Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Organizacija » Članstvo i Ideje

Članstvo i Ideje Ideje, mišljenja, radovi i stvarna pomoć Vutra Organizaciji. Prosvjetlite nas ili još bolje pomozite nam!

Reply

Opcije Teme Pretraži Temu Način Prikaza
Old 08-18-2005, 18:45   #1
Vutragenjo
Usisivač postova

Vutragenjo's Avatar

Registrovan: Oct 2004
Pohvalio Puta:: 5
Pohvaljen 31 Puta u 8 Tema
Default Vutra Organizacija - Klikni!

Dobrodošli!

Članarina odje ne postoji. U neku ruku ovaj forum pod nazivom "članstvo" je totalna prevara. Ali...

Postoje članovi ovog forumu koji osjećaju ljubav prema Kanabisu i ponekad odvoje neko vrijeme pisajući ili prevodeći tekstove.

Naravno postoji i drugi tim uvjek spreman da nesto uradi povodom web designa ovog sajta.

Ne samo to neki od nas su sastali više puta. Podjeljeni smo na sve strane bivše Jugoslavije. Biti dio nas nije prestiž ni u kom slučaju nego jedno lijepo prijateljstvo i ljubav prema svetoj biljci.

Opet da ponovim ovo nije nikakav klub ljudi. Mi smo svi tu radi iste stvari i u neku ruku smo svi istomišljenici i zbog toga uživajte u plodu našeg rada i nadamo se da ćete se spustiti dovoljno nisko da budete dio nas.

~)
Old 08-20-2005, 21:24   #2
marva
( .)(. )

marva's Avatar

Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema

^^ word
Old 09-10-2005, 17:08   #3
psihonaut19
pred ban

Registrovan: Aug 2005
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Lijepo rečeno.ma klasika.volim vas ljudi
ž
psihonaut19 is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2005, 19:13   #4
Spirit Dancer

Registrovan: Mar 2005

E stvarno govor me je dirnuo

::behehe
Old 09-14-2005, 19:53   #5
kurt_cobain

kurt_cobain's Avatar

Registrovan: Jul 2005

odlican govor. poklanjam ti ~) u to ime
kurt_cobain is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2005, 03:03   #6
paramecium

paramecium's Avatar

Registrovan: May 2005

Evo ja hocu da pomognem prvo u prevodu tekstova, a za kasnije videcemo. Samo mi posaljite link ka textu, a ja cu da odradim i da posaljem.
paramecium is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2005, 15:23   #7
marva
( .)(. )

marva's Avatar

Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema

klikni
Old 10-06-2005, 19:08   #8
dodoai

Registrovan: Oct 2005

eh, i j se registrirao napokon. za vas mi je rekla p.p., ona je vec regisrirana tu. pa sta da kazem, super vam je forum, neki dan sam tu bio radi informacija (isao sam dan poslije davat krv i mokracu pa me zanimalo tocno koliko THC ostaje u organizmu itd.) i sad sam se evo registrirao i sad cemo se zajebavat.
btw, posjetite www.cropunkbands.net i nas forum pa komentitajte...
Old 10-06-2005, 23:58   #9
P.P.

Registrovan: May 2005

Quote:
Originally Posted by dodoai
eh, i j se registrirao napokon. za vas mi je rekla p.p., ona je vec regisrirana tu. pa sta da kazem, super vam je forum, neki dan sam tu bio radi informacija (isao sam dan poslije davat krv i mokracu pa me zanimalo tocno koliko THC ostaje u organizmu itd.) i sad sam se evo registrirao i sad cemo se zajebavat.
btw, posjetite www.cropunkbands.net i nas forum pa komentitajte...
evo moj drug, koji kao i ja jako voli da puši...... hehehehehe ~)
Old 10-29-2005, 18:28   #10
doors_of_perception
Kolko je dvoega u jednom?

doors_of_perception's Avatar

e da pitam: šta vam ovo kao činovi slijeva?:)
kako se to stječe etc.?
thx bez pokrića:)
Pretapajući se u beskonačnosti molekularne strukturalnosti praiskonske niti vodilje, putujem u oceanu ništavila i istražujem neotkriveno alatom vlastitosti i bezgraničnošću svoje biti kao bića... Bivam na zrncu zvjezdane prašine...želiš li doći? ;)
doors_of_perception is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2005, 19:28   #11
San Pedro de Peyote
Guest

Default Epolete

Drugi put pisem ovu poruku (otkako sam na ovaj forum dosao, Vutrabashi Excelsior me je tresnuo nekim esencijalnim zračenjima, počev od ovog Prelepog Bjelog Zmaja, transformisanog iz Lista Marihuane. Kakva Fantazija! Nisam oduševljen nego sam Razbijen. Jednom sa sličnog zmaja Na travi nacrtao, ali ga nemam kao dokaz, dadoh ga na poklon ). No moj je bio drukčiji, posve...Moguće je da su iz Istog plemena, ti Zmajevi, pa se moj u meni sjeća sebi sličnog... Eto sam nedavno izrazio svojoj djevojci( čitaj i pamti: Djevojka mu je Žena koja mu je Supruga koja mu je ko Sestra nalik Drewnom Prijatelju bez presedana ju je naučio da bude mu Najdraža Kurwa zbog koje je u stanju SWAŠTA DA URADI, od čega je 100% Vrlo neprijatno ako ga neko čačne ) ( završen citat ).

...Eto sam nedvano izrazio svojoj djevojci ( uopšte nije moje vlasništvo ) kako ću da napravim par kutija s nekom Travom, pa će neke ZLE da idu u svojem dizajnu a neke Sjajne kao poklon. Na onoj Ne Dao Wam Bog, ću naslikam vještice kako se nešto dogovaraju, i tu će da piše jedna Čuvena Riječ, da onaj koji nadje tu kutiju, proba da popuši travu iz nje, ako samo pomisli ..."Ma mene si našo"... Kao sto je potpuno suprotno za one sa onom drugom kutijom, gde je uredno složeno 5 jointa. I odma da se razumemo...
Travu ne prodajem i ne kupujem od dilera. Dilere kao Pojam Prezirem a u vezi sa travom, posebno. Mogu da poklonim i mogu da primim poklon, više kao Širenje Svete Zaraze, i to onda kada Čovjeka BRATE osjetim iz Drewnih Vremena...Možda vi tako ne radite, mislim, možda vam to nije Prioritetni Modus Odabira, ali meni jeste. Kad nadjem Čovjeka...

A ovi listići što ovom iznad mene prave zabunu... ne bih ja to menjao...te epolete baš lepo izgledaju...i vraćamo se na dizajn...

Dizajnu ovog Foruma, nedostaje iz svačijeg ugla ponešto. Zbog tog ključnog i fundamentalnog Problema, je veliki haos svima u svemu...Ali ja imam rešenja za mnoge stvari...tako da imam i za ovaj dizajn, a to bi mogao svako da napravi svoj Redizajn, da ga stavimo na istu adresu sa dodatim referencama i da klikom na svakoj strani Redizajna pogleda svako svoj dizajn ili tudji odnosno bira Koji Izgled mu Odgovara... Ali ne da se menja forum ili softwer...neka svako napravi svoj detalj ako želi... To j eonda Više načina iste stvari... Svako može da prodaje svoj ili koji već DEO, ali oni koji ulaze u ovakvu dilemiku, da odvoje pare i ulože u zakup hostinga, recimo...Ja ću za svoje neke sajtove koji imaju tu sličnu formu, svakako da Ostavim Ovu Mogućnost...Meni bi služilo na čast Veoma, kao što je nekome Moje već dalo ideju.

Lično ako budem imao šta da primetim da sam primetio ... ja ću reći odmah ili napraviti Razliku i staviti na uvid na svom hostingu.
Vutrabashi, pošto si ti sve ovo Fundamentalno Podsvesno znao Garant da će se desiti, u mojoj Civilizaciji ( državu smo prevazišli ) sam juče izdao nalog po kojem se neke vanjske teritorije koje još uvek smatram državama, smesta pripreme za MOGUĆE goste koji bi ih preuzeli da od njih kreiraju bilo državu bilo civilizaciju bilo samo dimenziju. U ovim stvarima, direktno zaobilazim Parlament, koji u novom statusu teritorije koja mi pripada, definiše moje postupke Opravdanim, najviše stoga što sam ja direktni potomak Tvorca Moje Civlizacije kako ona danas izgleda oko mene, i prema tome vršim Upravu kako dolikuje Potomku Onog Koji ju je prvo stvarao Polisom, preko država došlo sada sa mnom do Civiliazcije... Savezni Senat svih Parlamenata Svih Država, ( civilizacija i ostalih teritorija ) toga Sveta gde je TO, o zaista!, će svakako da raspravlja da li sam ja smeo ili ne, da neke napuštene ili odavno slobodne teritorije, odvojim za Vutrabašija konkretno, mada ni Avramovitz, ili Avram Od Vitza, ne zaostaje...samo već mislim da će on samo da Objavi šifru kako se to u njegovoj " Civilizaciji " vidi. Jer ja iz moje Civilizacije, kad MI SE NEKO BAŠ DOPADA, MORAM da mu objavim da mi se dopada pa sam da ne bih izazvao komešanje ljubomornih ćelija, smislio da Ga doživim Vodjom Civlizacije, Vladarem Države, Izmišljene stvarne, a ne Izmišljene Lažne, kao ono kad bi b ilo, koji svoj Mikrokosmički Oblik života može zna ume i pretvara uMakrokosmički i ponaša se u duhu, kao da To jeste i Vec Je moguće Kolko je stvarna Francuska recimo... Dakle, ja sam mrtav ozbiljan, kada se smejem od srca...to je onda reč, ŽIV:

Epolete mi se svidjaju i nemam šta da dodam.
  Reply With Quote
Old 01-30-2006, 18:58   #12
sektor

Registrovan: Jan 2006

ja neznam kako bi zivot izgledao da nema marihuane,valjda bi postojalo neshto slichno tome/>><<MM??
sektor is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2006, 12:05   #13
Wicko

Registrovan: Jul 2006

pozdraff.. evo dans jutos ppripremam se da krenem ucit za ispit kad se sjetim da bi bas mogo na internet kvalitetnije provesti vrjeme.. i tako ja provodim goglajuci pojomo koi me "ne"zanimaju kad mi u glavi dođe misalo...ta misao... i upisam ja tako marihuana u gogle kad ono prva stanica pa musko...ima sve...kaj god mi je trebalo..a ima i forum... i tad svatim da je to za mene... i ukratko sad me s e nebute resili tak lako :lol:
Old 07-15-2006, 12:53   #14
doors_of_perception
Kolko je dvoega u jednom?

doors_of_perception's Avatar

Lijep pozdrav brate i ugodne trenutke druženja želim :D :ok:
Pretapajući se u beskonačnosti molekularne strukturalnosti praiskonske niti vodilje, putujem u oceanu ništavila i istražujem neotkriveno alatom vlastitosti i bezgraničnošću svoje biti kao bića... Bivam na zrncu zvjezdane prašine...želiš li doći? ;)
doors_of_perception is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2006, 19:06   #15
neznalica
buntovnik bez razloga ;)

neznalica's Avatar

Registrovan: Jun 2006
Pohvaljen 3 Puta u 3 Tema

Nevidim svhu prebacivanja jezik sajta na hrvatski ako je do sada bio na srpskom...pre neki dan sam saznao sta je "tjedan"
sad imam .rujan,listopad....
ako moze da se vrati na staro
neznalica is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2006, 19:48   #16
domba

domba's Avatar

Registrovan: Jan 2006

ma srpski hrvatski...tako mi svejedno:D
nije bitan jezik foruma nego ekipa foruma ;)
domba is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2006, 19:49   #17
imported_esc4pe

imported_esc4pe's Avatar

Registrovan: Sep 2006

Quote:
Originally Posted by neznalica
Nevidim svhu prebacivanja jezik sajta na hrvatski ako je do sada bio na srpskom...pre neki dan sam saznao sta je "tjedan"
sad imam .rujan,listopad....
ako moze da se vrati na staro
loguj se meni je na hrvatskom kad nisam logovan (pod uslovom da si stavio Serbian tamo negde u podesavanjima)
imported_esc4pe is offline   Reply With Quote
Old 09-20-2006, 02:20   #18
neznalica
buntovnik bez razloga ;)

neznalica's Avatar

necu da shirim temu i ulazim u srpski i hrvatski jezik...
samo se tesko snalazim sa vecinom hrvatskih izraza u tekstovima jos kad bi i meni bio na hrvatskom skoro da bi mogao samo da blejim u strucne izraze...

i ovako moram na PVT da se raspitujem sta sta znaci
Old 09-20-2006, 05:53   #19
SLO-Era

SLO-Era's Avatar

Pohvaljen 7 Puta u 6 Tema

pošto se kao što je moguče primetiti,dobro snalazite na
engleskim sajtovima.Nisu nam baš toliki problm jezici ex republika.Ako ko ne razumije-rade volje čemo mu prevesti!!!!!

nije ovo ni
srbski ni hrvatski,crnogorski,slovenački,bosanski...
več nas svih :)
dosad je tako bilo i dalje če tako biti-barem na ovoj stranici!!!

www.vutra.org/pravilnik

budimo odgovorni do sebe i ostalih, tako čemo najbolje promovisati cannabis kulturu
SLO-Era is offline   Reply With Quote
Old 09-20-2006, 07:32   #20
neznalica
buntovnik bez razloga ;)

neznalica's Avatar

pobogu Ero stvarno te ne razumem...

samo sam pitao da li moze da se vrati na staro...ono kako je bilo "staro" posto je neko menjao "novo"...

nemoj da se siri tema i vuces pricu na nacionalizam i kojekakve gluposti !!!
sam pocinjes o srpskom,hrvatskom,slovenackom...ja kazem da su reci nerazumljive
Reply

Opcije Teme Pretraži Temu
Pretraži Temu:

Preciznija Pretraga Foruma
Način Prikaza

Posting Rules