Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Organizacija » Legalizacija - online

Legalizacija - online Smrt Fasizmu sloboda Narodu.

Reply

Opcije Teme Način Prikaza
Old 08-10-2006, 16:55   #1
imported_KezmanBG

imported_KezmanBG's Avatar

Registrovan: Jul 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
Default Legalizacija u Kanadi

Pazite kako zive ljudi normalno u Kanadi i sta pisu kakve knjige ?

http://www.medicalmarihuana.ca/shipping.html

Prodaj Marihuanu Legalno :shock:
Dali zelis da prodajes Marihunanu legalno ako zelis oni te nauce kako to da radis PRAVILNO da se neki ludak nebi vadio na fore nisam znao da je to halucinogena supstanca pa sam slucajno prosuo po travi jednog dana :shock: i prodao jednom klincu u kraju :shock:

Prava stvar koju prave Kanadjani je to da pokusavaju uticati ako su je vec legalizovali kao prvo ""za medicinske primene"" na sto bolji kvalitet i za sve ostalo imaju zaduzene sluzbe koje kontrolisu kvalitet Marihuane kao sto mi kontrolisemo nasu hranu u Marketima oni isto imaju ljude koji obrazuju narod kako se pravilno uzgaja marihuana i na koji nacin je pravilno treba konzumirati da nebi bolela glava ili da nebi iznenada dobio veliku zelju za Heroinom itd itd ;)

E TO JE DRZAVA LJUDIII TOOOO ,,, zipa reklame :shock:

I ono kod njih ima onaj rad "JEL PRIMATE VIZU ili MASTER CARD" :shock:

A kod nas pomenes odmah si LUDDDDDDD !!!
A da bi samo da je legalizuju imam na listu par napaljenih budala koje cu da snimim i da objavim negde.
imported_KezmanBG is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2006, 09:39   #2
Vutragenjo
Usisivač postova

Vutragenjo's Avatar

Registrovan: Oct 2004
Pohvalio Puta:: 5
Pohvaljen 31 Puta u 8 Tema

Nemojmo zaboraviti da je vlasnik overgrow.com bio iz Kanade i da je debelo platio sto se igro i glupirao sa ganjom i sjemenkama.
Vutragenjo is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2006, 21:20   #3
imported_KezmanBG

U kom smislu platio :?:
Sta je bilo sa njim :?:

Napisi ako te ne mrzi da znam sta je bilo ? a verujem i drugim clanovima ce vredeti ta prica da procitaju.

Poz
Old 08-13-2006, 12:21   #4
Vutragenjo
Usisivač postova

Vutragenjo's Avatar

Registrovan: Oct 2004
Pohvalio Puta:: 5
Pohvaljen 31 Puta u 8 Tema

Vec se o tome pricalo dosta na ovom forumu a bogami i po netu. Pao je zato sto je bio proklet i sto mu nije bilo dovoljno da zaradjuje preko reklama nego je i otvarao svoje prodavnice sjemenki i svog su ga izmuzli oduzeli mu sve i sve njegove usere pokupili iz baze podataka...
Vutragenjo is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2006, 13:15   #5
imported_KezmanBG

Svi padnu po jednom ;) pa nauce sledeci put da se cuvaju jer je svuda klizavo.

Pozdrav brate
Old 08-23-2006, 00:52   #6
Inq

Inq's Avatar

Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema

Sve je to lepo...
Dodacu Kanadu na listu zemalja u koju cu da se mozda preselim :D :D :D

- proklete 3 tacke...
LST tutorial
Vodic za bolesne biljke i nedostatke u prihrani
Vutra.org pravilnik

Pre nego sto pitate u vezi zutih fleka ili odumiranja i susenja biljke prvo procitajte ovo:
http://forums.vutra.org/unutrasnje-u...p-upitnik.html
Inq is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2006, 00:50   #7
Tripco

Tripco's Avatar

Registrovan: Nov 2005

Na žalost, Kanada nije više ono što je bila, makar u pogledu određenih sloboda.
Istina, i dalje je mnogo manje opasno pušiti i uzgajati tamo nego u gomili drugih zemalja, ali što se tiče biznisa... nije sve, ali gotovo sve je propalo.
Činjenica je da Kanada nikada nije zvanično usvojila zakon o dekriminalizovanoj upotrebi Cannabisa, čak ni u medicinske svrhe (za razliku od SAD gde postoje vrlo precizni zakoni u većini država na tu temu). Međutim, tolerantna politika nekoliko prethodnih liberalnih vlada je dovela do toga da je ne samo uzgoj bio "slobodan" nego i prodaja semena. Ja znam za makar petnaestak seed banks otuda od kojih su neke bile među najcenjenijima u svetu.
Na stranu to što su mnogi američki breederi (posebno sa zapadne obale, odakle je sve i počelo) vremenom otišli u Kanadu.
Sve je počelo da se zakuvava prošlog leta kad je upućen zahtev da se SAD-u izruči Marc Emery, vlasnik Cannabisculture-a i vrlo jake firme za preprodaju semena (to je i bio razlog). Ali prava hajka je nastala januara i februara ove godine, posle dolaska na vlast konzervativne vlade koja je u tesnoj vezi sa Vašingtonom. Otprilike u to vreme (ako se ne varam, 29. januar) je pao Overgrow. Njegov vlasnik, Richard Calrisian (ili Baghdadian?) koji je istovremeno držao i CannabisWorld i firmu za preprodaju semena Heaven's Stairway je prvenstveno optužen zbog prodaje semena. No tu ima mnogo drugih smutljavina koje su pratile sve to i to je jedna mnogo zamršena priča u koju sam ja samo delimično upućen (mada bi i o tome "delimičnom" mogao da napišem nekoliko strana, ali neću da trčim pred rudu, već sam se par puta opekao). Možete pratiti tu "sapunsku seriju" na Icmag forumu, no ja vam to ne preporučujem jer ima tu mnogo "rekla-kazala", a pravu ostinu zna tek nekoliko ljudi koji daju informacije na kašičicu. Neki još uvek veruju da će se taj sajt vratiti (što bi bilo veoma dobro, s obzirom na najveću Cannabis bazu podataka koja je ikad postojala), ali je sve manje nade.
Kakogod, ništa se od semena više ne može naručiti iz Kanade. Verovatno najbitnija tamošnja seed bank Reefermanseeds je prebacila servere i poslovanje u Holandiju čime su se kasnije rukovodili još neki.
No, tamošnja scena je još uvek vrlo jaka i sigurno je da se neće sve na ovome završiti.

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules