Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Organizacija » Legalizacija - online

Legalizacija - online Smrt Fasizmu sloboda Narodu.

Reply

Opcije Teme Pretraži Temu Način Prikaza
Old 11-02-2007, 17:29   #121
Voce_i_Povrce

Registrovan: Nov 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Jednostavno trava je trava! Da je opasna ne bi postojalo mali milion foruma i site-ova posveceno travi! Govoreci o opsem obrazovanju (o travi) i jos mali milion objasnjenja! Ne znam, mozda ja ne znam,ali mozda i ima forum i site posvecen pajdu,alkoholu,gde se govori kako nije opasan,kako ovo kako ono! Moje misljenje!Zato prica o travi-da je stetna,stvara zavisnost pada u vodu!
Voce_i_Povrce is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2008, 02:01   #122
vutrash

vutrash's Avatar

Registrovan: May 2008
Lightbulb Nismo Mi Pametni Ko Holandzani

To bi bio najjaci dogadzaj na balkanu , povecao bi se broj stanovnika za 50 % (ako ne i vise ).
vutrash is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2008, 18:49   #123
Django

Django's Avatar

Registrovan: May 2008

Quote:
Originally Posted by kayamann View Post
prvo bi htio reci u vezi heroina da je istina da je 80% narkomana pocelo s jointom, svi prvo psinju s laksim drogama, to je logično, zar ne? ali to je uzet postotak za narkomane a nigdje ne pise koliko je ljudi probalo marihuanu a nposlije nje nista drugo osim marihuane. tak da taj postotak koji je naveden nema smisla i samo budaIa bi to prihvatila kao istinu. U mom kvartu pusi dosta marihuanu i ne konzumiraju jace droge tak da ono... ja osobno duvam svaki dan po nekoliko jontova vec negdje tri godine i sve kaj sam ja uzeo je gljive (enu porciju ) i jedan tripa u svojoj karijeri! znamo da gljive i trip ne stvaraju fizicku ovisnost tak da je i to bezopasno. nisam ni pomislio da uzmem heroin. samo sam to štel napisati za ono o onih 80% narkomana je zbog trave pocelo s heroinom, joj joj
čitao sam prije godinu-dvije da od 1000 ljudi koji su pušili travu samo 1 završi na heroinu...
Old 05-18-2008, 18:58   #124
DirtyDeeds

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 9
Pohvaljen 5 Puta u 3 Tema

Ma ta fora trava---->heroin je tak glupa. Pa i malo djete kuži da svi prvo probaju travu pa heroin ali malo djete kuži i da svi prvo probaju vodu pa travu a naravno baš i nema nekog smisla povezivat.
Naravno da ako netko nije probo travu astronomski su male šanse da će probat heroin.....no isto tako ako netko nije probo vodu astronomski su male šanse da će probat travu
DirtyDeeds is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2008, 19:33   #125
pecko88

pecko88's Avatar

Registrovan: Apr 2008
Kad bi marihuana bila legalna, onaj ko je zapoceo pusiti marihuanu ne bi nikad dosao u kontakt sa dilerima koji prodaju i heroin.
Old 05-18-2008, 22:16   #126
Gaucho

Registrovan: Jun 2006

Quote:
Originally Posted by pecko88 View Post
Kad bi marihuana bila legalna, onaj ko je zapoceo pusiti marihuanu ne bi nikad dosao u kontakt sa dilerima koji prodaju i heroin.

to ja govorim uvjek, svojem djetetu budem dao komad boxa da sam sadi kad napuni +15g
to je kako nekog spriječit da ide dalje, da sam sadi, tako su šanse triput manje jer uvjek bude u dilera nemam ti sad vutre, ali ima exa koke heroina tripa brzine, ma štagod očeš i onda ti gledaš, jbg, imaš lovu (a sad jeftinije prođeš za brzinu ili LSD ili ex nego za piz vutre) i onda kupipš i satreš se, i tako drugi put i eto

sad kad tražiš piz od 100 kn ekipa ti se smije, lsd za 100 kn se riješi ex za nekih 100-150 brzina => 1g 100kn, koka za 500kn-100€ 1g

pa sad ti budi lovaš i puši travu
ili sadi i nedolazi ni blizu koke i drugih sranja kemijskih
Reply

Opcije Teme Pretraži Temu
Pretraži Temu:

Preciznija Pretraga Foruma
Način Prikaza

Posting Rules