| Gljive Uopsteno o gljivama, uzgoju, konzumaciji, iskustvima... |
08-22-2007, 07:44
|
|
|
Trip Long And Prosper
Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 11 Puta u 9 Tema
|
slazem se sa tobom ROX..mada moram priznati da sam pod utjecajem gljva, nakon sto je prosla ona najgora špica ljepljenja i buncanja imala veliku potrebu sa nekim se dirat i pipat, razvlacit i prozimat. pomisao na to me nije sexualno uzbudivala ali sam je osjecala vrlo intenzivno u jednom trenutku. pokusala sam samu sebe dirat, po rukama i vratu ali to nije bilo to... sex bi najvjerojatije bio jedan veliki kaos ali ono sto ide uz sex bi bilo nenadjebivo :) to sam sigurna treba probat pa vidjet...haha
|
|
08-22-2007, 15:25
|
|
Registrovan: Nov 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
Quote:
Originally Posted by RedSh
slazem se sa tobom ROX..mada moram priznati da sam pod utjecajem gljva, nakon sto je prosla ona najgora špica ljepljenja i buncanja imala veliku potrebu sa nekim se dirat i pipat, razvlacit i prozimat. pomisao na to me nije sexualno uzbudivala ali sam je osjecala vrlo intenzivno u jednom trenutku. pokusala sam samu sebe dirat, po rukama i vratu ali to nije bilo to... sex bi najvjerojatije bio jedan veliki kaos ali ono sto ide uz sex bi bilo nenadjebivo :) to sam sigurna treba probat pa vidjet...haha
|
Da, nemoj me krivo shvatit, dodir je odlican, samo pravog seksualnog nagona nema uopce. Meni bar.
|
|
|
08-22-2007, 15:33
|
|
|
Param parčad
Registrovan: Oct 2005
|
A što je sa morning glory sjemenkama? Ja kad bio na njima 1. put sam osjećao da jedino sexom mogu izrazit svoje osjećanje i htjenje?
Ili se sad priča samo o gljivama pa uletio ko baba s krumpirima u spiku? :DDD
|
|
08-22-2007, 17:36
|
|
|
Trip Long And Prosper
|
pricaj sta ti drago...dragi doors :)
Rox: slazem se...nema sexualne neke napetosti ili zelja za sexom , ono unutra van ali definitivno dodir, mazenje i slicno. jao necu vise jos cu se napaliti
|
|
08-23-2007, 03:13
|
|
Registrovan: Mar 2007
|
Quote:
Originally Posted by ROX
Then came the time when I got utterly disappointed in the people I hang out with. They were drunk as crap, and I just saw right through them. Right through each and every one of them, I knew everything about their thoughts and feelings and fears and felt....meh. Obnoxious, selfish, self-righteous projections of the ego. "I, I, I". And I hear them talking and I KNOW what they're saying before they say it, it was like "Ha, I just made you say that". I just listen to them and it's like everyone is talking to themselfs and nobody else is listening because they are talking to only themselfs too, and nobody else cares. It felt so utterly fake and hopeless drunken attention whoring on their part. No one of them has any inner ambitions apart from getting wasted...
|
1.Bloody good english lad... moram dodat impresioniran.
2.Rox nebih se slozio, pishodelici koje sam ja radio prali su na sve strane. I sexualna energija, sexualna mistika, agresija, zelja za istrebljenjem svega sto mi se u tom trenutku cinilo nevrijednim zivota... i jos dosta toga... Sjecam se jednog svog filma s acida dok sam jedne subote hodao po gradu s prijateljima, prosao je auto i derale su cajke. Znam da sam u tom trenutku vidio sebe kako mi sake postaju teske kao olovo, zile na rukama i vratu bubre, oslanjam se na ruke kao gorila i trcim prema autu, meljem ga kao s dva beskrajno teska cekica... brrr. Naravno u stvarnosti dok sam se trznio iz trenutka auto je vec odavno prosao.
Sto se sexa tice, da sto redica kaze... vise razvlacenje i pipanje, sam sex kao produkt toga, ali ne primarni cilj.
3.UserName super ti je Groove Armada avatar;)
Last edited by Pampers : 08-23-2007 at 03:17.
|
|
|
08-27-2007, 07:31
|
|
Registrovan: Jan 2007
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 3 Puta u 3 Tema
|
sta onda sljedece ljeto svi kod RedSh na gljivarenje? xDDDDD
ima par djelova u tvom trip reportu kaj su licili na moj 660sjemenki MG trip(+ 60 pljugi Hasha/Skunka/Ganje) ...ono s milijunima boja kad zatvoris oci...meni je tak bilo...nakon kaj su sjemenke pocele pucat...svaka pljuga nakon toga mi je stvarala te dugine boje kad sam bio pusio s zatvorenim ocima...^^
nego...ovo u vezi mjuze i tipanja mislim da nije bas tocno...
