| Članstvo i Ideje Ideje, mišljenja, radovi i stvarna pomoć Vutra Organizaciji. Prosvjetlite nas ili još bolje pomozite nam! |
08-09-2006, 15:54
|
|
Registrovan: Jul 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
renkovi?
Mislim da bi bilo dobro da se poveca broj poruka na osnovu kojih clan foruma dobiva rank jer mi se cini da je pre mali.
Cudno mi je da ja sa 40 poruka imam vec tri zvjezdice.
Sta mislite?
|
08-09-2006, 17:44
|
|
Registrovan: Dec 2005
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 3 Puta u 2 Tema
|
Imaš tri lista! :wink:
08-09-2006, 22:38
|
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Bloodspiller
Imaš tri lista! :wink:
|
Istina! :oops:
|
08-09-2006, 23:13
|
|
|
professor emeritus
|
Re: renkovi?
Quote:
|
Originally Posted by BrkZorba
Mislim da bi bilo dobro da se poveca broj poruka na osnovu kojih clan foruma dobiva rank jer mi se cini da je pre mali.
Cudno mi je da ja sa 40 poruka imam vec tri zvjezdice.
Sta mislite?
|
Odgovor ti je u vlastitom potpisu! :)
Kako u prirodi sve teče bez naprezanja i lomova! Proljeće uvijek sigurno dolazi, drveće iznova pupa, sunce kruži, mjesec ide svojim putem bez zastoja, ptica maše krilima i leti... U tome je tajna! Ja ništa ne vidim, a ptica se o to ''ništa'' oslanja krilima i leti!
|
|
|
08-10-2006, 03:45
|
|
|
( .)(. )
Registrovan: Oct 2004
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
|
Čemu to!? Mučite nas napušene admine a ništa ne dobijate time, osim listića koji opet ništa ne predstavljaju :D
|
|
|
08-13-2006, 15:22
|
|
|
professor emeritus
|
Hihi...mučenje napušenih admina...good one! :D :D
Kako u prirodi sve teče bez naprezanja i lomova! Proljeće uvijek sigurno dolazi, drveće iznova pupa, sunce kruži, mjesec ide svojim putem bez zastoja, ptica maše krilima i leti... U tome je tajna! Ja ništa ne vidim, a ptica se o to ''ništa'' oslanja krilima i leti!
|
|
|
08-14-2006, 13:51
|
|
|
08-14-2006, 17:45
|
|
|
Da, i meni se čini da nekako ti listovi dolaze prebrzo... na forumu na kojem sa ja admin postavio sam ovako:
100
250
500
1000
1500
eh, da znate kako mene tamo muče... možda bi bili blaži da im kažem da sam napušen :lol:
|
|
|
08-14-2006, 18:39
|
|
|
Ma najbolje da okružite cijelog avatara listovima...
08-14-2006, 20:25
|
|
|
( .)(. )
|
U al' ste dosadni. Meni je to sa 1500 mnogo... ako neko od admina misli da je treba povećati broj postova za rank, neka izmeni, ja sam stavio ovako:
Meni je glupo da Novajlija bude i dalje sa 100 postova :|
|
|
|
08-14-2006, 21:28
|
|
|
Ma odlično, s vremenom češ možda i to promijeniti na više, tako je bar bilo u mom slučaju. (Sad ljudi imaju po preko 2000 postova pa onda nije čudo da sam stavio na tolike cifre) :)
|
|
|
08-15-2006, 00:48
|
|
|
( .)(. )
|
Pa da, ali problem je uvek sa novim korisnicima, ne žele ni oni dugo da budu "Apsolutni početnici" :) pogotovo ako su iskusni u growingu :)
|
|
|
08-15-2006, 09:49
|
|
|
Imaš pravo, događalo se da neki pišu sve i svašta samo da bi čim prije imali veći rank.
|
|
|
08-16-2006, 01:23
|
|
|
U fuck. Sad idem spamati forum da mi se poveča rank!
08-16-2006, 14:47
|
|
|
:lol: :lol: :lol:
|
|
|
08-16-2006, 15:06
|
|
|
Marihuana Home Grower
Registrovan: Jun 2006
Pohvaljen 2 Puta u 1 Tema
|
Dajte ba ljudi šta vam je..... Avramu i ako ima jos programera što održavaju ovo, samo njima ba više posla. To sa rankovima i brojem listića nema nikakve veze. Ništa ne predstavlja jel ima 1 ili komplet sve... mislim da je ovo normala. Ja ništa ovo ne bih mijenjao... jer ne vidim razlog ....eto
Upravo ko što reče Avram, ima iskusnijih growera, koji tek nalete na ovu stranicu, i sad njemu piše "Apsolutni početnik" to može samo da ako hoćete da izmjeniti nazive. Jedino to, jer onaj ko je duže na forumu da normalno je da ima više listova, ali to ne znači nikako da je expert ili takoa nešto....
Jedino ako hoćete mijenjati, promjenite nazive samo... mislim da ne predstavlja jel neko naduvan, istripovan itd :) nego da odredjuje koliko je neko dugo na forumu....
Eto toliko od mene... :)

Contact me at: koki [at] vutra [dot] org
|
|
|
08-19-2006, 02:08
|
|
|
To je sve u k...
:kuc_kuc: prvo da se izvinim zbog postova na krivom mjestu ali ja obicno citam forum na poslu i stalno moram minimizirati,gasitti brownser i jos na task baru pise marihuana drustvo...nije lako sakrit stavite nesto nekompromitirajuce naprimjer Barem da pise m.drustvo pa niko nebi kuzio :) Meni osobno smeta kad mi pise apsolutni pocetnik zvucu uvredljivo,odvratno svi posjetioci koji slabije govore "nas jezik"(vidim cjeli Balkan je tu i to mi je najsimpaticnije na cijelom netu)njima ce to izgledat ko "apsolutni Chetnik" treba vise koristit internacionalne izraze koji ce svima bit smijesni a da nikoga ne uvrijede a brojevi vise manje.
npr:
Apsolutni pocetnik -noob
To je od posprdno od Newby
povukao dva dima je super al bi bilo bolje na engleskom,nas cov,e,k ...totalno glupo ni ja ne razumijem,a vutrogasac ? sto on gasi pozare na plantazama :)?tripovani¨?????to odmah promjenite ako mislite drzat image zdravog dira bez teskih droga lsd je bojni otrov pa tek droga.uduvani?? bolje je stoned najbolje da dajete prijedloge pa izabrati najbolje i najsmijesnije.Site je inace super ideja jos bolja jedino admin treba malu pomoc recite mu sto nevalja neka promijeni na primjer ne prikazuje dobro c,ć.č.(ch) :) na vecini brownsera,bugova ko u prici lakse je adminu sloziti postove nego da se pola foruma baviglupostima oko izgleda.admine promjeni sve naslove tako da se po naslovu moze naci tema a najvaznije je da brisete postove koji sadrze dezinformacije.Neki dan sam vidio kako ste jednome rekli da stavi ventilator da puse ravno u biljku i da pojaca na full i jadnicku pukne biljka a on optuzi macku (lol..rofl).Nedavno sam se igrom slucaja sreo sa jednim starim growerom hodajucom enciklopedijom naseg hobija usli smo u pricu o izvorima informacija ja vas ponosno postavim na prvo mjesto a on me brzo spustio na pod pricom o glupim i netocnim informacijama zadivsi me znanjem cjelog foruma (napamet).Ako treba bilo kakva pomoc oko bilo cega (web prostor,hardware,software,volontiranje...)rado bi pomogao samo napisite sto treba i sponzor je tu.. uh posao sam udugo...djecica su gladna i zedna,vlazno im je ,nemaju zraka.....:)
|
|
|
08-19-2006, 03:11
|
|
|
( .)(. )
|
Što se renkova tiče, lepo piše početnik, a ne četnik, a lično ne volim četnike... tako da je prepolovljen četnik (po četnik :D) uvek bolji od celog četnika :P takođe, forsiram ex-yu jezike tako da sam protiv engleskih naziva u renkovima. Ako se većina administratora ne složi sa mnom, nemam ništa protiv da se menja.
Što se informacija na forumu tiče, autori članaka su odgovorni za tačnost/netačnost informacija. Takođe pogledaj član 8. našeg pravilnika. Ne bi bilo loše da svi pogledaju pravilnik malo više...
|
|
|
08-19-2006, 04:58
|
|
Registrovan: Sep 2005
|
Grownoob samo da ti kazem tripovati se moze i na finom joksu i uz muziku i mozes tripovati sa curom na romantiku, nemoj odma povezivat trip i tripovanje to je samo fraza koja ima mnogo znacenja kao i brijanje recimo lol ti si brijac.
|
08-19-2006, 05:00
|
|
Registrovan: Sep 2005
|
Kad smo kod tripovanja upravo dobih rank istripovani :lol: :lol: :lol: zzZz bo
|
| Opcije Teme |
|