Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Gljive,biljke,životinje... » Kaktusi

Kaktusi Uzgoj i konzumacija San Pedra, Peyotla i sl.

Reply

Opcije Teme Način Prikaza
Old 09-23-2005, 23:43   #21
BLACKinMIND

BLACKinMIND's Avatar

Registrovan: Jun 2005
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
Default Re: Savjet

Quote:
Originally Posted by psihonaut19
pozdrav svima!
Pokušajte si te vizijhe rastumačit u glavi i sve će vam biti jasno............A loš trip shvatite kao malu prepreku na vam postat jasno.
prvo, po Don Huanovom uchenju, mora postojati vodich svom ucheniku na putu ka znanju,shto i jeste jedini cilj tog uchenja.Znachi sho se vizija tiche,ne bi trebali sami da se upushtamo u to.No, zavisi sa kojim ciljem uzimash meskalin,psilocybu i tatulu.postoji primer u jednoj od njiga iz kompleta da je don huanov rodjak uzeo meskalin zbog opklade (za biciklu)na shta mu je meskalito odgovorio uzasnim haluzama i don ga jedva spasao.Dakle po pitanju toga,u svrhu da duhovno dostignemo neki vishi nivo POTREBAN JE VODICH.Uostalom i svaki pravi pravoslavac treba da ima svog duhovnika -sveshtenika- (zbog pogreshnog tumachenja svetog pisma}.U karlitovom sluchaju nagual.
A to sho se tiche loshih tripova kao malih prepreka,chini se ih karlitos nije opisao kao male.

E nadam se da nisam promashio temu ...

I da ponovim gore navedeno ZAVISI U KOJU GA SVRHU KORISTISH {kolko sam prochito,meskalito je eben igrach ::MJ
Old 11-14-2005, 16:49   #22
doors_of_perception
Param parčad

doors_of_perception's Avatar

Registrovan: Oct 2005

Quote:
Meskalin tj kaktuse mozes sasvim legalno da narucis preko neta
Da, da bar... Možeš i travu slat u paketu il primat pa te od 100 puta ne moraju uhvatit...al to ne mijenja stvari.

Iako ću uskoro naručivat peyote pa se nadam da neće bit problema.
Old 11-14-2005, 18:50   #23
psihonaut19
pred ban

Registrovan: Aug 2005

e black-mind slažem se sa svime šta si rekao ali u nečem se ne podudaramo ja nisam pravoslavac :).iako to nema veze.uglavnom meni su kao vodić služile isključivo knjige.i nikad nisam imao problema.a sad opet castanedu i don juana shvatit ozbiljno to je ipak malo rtiskantno jer to nije dokazano da se stvarno desilo.to može biti i beletristika.ima vrlo podjeljenih mišljenja i ja želim bit tu neutralan.ali isto tako mislim da je teško naći nekog ovdje u srbiji ili u mom slučaju u hrvatskoj koji bi pristao da ti bude vodić pri eksperimentima s drogom.a pogotovo nerki svećenik.bilo bi ljepo kad bi imao nekog ko bi me vodio i pomagao mi ali to je jebeno nemoguće.zato iz knjiga treba naučit šta više.misdlim da je to jedino riješenje.meni je uspjelo doseći viša stanja svijesti i u svakom slučaju i duhovnosti isključivo uz pomoć knjiga.
psihonaut19 is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2007, 17:48   #24
wannabeshaman1

wannabeshaman1's Avatar

Registrovan: May 2007
Pohvalio Puta:: 4

castaneda je genijalan.
nema veze dali se to što opisuje stvarno dogodilo ili ne...
nebi se nimalo čudio da je izmislio većinu toga...
sam je prizno da je malo zapakiro stvari jer da je
reko "istinu" "spalila bi nam mozak"
uglavnom svi ljudi bi trebali bit ko huanito jer
onaj ko sljedi castanedine knjige živi punim plućima.
u današnjem svijetu imaš ignorantne one koje vide kolko su drugi ignorantni i kolko se radikalno trebaju promjenit ali su preljeni i ustrašeni pa su depresivni
dok leže u danteovom predpaklu i imaš(rijtko)
ratnike bliže istini smislu i sreći i kontroliranoj šizofreniji
od depresivnih i ignorantnih
stvarnost ne postoji...sve je percepcije.sam einstein je reko da je sve relativno .

ali opet i da nije stvar percepcije i da zapravo stvaraš neku iluziju(castanedinu)
ta je iluzija u svakom slučaju bolja od čiste ignorancije i depresije ovog društva
kao što recimo ignoriramo smrt.

nebi se čudio da ti šamani imaju šizofreniju ali oni je mogu kontrolirati...
u tome je stvar a mi **********e sa zapada to ne možemo.
kontrolirana šizofrenija je genijalnost po meni :D
kolko sam čito o njoj šizofrenija je "slabljenje" filtra doživljaja kojeg imamo e sad ako si *********** ko mi sa zapada nećeš podnest te doživljaje koji su bliži istini od normalnih.

a osim toga ja sam neka njegova iskustva doživio prije nego sam uopće čuo za njega.
recimo jedanput sam vidio letače.
i ne vidim razlog šta je loše u tome da vidiš energetska vlakna
to si samo bogatiji za još jednu percepciju i bliže shvaćanju iluzije svega.
a logično da se svi boje toga jer
je to radikalno drugačije od njihove percepcije super ego se buni.
ovo su možda sve gluposti ali bitan je put a ne cilj...zar nije zanimljiv put luđaka...
u kojem je sve nedoukičivo i u kojem postoje beskrajne mogućnosti..
u kojem vidiš svjetlosna vlakna svjetleća jaja i možeš skakat na vrh sekvoja?
meni se on sviđa i nimalo se ne bojim "mentalnih boleština"

Last edited by wannabeshaman1 : 09-19-2007 at 18:00.
wannabeshaman1 is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2007, 00:33   #25
melange

melange's Avatar

Registrovan: Dec 2007

Quote:
Originally Posted by damir View Post
ja sam proucio Kastanedu i verujem da je on to sve doziveo i video ali sta je od svega toga realno to zna sam bog(i mozda don Huan).
Ja sam to vise doziveo kao neku jako zanimljivu pricu,nisam se toliko opterecivao sa tim dali je to istina ili ne!Mislim da je teko i bolje posto znam likove koji su odlepili od toga!(Moj drug iz osnovne-poceo je da vidi energetska vlakna)
Sve u svemu zanimljivo stivo!
Preporucujem:Vesiciji san-Florinda Doner,jedina zenska ucenice don Huana!
Tesko se nalazi ali potrudi se!
don huan matus je bio stvarno faca...a tvoj prijatelj i nije tako lud kao sto mislis

Last edited by melange : 12-20-2007 at 00:39.
melange is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2007, 06:44   #26
RedSh
Trip Long And Prosper

RedSh's Avatar

Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 11 Puta u 9 Tema

ja sam napokon natjearala samu sebe da procitam nesto od tog cuvenog kastanede...e ljudi nemojte se sada ljutiti ali ta ucenja dona huana su bas punjenje jaja...bar meni. jbg nemojte me sada napast...

e da edit: procitala sam i onu Biti u sanjanju, vesticiji san sto damir preporuca, od te tkz ucenice kastanede...jos jedno punjenje jaja lagano receno...heheh jbg

Last edited by RedSh : 12-20-2007 at 07:34.
RedSh is online now   Reply With Quote
Old 12-20-2007, 12:30   #27
Cutki

Cutki's Avatar

Registrovan: Aug 2007
Pohvalio Puta:: 3

Quote:
Originally Posted by wannabeshaman1 View Post
castaneda je genijalan.
nema veze dali se to što opisuje stvarno dogodilo ili ne...
nebi se nimalo čudio da je izmislio većinu toga...
sam je prizno da je malo zapakiro stvari jer da je
reko "istinu" "spalila bi nam mozak"
uglavnom svi ljudi bi trebali bit ko huanito jer
onaj ko sljedi castanedine knjige živi punim plućima.
u današnjem svijetu imaš ignorantne one koje vide kolko su drugi ignorantni i kolko se radikalno trebaju promjenit ali su preljeni i ustrašeni pa su depresivni
dok leže u danteovom predpaklu i imaš(rijtko)
ratnike bliže istini smislu i sreći i kontroliranoj šizofreniji
od depresivnih i ignorantnih
stvarnost ne postoji...sve je percepcije.sam einstein je reko da je sve relativno .

ali opet i da nije stvar percepcije i da zapravo stvaraš neku iluziju(castanedinu)
ta je iluzija u svakom slučaju bolja od čiste ignorancije i depresije ovog društva
kao što recimo ignoriramo smrt.

-----------------------------------------------------------------------------------
nebi se čudio da ti šamani imaju šizofreniju ali oni je mogu kontrolirati...
-----------------------------------------------------------------------------------

a osim toga ja sam neka njegova iskustva doživio prije nego sam uopće čuo za njega.
recimo jedanput sam vidio letače.
i ne vidim razlog šta je loše u tome da vidiš energetska vlakna
to si samo bogatiji za još jednu percepciju i bliže shvaćanju iluzije svega.

a logično da se svi boje toga jer
je to radikalno drugačije od njihove percepcije super ego se buni
.

ovo su možda sve gluposti ali bitan je put a ne cilj...zar nije zanimljiv put luđaka...
u kojem je sve nedoukičivo i u kojem postoje beskrajne mogućnosti..
u kojem vidiš svjetlosna vlakna svjetleća jaja i možeš skakat na vrh sekvoja?
meni se on sviđa i nimalo se ne bojim "mentalnih boleština"
uopce nije upitno da postoje stvari koje se ne mogu samo pogledati i vidjeti,
bar ne iz prve nego nakon ucenja na koji nacin da ih se vidi, ali ne da bi ih se vidjelo
nego razumjelo.

Vrlo vjerojatno, ograniceni ljudi koji nikad nisu razmisljali da bi moglo postojati nesto
drugo, nece ici za time da razumiju to drugo jer su u uvjerenju da ne postoji.
To je vecina populacije, koja samim time namece neke drustvene strukture.

E sad, iz tih struktura proizlaze ogranicenja za ljude koji zapravo shvacaju da postoji
nesto drugo
osim raja ili pakla na kraju zivota
i koji zele to istraziti, shvatiti..
Ipak, u tome istrazivanju ti ljudi moraju biti krajnje oprezni, jer reci nekome
da vidis covjeka koji leti moze lagano rezultirati trpanjem u ludnicu i velkim dozama
ljekova za smirenje.
Najlakse cete shvatiti o cemu pricam ako pogledate KZRH i kakve su drasticne kazne
za 'obicnu' biljku poput Marihuane koja samo lagano alterira percepciju.

Ljudi se ne boje jer se boji njihov super ego,
ljudi se boje iz neznanja, nerazumjevanja.

Kljucna rijec u svemu ovome je edukacija, koja mora zapoceti od nas samih
a zavrsiti na globalnome. Vjerujem da upravo to Castaneda pokusava postici.
Kroz pricu informirati puk o 'nekim tamo biljkama od kojih se pretvoris u pticu',
reci da nije sve samo ono sta vidimo. Ipak mi koristimo 7-8% mozga!
Cutki is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2007, 01:39   #28
wannabeshaman1

wannabeshaman1's Avatar

Registrovan: May 2007
Pohvalio Puta:: 4
Default baš sam umišljen danas

"Kljucna rijec u svemu ovome je edukacija, koja mora zapoceti od nas samih
a zavrsiti na globalnome. Vjerujem da upravo to Castaneda pokusava postici."
Neznam dali si pročitao susret s nagualom ali upravo je to rekao...
odnosno edukacija je više ko metoda a zadatak mu je pomaknut skupnu točku zemlje...
meni zapravo većina toga što je napisao uvijek na početku
zvuči patetično nervira me njegov stil
ali nastojim gledati ispod ukrasnog papira :D
ionako cijeli život jedem govna jer je to sve što dobijem u ljepom omotu sad nastojim malo i onjušit stvari prije nego ih odmotam pa ako ljepo mirišu ne odustajem zbog fancy šmency omota...
jer kad počenš prakticirati ono o čemu piše u najgorem slučaju možeš samo poboljšat kvalitetu života ....
on mi je nekakva motivacija jer ja ne vjerujem u ono što piše
ja to probam iskusit(ne samo razmišljat o tome)
ne volim baš castanedučak mi je i antipatičan malo, više
volim don huana bio on izmišljen ili ne...ionako on govori kroz castanedu
ja volim ono što govori a mrzim kroz što govori :D
šteta što hunanito nije bio pismen

"Ipak mi koristimo 7-8% mozga!"
100%aktivnosti mozga=epileptični napadaj
koristimo mi cijeli mozak ali ne svijesno,
upravo bi ja zato uveo halucinogene kao obavezni ljek društva..recimo gljive ko u "otoku" :D jer nam omogućuju da osvijestimo skrivene antipode uma(huxley)
a to mi čak ni puritanac kojeg je bog silovao kao djete
ne može argumentirano osporiti...
trebamo evoluirati a upravo to castaneda želi pomicanjem skupne točke zemlje
(kad bih spoznao da vjetrenjače nisu začarani divovi vjerojatno bi umro nakon kratke afere sa ovcama isto ko don kihot )
i žao mi je ako je tekst kaotičan i pomalo besmislen :D jer već napola spavam
Old 12-28-2007, 00:22   #29
EXARP
Spirit of Air

EXARP's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Quote:
Originally Posted by psihonaut19 View Post
pozdrav svima!
Ja sam iskusan psihonaut s dugo godina iskustva i neću ništa filozofirat nego želim jednu stvar zamolit a to je da ne koristite psuhodelične droge samo zbog užitka.
Užitak je i ovako i onako samo posljedica "uključenja u mrežu"...hmh, mrežu energetskih vlakana.
Tako da onaj ko to samo za užitak radi, neće nikad moć doživit potpunu extazu, jer je vezana za duhovnu stranu.

