| Dnevnik uzgoja Izvestaji o vasem uzgoju,slike,iskustva...Tzv. Grow Report :) |
03-11-2008, 19:08
|
|
|
mr. gljiva
Registrovan: Sep 2006
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema
|
Ljudi hvala vam svima :)
Konačni rezultat:
15,5g sa sativastije
12,0g sa indikastije
--------
27,5g
*to su skroz pošišani vrhovi znači bez grančica kojih je bilo 8g
Stavljeno sve u tegle i počinje "curing". Za tjedan-dva ću dati smoke
report jedne i druge ;-)
Jako sam zadovoljan i smatram da nije moglo bolje sa datim okolnostima. Naravno, naučio sam poneku
stvar za budućnost pa će nadam se biti i manje grešaka.
Neko vrijeme ću se posvetiti drugim stvarima jer sada nemam vremena, a kada
će i biti vremena onda neće biti dobro vrijeme :D
Drago mi je da je tu priči kraj :)
pss.sssss. Povukao dobar hit na lulu mrvičke smole koja je ostala iza berbe xDxDxD

|
|
|
03-12-2008, 18:58
|
|
|
mr. gljiva
|
Brb..kratka pauza od učenja......
Topla preporuka da ne bacate trimming :D
Uvjerio se i nema više šanse da bacim ni listić. Radio metodom vode i gravitacije,
na slici skoro gotov proizvod od samo 5,5g lišća!
Ostavio sam vodu koju sam izvadio i ostavio je preko noći. Sad sam ponovno
pretočio i čekam da se slegne. Za razliku od prvog kruga ovaj talog je puno finiji,
skoro paučinast :)
Neće se samo tako potrošiti već čeka neku posebnu prigodu :)
Šibam dalje...PEACE
EDIT: konačna težina je 0,5g ;)

Last edited by gloSS_ZelenKy : 03-13-2008 at 18:07.
|
|
|
03-12-2008, 22:20
|
|
|
elegant0r
Tournaments Won: 1
Registrovan: Sep 2007
Pohvalio Puta:: 16
Pohvaljen 15 Puta u 15 Tema
|
Bravo majstore.. super izgleda.. 
|
|
|
03-14-2008, 05:06
|
|
|
pristojan momak
Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 6 Puta u 5 Tema
|
Bravo za haš 
|
03-14-2008, 15:55
|
|
Registrovan: Feb 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
Quote:
Originally Posted by gloSS_ZelenKy
Brb..kratka pauza od učenja......
Topla preporuka da ne bacate trimming :D
Uvjerio se i nema više šanse da bacim ni listić. Radio metodom vode i gravitacije,
na slici skoro gotov proizvod od samo 5,5g lišća!
Ostavio sam vodu koju sam izvadio i ostavio je preko noći. Sad sam ponovno
pretočio i čekam da se slegne. Za razliku od prvog kruga ovaj talog je puno finiji,
skoro paučinast :)
Neće se samo tako potrošiti već čeka neku posebnu prigodu :)
Šibam dalje...PEACE
EDIT: konačna težina je 0,5g ;)

|
Jel imash negdje link za tu metodu dobivanja hasha ?
|
|
|
03-14-2008, 16:48
|
|
|
prs lee
|
|
03-16-2008, 12:00
|
|
Registrovan: May 2005
|
Pogledao filmic delujemi ko suvise velika zajebancija za tako malo Tajshija
|
03-16-2008, 13:37
|
|
|
mr. gljiva
|
Sa ovom metodom se za točno 0 evra dobije 10-15% haša od ukupne težine
suhog lišća. Efektivnog posla ima 30min... ako to nije jednostavno možda je najbolje naručiti bubble bags koje dođu od 100 jevrića nadalje, a jednako se "naradiš"...
Ovo samo dokazuje koliko su ljudi lijeni i vole kukati kako je sve teško

|
|
|
03-16-2008, 18:39
|
|
|
elegant0r
|
Sta je najbolje ovaj hash je po mojem misljenju kvalitetniji nego bubble bag hash jer zadrzi specificnu aromu i svi kristalici zavrse u jednoj hrpi.. koja je ajmo rec 8/10 po kvaliteti. Sa vrecicama dobijete hash koji je 3/10 kvaliteta, 5/10, 7/10, 10/10.. ovisi koliko vrecica koristite i kolike su pore na njima.
Dakle u vreci je moguce dobit kvalitetniji hash, ali to ide po cijenu da ce ostatak proizvoda iz vreca sa vecim porama biti dosta losije kvalitete nego onaj dobiven iz najfinijeg sita ili metodom gore navedene gravitacije.
Da ne govorim kako je postupak izuzetno jednostavan, a svu opremu vec imate kod kuce (led, 2-3 posude, mikser, cjevcica, trimmingsi/lisce/stemsi i naravano gravitacija).
|
|
|
03-24-2008, 16:41
|
|
|
mr. gljiva
|
Smoke report
Indikastiji fenotip
Miris, zagasit po nekom začinu sa trunkicom kave, nije jak.
Dim je prilično oštar čak i kada prođe kroz hladnu vodu. Okus nije nešto posebno, bar ga ja nisam uspio nekako definirati.
Rad je nekako ćudljiv i nikako sramežljiv, odmah lupa u glavu i u tijelo. Kontrola je moguća samo uz stalno kretanje da se ne osjeti tjelesni efekt jer onda nema onog pomalo zatupljujućeg efekta i komunikacija je normalna (koliko toliko). Naravno da ima par faza kako djeluje…prvih sat vremena je špica koja se postepeno pojačava od trenutka pušenja pa do nekih pola sata, tada se lako izgubiti jer vozi po tijelu i ful kratke trenutke može blokirati mozak…zato je muzika obavezna, pogotovo ako je odvalite na sluške i fino se izvalite na krevet. Potpuno preuzme kontrolu i nema više nikakvih problema :D
Nakon sat vremena dolazi spuštalica kod koje nema pravila. Može spuštati i do sat vremena i vratiti u nekakvu normalu, ili nakon pola sata spuštalice toliko sjesti na glavu da je skoro sve u nekakvom kaosu…čak mi se čini da dosta ovisi koliko je osoba odmorena, ako je bio manjak sna onda kljucalica dolazi kao šećer na kraju da potjera osobu spavati…
Jučer sam je pušio točno prije spavanja u 1 ujutro nakon prethodna 2 ispušavanja tog dana. Rezultat je bio da sam se jedva okretao u krevetu i brijao da ću okinut na pod.
U glavi centrifuga, čak sam gledao fine flasheve po zidu otvorenih očiju ;) ...koliko mogu zaključiti to je od gljiva na kojima sam to i vidio, ali bitan faktor je i mozak koji je bio na kraju snaga.
Mogu samo pretpostaviti da bi u društvu bilo drukčije i mislim da bi bacalo dosta na smijalicu unatoč tjelesnom radu jer kada skužiš koliko si s***********n i skužiš još jednu osobu da to isto misli, a bez da to kaže na glas...e onda se odvališ.
Sativastiji fenotip
Miris je baš spicy, prodoran i ugodan onome tko je navikao na njega.
Dim je za razliku od ind. puno ugodniji i ima okus agruma. Kad sam ušao u sobu gdje sam prethodno pušio osjetio se onako limunasto kiselkasti miris. Odlično za pušiti…
Rad je jako definiran…vozi da je to strašno…mozak lud od misli koje se samo šaltaju, a tijelo isto tako luduje. Kad hodate sat i pol sa mp3-com u ušima i samo hodate i hodate i dalje i dalje mislim da to sve govori..hehehe
Konstantan osjećaj da mi se negdje žuri i sukladno tome samo ubrzavam korak dok ne skužim da skoro trčim. Također je odlična i za bajk+mp3 kombinacija. Vjetar drži mozak u stalnoj pripremi i percepcija je pojačana te ono najvažnije -pravilno donošenje odluka!
Tjera i na neko kurčenje koje skoro pa nije dobro završilo…što se tiče prometa i tako to..
Spuštalica je skroz neprimjetna i koji put zna pomutiti, ali opet mi se čini da je to do odmorenosti organizma.
I na njoj sam imao valjda najbolji film do sada.
Taj dan sam pušio skunk (kojeg sam imao preko zime na prozoru) i točno 2 sata nakon njega sam zapalio sativicu tu…mislio sam još jedan rutinski “trip”, ali nakon 10min sam vidio da nešto nije u redu. Tijelom su mi počeli prolaziti trnci koji su se samo pojačavali, počeo je kasniti refleks kao i osjet (općenito osjet)…znači dodirnem nešto i tek mi nakon pola sekunde-sekundu dolazi taj dodir do mozga na obradu. Majka zove da odem po nešto u podrum. Ustajem se i kreće još jača epizoda.
Tijelo kao da mi je pod negativnim nabojem, a cijela okolina je pozitiva i kako hodam tako me sve povlači i čupka :)))) , noge jedva kontroliram i kako napravim neku akciju tako moram stati na tren i razmisliti jesam li je stvarno napravio :D
Najbrutalnije od svega je što sam mislio da će nakon 20min biti sve ok, ali je ovaj film bio punih sat vremena. Nezaboravnih sat vremena ….probat ću to ponoviti uskoro, ali to je jedno od onih napušavanja koja ostaju u pamćenju…hehehe
Uglavnom to bi bio nekakav opis koji dobro obuhvaća tematiku. Mislim da je time dnevnik i službeno završen :D
Peace
|
|
|
03-24-2008, 17:11
|
|
Registrovan: Jan 2008
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
|
uh, svaka cast na dnevniku, lijepo, predobro obraden, a smoke report favourite dio...
lijepo, predobro upusavanje, mislim da nes skoro dobit takvo jedno opet....
eto, jos jednom, svaka pohvala i uzivaj i dalje ;)
|
03-28-2008, 20:34
|
|
|
professor emeritus
Registrovan: Jul 2006
|
Ne mogu a da ne pohvalim smoke report, najbolji na forumu do sada! 
Bog izbija kao svjetlo iz svake stvari stvorene i svakog života koji se miče. Osamljen kamen na žalu ima aureolu njegova daha, i oblijeva ga jutrom i večerom, kao ljubičasti fluid, sjaj sunca koje se ne vidi. On je kao toplina u dahu svega što živi. On je gluh za sate koji izbijaju i cijepaju vrijeme na parčad, i on je slijep za dan i noć i sve promjene vremena. On je kao miran sjaj i velika tišina u kojoj se čuje glas koji ga niječe. On tako dobro šuti da se već pomišlja da ga nema.
A on je mirno srce svih atoma.
|
|
|
04-02-2008, 16:24
|
|
Registrovan: Aug 2007
Pohvalio Puta:: 3
|
fenomenalno.
|
|
|
04-09-2008, 07:05
|
|
|
elegant0r
|
Bravo glossy
Smoke report me odusevio..
|
|
|
05-12-2008, 21:19
|
|
|
mr. gljiva
|
Ispričavam se na egotripu no ovo sam morao napisati i onda je sve rečeno :)
Jučer sam nakon 6 dana pauze pušio haš. Pušio sam ga i prije,ali sada sam išao sa ciljem da što bolje opišem djelovanje i sve skupa to vama približim :D
Miris kada se otvori vrećica je jako ugodan slatkast sa malo primjese gorkastog (otprilike), mekane je konzistencije i ako se drži među prstima minutu, skoro pa se rastopi i počne se ljepiti za prste.
Narezan je sitno žiletom na 3 komadića 0.5x10x4mm (širina x dužina x visina). Na prerezu je ful tamno smeđ, skoro pa crn.
Mješan sa duhanom iz kesice (nikako iz cigarete), a stavio sam jako malo i srolao tanku pljugicu. Točnu količinu težinski neznam,ali je stvarno toga bilo malo!!! Rizla je bila za motati duvan, znači ona kratka i još nisam htio do kraja stavljati jer nema smisla…
Zapalio sam oko 21 navečer i prvo ponese nikotin pošto inače ne pušim,a sam duhan djeluje tako na mene. Nakon 2-3min kako gasim pljugu skužim da je nikotin prestao,a mr. Thc upada u igru xD
U tijelo udara samo toliko da se zna kako nije sve kako bi trebalo biti,a glavna pozornica je u glavi. High stvarno diže, nema toliko misli već osjećaj smirenosti i stapanja sa muzikom, prirodom… čista uživancija! Očni kapci su cijelo vrijeme u potpunosti otvoreni i nema nikakvih vidljivih znakova da sam uništen. Kratko sam za kompom i pričam sa prijateljima, umirem od smijeha, tražim mp3 i odvalim muziku. Spuštam se iz sobe i odlazim u jedan mali sobičak koji služi kao ostavnica za razne stvari, a poseban je zato što nema prozora niti ičega i kad se zatvore vrata nastupa potpuni mrak. Oči su otvorene, ne vidi se ama baš ništa,a ruke ocrtavam na temelju “turbulencije” koju stvaraju kada njima lagano mašem ispred glave. Kao da se vidi nekakvi energetski valovi koje stvaraju :D
Muzika me pere van svake mjere i gdje god da pogledam ne vidim sebe, znači osjećam tijelo,ali kako ga ne vidim kao i da ne postoji. Naslonim glavu na zid koji isto “ne postoji” i gledam negdje u daljinu, oči širom otvorene jer nema razlike ako ih zatvorim….
Nisam se dugo zadržao da slučajno stari ne naleti i skuži da sam unutra u mraku …e to ne bi baš normalno izgledalo.
Zalegnem pred Tv,gledam neke gluposti da bi onda počeo top model hehehehehe. Muzika još uvijek svira,o čemu pričaju neam blage veze samo znam da mi je ful dobro!
I negdje oko 23 počinje lagana spuštalica još kojih pola sata i tek onda kužim da je pustilo…
Sve u svemu jako dobar rad u glavu, ali jako malo na fiziku (očni kapci,kapilare) tijela 
Što je i velika prednost jer se ne kuži uduvanost...
Toliko o tome :D

|
|
|
05-12-2008, 21:42
|
|
|
professor emeritus
Registrovan: Jul 2006
|
Eto ljudi, nemojte samo gledati, ugledajte se u čoeka! A što se tiče egotripa - samo voziiiii... 
Bog izbija kao svjetlo iz svake stvari stvorene i svakog života koji se miče. Osamljen kamen na žalu ima aureolu njegova daha, i oblijeva ga jutrom i večerom, kao ljubičasti fluid, sjaj sunca koje se ne vidi. On je kao toplina u dahu svega što živi. On je gluh za sate koji izbijaju i cijepaju vrijeme na parčad, i on je slijep za dan i noć i sve promjene vremena. On je kao miran sjaj i velika tišina u kojoj se čuje glas koji ga niječe. On tako dobro šuti da se već pomišlja da ga nema.
A on je mirno srce svih atoma.
|
|
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|