| Članstvo i Ideje Ideje, mišljenja, radovi i stvarna pomoć Vutra Organizaciji. Prosvjetlite nas ili još bolje pomozite nam! |
04-22-2008, 18:37
|
|
Registrovan: Apr 2008
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
|
Ovako siva pozadina vam je isti k.... ko i pozadina u boji.
pa nece se te naljepnice velike printati.
I nisam bas da se stavi joint ili list od trave jer to u pocetku odbija ljude radi njihovog opranog mozga. Treba djelovati kontra oprat im mozak i uvjeriti ih da trava i nije losa!
Treba napraviti sto jednostavniji letak sa ne puno teksta ali da je citko i da je uocljivo!
Ja sam vam samo ponudio ideju ne treba to biti tako samo treba izdvojiti 10 - 15 min vremena i naci nesto i to iskemijati!
Nadam se da ce biti jos letaka jer nikad nije lose imati konkurenciju!!
P.S. nisam dobio pohvalu! 
Last edited by Red Weed : 04-22-2008 at 19:50.
|
|
|
04-22-2008, 18:56
|
|
|
elegant0r
Tournaments Won: 1
Registrovan: Sep 2007
Pohvalio Puta:: 16
Pohvaljen 15 Puta u 15 Tema
|
Da znas citati dobio bi ju :))
|
|
|
04-27-2008, 14:17
|
|
Registrovan: Nov 2006
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 5 Puta u 4 Tema
|
netreba nikakva organizacija brate :) samo malo dobre volje...
evo ljudi pogledajte sto sam ja napravio...jednostavan dizajn, zelena boja...
napominjem da jos nije poptuno gotov...fali nekakv slogan umjesto ovog "MARIHUANA INFO"...
i ajde da cujem vasu rijec...sto i kako da popravimo

EDIT: evo malo tipfelera popravljenih i zamjenjeno "cudesnim upotrebama" sa "mnogim primjenama"

Last edited by Bugi : 04-27-2008 at 15:17.
|
|
|
04-27-2008, 15:20
|
|
|
elegant0r
|
Gdje pise "marihuana info" napises "cinjenice".
Izbacite bilo kakvo spominjanje maloljetnika i djece jer bez obzira sto pisalo u kontekstu sa njima ljudi ce automatski negativno percipirat samo iz razloga sto se isti uopce spominju kao opcija u svemu tome.. znaci zadnja cinjenica koja pocinje sa:
"djeca" je kriva od prve rijeci. Ja bi to formulirao ovako:
Drzeci lijek poput marihuane ilegalnim ljudi lako stjecu dojam da su druge opasne kemijske droge takodjer nepravedno osudjene i bezrazlozno ilegalne.
POSALJIMO PRAVU PORUKU I NAPRAVIMO RAZLIKU IZMEDJU KEMIJSKIH DROGA I PRIRODNOG LIJEKA!
Nesto tako se meni cini logicno.. inace super!
|
|
|
04-27-2008, 17:39
|
|
|
da da imas pravo...puno razumnija je takva recenica...inace "Cinjenice" za naslov nekakav neide...jer to prvo upada u oko sa velike daljine..tak da ono...treba davat nekakv info o plakatu...
amo timski jos ovo sklopit...svakakve ideje su dobrodosle...
ja nisam dizajner pa ako ima i takvih da ukazu na greske i slicno...
evo trenutno stanje:

|
04-27-2008, 18:39
|
|
Registrovan: Apr 2008
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
JA SAM FAKIN ZA!
a da iskoristimo slogan od vec postojeceg na sajtu?
|
|
|
04-27-2008, 19:11
|
|
Registrovan: Dec 2006
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema
|
Dobar je plakat ali par gramatičkih ispravaka
Stiječu=Stječu
Takođjer=Također
Eto toliko nemoj mislit da se pravim pametan ali znaju takve stvari odbiti ljude
04-27-2008, 19:21
|
|
Registrovan: Dec 2007
Pohvaljen 2 Puta u 1 Tema
|
slazem se,mislice da vutrasi ne mogu zavrsit ni osnovnu a zaboravilo se na preventivu
Last edited by High Times : 04-27-2008 at 19:26.
|
|
|
04-27-2008, 22:47
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Šaman Šandor
Dobar je plakat ali par gramatičkih ispravaka
Stiječu=Stječu
Takođjer=Također
Eto toliko nemoj mislit da se pravim pametan ali znaju takve stvari odbiti ljude
|
ma svaka popravka je dobrodosla...kao i kritika i ideja...o ukusima necemo bas...
Quote:
|
a da iskoristimo slogan od vec postojeceg na sajtu?
|
mislim da je slogan nema velike veze sa ovim informiranjem...ali eto pokusat cu pa ce mo vidit kako ce stati..
update no.4:

Last edited by Bugi : 04-28-2008 at 00:25.
|
|
|
04-28-2008, 03:58
|
|
|
( .)(. )
Registrovan: Oct 2004
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
|
Daj PSD :)
|
|
|
04-28-2008, 09:48
|
|
|
flayer.psd
evo...
fontovi su Impact za naslov i za tekst:
-Calibri(link)
Last edited by Bugi : 04-28-2008 at 20:09.
|
|
|
04-28-2008, 14:45
|
|
Registrovan: Aug 2006
Pohvaljen 15 Puta u 13 Tema
|
jednom davno imao tu ideju, pa napravio ovo:
e sad, znam da nije baš najbolje i najistinitije one tamo natuknice ali...
|
|
|
|
04-28-2008, 15:40
|
|
|
elegant0r
|
Doro je to.. al imho previse se spominje narkomanija itd.. to samo baca negativne asocijacje jer ljudi su danas jako povrsni i citaju sve bez punog razumjevanja recenica.. samo zvucne rjeci poput narkomanija, djeca, maloljetnici, droga itd odzvanjaju u usima i zato ih netreba uopce povezivat sa konceptom cannabisa..
Treba koristit vokabular tipa medicinski, lijek, bezazlena, jedina poznata stvar koja lijeci rak, a ne uzrokuje!! itd..
Braneci se od negativnih stvari samo podebljavamo te asocijacije u glavama ljudi.. treba se skoncentrirat iskljucivo na pozitivne osobine i njih istaknuti. To nebi bila nekakva obmana ili prevara.. vec samo druga strana price o toj biljci koju nitko ne govori javno..
|
|
|
04-28-2008, 20:42
|
|
Registrovan: Dec 2007
Pohvaljen 2 Puta u 1 Tema
|
Quote:
Originally Posted by Weedran
jednom davno imao tu ideju, pa napravio ovo:
e sad, znam da nije baš najbolje i najistinitije one tamo natuknice ali...
|
a sta znaci rekuliranje
|
|
|
04-28-2008, 20:49
|
|
Registrovan: Aug 2006
Pohvaljen 15 Puta u 13 Tema
|
reguliranjem* kontrolom
|
|
|
|
04-28-2008, 21:40
|
|
Registrovan: Jun 2006
|
http://nabaci.com/viewimage.php?file...s/9ao11488.png
opet ja sa svojim -> bez vutra.org, oni koji su zainteresirani lako će doć, a onako direkt možemo pondure privuć, trebalo bi onda kontrolirat one koji su pristigli sa legalizacija.org tj u referse im gledat i tako se malo u početku pazit, moglo bi bit krimosa tamo
|
|
04-28-2008, 21:50
|
|
|
e, da, trebalo bi i neki e-mail navest za pitanja, pa da neko od admina odgovara, ili se otvori tema ovdje nova u koju bi išli upiti korisnika ka pi svi odgovarali, a admin izabirao što će slati!, ako je problem zbog spama, napravim vam ja jednu formu šta je možete includat, s onom brojčanom provjerom ko šta je ima rapid i ostalo, samo mi treba mail, može mi ga neko poslat na PP ako ije javan, ap sredim formu u par minuta, samo se moramo dogovorit kako bi izgledala, ili napravit subdomen:
pitaj.legalizacija.org i tamo napravit taj sistem, napisat još tipa, vaš mail ostaje kompletno nevidljiv i služi samo za povrat informacija, i napravit još jednu shemu tipa FAQ na tom subdomenu recimo stavi netko da bude mail javan i tamo se automatski pošalje ili ga vi kasnije dodate preko neke news skripte prerađene, ja vam sve sredim ako treba, ionako to mi je hoby/posao :) - PHP
|
|
04-28-2008, 23:18
|
|
|
wow...pa cuj, ja sam mislio da je cijeli forum za diskusije, pitanja i slicno...
portal je vutra.org i na njemu ima 95% informacija...ako su raspolozeni za diskusiju idu na forums.vutra.org ...
i zato na flayeru nije reklamiran forums.vutra.org nego portal samo...
meni bas izgleda kao da si zabucao nesto...a mozda ja nerazumjem tvoj prijedlog :/
|
04-28-2008, 23:38
|
|
|
na legalizacija odma ima link za vutra.org, a ok, znam da ima infomracija masu, jbg, trebalo bi forum nekako izolirat za vrijeme banga s letcima, ili bar se dobro prerušit :), kad krene akcija ja mjenjam username na par tjedana, jer malo mi je preočito
|
|
04-28-2008, 23:47
|
|
|
*****u tebe, jel ti znas da je paranoja zarazna...
sad se i mislim jeli ovo uopce dobra ideja :(
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|