"Ako slušate neku muziku na tripu prvi put, slobodno se oprostite od nje na neko vrijeme…ja sam zbog svega 2 pjesme izgubio repertoar od valjda 10gb "
ja sam na mg tripovima(jedini za sad...) sluso fakat svakakvu mjuzu...i uvjek mi je zvucala prebolesno...
sjecam se jedne scene...na 250 sjemenki mg-a...sjedili smo u nasoj drvenoj kucici u vrtovima..puno prirode i mira oko vas,prejebeno mjesto....i uglavnom frend je bio pustao od Nigrutina Spejs out nigrutin...ono "Volimo hashish oci nam se cakle..." i dvije pljuge su se bile vrtile istovremeno...i toliko sam se bio ufuro u mjuzu da mi se cinilo da u ritmu mjuze vidim kuglu duge koja se vrti u mojim rukama...kasnije sam skuzio da sam drzo Dvd i da su dugine boje bila ona presijavanja^^.....
al mjuza je nesto sto je obavezno na tripu...bar po meni...zasad... xD
btw...sto se tice jos ovog gledanja kroz ljude...ja sam na svojem najboljem tripu do sad....
Ovaj od 660 MG + 60 pljugi uopce nisam drukcije gledao nikog...a bilo je pun ***** ljudi na tulumu...al uglavnom svi su pusili i bas je bila prejebena vibra...mislim da to bas nema veze s tripovanjem nego s okruzjem...
tu di sam ja bio ekipa je bila predobra,nebi mogao izdvojit bolju osobu od neke druge...bas je bila pozitivna vibra skroz,jos reggae bio u pozadini.....jos su ovi frajeri imali bubnjeve...ogromni bubnjevi stvarali su basseve od kojeg mi se tijelo stezalo..predobro je bilo...
stoga stvarno mislim da taj vas prijezir nije dosao od tripa vec bas od ekipe..nije vam se svidjela...
sry kaj sam vas mucio s ovim svojim tripom sad si me bas podsjetio na to.....^^jednostavno nisam mogo prestat pisat koliko sam se poceo prisjecat^^
ajd chill&peace
Last edited by Yami_Raziel : 08-27-2007 at 07:35.
|
|
|
08-27-2007, 09:41
|
|
|
mr. gljiva
Registrovan: Sep 2006
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema
|
Yami...
Čuj...mislim da se trip od 2.5g pa naviše (skoro 3 grama) gljiva koliko sam ja pojeo i to za prvi put, nemože nikako usporediti sa slakom koliko god da ga pojedeš. Ja se sjećam dosta scena,ali neke u sredini nikako nemogu posložiti po redu jer je mozak skoro prekipio od silnih informacija.
Muziku nisam mogao slušati 2 tjedna jer ono kaj sam slušao samo po sebi je bilo prebolesno...stvarno mi se sviđala i odgovorala ta muzika,ali pošto je to čista peglaona od informacija, očito glavi treba neko vrijeme da se oporavi od toga i zato sam jednostavno osjećao nekakvu odbojnost prema njoj samoj...trajalo je nekih 2 tjedna...
I nisam jedino ja to osjetio...ima puno drugih ljudi koji isto nemogu slušati mjuzu sa tripa neko vrijeme,a koja im je bila predobra!
Ona i jest obavezna na tripu jer nema boljega za vizuale dok te počnu šibat, da se razumijemo...
Što se same ekipe tiče...ja nisam nikoga zapravo znao osim red koju sam upoznao dan prije. Čak ni to nije bilo važno jer su ljudi bili skulirani da sam mislio da ih poznajem gro godina, nikakvo forsanje, isprazne priče..ništa takvog. Ako imaš nekaj pametnog za reći, reci, ako ne šuti i nitko te neće čudno gledati...ekipa je bila za pet što se toga tiče.
Ugodna atmosfera...
U jednom trenutku tripa sam rekao da su ljudi predivni...i oni koji su bili tamo, a i općenito...prijezir, ako se može tako nazvati, je došao nakon tripa i to nije bio prijezir već više nekakvo gledanje kroz druge!
Ne poznajem ih,ali u tom trenutku ih iščitavam kao otvorenu knjigu...bez da mi je itko išta rekao...i to mi se jako svidjelo moram priznati.
Ako ideš jesti gljive, a kako jesi malo opičen  preporučam ti isto od 2-3g porciju i nekoga da te čuva. Ako ti se desi pegalona kao meni, kad te pusti odi sjedni u društvo...pa poslije reci da su ti svi bili za pet 
Mogu se okladiti da ćeš bar na tren pomisliti nek se gone svi u 3pm jer kako ti je mozak već iscrpljen nakon 3 sata, mora se odmoriti i svaka glupost ti se čini suvišnom u tom trenutku...
p.s.
