e ovako pre nekih 3-4 nedelje stavio semenke i reko sta bude neka bude...kad ono eto ti sretje uspele su...mali problem je sto su 3 biljke jedna pored druge....sad su presadjene i za sada je ok...trenutno imam slike od jedne...u toku dana ostale...znaci biljke su zvanicno outdoor :)
pitanja odmah :D
kako znaš da je skunk (diler reko???)
*****u sve opet sam zaboravio šta sam imo još pitat, aaa
a da, zašto x10?
__________________ PHP ti jedino nemože reć koliko ti je ostalo mlijeka u tetrapaku, ali to će moć u 6 izdanju :D
Brdo - dolina; tunel - mašina; za menom se diže prašina Princess Sally - be my guide!?!
pa nije diler vec ortak,rekao mi je ime ali ne mogu da se setim..pa reko ono unknown :);) x10 zato sto ima 10 biljaka :)..evo jos slika..btw slikane su samo vece biljke :D
mali update..biljke su prezivele i veoma veliku kisu a i mali grad(nekoliko puta je padao)..e sad imam samo nekoliko pitanja:
1.Jedna od tih biljaka se samo savila izgleda ok ali samo je savijena...isuvise
2.Na drugoj od biljaka 1 list je "pocepan"...negde na sredini kao da mu fali parce
Da li ce ove dve biljke i dalje "napredovati" ili ce se osusiti?
novi update i naravno novi problemi..ovog puta je nesto zeznuto..imam taj osecaj...Jedna biljka je pojedene u bukvalnom smislu...2 lista su prosto izgrickana do polovine...sta da radim?
A druga biljka se kao nekako "susi"nekako su listovi smoreni..ne znam ni ja kako da to opisem...mislim da ce me neko skapirati vetj