Te fore su bile u điru jače prije... Može te jače puknut, zbog samog konzumiranja sintetičkog lijeka (čitaj droge) putem pušenja di iako većina izgara, dio direktno dospijeva u mozak.
Ja osobno to ne bih radio, čisto zbog toga što lijekovi su osnovni dio Majke Prirode koja je svojevoljno i čisto nesebično podala i pružila svoju ruku prosvijetljenog dodira. Sve nam je već dano i pruženo na korištenje uz mjeru ravnopravnog uvažavanja i jednakosti valorizacije sebe... zašto da koristimo sintetičke pripravke znanstvenom tematikom skrivenih iza svojih definicija stvorenih bolesti, kada iza njih leži hipokrizija golemih razmjera. Hipokrizija kapitalizma.
Živite Prirodom, Budite Prirodom i utapajte se u njenim Kaskadama i Vodopadima Beskonačnosti. Pustite da vas Struja i sam Tijek Zbilje ponesu svojim prostranstvima neviđenih noćima, ali pozivajućih Kozmičkih svjetionika. Zove sam sama Ljubav, koja čuči i čeka u vama, u vašoj srži, da bude oslobođena iz njenih iluzionih zemljanih okova i da poleti u Savršenost Slobode visine sebe.
Srdačno
Aleksandar
"Dok ste sebe doživljavali božanskim, nije bilo potrebe za potragom i ponovnim stjecanjem Božjeg blagoslova. Kad je došlo do odvajanja, počeli ste sebe tražiti u predmetima i događajima. Izgubili ste sposobnost da sebe vidite kao izvor svega što postoji. "
Merlin
|