| Gljive Uopsteno o gljivama, uzgoju, konzumaciji, iskustvima... |
03-09-2008, 16:13
|
|
Registrovan: Feb 2008
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
bad filmovi te mogu od bilo koje droge uhvati...pogotovo prvi put(to se zna)
jedan put nas neznam 5-6 mješalo malo pice i travu...ono prica zajebancija kad jedan od nas ono sjedio prekrizenih noga i ljuljo se naprijed nazad a usto govorio "nesto nas dolje ceka...neko me zove"moš misli sta nam je bilo u glavi...lik je poslje tega lego i zaspo..a nama ***** umrlo u guzici a zamisli da smo uzeli gljive i nes jace 
|
|
|
03-09-2008, 16:32
|
|
Registrovan: Aug 2007
Pohvalio Puta:: 3
|
ostavljam mogucnost bed tripa na gljivama, naravno,
al sama si rekla:
1) bila si sama
2) uzela si previse za svoju kilazu.
popusit neku jacu travu koja te nakon 3 dima i 5 minuta digne vise od sjevernjace,
opere te franticni smijeh, tijelo obamre, mozak se zabije i kljucas..
samo je stvar doci natrag u kontrolu nad svojim tijelom.
naravno ista stvar je i sa gljivama.
mentalno, u glavi, TI trebas biti na gljivama,
pustiti ih da te obuzmu, preuzmu i pokazu sve svoje cari,
ali moras imati jedan kutak u glavi u kojem si svjesna da je to
ipak samo trip i da ce proci.
osobno, prije svakog tripa razmislim gdje, s kim cu ih jesti
i napravim neku skicu tripa,
ne ostavljam mjesta lopsem tripu i ne dopustam nepromisljenosti
da me kosta 2-3 sata kaosa.
sve je stvar dobre pripreme, kako fizicke tako mentalne.
i naravno, ne pretjerivati u nicemu ;)
|
|
|
03-09-2008, 16:34
|
|
|
Trip Long And Prosper
Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 11 Puta u 9 Tema
|
no dobro..ovako mozemo do sutra :) da samo znas koliko se ja psihicki pripremam, planiram...i uvijek se iznenadim, planovi se ponekad i izjalove :)
|
|
03-09-2008, 17:27
|
|
|
THC vitamin
Registrovan: Feb 2007
Pohvalio Puta:: 11
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema
|
Mi se pripremamo tako da poredimo i očistimo prostor u kojeme ćemo konzumirati sakrament,naoružamo se dekama i kušinima.. Onda lagano kuvetamo čajče, zapalimo joju i opustimo ko' kod kuće. Popijemo čajče koje je gotovo za nekih 20 minuta, zapalimo još jednu joju, udobno se smjestimo i čekamo....LIFT OFF!!!
I to je to. 
(Ramona & Hasan)
Last edited by Ramona_Red : 03-09-2008 at 17:49.
|
|
|
03-09-2008, 22:49
|
|
|
ovaj tvoj nacin ramona mi se ni malo ne svida..
no dobro, naravno da svatko ima svoje metode i svakome pase svasta,
al nikad ih ne bi jeo doma, vise manje ne bi ni caj pio,
ali sta me potpuno sokiralo - pusis joint prije i za vrijeme...
puno mi je draze pustiti gljivama da polako preuzimaju,
a joint pusiti samo na kraju da se lagano produzi efekt..
ic napusen jest gljive mi je krajnje besmisleno
iako vjerojatno vi imate neki dobar razlog zasto ne
jedete gljive same
|
|
|
03-10-2008, 00:45
|
|
|
Spirit of Air
Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema
|
Quote:
Originally Posted by Cutki
a gle,
meni se cini da je uopce bed trip izmisljen pojam.. .
|
Izmišljen ?!?!?!
Neda ti Bog da ti se dogodi...
Aaaaaaa. Ljudi su odustajali i od trave nakon močnog beda. Ne sudi o onome šta neznaš, da ti se nedogodi 
|
|
|
03-10-2008, 00:52
|
|
|
Spirit of Air
|
Ma nemoj mi reć!!!!!!
Quote:
Originally Posted by Cutki
ovaj tvoj nacin ramona mi se ni malo ne svida..
no dobro, naravno da svatko ima svoje metode i svakome pase svasta,
al nikad ih ne bi jeo doma, vise manje ne bi ni caj pio,
ali sta me potpuno sokiralo - pusis joint prije i za vrijeme...
puno mi je draze pustiti gljivama da polako preuzimaju,
a joint pusiti samo na kraju da se lagano produzi efekt..
ic napusen jest gljive mi je krajnje besmisleno
iako vjerojatno vi imate neki dobar razlog zasto ne
jedete gljive same
|
Sinko moj, aj odrasti prvo  . Kad odrasteš, onda možda nešto i skužiš. Gljive i trava se ljube savršeno. Trip se produhovi i produbi. Marihuana je izrazito duhovna stvar, ili možda smatraš da je vutra nekakva prljava droga pa je grij mišat je s psilo? I na kraju joja sidne sdavršeno ne za produživanje tripa, već za lagano spuštanje i bolji san.Znači tebi bi bilo glupo i harmalu pomišat sa gljivama? Znači, i don Huan iz Casstanede je isto lud bija kad je radija onu svoju mišavinu za pušenje od 5 različitih elemenata, od kojih su, bar koliko je dešifrirano, 2 bili gljive i salvija (za ostalo se nezna, zasad).
Ponavljam ti: NE SUDI O ONOME ŠTA NISI PROVA, DA NE ISPADNEŠ GLUP!!! Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali za imat mišljenje, prvo treba iskusit, pa sudit.
I da, imamo jako dobar razlog zašto ih nejedemo same: ZATO ŠTA JE BOLJE.
Kombinacije. Experiment. DOLI DOGMA!!! I pored toga,
Nije bitno kako češ ih konzumirat, već s kojim ciljem. Bitno je da ih poštuješ. Mi smo "tamo", ka da smo doma. To je pitanje vježbe. A "vježba" je bar 2 puta misečno, ako ih ima.
I lako je poist 2-3 grama tai,jer njima 4 grama vride ka 1 normalnih psilociba. A da papaš nekih 4-5 grama Mazatapeca, Orisse(zanči SAMO nekih 15-20 g TAi) ili bilo keje "močne gljive" nebi ti palo napamet pojest ih van kuće i sigurnog okružja.
Na kraju krajeva, ako več očeš tradicionalni pristup, goooglaj Maria Sabina. Tamo češ naći TOČAN opis kako to indijanci rade.
I imamo i dobar razlog zašto ih nejedemo, nego pijemo čaj. Vidiš, nakon nekih 0,5 do 1 kg pojedenih gljiva, jednostavno tijelu se zgadi onaj njihov i miris i okus, tko da mora čovik primjenit alternativne metode "unosa". Na kraju-krajeva, nismo mi izmislili čaj; u Amazoni se gljive kuhaju, neki ih čak i u Ayu dodaju, itd.
Probaj pa javi, osin ako nemisliš da je to nekakvo svetgrđe??? Ili sudi kad papiš koje kilce gljiva 
Last edited by EXARP : 03-10-2008 at 07:26.
|
|
|
03-10-2008, 12:11
|
|
|
Probao sam gljive doma,
probao sam gljive vani,
probao sam gljive doma napusen
probao sam gljive vani napusen
probao sam suhe
probao sam svjeze.
nisam pio caj, jer mi se svida okus gljiva dok ih zvacem,
dapace poticem drustvo da svaki put jedemo svjeze, ne susene.
Sad, ne vidim kakve veze ima komentar: odrasti, osim da omalovazava. No dobro,
to valjda odrasli tako rade.
Tajna Don Huanove mjesavine nije bila u 5 sastojaka i dimu,
dapace, dim je bio za okus,
nego u komadicima gljiva sta su mu upadali u usta tokom pusenja.
Opet ovaj komentar o sudenju za omalovazavanje, dok ustvari ti ispadas nepristojan
jer vrijedas ljude koji daju svoje misljenje o stvarima. Vrijedanje je samo nedostatak
konkretnog misljenja.
Uvijek, ali uvijek bi radije jeo gljive vani u prirodi i naturalnom okruzenju
nego artificialnoj udobnosti doma.
Sunce, miris potoka koji prolazi sumom,
proljetne boje zraka sa plavim nebom koje tiho plovi iznad -
ili
dom, umjetna rasvjeta, umjetna muzika, telefoni, televizori, kompjuteri
i ostatak hi techa koji izvrsno pase sa gljivama..
pitam se zasto se Don Huan nije nikad sjetio toga!
A razlog zasto ne jedete nego pijete caj:
komfor.
Ne da ti se zvakat jer ce ti doc zlo i povratit ces sve sta si pojeo
jer ih se vrlo vjerojatno pretrpavas, pa je organizmu zlo.
Smijesno ipak, da ti se to dogada sa susenim gljivama,
buduci su one nesto najlakse za pojest.
Ajde da si reko da jedes svjeze, pa malo muke sa zvakanjem i pol litre vode,
al vrlo vjerojatno ti se uopce od starta ne svida okus gljiva, miris koji ti okrece
zeludac. Ipak, logicno je da ih konzumiras na nacin koji ti odgovara,
nitko si ne zeli pokvarit trip od pocetka.
Za kraj jedan mali hint:
to sta mislis da vrijedanjem postizes efekt face,
ustvari stvara suprotan efekt i ispadas zelen.
Netko tko je probao gljive bi pomislio da su te gljive naucile postivati druge,
al opet, vjerojatno taj netko nije pojeo dovoljno gljiva mjesecno da bi mu ove
pokazale da je postivanje drugih zabluda i da se zapravo sve vrti samo oko mene,
malog zelenog.
uuu,
p.s.!!
bitno je da ih postujem, a postovanje steknem da ih jedem 2 puta mjesecno?
a jao, SVASTA.

Last edited by Cutki : 03-10-2008 at 12:14.
|
|
|
03-10-2008, 15:21
|
|
|
THC vitamin
Registrovan: Feb 2007
Pohvalio Puta:: 11
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema
|
Nije 'organizmu zlo jer ih se pretrpava' nego zato jer su brate gadne za ist - a ak tebi pašu (blago tebi), ti ih žvači - ja sigurno neću
|
03-10-2008, 15:23
|
|
Pohvalio Puta:: 9
Pohvaljen 5 Puta u 3 Tema
|
Pozdrav  .
Evo ovako što ja mislim o vašoj svadji.Gledate stvar iz 2 potpuno različita kuta,jer ste razlicite osobe.Probo sam do sad nekih 10 "droga" i droga i samo jednom od jedne ogavne stvari od koje se samo i može imati loše iskustvu(to iskustvo je istinski vrjedno jer takvu patnju se ne možeš osjetiti na prirodan nacin) sam doživio nešto što se može svrstati u bad trip(+ to je više bilo predoziranje,fizička patnja i poremečeno stanje hormona u mozgu koje te tjera na samoubojstvo).
A ostalo:Doživio sam da ljudi oko mene lude,strah ih je,žele da prestane a ja kao i uvjek uživam.Doživio sam i da hodam kroz mjesto gdje žive zombiji(mislim da uz to svako ide doza straha) no svejedno je to bio super trip,koristan zabavan i nikako bad.Ludio sam od Dature i shvatio da neznam što je stvarno a što ne,osjetio ogromnu samocu i uživao u svakoj sekundi.Jednostavno je-to je djelovanje.Luda vrišteča vožnja koroz drugi svijet(ili moj um) mi ne može biti bad trip.Tako je cini mi se i tebi Cutki dok netko mora vidjeti cvijece da bi uživao mi možemo uživati i dok po nama skacu vragovi.Cutki ce jednom doci do kolicine pojedene od 1kg i može se tu vratiti i potvrditi kako nije imo bad trip dok bi vi možda dio njegovih iskustava svrstali pod bad trip.
Osobe koje se zgražaju od toga da kažu da su nešto uzeli,izmedju ostalog i da se zabave puno cesce imaju bad tripove.Teško je reci da nešto uzimaš zbog zabave ako se umireš od straha svakih nekoliko konzumacija dok osoba pokraj teba uživa u svakom tripu,zajebava se i potpuno se prepusti što god doživljavala poslje kaže kak je bilo ludo i zabavno + dobije vrijedna iskustva koja pomažu da neke stvari bolje shvati.
A što se tice konzumacija velike kolicine i ucestalosti konzumacije o tome nema smisla raspravljati.Kolko kome paše i koliko cesto,tolko nek uzme.
|
|
|
03-10-2008, 15:41
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ramona_Red
Nije 'organizmu zlo jer ih se pretrpava' nego zato jer su brate gadne za ist - a ak tebi pašu (blago tebi), ti ih žvači - ja sigurno neću
|
zapravo mi se cini da je ljudima zlo jer ih gljive prociste i ociste losih tvari u njima
pa to izbace iz sebe na ovaj ili onaj nacin.
@dirty
slazem se s napisanim, a medu prvim stvarima sta sam spoznao na gljivi je da nema lose ili dobro. mislim ima, al je to sinonim za nase ne shvacanje. postoji trip u svojoj esenciji.
nema "dobrog" tripa ili "loseg" tripa, to je nasa ogranicena spoznaja, nase ne znanje, ne shvacanje biti.
I "najbolji" trip nosi u sebi lose ako je to samo trip i ne shvatis nista iz njega,
dok "najgori" moze ujedno biti i pun spoznaje ako se ne prepustis ogranicenosti uma koja ti ne dozvolja 3D sliku vec samo 2D:
1. ja sam
2. zlo mi je
3.D je najbitnija a ona ne radi razliku dobar-los trip.
mislim, teze je malo shvatit, a i nisam bas nesto u detaje isao da ne bunim previse, al valjda kuzi bar netko..
|
|
|
03-10-2008, 16:02
|
|
|
E baš to.Da sad pokupimo nekog okorjelog protivnika i damo mu bilo što,kakve god halove ili feeling imao to ce njemu biti bad trip.
Pa od toga i doloazi poistovjecivanje s otrovima jer što je za druge otrov i loše iskustvo nama je melem za dušu.
Bad trip...pa postoji ali doživljavati taj pojam kao nešto cvrsto i samostalno,nešto što ne stvara i ne ovisi o osobi samoj i njenoj percepciji......ne.....po tome ljudi ne bi uživali u horor filmovima ili tragedijama.....oni koji ne uživaju ne gledaju ih...oni koji ne vole sve scene pretrpe dok ne dodje dio koji im se ne svidi.....
Meni uopce nebi bilo loše nakon konzumacije necega otici na ultra strašno mjesto pa makar se vratio vristeci znam da bi mi bilo poucno i zabavno.
|
|
|
03-10-2008, 16:44
|
|
|
Jedini problem koji se javlja, a uglavnom je jedan od bitnijih kojih buni ljude
je intenzitet.
Ako trip bude iscrpljujuci, prizove "lose" vizije, potakne osjecaje koje obicno, ali ne nuzno!, vezemo uz nesto "negativno" poput straha, tjeskobe, izgubljenosti, pritiska, a jos to sve bude intenzivno- automatska reakcija je to prozvati losim tripom i ne zeljeti isti ikad vise.
Nekako mi se cini da su takvi tripovi pozeljniji u edukativnom smislu nego oni idilicni.
Puno vise shvatis o sebi u nekoj "krizi" nego kad ti sve ide super.
Opet, problem svega toga je sta smo ograniceni ljudskim pojmovnikom
te ne mozemo objasnjavati stvari osjecajima, slikama, empatijom...
Ne postoji dobro ili lose, samo postoji.
Mi pridajemo subjektivne osjecaje stvarima i time ih etiketiramo za ostale.
Nitko ne moze reci da je trip na travi dobar.
Nitko jednako ne moze reci da je trip na travi los.
Moze biti NJEMU dobar ili los, al trip je uvijek "samo" trip.
Sve ostalo je samo nasa interpretacija.
|
|
|
03-10-2008, 17:46
|
|
|
Trip Long And Prosper
|
ok , objasnili ste se na dugo i siroko, vrteci u krug svima ocito... potpuno razumijem sto cutki i drtij govore...trip je trip...nema lose nema dobro, zavisi od osobe do osobe kako ce to zvati..bla bla bla bla...
ja sam se u biti malo vise objasnjavala u prijasnjem postu samo zato jer me tvoja recenica "bed trip je samo zastrasivanje novaka..." malo uznemirila. jer ipak je to pomalo grubo receno, ali ja te pratim od samog pocetka, znam tocno na sta mislis u postovima.
ljudi kao takvi sve djele na lose i dobro, komuniciramo tako, da bi drugima objasnili i predocili sto se u nama desava. jel ti fina ova sarma. Ne lose je :)
jel ti dobar trip? NE lose mi je....TOCKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pas mater....
