| Članstvo i Ideje Ideje, mišljenja, radovi i stvarna pomoć Vutra Organizaciji. Prosvjetlite nas ili još bolje pomozite nam! |
09-20-2006, 14:09
|
|
|
Administrator
Registrovan: Oct 2004
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 7 Puta u 6 Tema
|
ne velim tebi osobno -več opčenito!!!!!!!
Meni je baš extra,da se jezici menjaju...
|
|
|
09-20-2006, 17:26
|
|
|
Grizem beton,zvacem armaturu
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 3 Puta u 3 Tema
|
Quote:
|
Originally Posted by neznalica
Nevidim svhu prebacivanja jezik sajta na hrvatski ako je do sada bio na srpskom...pre neki dan sam saznao sta je "tjedan"
sad imam .rujan,listopad....
ako moze da se vrati na staro
|
Vidi ako mislis na ovo na forumu...to niko ne menja.Ja ne znam sta je po sredi ali kad treba da se ulogujem npr. nekad mi pise na slovenackom,nekad na hrvatskom,nekad na srpskom,nekad ne engleskom.Ne znam o cemu se tacno radi ali mislim da je to neki problemcic unutar samog foruma tj. skripte ili kako se vec zove.
|
09-20-2006, 20:04
|
|
|
buntovnik bez razloga ;)
Registrovan: Jun 2006
|
Pa to reci Green...
Da da,mislio sam da to neko menja jer ne zna zasta sluzi opcija pa se igra..isprobava...
OK razumeo sam...
joj ero brate pa ja sam u osnovnoj skoli pokusavao da naucim mesece na hrvatskom...sada sam mator konj i opet ih neznam...
na chatu ako mi se zadesi makedonac,komuniciramo lepo...ali posle nekog vremena ili on ili ja predlozi da predjemo na engleski...
ima izraza koji stvarno bune
|
|
|
09-21-2006, 02:30
|
|
Registrovan: Sep 2006
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
kad smo kod skripte "trazi" nekad radi nekad ne moram par puta da kliknem na "trazi" pa nazad pa opeti tako dok mi ne izbaci nesto tad znam da je proradilo ccc
ps: za mesece si u pravu evo ja svaki put kad sam u PU u novcaniku mali papiric i prevod he he a kad me neko pita kazem 9ti 10ti itd ... lol
|
|
|
09-21-2006, 03:18
|
|
|
buntovnik bez razloga ;)
|
 pa gde jos i to na papirice da pisem..ionako mi je ludnica na stolu :D
|
|
|
09-21-2006, 13:12
|
|
|
pozdrav ekipi..ja sam novajlija na sajtu, kako i pise sa strane ali brat po dimu..hehe
vutra home page 8)
trazio sam nesto o kucnom uzgoju i naletio na vas, svaka cast na ideji da objedinite istomisljenike..i prikljucujem se organizaciji..
|
|
|
09-21-2006, 19:21
|
|
|
buntovnik bez razloga ;)
|
e pa **dobro dosao**
vezi se polecemo..
|
|
|
09-21-2006, 19:28
|
|
Registrovan: Jul 2006
|
lol kad smo već kod jezika... neki dan dođem na forum i kad ono sve na ćirilici :shock: ... sva sreća da sam još ona generacija koja ju je imala u školi... ali bilo je to stvarno davno... ipak, znao sam sve pročitati :) ali da sam trebao nešto napisati mislim da to ne bi išlo...
|
|
|
09-23-2006, 12:25
|
|
|
Usisivač postova
Pohvalio Puta:: 5
Pohvaljen 31 Puta u 8 Tema
|
Problem sa jezicima je bug u novoj verziji skripte naseg foruma (phpbb). Cim se vremena malo uhvati vidjecu da to sredim. Dosta toga obecavam nadam se da cu barem pola stici :--)
|
09-24-2006, 14:58
|
|
Registrovan: Oct 2005
|
ejjj
zahvalan sam svima onima koji uređuju ovu stranicu ,o vutri znam dosta toga zbog ove stranice.....želio bih vam pomoći oko svega ..problem je što ja baš ne kužim na taj komp tako da mi je to problem veliki....green svaka ćast ...znaš šta radiš !!!!pozdrav :wink: :wink:
|
|
|
09-27-2006, 10:05
|
|
Registrovan: Feb 2006
|
ej Vutragenjo, mislin da ne tribaš gubiti vrime na taj bagić koji baš lepo oslikava bit ovog Foruma, ništa nije slučajno :wink:
Hvala još jednom
|
09-28-2006, 09:56
|
|
|
Pozdrav!