Znan da ih niko nevoli, znam da ih je ponekad užitak kršit, ali svejedno...PROČITAJ PRAVILNIK
EXARP is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2007, 01:28   #30
EXARP
Spirit of Air

EXARP's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Evo vako ljudi moji:

osobno jako volin don Huana. Da mi je jedan taki didica ode u susjedstvu...mmm, divno bi bilo. Ali nije. Znači, jedino mi ostaje da sam i uz pomoć "pravih" ljudi istražujen.
Castanedine knjige su bile prve knjige koje su mi napokon objasnile šta san ja to sve vidija i doživija na svojim prvim tripovima. Meni su bile Otkrivenje jer iz rečenice u rečenicu vračala su mi se sječanja, slike...sve se pokrenilo. A onda san otkrija (tad još interneta nije bilo, a ko ga je ima bija je jebeni lovaš) da netreba ič u Mexiko tražit nekakvog "gurua"; "guru" se pojavi sam, kad ga učenik treba. Otvorila su mi se vrata (o hvala ti, hvala Gospode kreacije) da se počnem kretat u okultnim i ezoterijskim krugovima. Proučavajuči Zapadnu tradiciju Magike (a i Istočnu, al samo sam je ovlaš dodirnija (jer ono čime se don Huan bavi, zapravo je Magika) naiša san na dosta "potvrda" don Huanovske vizije svijeta.
Recimo, u Zapadnoj tradiciji postoji sustav koji se zove Enohijanska magika. Sustav omogučava komunikaciju sa različitim inteligencijama/entitetima/elementalima. Kompletan sustav je baziran na hijerarhiji (ma vidi čuda!) piramide, zna se točno koja je inteligencija kome odgovorna. Ima san samo 2 puta priliku prisustvovat ovakvim radovima, bez uticaja iti kapljice alkohola...i vizije su bile stvarne, odgovori točni a afterefekti su trajali i nekoliko dana.

E sad, zašto san ovo spomenija. Moja prijateljica i njen, tadašnji, dečko jako su zagazili po Enohijani. Odradili su gomile radova. Njeni reporti o vizijama su me najviše šokirali:
jedan entitet im je pokazivao "svoj 'životni prostor', nemogu vidjeti, ali sve je isprožimano nitima, ustvari bolje bi bilo rečeno, holografskim mrežama. Rekao mi je da je cijeli Univerzum isprepleten tako...sve do Ambisa. A onda mi je skrenio pažnju na "donje" slojeve. Mreže donjih slojeva bile su sve kruće i kruće. Neznam kako bjasnit da je kruto nešto šta je eterično, ali čini mi se daje bilo nekako tvrdo.
I sve te mreže su se "preklapale". Ona najdonja čvrsto je stezala mrežu poviše/okolo/unutra, i tako prema gore, sve do ..... mreže. Ova mreža je bila drukčija...nije bila vezana za za ove donje, tj, nije ovisila o njoima toliko. Bila je ko neka daleka bogata tetka ovima doli, koja o njima ne ovisi ali iz nekog razloga opet ostaje vezana uz njih. Pitala sam, zašto je vezana, da je ovo moja... Samo se nasmija.
Ispala sam iz vizije sa užasnom glavoboljom. Nisan se mogla micat, bila mi je muka. J. se tresao od energetizacije. Jedva je zatvorija krug."

A cura nikad nije pročitala Castanedu. Ona me 1. upoznala s ljudima koji su proučavali kastanedu al njoj je bija antipatičan. Jbga, furala se na Gotiku
A ja sam prelenj, jer jedna šaka gljiva (suhih) je dovoljan "udar" na skupnu točku (čakre i kundalini energija?) da je ne samo pomakne, već i da je lakše s njom baratat.

Takođe i vježbe buđenja Kundalini. Uuuuuu, te san radove izbjegava...ajme to stvarno počneš vidit konekcije između sebe i svega oko sebe. Al doslovno "vidit", jer ono viđenje zbuni ljude, pa svi očekuju da moraju "vidit". A, ne, ne...Ko je doživija sinesteziju od nekog psihodelika, znače o čemu pričam. 1 jedini put san to radija, sam u brdu poviše grada. Zamislite koji pacjent: u ponoća krenit ubrdo, nanoge, koje je sat hoda od grada. Tamo se "sritualizirat". Prvo šta san osjetija je bilo ko da san se neklin kabelon ušteka direktno u Zemlju. Bilo je mirno, sigurno. Nisan vidio, ali san bija više nego svjestan kretanja sile/energije/fluxa koji je bija direktno uštekan u moje međunožje Tako san sta neko vrime, nezna koliko al mislim da je to ono šta se zove "zaustavljanje unutrašnjeg dijaloga"...raznilo me...odjurija san iz prirode pun sebe, ma Casanova novog doba, jebač na n-tu. Lud ko kupus i napaljen ko jarac. Prepješačija san do diska (pješačija!!!) koje je nekih 3-4 km odatle. Ni trunke umora. Ima san osječaj da san pun moči. I izgleda da san bija. Prvo šta san "namjerija" kad san uša bilo je mljacnit jedan ex. Čemu i zašto, nepitajte jer ni ja neznan, a onda da si nađem partnericu. Ex se stvorija sam. Nije me se dojmilo jer san ZNA da će doć i ZNA san da san ga izmanipulira. Dalje, došla je i cura, i to san zna. Jebote, umislija san si (a možda i nisan?!) da san ko Pan. Pan-pangenetor...
I onda se sve pretvorilo u "mračnu noč duše". Odjednom, kad je sunce samo malo povirilo...jao si ga meni...obreja san se u stvarnosti, sa jakom mučninom i depresijom koja uglavnom dođe POSLIJE exa koja je trajala skoro 48 sati i sa curom koja me u idućih misec dana satrala. Nakon par godina kad san je ponovo vidija, imala je (a nažalost još uvik i ima) shizofreniju i odma me uvatila pilat o pentagramima, križima itd. Kuš name, ajme meni.
Rezime: nisan napravija ništa, još san i zasra svojim neozbiljnim pristupom. Ništa dobro i pozitivno nije se manifestiralo u ovu relnost. Jedino šta mi je ostalo iskustvo. Iskustvo da se sa "energijama" nevalja zajebavat. To su ozbiljne stvari;nisu baš da se od njih umire, al se lako može privremeno preselit na psihijatriju. Dobro ni to baš nije slučaj česti, al nije ni kod psihodelika, pa je ipak moguče, jel tako?

Quote:
prvo, po Don Huanovom uchenju, mora postojati vodich svom ucheniku na putu ka znanju,shto i jeste jedini cilj tog uchenja
Mora. Netko mora "inicirat" čovika/ženu. Veliki preokreti se nedogađaju sami od sebe, bar kod ljudi. A i kad se dogode, opet nisu sami od sebe. Slučajnost nepostoji.
Ali šta se vodića tiče, pa ima knjiga, bar danas, na bacanje. Ima ih toliko da dok prostudiraš sve ima da posidiš. Po mome mišljenju, treba im tražit dodirne tačke i onda tek pronač sustav koji radi za svakoga osobno.

Sistemi su različiti, priče o moči su drukčije ispričan, na različitim krajevima svijeta. Al u biti sve se svodi na isto, a jedini "vodič" koji ikome treba (bar za start) je ZDRAV RAZUM. Da nepoludiš dok radiš s ludostima (hehehe, kontrolirano ludilo, kako volim tu izjavu)

Eto, to su moje, i iskustvo moje prije. Iskustvo običnih ljudi, ni počemu (vidno) posebnih.

Znan da ih niko nevoli, znam da ih je ponekad užitak kršit, ali svejedno...PROČITAJ PRAVILNIK

Last edited by EXARP : 12-28-2007 at 01:37.
EXARP is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2008, 21:23   #31
dugi

Registrovan: May 2008

ljudi pozdrav.novi sam ovdje pa sam mislio ak mi neko moze rec od kud je narucivo (ako je narucivo) pejotl i ako ima neko upute kako iz njeg izdvojit meskalin. hvala
dugi is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2008, 06:54   #32
RedSh
Trip Long And Prosper

RedSh's Avatar

nemas ni pejotl a vec pitas za extrakciju :))) a ima tih gajdova po netu koliko hoces...googlaj malo.

a sto se tice narucivanja, pa ne znam ako to ima smislia narucivat ako ga narucujes da bi ga pojeo. jer ne mozes jedan naruciti i to velicinu male loptice, to ti nista ne znaci. treba ti bar jedno 5-10 botuna za trip.

bolje razmisli o katingu san pedra ili peruvijan tourcha, ako ti je vec do tripa a ne uzgoja.
Old 05-18-2008, 08:19   #33
Saturn

Saturn's Avatar

Registrovan: May 2008
Default xxx

Quote:
Originally Posted by Hasan bin Sabah View Post
Evo vako ljudi moji:

osobno jako volin don Huana. Da mi je jedan taki didica ode u susjedstvu...mmm, divno bi bilo. Ali nije. Znači, jedino mi ostaje da sam i uz pomoć "pravih" ljudi istražujen.
Castanedine knjige su bile prve knjige koje su mi napokon objasnile šta san ja to sve vidija i doživija na svojim prvim tripovima. Meni su bile Otkrivenje jer iz rečenice u rečenicu vračala su mi se sječanja, slike...sve se pokrenilo. A onda san otkrija (tad još interneta nije bilo, a ko ga je ima bija je jebeni lovaš) da netreba ič u Mexiko tražit nekakvog "gurua"; "guru" se pojavi sam, kad ga učenik treba. Otvorila su mi se vrata (o hvala ti, hvala Gospode kreacije) da se počnem kretat u okultnim i ezoterijskim krugovima. Proučavajuči Zapadnu tradiciju Magike (a i Istočnu, al samo sam je ovlaš dodirnija (jer ono čime se don Huan bavi, zapravo je Magika) naiša san na dosta "potvrda" don Huanovske vizije svijeta.
Recimo, u Zapadnoj tradiciji postoji sustav koji se zove Enohijanska magika. Sustav omogučava komunikaciju sa različitim inteligencijama/entitetima/elementalima. Kompletan sustav je baziran na hijerarhiji (ma vidi čuda!) piramide, zna se točno koja je inteligencija kome odgovorna. Ima san samo 2 puta priliku prisustvovat ovakvim radovima, bez uticaja iti kapljice alkohola...i vizije su bile stvarne, odgovori točni a afterefekti su trajali i nekoliko dana.

E sad, zašto san ovo spomenija. Moja prijateljica i njen, tadašnji, dečko jako su zagazili po Enohijani. Odradili su gomile radova. Njeni reporti o vizijama su me najviše šokirali:
jedan entitet im je pokazivao "svoj 'životni prostor', nemogu vidjeti, ali sve je isprožimano nitima, ustvari bolje bi bilo rečeno, holografskim mrežama. Rekao mi je da je cijeli Univerzum isprepleten tako...sve do Ambisa. A onda mi je skrenio pažnju na "donje" slojeve. Mreže donjih slojeva bile su sve kruće i kruće. Neznam kako bjasnit da je kruto nešto šta je eterično, ali čini mi se daje bilo nekako tvrdo.
I sve te mreže su se "preklapale". Ona najdonja čvrsto je stezala mrežu poviše/okolo/unutra, i tako prema gore, sve do ..... mreže. Ova mreža je bila drukčija...nije bila vezana za za ove donje, tj, nije ovisila o njoima toliko. Bila je ko neka daleka bogata tetka ovima doli, koja o njima ne ovisi ali iz nekog razloga opet ostaje vezana uz njih. Pitala sam, zašto je vezana, da je ovo moja... Samo se nasmija.
Ispala sam iz vizije sa užasnom glavoboljom. Nisan se mogla micat, bila mi je muka. J. se tresao od energetizacije. Jedva je zatvorija krug."

A cura nikad nije pročitala Castanedu. Ona me 1. upoznala s ljudima koji su proučavali kastanedu al njoj je bija antipatičan. Jbga, furala se na Gotiku
A ja sam prelenj, jer jedna šaka gljiva (suhih) je dovoljan "udar" na skupnu točku (čakre i kundalini energija?) da je ne samo pomakne, već i da je lakše s njom baratat.

Takođe i vježbe buđenja Kundalini. Uuuuuu, te san radove izbjegava...ajme to stvarno počneš vidit konekcije između sebe i svega oko sebe. Al doslovno "vidit", jer ono viđenje zbuni ljude, pa svi očekuju da moraju "vidit". A, ne, ne...Ko je doživija sinesteziju od nekog psihodelika, znače o čemu pričam. 1 jedini put san to radija, sam u brdu poviše grada. Zamislite koji pacjent: u ponoća krenit ubrdo, nanoge, koje je sat hoda od grada. Tamo se "sritualizirat". Prvo šta san osjetija je bilo ko da san se neklin kabelon ušteka direktno u Zemlju. Bilo je mirno, sigurno. Nisan vidio, ali san bija više nego svjestan kretanja sile/energije/fluxa koji je bija direktno uštekan u moje međunožje Tako san sta neko vrime, nezna koliko al mislim da je to ono šta se zove "zaustavljanje unutrašnjeg dijaloga"...raznilo me...odjurija san iz prirode pun sebe, ma Casanova novog doba, jebač na n-tu. Lud ko kupus i napaljen ko jarac. Prepješačija san do diska (pješačija!!!) koje je nekih 3-4 km odatle. Ni trunke umora. Ima san osječaj da san pun moči. I izgleda da san bija. Prvo šta san "namjerija" kad san uša bilo je mljacnit jedan ex. Čemu i zašto, nepitajte jer ni ja neznan, a onda da si nađem partnericu. Ex se stvorija sam. Nije me se dojmilo jer san ZNA da će doć i ZNA san da san ga izmanipulira. Dalje, došla je i cura, i to san zna. Jebote, umislija san si (a možda i nisan?!) da san ko Pan. Pan-pangenetor...
I onda se sve pretvorilo u "mračnu noč duše". Odjednom, kad je sunce samo malo povirilo...jao si ga meni...obreja san se u stvarnosti, sa jakom mučninom i depresijom koja uglavnom dođe POSLIJE exa koja je trajala skoro 48 sati i sa curom koja me u idućih misec dana satrala. Nakon par godina kad san je ponovo vidija, imala je (a nažalost još uvik i ima) shizofreniju i odma me uvatila pilat o pentagramima, križima itd. Kuš name, ajme meni.
Rezime: nisan napravija ništa, još san i zasra svojim neozbiljnim pristupom. Ništa dobro i pozitivno nije se manifestiralo u ovu relnost. Jedino šta mi je ostalo iskustvo. Iskustvo da se sa "energijama" nevalja zajebavat. To su ozbiljne stvari;nisu baš da se od njih umire, al se lako može privremeno preselit na psihijatriju. Dobro ni to baš nije slučaj česti, al nije ni kod psihodelika, pa je ipak moguče, jel tako?