razgovor je krenuo divnim tokom, medusobnim sitnim negativnim komentarima samo ste uspalili vatru... moglo je i finije :)
svaki trip je dobar trip ako nesto naucis iz njega ako ne, ostaje samo lose sjecanje na bed trip i dobra zajebancija nakon dobrog tripa, nema tu puno filozofije. ja volim ljudima reci da se nesto sto se zove BED trip moze desiti...da budu spremni na mogucnost koja nije zagarantirana nikako, takozvani bed tripovi su rijetki ako stojimo dobro sami sa sobom, kako god okrenes...desi se jbg sranje ponekad..ali sve prode i zamislis se dosta. ja sam npr na tom bed tripu dosta shvatila sto me jebe duboko u dusi, ostaci iz proslosti koji proganjaju a mi ih zakopavamo...pa qovno ispliva, uvijek ispliva, a na gljivama itekako... ne zalim ni na sekundu niti sam imala straha sljedeci put kada sam jela sto je btw na kraju bio jedna od boljih tripova ikada.
zelim samo smiriti ovu situaciju... drago mi je da ima postova i da se vodi neka rasprava napokon ali deder finim tonom :)
problem: ljudi u diskusiji uvjek imaju taj neki ton mudraca i sveznalice, osjeca se na kilometar, Ja znam, Ja Ja Ja....jebo vas ego 
|
|
03-10-2008, 17:58
|
|
|
elegant0r
Tournaments Won: 1
Registrovan: Sep 2007
Pohvalio Puta:: 16
Pohvaljen 15 Puta u 15 Tema
|
Posto covjek nema prirodnih neprijetelja stvorio si je ego da ispravi "gresku" 
|
|
|
03-10-2008, 18:07
|
|
|
 šta se živciraš!?Zar je loše što naširoko i nadugacko objašnjavamo,nit kog vrjedjamo niti ikoga osim cjelog ljudskog roda(znaci i nas same) prikazujemo kao razmaženu djecu.Mi se bar borimo protiv toga.
|
|
|
03-10-2008, 18:09
|
|
|
Spirit of Air
|
Quote:
Originally Posted by RedSh
problem: ljudi u diskusiji uvjek imaju taj neki ton mudraca i sveznalice, osjeca se na kilometar, Ja znam, Ja Ja Ja....jebo vas ego 
|
Slažen se. Ali diže mi živce filozofiranje oko stvari tako jednotavnih. Gljive su inside trip, ne outside. OK, jesu ak uzmeš mrvicu i onda gledaš zalaz sunca, nebo, potočiće...Za to mi netrebaju gljive. Dovoljno mi je malo meditacioje i pravilnog disanja. Al ako uzmeš gljive, štono bi se reklo, za šamaniranje, onda se stvari događaju iznutra. Ili uzmio, ili neuzimaj. Jebeš profesiopnalne vojnike koji se igraju, umisto da rade svoj posal. Ma, jeli iko ovde (dobro, znan da je, ali radi se,vjerovatno o manjini) konzumira dovoljno gljiva da napusti ovu ravan. Ništa se bitno nedogađa dok si vezan za ovu ravan. A takvi događaji ne dolaze od ničega.
I opet, bravo RedSh: Doli dogma i Ego 
|
|
|
03-10-2008, 18:12
|
|
|
Trip Long And Prosper
|
Quote:
Originally Posted by DirtyDeeds
 šta se živciraš!?Zar je loše što naširoko i nadugacko objašnjavamo,nit kog vrjedjamo niti ikoga osim cjelog ljudskog roda(znaci i nas same) prikazujemo kao razmaženu djecu.Mi se bar borimo protiv toga.
|
pa ne zivciram se ja sam samo pokusala primiriti malo situaciju, razgovor izmedu tebe i cutkija uopce nije doveden u pitanje...
|
|
03-10-2008, 18:26
|
|
|
Spirit of Air
|
Quote:
Probao sam gljive doma,
probao sam gljive vani,
probao sam gljive doma napusen
probao sam gljive vani napusen
probao sam suhe
probao sam svjeze.
nisam pio caj, jer mi se svida okus gljiva dok ih zvacem,
dapace poticem drustvo da svaki put jedemo svjeze, ne susene.
|
E, i? Ja ih nisan prova jedino mrtav, i šta to sad znači?
Ako ti se stvarno sviđa njihov okus, svaka čast. Jedan si među rijetkima. Dosad san sreja jedino ljude kojima je ili odvratan ili ono, pšodnošljiv. Al da se nekome sviđa...
I kad si več prova, aj please, navedi molion te, pleeeeease ŠTA si prova i koliko?
Mislin, želin reć, da se iskustvo gradi experimentiranjem. Ne samo sa set&setting, već i sa doziranjem.