Pod jedenjem gljiva ne mislim na porciju od 1 do mršavih 2 grama jer će te samo ubaciti na smijalicu i euforiju, a to je onda sranje od tripa, pogotovo ako se jede prvi put! Poslije je i smijalica super..pogotovo u društvu ako se jede ponovno jer onda lakše možeš to sve kontrolirati!
Uf..nadam se da nisam sjebo, sebe sam sjebo sa ovim postom...dem
Peace 
|
|
|
08-27-2007, 10:36
|
|
|
ja malo opicen?...ma to je zabuna..mozda puno xDDD
pa istina da se nemogu usporediti gljive i lsa...al ti zaboravljas na ovih 60 pljugi....mozda sad brijes da to i nije tak nesto opasno...ali nekoliko dana nakon tog svog tripa...ja sam bio citao trip report nekog frajera na DMT-u...i sto je najbolje....
"The entire universe imploded through my consciousness. It's as if the mind is capable of experiencing a very large number of objects, situations and feelings, but normally perceives them only one at a time. I felt that my mind was perceiving them all at once. There was no distance, no possibility of examining the experience. This was simply the most intense experience possible; a singularity, a white-out (as opposed to a black out),""
tako je frajer opisao svoje misli za vrijeme reporta...meni su bile kompletno iste...cak nisam mogao niti naci rijeci za svoje osjecaje i misli dok nisam procitao ovaj report...sto me podosta usrecilo jer sad napokon mogu ljudima opisat kako mi je bilo...
mislim ja iskreno neam pojma kakve veze ima efekt LSA+THC s DMT-om...o kojem neznam bas puno...a i ono sto znam se vjerovatno smatra neznanjem...samo se mogu nadat da cu ga jedan dan probat :))))
al nazad na temu...mislim...solo slak mozda i nije puno za gljive..ali vjeruj mi ja mislim da su te pljuge hasha ganje i skunka ucinile i poveci dio mog tripa....koliko sam shvatio tripanje zahtjeva dobro osjecane tijela i cist um da bi imao sto bolji trip...a ja sam bio podosta napusen prije neg kaj su se sjemenke kick inale...mislim ja se sjecam jos 80% dijelove te noci i dan danas makar je bilo prije 5 mjeseci....
ja sam bio totalno upljugan i to zhesche prije nego kaj su sjemenke pocele...jos se sjecam kako mi je..negdje oko 5 ujutro...ostali ja i jos 3 rastamana zivi jedini...svi spavaju ili doma otisli...ova dvojca na kompu pustaju mjuzu...ja i ovaj drugi chillamo iza na krevetu...i meni je toliko misli pucalo po glavi...kad mi je dosla pljuga shita sjecam se da me je svaki dim te pljuge toliko usrecavao da je to nevjerovatno...tako topli i fini dim u zivotu nisam povukao...sad bi mogao nastavit sve svoje misli tog trenutka al mi se neda^^(ak itko oce...)
sto se tice muzike...znam da je bila peglaona informacija...vjeruj mi meni na ovom tripu nije bilo nista manje...milijuni slika u sekundi ti se krecu glavom,skaces s scene na scenu,s dijela zivota na dio zivota,totalna ludnica u glavi,ali to sve u sekundama...sto je najbolje mozak ti pronalazi sve povezanosti izmedju svake slike...ja toliko informacija nisam u zivotu vidio....cak sam otkrio i smisao zivota(znam da zvuci glupo) al tak je...mogu vam ga i reci al sumnjam da cete shvatit^^....to je fakat dozivljaj koji mi je promjenio zivot...tak isto nesumnjam da je i tebi ovaj....ali o snagama ta dva tripa bi se dalo raspravljat...^^
tripat necu sam...na nicemu..jedino sto je ok radit sam je pljugat :)
a i trip nikad nemoze biti zabavan kad si solo..mozda i moze...al ne onoliko koliko bi bio kad bi bio s par dobrih frendova....
ovo sto mislis da ih chitas ko otvorenu knjigu...mislis na to kao da mozes prosudit kakve su osobnosti ili sto ce napraviti sljedece?jer bilo bi cool to moc iako na jako malo vremena :)))
sto god da je xD
samo pitanje je dal su te misli tocne?...jer sumnjam da na ikoji nacin mozes znat sve o nekoj osobi na prvi pogled..bio na drogama ili ne...