Mora. Netko mora "inicirat" čovika/ženu. Veliki preokreti se nedogađaju sami od sebe, bar kod ljudi. A i kad se dogode, opet nisu sami od sebe. Slučajnost nepostoji.
Ali šta se vodića tiče, pa ima knjiga, bar danas, na bacanje. Ima ih toliko da dok prostudiraš sve ima da posidiš. Po mome mišljenju, treba im tražit dodirne tačke i onda tek pronač sustav koji radi za svakoga osobno.

Sistemi su različiti, priče o moči su drukčije ispričan, na različitim krajevima svijeta. Al u biti sve se svodi na isto, a jedini "vodič" koji ikome treba (bar za start) je ZDRAV RAZUM. Da nepoludiš dok radiš s ludostima (hehehe, kontrolirano ludilo, kako volim tu izjavu)

Eto, to su moje, i iskustvo moje prije. Iskustvo običnih ljudi, ni počemu (vidno) posebnih.
majstorski... nema što.morao sam komentirati.odlično!pozdrav
Saturn is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2008, 15:55   #34
flashback
pred ban

flashback's Avatar

Registrovan: Oct 2007
Exclamation

hot stuff!
doshao sam u posed peruvijanca,pa me interesuje kako kaktus da
pretvorim u prah,mislim da je bilo priche o tome na forumu,ali nisam uspeo da
nadjem isti post....

mucos hvalas
flashback is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2008, 16:33   #35
RedSh
Trip Long And Prosper

RedSh's Avatar

osušiš-------> samelješ-----> jedeš/pijes sa necim

pise san pedro ali odnosi se i na peruvijance.

The skin and spines must be removed. The skin should not be thrown away, however. The green tissue close to the skin contains a high concentration of mescaline. Some people chew the skin until all the juices are extracted. If you don't what to do this, the skins can be boiled in water for several hours to make a potent tea. The woody core of the cactus cannot be eaten. One can eat around it like a corn cob. The core does not have much alkaloid content, but can be mashed and boiled as a tea for what little is there.
To dry San Pedro slice the cactus into disks (actually stars) 1/2 inch thick and dry thoroughly in the sun or in an oven at 250 degrees F. The spines must be removed either before drying or before chewing. Also one must be careful of the splinters from the woody core.
If a tea is made from fresh San Pedro, the cactus must be either sliced, chopped or crushed before boiling.
Old 07-12-2008, 12:43   #36
Ramona_Red
THC vitamin

Ramona_Red's Avatar

Registrovan: Feb 2007
Pohvalio Puta:: 11
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema

Kako ćeš suhi kaktus pretvorit u prah? 'Pa vrlo jednostavno', što(no) bi rekli ovi iz Gitaka :) - staviš u elek. mlinac i bzzzp bzzzzp, i eto ti.
E sad - Flashback - a što ćeš s tim prahom?

Ramona Red - oguglali (od guglanja) hedonista i gušter (od glagola 'guštati') preporučuje - kao i obično - da se što manje mučiš. Jesti il piti peruanca znači (najmanje) po ure torture.

Pusta prašina kojuš dobit od 25-50g peruanca ti ne može stat ni u 10 ni u 20 rizli (u koje bi ga možda nastojao strpat) i to odma zaboravi ... prah taj se ne da ni 'zipovati', stisnuti da dojde na što manje, a odvratan je s čim god ga pomiješao, i nikako ne može biti da će ti neki drugi okus ublažit kaktus, jedino kaktus može pokvarit okus onog drugog. To je ka recimo 2 jabuke, 1 lipa slatka, druga trula. Neće se ova trula osladit sigurno ... baahh ...