Quote:
Tajna Don Huanove mjesavine nije bila u 5 sastojaka i dimu,
dapace, dim je bio za okus,
nego u komadicima gljiva sta su mu upadali u usta tokom pusenja.
|
Da, vjerovatno je ono malkice gljiva koje bi dospile u usta kroz lulaša definitivno bilo odgovorno za efekt. Zaboravljaš da je don Huan bija sposoban sam pomjerat granice stvarnosti bez uporabe ičega. Jesi pročita dokraja?
Quote:
Opet ovaj komentar o sudenju za omalovazavanje, dok ustvari ti ispadas nepristojan
jer vrijedas ljude koji daju svoje misljenje o stvarima. Vrijedanje je samo nedostatak
konkretnog misljenja.
|
Oprosti, al ti si prvi iskritizira i stvorija cilu nauko oko jedenja/pijenja gljiva.
Quote:
Uvijek, ali uvijek bi radije jeo gljive vani u prirodi i naturalnom okruzenju
nego artificialnoj udobnosti doma.
Sunce, miris potoka koji prolazi sumom,
proljetne boje zraka sa plavim nebom koje tiho plovi iznad -
ili
dom, umjetna rasvjeta, umjetna muzika, telefoni, televizori, kompjuteri
i ostatak hi techa koji izvrsno pase sa gljivama..
|
To je samo pitanje stanja svijesti. Meni je svejedno. Ionako napustin ovu ravan. A tamo nema ni potoka ni kompjutera.
Quote:
|
pitam se zasto se Don Huan nije nikad sjetio toga!
|
Nije ih ni ima.
Quote:
A razlog zasto ne jedete nego pijete caj:
komfor.
Ne da ti se zvakat jer ce ti doc zlo i povratit ces sve sta si pojeo
jer ih se vrlo vjerojatno pretrpavas, pa je organizmu zlo.
Smijesno ipak, da ti se to dogada sa susenim gljivama,
buduci su one nesto najlakse za pojest.
Ajde da si reko da jedes svjeze, pa malo muke sa zvakanjem i pol litre vode,
al vrlo vjerojatno ti se uopce od starta ne svida okus gljiva, miris koji ti okrece
zeludac. Ipak, logicno je da ih konzumiras na nacin koji ti odgovara,
nitko si ne zeli pokvarit trip od pocetka.
|
Pretrpavam!!!!  Pa, jedem ih odavna. i prvih 20-ak puta san ih kusa koda su toč od šampinjona,ali vremenom...nije to komfor, nego su jednostavno gadne. A suve smrde u 3 lepe. KAd san pokušava napravit extr. psila (neuspješno, cmlc  ) izdvoija san i tvar koja je odgovorna za smrad. Mačak mi je pobiga od jedne kapljice, koji je to smrad. Koje ti to gljive jedeš? Gljive koje ne smrde, slabe su. Uglavnomj.
Quote:
Za kraj jedan mali hint:
to sta mislis da vrijedanjem postizes efekt face,
ustvari stvara suprotan efekt i ispadas zelen.
Netko tko je probao gljive bi pomislio da su te gljive naucile postivati druge,
al opet, vjerojatno taj netko nije pojeo dovoljno gljiva mjesecno da bi mu ove
pokazale da je postivanje drugih zabluda i da se zapravo sve vrti samo oko mene,
malog zelenog.
|
Pa san te uvridija? Čime? Time šta san ti reka da imaš još peč kruva poist?
Quote:
p.s.!!
bitno je da ih postujem, a postovanje steknem da ih jedem 2 puta mjesecno?
a jao, SVASTA.
|
Odakle si izvuka ovu konstrukciju?
Quote:
zapravo mi se cini da je ljudima zlo jer ih gljive prociste i ociste losih tvari u njima
pa to izbace iz sebe na ovaj ili onaj nacin.
|
Meni od gljiva nikad nije bila muka. A ako ti je muka, onda je to od kemikalija i onih smrdljivih tvari u njima.Ipak to nisu jestive gljive
Quote:
Ne postoji dobro ili lose, samo postoji.
Mi pridajemo subjektivne osjecaje stvarima i time ih etiketiramo za ostale.
|
Mišljenje ih čini takvima.
Eto tolko od mene. Umorilo me ovo. Cutki, brate, bilo bi najbolje da mi lipo skupa maznemo malo gljiva (kolko ko oče, jel) i da se lipo izgljivamo ko ljudi 
Last edited by EXARP : 03-10-2008 at 18:44.
|
|
|
03-10-2008, 18:43
|
|
|
| |