Eeeee evo mene...crko mi hard disk pa nisam bio konektovan par dana..Na kraju ispade 250 grama suhe gandzhe...od shest zekni dvije onako predobre,neki hibridi vjerovatno.A ostale cetiri su dobre ,svaka na svoj nacin,samo ove dvije izdvajam jer se stvarno da primjetiti razlika.Poslije svake nema onoga ruznog stona i zatupljenosti u glavi koji zna trajat po citav dan nego budem skroz ok koliko god da popushim.Dvije sjemenke su nadjene na jednoj biljci koja i nije bila bas nesto..pukla je na pola negdje sredinom cvjetanja pa se opravljala i tako..Sve u svemu,iskusio sam ovo uzgajanje i mogu reci da je pravo dobar hobi ako se ima volje.Hebo dilere i njihovo smece..Ovako svaka tri mjeseca napunis sebi tegle i miran si a dobra vu do jaja.Necu odma krenuti drugi grow,malo cu smiriti sad sve oko toga jer su me starci provalili i moglo je biti sranja ali nije,sva sreca.Nikako da im utuvim u glavu da gandzha nije heroin..oni imaju takvo misljenje jer je to "droga"..haha...i policija i zakon..ma joj..Ovo ce jos malo trajati i punim ormar ponovo..:D
Pozdrav ljudi i hvala vam na svemu jer da nije bilo vutra.org ne bi mi sad pushili svoju vutru nego neko albansko smeche...heheh....