"Mogu se okladiti da ćeš bar na tren pomisliti nek se gone svi u 3pm jer kako ti je mozak već iscrpljen nakon 3 sata, mora se odmoriti i svaka glupost ti se čini suvišnom u tom trenutku..."
e da..sto se tice toga...ovo sto sam ti ja rekao...u vezi hrpe informacija sto su mi u sekundama prolazile kroz glavu...mene je takvo stanje pralo dobrih 8 sati...od 11.50 navecer do 8 ujutro...onda sam odmorio glavu na 2 sata i imo totalno dobar afterfeel citav dan do 12 navecer...samo da napomenem da sam se smijao u totali 25 sati(osim tih 2 sata spavanja) s maximumom 3-5 min prestanka....bio sam full pozitivan cijelo vrijeme,bez ijedne jedine negativne misli...cak sam se osjecao kao da mi sve dolazi kad ocu(dost sjebano za objasnit)..vise mislim kao da stogod da sam htjeo to sam mogao ostvarit,kao da mi je sve islo od ruke...full dobar feeling,a sto je najbolje tak mi je i bio cijeli taj afterdan,sve sto sam zamislio da napravim ili ostvarim poslo mi je od ruke...cak sam bio i kupio onu srecku kaj moras ribat pa ak dobijes 3 ista dobijes nagradu i dobio sam 150 kn... bas mi je full bio jeben efekt i to definitivno necu zaboravit....
tako da meni je efekt bio pod stalnim peglanjem,da nekazem sve one pljuge koje su se vrtile nakon kaj je trip krenuo djelovat....i uopce se nisam niti umorno osjecao,niti lose.Cijela ta noc i dan kasnije su mi bili vjerovatno 2 najbolja dana mog zivota i definitivno to nikad necu zaboravit...kao ni ekipa s kojom sam proveo tu noc^^.... xD
ajd peace out...valjda odgovoris nesto na ovo...jer ja sad kad pogledam ovaj svoj post neam pojma majke na sta sam se nastavljao...^^...ajd chill&peace&reply xD
p.s. evo naso link...od tud sam pa nadalje pisao o tom svom feelu...cak se vidi na postu jednom...kad sam doso ujutro doma htio sam napisat kak mi je trenutno ali nisam bio u stanju za pisanje...cak sam i neke debilne rijeci koristio koje mi normalno nikada napamet nebi pale...full je bilo dobro.....
:)))
pa ak ti se da pronjuskaj tamo :)
Last edited by Yami_Raziel : 08-27-2007 at 10:41.
|
|
|
08-28-2007, 00:23
|
|
|
mr. gljiva
|
Stvarno si ga nadrobio pošteno, a meni se neda pretakati iz polupunog u poluprazno 
Dvije stvari:
1. MG nije isto što i MM
2. Otkrio sam i ja smisao života...najvažnija stvar opisana jednom riječju - ...
Peace 
Last edited by gloSS_ZelenKy : 10-14-2007 at 18:48.
|
|
|
08-28-2007, 06:55
|
|
|
Trip Long And Prosper
|
Ja znam!
smisao zivota je: 42
Last edited by RedSh : 08-28-2007 at 16:37.
|
|
|
08-28-2007, 08:18
|
|
|
ajmo mi zavrsit s raspravom mislim da si i ti za...svatko svoje misljenje.... :))
a meni je sad prerano za pisanje...iam osjecaj kao da mi je netko zabio 20 kubi heroina ravno u mozak....totalno sam pospan...
|
08-28-2007, 16:37
|
|
Registrovan: Dec 2006
|
Quote:
Originally Posted by Yami_Raziel
....cak sam otkrio i smisao zivota(znam da zvuci glupo) al tak je...mogu vam ga i reci al sumnjam da cete shvatit^^.
|
reci
678910
|
|
|
08-28-2007, 18:43
|
|
|
Param parčad
|
Smisao života jest život. Nema tu neke filozofije...
|
|
08-29-2007, 07:00
|
|
|
mr. gljiva
|
Ovo su dvije stvari koje su udarale u ušima na vrhuncu...
Shpongle - Shiva Space Technology
Ozric Tentacles - Vibuthi
Peace 
Last edited by gloSS_ZelenKy : 08-29-2007 at 12:24.
Reason: nadodatak
|
|
|
08-30-2007, 21:53
|
|
|
Spirit of Air
Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 7
|
Quote:
Originally Posted by RedSh
sex bi najvjerojatije bio jedan veliki kaos ali ono sto ide uz sex bi bilo nenadjebivo :) to sam sigurna treba probat pa vidjet...haha
|
Kako može bit kaos kad svršavaš u bojama? 
A i napaljive su... A ovisi i koju muziku pustiš, s kime si, gdje si...ukratko set & setting
A i praksa je bitna...kad se čovik nauči kretat "paralelnim uneverzumima" može na gljivama radit šta mu god padne na pamet.
Last edited by EXARP : 08-30-2007 at 22:26.
|
|
|
08-31-2007, 03:27
|
|
|
Param parčad
|