Čaj se jako jako JAKO dugo mora kuhuckati, najmanje 6 sati - a i svejedno i bez obzira kako i koliko vode i vatre i vremena upotrijebio - na kraju će 'ono za popit' (jer je veri teško takvo što nazvat čajem) postat šalica odvratne gorke sluzi. Ko gorki bjelanjak. Zelenjak, tj., lol ...

Znači preporuka je - samelji kaktus i stavi u recimo staklenu teglu s dobrim poklopcem (kad budeš mućkao da ne curi), uzmi 96% alkohol i ulij da ti ima recimo 3 prsta alkohola prema 1-om kaktus-praha. Začepi - protresi - bar jednom dnevno se sjeti dobro promućkat - i svaka dva dana ajmo reć - mijenjaj alkohol.

Dakle, danas si stavio, sutra si samo protresao, preksutra ajmo reć opet protresi :), a treći dan filtriraj kroz tkaninu ili filter za kafe-mašinu (vrlo lako pucaju pa pripazi) - uglavnom taj pozelenjeli alkohol skupljaj u drugu staklenu teglu, a ostatke kaktusa stavi u drugi alkohol i opet isto - nek stoji, a mućkaj i tresi kad god se sjetiš. Vidjet ćeš kako će zeleni prah (koji djelomice-mjestimice liči na pijesak) kroz par dana izblijedjeti (iako se činilo da ne mijenja boju) a svo zelenilo pobjeć u alkohol.

I tako, par puta si promijenio alkohol - prošlo je 7-8-10 dana - koliko procijeniš - tad procijediš zadnju turu, i taj alk. što si skupio u tegli izlij u neku pliticu, što širu i što stakleniju, lol (s njih je najlakše strugati). Znaš one prozirne vatrostalne tacne, recimo? E tak nešto.

Nek se lagano suši - u hladu - da se ne bi što ssjebalo - i kad se osuši, ala fešte! Uzmeš onaj nožić za struganje letaka, ili dobar žilet - i struži - dobit ćeš zeleni prah i bit će ga jedno 40 puta manje nego što je bilo 'sirovine'. Eeee to se već dadne stavit u rizle i pogutat.

Trebaš pričekat bar dobra 2ipo sata dok ga počneš osjetiti, 'and then .. zzzzzzang!' ('
come on now, let's all take some mescaline!' (1200 Micrograms - Mescaline), zato laganini, bez žurbe i frkenzi.

Znam ja i to da bi ga ti pojeo sad odma ovaj vikend (ma najvjerojatnije si ga već i pogutao, bio je petak jučer .. heheh .. a štaš .. nismo ni mi prvi put bolji bili .. ko će to čekat, ka ... a VRIJEDI čekat, čovjek se ne muči, jede čistak bez ikakve frke od riganja iltištatiga ja znam

A ako ti ovaj recept nije upalio, jednostavno = ne valja ti kaktus, jerecept - akje kaktus valjan - valjaaa i vaaalja - itekakomice (uh, kakva luda noć ... ) ...

etoooo
guštaj!

A za kraj - prigodna pjesma:

1200 Micrograms - Mescaline

Last edited by Ramona_Red : 07-12-2008 at 12:58.
Ramona_Red is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2008, 01:23   #37
flashback
pred ban

flashback's Avatar

Registrovan: Oct 2007

mmm....mislio sam da cete,poshto sam pred ban ugrozena wrsta,swi da me oladite,
smile mi je odavde do neba,ushicen sam svaki dan ga posmatram po pola chuke...
flip out,ne da ga nisam amnuo,nego me je strah ikako da ga spremim da neshto ne
ukenjam...ali strah onaj iz treceg osnovne kada se matori vracaju sa roditeljskog,imam
leptirice u stomaku kada ga posmatram...mozda sam patoloshki sluchaj,ali koga boli
k.... imam mesc }:)) buahahahaha...
strah me je svega,valjda poshto je sada sve na meni...pre je bilo kao samo da ga imam
video bi on....:)

hvala puno na trudu,ali real:)

p.s.mogli bi da mi skinete taj ban,nisam napravio sranje ima masu....

fb
flashback is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2008, 07:26   #38
Hegemon

Registrovan: Oct 2004
Default look

Kupio sam neki preparat za Body Building najjeftiniji 600din, u kojem je bio kofein i taurin u Zelatinastim Kapsulama. Ispraznio 30 ili 40 kapsula( ne secam se tacno) i napunio sa 20grama Praha Peruwian Torch-a. I lepo ko covek progutao, samo sto je rad poceo posle 4 sata.
Hegemon is offline   Reply With Quote