| Članstvo i Ideje Ideje, mišljenja, radovi i stvarna pomoć Vutra Organizaciji. Prosvjetlite nas ili još bolje pomozite nam! |
04-21-2008, 15:32
|
|
Registrovan: Nov 2006
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 5 Puta u 4 Tema
|
a4 papir-naljepnica, ne plastificiran dode 1,5kn i print 3kn...
na a4 papir stane 4 9*12 cm slike...mozete to biti i 10*13cm...
dakle svaka printaona, i najjednostavnija moze posluziti buduci da ovo nece na veliko pa tisak nece biti potreban...tisak obicno ide 500> komada...
dakle obican print ce biti sasvim dovoljan...i racunajte 5-6kn po papiru je standard..
imaju printaone sto vam naplate 15kn po papiru jer koriste jednu beskorisnu metodu printa koja se koristi kod nacrtai "hi-qual" printa samo da vam vise naplate....
flyer moze biti 14*18,5 cm, dakle 2 po papiru...naljepnice nek idu isto tako ili cak manje da stanu 4 na papir...
napraviti jedan predlozak 800*600 i to je to...stavite njega na USB ili cd odnesete u printaonu i recete sto zelite....papiri/naljepnice se mogu kupiti posebno i sami mozete isprintati na bilo kakvom printeru....
to je to...kapu na glavu, i u 2 ure ujutro po gradu i ljepite :D
|
04-22-2008, 07:45
|
|
Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
i tako svak placa sepi pa je nepotrebno skupljanje novaca
|
04-22-2008, 09:30
|
|
Registrovan: Apr 2008
|
jel ste sigurni da ce hteti da shtampaju u shtamparijama te letke? 
|
|
|
04-22-2008, 09:35
|
|
|
THC vitamin
Registrovan: Feb 2007
Pohvalio Puta:: 11
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema
|
aa mislim pošto ih neće tiskat dobrovoljno, nego dobro-lovno $, ne bi tribala baš tu bit greda. a i neće bit milijun letaka u jednoj tiskari, pa da se teta printeruša pripadne puča urbane gerile
|
04-22-2008, 13:23
|
|
Registrovan: Jun 2006
|
@ranrom - ali pojedinačno dođe skuplje nego grupno, jer će za 10 pojedinačnih napravit 10 priprema i sl i to se naplačuje
@Ramona - vjerojatno je sophya mislila na legalnost sadržaja, tipa da če odbit i lovu i letke...
|
|
04-22-2008, 13:34
|
|
|
Usisivač postova
Registrovan: Oct 2004
Pohvalio Puta:: 5
Pohvaljen 31 Puta u 8 Tema
|
Kao sto rece redish sve ovo krene pa stane ili jos bolje zakopa se duboko. Najbolje je zato odstampati nesto na svom printeru i usput kad se krene na posao ili u grad polijepiti. jednostavno a produktivno.
|
04-22-2008, 14:07
|
|
Registrovan: Sep 2006
Pohvalio Puta:: 6
Pohvaljen 3 Puta u 2 Tema
|
Jedno cu vam reci, niti ali niti jedan stamparija se nece usudit ovako nešta napravit, sve ploče se regaju, svaka ploca za print koja se stampariji proda je regana, vidim ova ideja ide u deep hole !!
Razlozi su da se boje jednostavno tako nesta printat, zakona se svako boji posebno oni koji ga moraju najviše poštivati a to su stampare i to vam kazem iz pouzdane ruke jer radim na offset 10 boja pa vi dalje kemijajte kakav izgled i etc.
Kao sta vam genjo ljepo govori, sami printajte, laserJet i all fine !!
04-22-2008, 14:21
|
|
Registrovan: Nov 2006
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 5 Puta u 4 Tema
|
pa da..sami printajte..najlakse je tako...
btw i printaone mogu ovo isprintat bez problema....on nema pripreme..samo ubaci cd pokrene sliku i print...to je to..isto sto i vi doma napravite...
a za tisak nikad i nije bilo govora..to nema sanse...jer se isplati samo na veliko...
|
04-22-2008, 14:33
|
|
|
MA i kopirnice, johny anonym je zeleno svijetlo, jbga mene paranoja fata, ali osobno nebi nikad ishao u kopirnicu ili slicno. Home Made Print i to je to. Oni koji imaju LaserJet mogu sve sredit, dosta je crno bijela boja.
