| Dnevnik uzgoja Izvestaji o vasem uzgoju,slike,iskustva...Tzv. Grow Report :) |
05-27-2008, 13:15
|
|
|
elegant0r
Tournaments Won: 1
Registrovan: Sep 2007
Pohvalio Puta:: 16
Pohvaljen 15 Puta u 15 Tema
|
Biljka sada crpi nutrijente iz listova i salje ih u cvjetove. Dobro da nisi gnojio to je normalno.
Ne zamaraj se sa kristalima.. rad trave se nezna dok ne pripalis prvu pljugu i to tek nakon susenja dok ne pukne grancica kraj heada, i onda 2 tjedna curinga u teglama. Tek onda mozes znati kakav rad ima.
Ako zelis head high uberi je ranije, a ako zelis stoned/body high ostavi je jos neka pici.
Kazu da pomaze ako biljku ostavis 48h u mraku bez vode prije berbe pa mozes i to probat ako hoces.
|
|
|
06-01-2008, 15:55
|
|
Registrovan: Jun 2007
Pohvalio Puta:: 10
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
|
nabavio sam mikroskop i gledam kristalice, lijepo izgledaju :) i gledam slike na netu pa mi se cini ko da bi sad mogo bit optimum (ili je jako blizu). tako da sam odlucio danas ih vadit iz zemlje (2 dana su u potpunom mraku).
ali ono sto me zanime je: rezati pri dnu glavne stabljike, ili cupati sa korijenom? objesiti cijelu biljku da se susi, ili ocistiti lisce, odmah maknuti hedove i sve staviti posebno?
spominju svi da je najbolje susiti u dobro ventiliranom prostoru. pa, da susim u istom ormaru sa ukljucenim vrtilatorima?
nemogu docekat sad :)
|
|
|
06-01-2008, 20:37
|
|
|
elegant0r
|
Strpi se jos malo majstore.. nema usporedbe.. pusit zelen bud, ili dobro zacuran je ko noc i dan.
Susi ih na mracnom suhom mjestu gdje zrak bar malo cirkulira.. u suprotnom trebas ventove.. ostatak sam ti vec napisao gore iznad.
Uzivaj! :)
|
|
|
06-01-2008, 22:23
|
|
Registrovan: Feb 2007
Pohvalio Puta:: 0
|
Quote:
Originally Posted by SvjetloIstine
ali ono sto me zanime je: rezati pri dnu glavne stabljike, ili cupati sa korijenom? objesiti cijelu biljku da se susi, ili ocistiti lisce, odmah maknuti hedove i sve staviti posebno?
|
Otkini pri dnu stabljike(nemoj sa korijenom jer ce ti se biljka susiti duze-ono sto pricaju da se sa korijenom okrece dole jer u korijenu ima "smole" su mitovi-uvijerio sam se davno:))) ) tako znaci ocisti stabljiku od velikih listova, otkini je pri dnu i ostavi na tamno,prozracno mjesto(tavan-najbolje) i pusti da se susi,sam ces primjetit kad je gotova za kidanje vrhova(kad budu suhi) i uzivaj  
|
|
06-02-2008, 13:51
|
|
Registrovan: Jun 2007
Pohvalio Puta:: 10
|
sinoc sam ih manikirao cijelo vecer. Poslusao sam Bongasha i sto mi je savjetovao na vutra shoutboxu (i puno hvala bongash). razdvojio sam velike listove od hedova (zapravo skidao sam i dosta malih, mozda sam malo pretjerao, ali to mi nije bed jer sam alergican na duhan, pa cu listice tako ionako koristit kao masu za mjesanje (da gori...))... i sve stavio u ormar na novinski papir da se polagano susi. danas ujutro sam ih okrenuo.
ovako jos neosuseno ima masu 340g ukupno (hedova, lisce ni nisam vagao)... (od 3 velike biljke i jedne ful male i mlade... (najveca 130g, 105g, 85g, 20g - najmanja) ... racunam da ce osusenog biti valjda oko 110g. tako da, ako ce radit kako mi se cini da bi trebalo (jer je ful masna... ono, danas ih okrenem par , poslje perem ruke sapuom - i jos uvijek su mi ljepljivi prsti, a miris nemrem maknut nikak...) - ja zapravo dosta zadovoljan. istina je da je moglo i bolje, ali mislim da za prvi put nije lose. vise informacija znaci za jedno tjedan dana.
(zapravo, mogu vam odma rec da nisam uspio izdrzat i da sam jucer cim sam prvu ocistio probao pusit. naravno da nije gorilo nikako i da je to bacanje i znam to sve, ali nisam mogao izdrzat... uglavnom... cinilo mi se kao da je nista, osjetio sam ful ful malo onog "high"-a a da mogu rec, napusen sam... i vjerovao sam da ne radi jos sve dok nisam poceo cistit drugu.. i onak, ogulim prvo sve sa glavne stabljike.. i skuzim da je stabljika sva masna i ljepljiva i pocnem ju lizat ko kreten... polizao sam jedno pol metra dok nisam skuzio sto radim... onda sam shvatio da nisam bas sav svoj (ili da sam vise svoj nego uobicajeno, kako god) i da ima nade ;) )
jel itko od vas probao pusit odma tek ubrano i skroz mokro jos? jel vas pucalo tj. da se nadam necemu ili?
Last edited by SvjetloIstine; 06-02-2008 at 14:03.
|
|
|
06-02-2008, 15:46
|
|
|
elegant0r
|
Quote:
Originally Posted by elephant0r
Strpi se jos malo majstore.. nema usporedbe.. pusit zelen bud, ili dobro zacuran je ko noc i dan.
|
Nauci citati.
|
|
|
06-02-2008, 16:15
|
|
Registrovan: Aug 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
Quote:
Originally Posted by SvjetloIstine
i onak, ogulim prvo sve sa glavne stabljike.. i skuzim da je stabljika sva masna i ljepljiva i pocnem ju lizat ko kreten... polizao sam jedno pol metra dok nisam skuzio sto radim... onda sam shvatio da nisam bas sav svoj (ili da sam vise svoj nego uobicajeno, kako god) i da ima nade ;) )
jel itko od vas probao pusit odma tek ubrano i skroz mokro jos? jel vas pucalo tj. da se nadam necemu ili?
|
Nikada nisam pushio skroz mokro, ima puno quick dry fora. Mikrotalasna, fen... Mogu ti reci samo da treba biti strpljiv, to sam nauchio na sopstvenom primeru... Dim je odvrtan i rad je skroz drugachiji... Curing je vazan koliko i sam grow... Greota je da propadne 3-4 meseca brige zato sto ne mozesh da iscoolirash 2-3nedelje da se barem malo stvrdnu... Uglavnom, i ja sam nestrpljiv, ali biram najmanje i najruznije headice... 
pozzdraw
|
|
|
| Opcije Teme |
Pretraži Temu |
|
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|