Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Gljive,biljke,životinje... » Gljive

Gljive Uopsteno o gljivama, uzgoju, konzumaciji, iskustvima...

Reply

Opcije Teme Pretraži Temu Način Prikaza
Old 09-28-2008, 01:33   #81
zorg555

Registrovan: Aug 2008
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Quote:
Originally Posted by RedSh View Post
normalno da nisu sve ilegalne ili opasne za posjedovat ali treba biti oprezan i zato treba ljude opomenuti!

jer zakon kaze:

3. Biljka ili dio biljke iz koje se može dobiti opojna droga jest svaka biljka ili dio biljke koji se mogu uporabiti za izradu opojne droge (kao opijumski mak, konoplja i druga biljka prikladna za tu svrhu), koja je uvrštena u popis tih biljaka,
4. Uzgoj biljke za dobivanje opojne droge jest nabavka i posjedovanje sjemena, sjetva, sadnja, uzgoj biljke, uzimanje i posjedovanje dijelova biljke koji služe za dobivanje opojne droge,
5. Izrada jest priprava, prerada, miješanje, pročišćavanje, proizvodnja i svaka druga radnja kojom se dobiva opojna droga,
6. Sredstvo za izradu opojne droge jest predmet ili naprava koji su namijenjeni ili uporabljeni za izradu opojne droge,
7. Posjedovanje jest faktična vlast nad opojnom drogom, biljkom ili tvari koja se može uporabiti za izradu opojne droge,

mozda te nece jebat za par sjemenki ali ce te definitivno imati na oku i ako zele mogu da te maltretiraju i mogu da ti nabiju kaznu jer ipak zakon kaze drugacije... jel ima smisla riskirat? samo oprezno

I MOLIM TE koristi normalna slova, i nemoj postovat deset postova jedan za drugim vec sve napisi u jednom, samo nastaje konfuzija i gomilanje postova, a svi ce procitat dal nabio velika slova ili stavio sto postova za redom... hvala :)
ja ne kužim jednu stvar svaka druga kuča ima u vrtu mak iz kojeg se može lako napraviti opijum koji je jako teška droga i po zakonu ga se nebi smjelo saditi bez dozvole papirologije i šta ja znam i nikome ništa. a kad neko posadi običnu konoplju (sa ciljem uzgoja hrane za ptice) iz sjemenki od hrane za ptice koja u sebi sadrži jako malo 0.2% thc-a lake droge i nemože se koristit za drogu odmah ide u zatvor
zorg555 is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2008, 10:22   #82
RedSh
Trip Long And Prosper

RedSh's Avatar

Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 11 Puta u 9 Tema

svaka kuca ima DIVLJI mak a od njega se ne radi opijum...
Old 09-29-2008, 01:16   #83
zorg555

Registrovan: Aug 2008

Quote:
Originally Posted by RedSh View Post
svaka kuca ima DIVLJI mak a od njega se ne radi opijum...
nema divlji nego baš opijumski koji se koristi i kao ukrasna biljka i za radit sjemenke za kolače a po zakonu ga se nesmie uzgajati bez dozvole isto kao i konopljuali za mak nikom ništa a kad neko posadi industrijsku konoplju odmah te policja goni.

The opium poppy, Papaver somniferum, is the type of poppy from which opium and many refined opiates such as morphine, thebaine, codeine, papaverine, and noscapine are extracted. The binomial name means, loosely, the "sleep-bringing poppy", referring to its narcotic properties. The seeds are important food items, and contain healthy oils used in salads worldwide. The plant itself is valuable for ornamental purposes.
zorg555 is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2008, 09:12   #84
Šaman Šandor

Šaman Šandor's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Jučer sam sučajno naletio na jednu poznanicu i ona mi pokazuje na netu psolocybe neke i kaže to će sutra platit i naručit da joj dođe, dobro da sam ju spriječio jer bi bilo veselja da joj to dođe
Fino ju uputio sad u sajt i skinuo joj grow guide i reko kak mže nabaviti spore i tako to
Old 10-03-2008, 17:39   #85
Bill Hicks Fan

Bill Hicks Fan's Avatar

Registrovan: Oct 2008

Eto ga, spremam se ja naručit i sve mi je manje više jasno, samo jedno pitanje. Kad bi u kuvertu stavio više od jednog eura, svejedno bi dobio traženo a ostatak bi zadržali sebi? Jer s tim se slažem i nebi mi smetalo. Unaprijed hvala!
Old 10-04-2008, 14:37   #86
rasta-zg

Registrovan: Jul 2008

sve iznad jedan euro oni smatraju donacijom!!!
rasta-zg is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2008, 17:31   #87
Bill Hicks Fan

Bill Hicks Fan's Avatar

Ma dokle god ja dobijem svoje spore donirat ću im ja. zaslužili su ako su tako marljivi.
Old 10-07-2008, 12:23   #88
BrPain
pred ban

ok. malopre sam naručio, e sad, zanima me koliko maximum treba vremena da to stigne? :D i jel imo ko nekakvih problema sa ovim? hvala u napred :)
BrPain is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2008, 12:57   #89
doors_of_perception
Grize zube

doors_of_perception's Avatar

Registrovan: Oct 2005

sve 5 ti je s njima...stići će ti za negdje 2 tj u prosjeku, al nemoj se trest ako koji dan zakasni... a od njih je definitivno naj uzimat...praktički dobiš besplatno, promoviraš razmijenu u svijetu na principu uzmi/ostavi (to je već ekonomija:) a stigne ti u pismu i nema šanse da bi to itko trebo skužit! apsolutno predivno:)) koje si naručio gljivice? :)
Old 10-07-2008, 22:14   #90
BrPain
pred ban

naručio sam lizard king i malabar pošto vidim mexican je preškraban :)

sve u svemu važno je da to stigne, a dok to ne stigne ja cu da vidim da se nekako snadjem za opremu za uzgajivanje :D mada mislim da od toga nema ništa, danas sam obišo sve pet šopove i agro prodavnice u potrazi za vermikulit-om i ljudi nemaju pojma o čemu se radi :D
Old 10-07-2008, 23:16   #91
pazi_pec

pazi_pec's Avatar

Simon Champion!
Registrovan: Oct 2007

imas ga u rijeci brijem da ti pise tu negdje di ga mos narucit a mos i zemlju ak nemas vermic
Old 10-08-2008, 00:47   #92
rasta-zg

Registrovan: Jul 2008

dada ovo ti je broj od tog fraera iz rijeke 0915192060! ja sam narucio nazoves ga i dogovoris se ja sam dobio za 3 dana,10l 20 i nes sitno kuna
rasta-zg is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2008, 02:08   #93
BrPain
pred ban

ne znam brate ja sam iz srbije :D videću da uradim sa kukuruzom i zemljom, ako uspem svaka mi čast :D
Reply

Opcije Teme Pretraži Temu
Pretraži Temu:

Preciznija Pretraga Foruma
Način Prikaza

Posting Rules