja ubio čovjeka..silovo dijete?!
PA JEL SU SADA LJUDI KOJI PUŠE MARIHUANU ISTI KAO I UBOJICE?!
PA ***** TI OVU DRŽAVU!
TO JE KADA IMAMO SAMO KRETENE NA VLASTI!
joj što čekam da odem iz nje!
uf al me ovo razbijesnilo!!
***** im majku! :evil: :evil: :twisted: :twisted: :x
|
|
|
10-02-2006, 19:47
|
|
|
Treba medije potaknuti da vise pisu o dobrobiti marihuane, najbolje 24 sata, cini mi se da su oni najvise za legalizaciju marihuane neka im netko napise mail o ovom sajtu, pa ce valjda nesta kopirat sa glavne stranice, neshto moramo uciniti inace ce ovako uvijek biti, daj pokrenite se vishe :) :)
|
|
|
10-02-2006, 20:24
|
|
Registrovan: Dec 2005
Pohvaljen 3 Puta u 2 Tema
|
Izgleda da se dante politika vraća!
10-02-2006, 20:39
|
|
Registrovan: Jul 2006
|
@Ras Tafari
Ne mogu novine pisat o dobrobiti marihuane jer ce ih odmah optuzit za promidzbu marihuane. Iskon je jedanput imao neki clanak s takvom tematikom pa skoro nisu najeb... Sto se tice 24 sata, cini mi se da oni stvarno jesu "na nasoj strani", jer je i njihov urednik u jednoj TV emisiji izjavio: "Za mene trava nije droga." Ali nazalost hebe ih cenzura :(
"There are 100,000 total marijuana smokers in the US, and most are Negroes, Hispanics, Filipinos, and entertainers. Their Satanic music, jazz, and swing, result from marijuana use. This marijuana causes white women to seek sexual relations with Negroes, entertainers, and any others." HARRY J ANSLINGER
Commissioner of the US Bureau of Narcotics 1930-1962
|
|
|
| Opcije Teme |
Pretraži Temu |
|
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|