Stranica je oooodlična, prepuna informacija... mislim da ću svojoj mami isprintati cijeli članak o medicinskim učincima kanabisa, možda mi konačno prestane bacati zalihe i zapali jednu sa mnom.
Nisam nikada bila član nekog foruma, ali sa obzirom na temu i sadržaj ove stranice, mislim da je vrijeme da izgubim jumf što se forumiranja tiče. Nadam se da ćete nači način da me iskoristite u svoje svrhe, vidjela sam da uvijek ima štogod za prevoditi i to, a ako treba, javljam se za pisanje bilo čega na bilo kakvu temu... i da, ja volim pričati (to nije zbog konzumacije, to mi je od mame i tate)
LP svima, ugodno druženje si želim...
|
|
|
09-28-2006, 10:22
|
|
|
Param parčad
Registrovan: Oct 2005
|
Srdačan pozdrav sestro i dobro nam došla :D
I naravno da ćeš bit od koristi...nije li te Put Igre Slučaja k nama donio :wink:
|
|
09-28-2006, 16:16
|
|
|
buntovnik bez razloga ;)
|
** devojka od bronce ** pozdrav i
Ako si se ponudila da prevodis sa Engleskog onda ima posla za tebe i previse :wink:
Ako si raspolozena da pomognes mozemo odmah da pocnemo ...
|
|
|
09-29-2006, 08:13
|
|
|
Ja sam uvijek raspoložena! :roll: Imaš mail, šalji... trudiću se da mi uz posao ostane dovoljno vremena i za prijevod. A jel imam deadline? :shock:
|
|
|
09-29-2006, 17:41
|
|
|
buntovnik bez razloga ;)
|
pa nisi stavila mail na vidljivo....
izmeni to u profilu
|
|
|
09-29-2006, 19:59
|
|
|
( .)(. )
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
|
Ne može to ona da izmeni, ja sam namestio da se mejlovi nigde ne vide i da se šalju preko sajta, tako je sigurnije (od spama). Pošalji joj mail preko foruma pa će ti ona odgovoriti i videćeš mail :)
|
|
|
09-29-2006, 21:44
|
|
|
buntovnik bez razloga ;)
|
e Avrame zreo si za ban...pa kako mislis da ....
nema veze....dacu mail na PVMSG
|
|
|
10-10-2006, 19:02
|
|
|
Usisivač postova
Pohvalio Puta:: 5
Pohvaljen 31 Puta u 8 Tema
|
Quote:
|
Originally Posted by neznalica
Nevidim svhu prebacivanja jezik sajta na hrvatski ako je do sada bio na srpskom...pre neki dan sam saznao sta je "tjedan"
sad imam .rujan,listopad....
ako moze da se vrati na staro
|
Skripta foruma ima probleme i sama prebacuje jezike.
Sto se tiche jezika postoji sam jedan jezik mislim po pravilima i istoriji a to je:
srpsko-hrvatski ili hrvatsko-srpski
kojim god oces redosljedom :---)
to za listopad moze da bude zbunjujuce kao sto hrvatima moze cirilica da smeta ali uvjek se nadje zlatna srednja linija :)
|
04-24-2007, 12:54
|
|
Registrovan: Apr 2007
|
Quote:
Originally Posted by thc-dj
zahvalan sam svima onima koji uređuju ovu stranicu ,o vutri znam dosta toga zbog ove stranice.....želio bih vam pomoći oko svega ..problem je što ja baš ne kužim na taj komp tako da mi je to problem veliki....green svaka ćast ...znaš šta radiš !!!!pozdrav :wink: :wink:
|
Otprilike se slazem sa ovim. U stvari, vi ste mi prvi razlog da uopshte posetim neki forum, iako bash nisam nachisto kako to sve funkcionishe. U svakom sluchaju, obzirom da sam lekar, a i da znam sve o hidroponici, indoors-u i CO2, mislim da bih mogao mnogo da doprinesem. Ajde da se organizujemo da se vidim sa nekim na marshu, poshto mi je komunikacija preko foruma apsolutno strana, a nisam bash pri vremenu da to sve do detalja izuchim. CHini mi se da sam na sajtu video neki konkretan e-mail, ali nikako ne mogu da ga nadjem.
|
|
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|