Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Organizacija » Članstvo i Ideje

Članstvo i Ideje Ideje, mišljenja, radovi i stvarna pomoć Vutra Organizaciji. Prosvjetlite nas ili još bolje pomozite nam!

Rezultati ankete: Da li da brisemo pecurke, biljke i zivotinje sa sajta?
DA. Brisite odmah! 11 29.73%
NE! Ni u ludilu! 26 70.27%
Glasači: 37. You may not vote on this poll

Reply

Opcije Teme Pretraži Temu Način Prikaza
Old 04-02-2007, 17:19   #41
EXARP
Spirit of Air

EXARP's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Quote:
Originally Posted by Splitsko dite View Post
Podrška ženama na forumu 1000%!!
Red samo naprid hehe..

Ako mogu primjetit unatoč tome što ne zalazim u spomenutu temu da bi ona trebala ostat isključivo informativne naravi s naglaskom na štetne posljedice zbog same prirode ovog sajta..

Mislim da nije dobro (ponavljam zbog prirode sajta) da se o gljivama i sličnim stvarima priča kao i o vutri,mislim na načine uzgajanja,nabavu ,iskustva s različitim vrstama...
Moglo bi odaslat krivu poruku ljudima koji velikom većinom ne razumiju samu srž ovog sajta,a nama je osnovna zadaća to promjenit,poglavito tako da im nedamo povoda.
Što manje pričamo (javno tj. na forumu) o našim iskustvima s težim drogama ugled ovog sajta postaje veći..

Savjeti iz osobnih iskustava su zlata vrijedni a tako i podrška trenutnim ovisnicima,ali moje mišljenje je da vutra nije misto za to..

Nadam se da me kontate jer ja osobno nemam ništa protiv ni gljiva ni išta,dapače...

A i glasa sam da se ostavi...

Kad sad malo "oladin" i kad promotrin iz drugog kuta, je u pravu si za spominjanje teških sranja na Vutri...
Jebiga, ponila me "mržnja" prema svin tin "teškoćama"... ja bi sad svih skinija na brzinu i posla ih da leže po livadama i šumama s jojon u ruci ;)

Ali, jebiga, to je totalna utopija, i neče radit...
Je, biće bolje da se Vutra ne petlja sa ikakvin iskustvima, podrškama itd. Za to ionako postoje specijalizirani sajtovi, i to dobro organizirani. Tribaće svejedno stavit opise tih sintetičkih otrova, čisto znanstvene textove sa pozitivnim (a ka da ih ima, jo budale mene;) i negativnim činjenicama, i smjernice za oslobađanje od istih. Uz, naravno, istaknut moto sajta, iliti točku 12. pravilnika:

12. Stop hemijskim drogama

Vutra.Org propagira obrazovanje ljudi u vezi Marihuane kao i legalizaciju iste. Iako na našem sajtu možete naći par tekstova o hemijskim drogama, strogo je zabranjeno (pogotovo na forumu) bilo kakvo diskutovanje u vezi hemijskih droga jer to može loše uticati na reputaciju našeg sajta, a mi to ne želimo. Kršenje ovog člana pravilnika povlači moderaciju vaših poruka pa čak i trajno banovanje sa foruma.

Jebiga, točka 12. je sve rekla ;)
pa na kubu činit koji đir...
TBF - Đita

Znan da ih niko nevoli, znam da ih je ponekad užitak kršit, ali svejedno...PROČITAJ PRAVILNIK
EXARP is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2007, 13:23   #42
mr.skunk
machado produkcija

mr.skunk's Avatar

Registrovan: Jan 2007
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 4 Puta u 3 Tema

Tako je evo naprimjer ja , nisam normalan dok se ne naduvam, sta ces veci medicinski razlog.
Old 04-03-2007, 14:02   #43
Rafazi_pihe
professor emeritus

Rafazi_pihe's Avatar

Registrovan: Jul 2006
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Quote:
Originally Posted by Bezze_Sa View Post
Ja tek sada vidio, mislim ono, sajt je prvenstveno namjenjen vuvi, ne znam, onda ubacite i sve ostale droge, i odmah sajt gubi svoj smisao. Ne znam opet, ja bih se bazirao samo i bukvalno samo na vuvu, usavršavati se dokle god budem mogao.... kupovati opremu (polako jedno po jedno, jer nisam babin sin što kažu, (kao neki ovdje, koji bolje da kupe "gotov proizvod", nego što oni uzgajaju, al' eto (odoh u OT... sorry)...
Ne znam, opet kako vi hocete, ja sam maloprije glasao ....

Moram se složiti sa čovjekom. Samo bih pridodao da po mojem mišljenju postojanje tih sekcija na ovom forumu umanjuje šanse da se nešto konkretno napravi po pitanju dekriminalizacije ili legalizacije jer će dolaziti do argumenata tipa: "Što to svi ovi trpaju u sebe?"; "Nisu normalni." itd... A ovako i onako postoje ljudi koji su na ovom forumu samo zbog gljiva i ostalog, baš kao što ima ljudi koji te sekcije uopće ne pregledavaju.

Također bih zamolio administratore i moderatore da se uvede malo stroža politika naspram sintetičkih droga koje se na ovom forumu(moje skromno mišljenje) previše ćesto spominju u kontekstima koji su daleko od negativnih. Mislim da nam to nikako ne može biti od koristi...

Peace!
Rafazi_pihe is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2007, 13:39   #44
Schlomo

Schlomo's Avatar

Registrovan: Jul 2006
Pohvalio Puta:: 0

Ja kazem, nemojte brisat. Višak informacija nikome ne šteti.
A ako će ikad ikoga ozbiljnije zanimat šta Vutra pretstavlja,pitat će a i mislim da mu stvarno nebi smetao višak informacija o ostalim prirodnim psihoaktivnim supstancama.

::: moj experimentalni dnevnik uzgoja ::: :)
http://forums.vutra.org/showthread.php?t=1466
Schlomo is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2007, 06:28   #45
Rasta_Man

Rasta_Man's Avatar

Registrovan: Apr 2007
Pohvalio Puta:: 0

E ljudi mozda mogu ja pomoci samo neznam za kad ste planirali da mjenjate site, veoma se dobro razumijem u php i mysql pa ako budem sa vremenom pomognem vam, samo imam problem neznam dizajn mislim nije da neznam nego nemogu potrefiti usranu boju da se slazu nikako pa eto dizajnera ako ima nek se javi ja cu source da rijesim dijelimicno il da podpomognem nekom ko vec to radi.

Samo ako budem sa vremenom pozz

Bob Marley ! Legalize It!
Rasta_Man is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2007, 09:02   #46
Vutragenjo
Usisivač postova

Vutragenjo's Avatar

Registrovan: Oct 2004
Pohvalio Puta:: 5
Pohvaljen 31 Puta u 8 Tema

Imamo mi vec odje jednog rastu programera :--) Sto je ovo raste krenule u php aaa Avrame??

Salim se super ce nam to doci posto vec imamo uradjen dizajn i kodiran sajt. Trebace nam nekoliko stvari od integracije vbulletina unutar sajta do svakakvih zezancija. Avram je tu zaduzen pa najbolje sa njime da vidis mada smo zatrpani poslovima trenutno...well Avram je zatrpan pivom ali bice ok...nadamo se da ce naci neku djevojku da ga drzi doma i da radi nesto ::))
Old 04-05-2007, 12:24   #47
marva
( .)(. )

marva's Avatar

Registrovan: Oct 2004
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema

:)
Šta ću kad volim? :P

Opcije Teme Pretraži Temu
Pretraži Temu:

Preciznija Pretraga Foruma