04-22-2008, 14:38
|
|
|
THC vitamin
|
nisam znala da bude takopasno s printanjem ... ne kažem ja da vi niste u pravu, očito jeste, al je
tužno, žbrc 
|
04-22-2008, 16:17
|
|
|
|
Malo mi je dojadilo gledati vas ovdje pa sam uzeo stvar u svoje ruke!
http://www.incolo.us/images/vutra.jpg
Oprostite unaprijed ako sam nesto ukrao od nekoga!
pozz
|
|
04-22-2008, 16:38
|
|
|
Jbte, full color, aha i koliko para misliš bacit na to, ja sam za zelenu slobodu ali full color nooo.. Ovaj letak ide neprimjetan, vjeruj mi, znam iz iskustva.
04-22-2008, 17:27
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by KaraJack
Jbte, full color, aha i koliko para misliš bacit na to, ja sam za zelenu slobodu ali full color nooo.. Ovaj letak ide neprimjetan, vjeruj mi, znam iz iskustva.
|
to je samo predlozak i poticaj drugima!
da vise pocnu nesto raditi jer samo raspravljanje nas nece nikud dovesti zato svi u photoshop i radite naljepnice a kasnije cemo odluciti koju i jednom tijednu fino to polijepiti po sto vise mijesta pa nek se ljudi pitaju od kud te naljepnice!
|
|
04-22-2008, 17:45
|
|
|
Ma ja, ništa loše ne mislim, svaki poticaj dobro došao !!!
04-22-2008, 17:47
|
|
|
Usisivač postova
Registrovan: Oct 2004
Pohvalio Puta:: 5
Pohvaljen 31 Puta u 8 Tema
|
Evo ja sam bezveze poceo nekako moze neko nastaviti ako misli da je ok. Ovaj moze i crno bijela varijanta. Imam i psd pa ako je neko zaintersovan da nastavi nek se javi uplodovat cu. Treba text mjenjat ja sam to onako sa sajta pejstovao na brzinu.
Treba i na ekavskom i ijekavskom (bez tocno i stanica itd za drugove bosance i crnogorce).
|
04-22-2008, 17:50
|
|
|
@Genjo
Čitaš mi headove :P ipak ćeš biti moj vrtlar :P
Primjerak O.K. Aj budem i sad jedan slozio !!
04-22-2008, 17:57
|
|
|
elegant0r
Tournaments Won: 1
Registrovan: Sep 2007
Pohvalio Puta:: 16
Pohvaljen 15 Puta u 15 Tema
|
Tako je..
Bravo Red Weed.. treba napraviti svatko po sebi naljepnicu, pa je stavit tu da se grupno dogovorimo jel prikladna ili nije za stampanje i kako je poboljsati da bude dobra.
Ove cinjenice si dobro naveo, ali ne pasu bas u crvenoj boji..
"Informirajte se i saznajte istinu o kanabisu."
bi bilo prikladnije od "pridruzite nam se, i pocnite razmisljat svojom glavom.." to je malo nasrtljivo i odbija ljude.
edit: fino.. eto genjo je pogodio.. jako fino i informativno.. totalno nenapadno. bravo
Last edited by elephant0r; 04-22-2008 at 18:00.
|
|
|
04-22-2008, 18:20
|
|
|
THC vitamin
|
Red Weed - super!
Eto, taman tako - sad boja ili bez - super je letak kako god okreneš - govori sve što treba reći, kratko, sažeto i vuče oko baš kako treba. Genjov je lip isto (super je slika joye, dobra ideja, podsjeća na goluba mira, a u biti je golub trave  )
a od Red Weed uzet tekst, jer je taman za letke - ljudima treba kratke i jasne rečenice sipat, da bolje uđu u uho - jbg, takva je psihologija .. ja prva neću čitat cijeli odlomak od 100tinjak riječi na flyeru. Kad se radi tako nešto, treba se odlučiti - ne može se stavit na flyer sve što bismo htjeli - iliti - 'život je sačinjen od prioriteta' ;)
Last edited by Ramona_Red; 04-22-2008 at 18:24.
|
|
|
04-22-2008, 18:22
|
|
|
Spirit of Air
Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema
|
Quote:
Originally Posted by Red Weed
|
Dobar tekst, bogami. Ali fullcolor je zaheb. Po meni, neka kombo između RedWeedovog i Genjinog rješenja?
pa na kubu činit koji đir...
TBF - Đita
Znan da ih niko nevoli, znam da ih je ponekad užitak kršit, ali svejedno...PROČITAJ PRAVILNIK
|
|
|
04-22-2008, 18:29
|
|
|
THC vitamin
|
E da! Ovom golubu-jointu u kljun triba stavit grančicu/list (ne masline nego) trave - i eto pune poruke! Jer, akje asocijacija na goluba mira, on se uvijek crta s grančicom! ;)
Last edited by Ramona_Red; 04-23-2008 at 07:18.
|
|
|
| Opcije Teme |
Pretraži Temu |
|
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules