Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Ostatak » Graveyard

Graveyard Ovde leze teme koje nikome nisu potrebne :)

Reply

Opcije Teme Način Prikaza
Old 07-10-2006, 20:28   #1
Ras Tafari

Ras Tafari's Avatar

Registrovan: Jun 2006
Lokacija: 0 Lokacija: 1 Lokacija: 2 Lokacija: 3 Lokacija: 4 Lokacija: 5
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
Default Dioptrija

Imam dioptriju -2.5 na oba dva oka,m zanima me jeli marihuana nekako djeluje na moje oci zato jer kada sam napusen vidim se jako ostro i iyostreno, uopce mi ne trebaju naocale, a inace sam slijep bez njih. A pogotovo me sjebe kada ulazim iz otvorenog u zatvoreni prozor
Ras Tafari is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2006, 08:47   #2
Vutragenjo
Usisivač postova

Vutragenjo's Avatar

Registrovan: Oct 2004
Pohvalio Puta:: 5
Pohvaljen 31 Puta u 8 Tema

I ja nosim ochale ali to prvi put cujem...
Old 07-11-2006, 11:35   #3
Ras Tafari

Ras Tafari's Avatar

Dobro ne vidim kada skinem naocale, ali cini mi se da bolje vidim sa naocalima kada sam high, sve mi se cini ostrije i kada ulazim iz otvorenog u zatvoreni prostor cini mi se sve josh ostrije tako da ne mogu odrediti tocnu udaljenost, ali 100% je sigurno da mi nekako pomaze vidu
Old 07-12-2006, 02:55   #4
damarko

Registrovan: Jul 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Quote:
Originally Posted by systat
Dobro ne vidim kada skinem naocale, ali cini mi se da bolje vidim sa naocalima kada sam high, sve mi se cini ostrije i kada ulazim iz otvorenog u zatvoreni prostor cini mi se sve josh ostrije tako da ne mogu odrediti tocnu udaljenost, ali 100% je sigurno da mi nekako pomaze vidu
možda ti je to samo na bazi psihe
damarko is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2006, 12:43   #5
doors_of_perception
pred ban

doors_of_perception's Avatar

Registrovan: Oct 2005

Što se tiče mojih očiju i vutre... kad masu pušiš i još svakodnevno, oči ti postaju jako osjetljivije na svjetlost... Jebote, suzile bi mi oči kad ne bi bio napušen i škiljio bi po jakom suncu... A sad kad ne pušim već 2 mjeseca, normalno gledam po jakom suncu a oči mi nisu niti jednom zasuzile... Lijepo za promjenu :lol:
"Dok ste sebe doživljavali božanskim, nije bilo potrebe za potragom i ponovnim stjecanjem Božjeg blagoslova. Kad je došlo do odvajanja, počeli ste sebe tražiti u predmetima i događajima. Izgubili ste sposobnost da sebe vidite kao izvor svega što postoji. "

Merlin
doors_of_perception is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2006, 18:57   #6
Vutragenjo
Usisivač postova

Vutragenjo's Avatar

Registrovan: Oct 2004
Pohvalio Puta:: 5
Pohvaljen 31 Puta u 8 Tema

Quote:
Originally Posted by doors_of_perception
sad kad ne pušim već 2 mjeseca, normalno gledam po jakom suncu a oči mi nisu niti jednom zasuzile...
Samo ti gledaj prema jakom suncu 8)
Vutragenjo is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2006, 18:49   #7
doors_of_perception
pred ban

doors_of_perception's Avatar

Registrovan: Oct 2005

Po, ne prema :lol:

Ipak, jednom sam imao neodoljivi Osjećaj želje da gledam u sunce... Morao sam sam sebe skulirat i nagovorit da ne gledam... A tako me opuštalo.. no jebiga, bolje nego bit slijep 8) :lol:
"Dok ste sebe doživljavali božanskim, nije bilo potrebe za potragom i ponovnim stjecanjem Božjeg blagoslova. Kad je došlo do odvajanja, počeli ste sebe tražiti u predmetima i događajima. Izgubili ste sposobnost da sebe vidite kao izvor svega što postoji. "

Merlin
doors_of_perception is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2006, 00:41   #8
Clarence

Clarence's Avatar

Registrovan: Dec 2005

Quote:
Po, ne prema :lol:

Ipak, jednom sam imao neodoljivi Osjećaj želje da gledam u sunce... Morao sam sam sebe skulirat i nagovorit da ne gledam... A tako me opuštalo.. no jebiga, bolje nego bit slijep 8) :lol:
ljudi se lijece sa suncem...cak neki u indiji zive po 200god. uz pomoc metode gledanja u sunce...sunce ima spektar duginih boja a svaka ta boja je povezana s jednim nasim organom itd...
Old 07-18-2006, 09:58   #9
Wicko

da to je istina...cak je bilo dokumentarac na tv-u o jednom liku sa 140god.. ali ima jedan mali problem...od gledanja svi ti ljudi su sljepi...
e ali pozitivno je to da ako svaki dan gledas od pol sata do 1sat(nisam tocno siguran kolko) dobis dovoljno energije da nemoras celi dan jesti...e to je zato jer kroz oci sunce najbrze dođe do krvi i potrebno je neko vreme da kroz oci prođe sva krv...kad se ta krv sva izlozi suncu puni se suncanom energijom nemoras vise cjeli dan nista jesti ni spavati...taj deda o kojem je prica bila veli da to prakticira 50god i da se jako dobro osjeca i da mu je to nesto najljepse....pa sad ok zeli nek izvoli :D
Old 08-06-2006, 20:23   #10
Ras Tafari

Ras Tafari's Avatar

Nisam nikada cuo vece gluposti(osim japanca koj igovori da sunce ljeci hepatitis C), zjenica je jedini dio tijela koji ne prima krv, ona uzima energiju iz zraka, a sunce i svaka toplina je unistava
Old 08-09-2006, 19:35   #11
imported_KezmanBG

imported_KezmanBG's Avatar

Quote:
Imam dioptriju -2.5 na oba dva oka,m zanima me jeli marihuana nekako djeluje na moje oci zato jer kada sam napusen vidim se jako ostro i iyostreno, uopce mi ne trebaju naocale, a inace sam slijep bez njih. A pogotovo me sjebe kada ulazim iz otvorenog u zatvoreni prozor
NE Kanabis ako ga uzimas u normalnim kolicinama nemoze da naskodi tvom vidu osim naravno ako se prekines od travuljine onda nevidis i da hoces :) i naravno suprotno od toga sto tebe i zanima je da nemoze delovati na poboljsanje vida, mislim svima se desava da kazu kako im neka odredjena cula rade bolje nakon uzimanja Kanabisa ali izgleda da je to samo plod ljudske maste ili sam TRIP, to mozes da proveris jako lako ,nemoj da uzimas Kanabis bar 12h i zalepi neka mala isprintana slova na A4 formatu , odalji se onoliko koliko normalan nemozes da procitas slova a onda posle toga se uduvaj pa pogledaj sa istog mesta dali vidis ta slova cisto i kristalno kao sto kazes.

Naravno mozda je i moguce ko zna kakvu ti travuljinu imas :shock: a neces da podelis sa drugarima."Sala Naravno"
imported_KezmanBG is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2006, 23:02   #12
Rafazi_pihe
professor emeritus

Rafazi_pihe's Avatar

Pohvalio Puta:: 2

Quote:
Što se tiče mojih očiju i vutre... kad masu pušiš i još svakodnevno, oči ti postaju jako osjetljivije na svjetlost... Jebote, suzile bi mi oči kad ne bi bio napušen i škiljio bi po jakom suncu...
Da, stvarno. Za mene je to jedna od najiritantnijih popratnih pojava učestalog dimljenja. Posebno "jutro_nakon" :D , a moraš nekud kad je sunce. Ufff... 8)
Kako u prirodi sve teče bez naprezanja i lomova! Proljeće uvijek sigurno dolazi, drveće iznova pupa, sunce kruži, mjesec ide svojim putem bez zastoja, ptica maše krilima i leti... U tome je tajna! Ja ništa ne vidim, a ptica se o to ''ništa'' oslanja krilima i leti!
Rafazi_pihe is offline   Reply With Quote
Reply

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules