Evo harvest se obiljezio,i evo da zatvorimo ovaj dnevnik uzgoja (uz mnoge probleme) grow je zavrsio jako dobro...kvalitetno i kolichinski...prezadovoljan sam.
iako nije skroz suho...alternative su bili fenovi za kosu (jako dobra stvar brzo osusi do crispy mjere)
i da nezaboravim pohvalit ventilatore koji su takodjer dosta pomogli...
Dim je izuzetno lagan za pushiti,tako cisto i fiino (valjda zato sto nisam puno gnojio,3put u fazi cvjetanja)
Aroma je specificno slatka, poput nekog tropskog voca.(mozda pretjerujem al meni je dojaja)...
High vise euforican,lagano opusta tijelo a glavu tjera na zajebancije i smijanje .Bas fina sativa.
Jako sam zadovoljan iz razloga sto sam dobio od ovoga jako dobru travicu uz toliko problema,stvari sam uspio ispraviti,ulozio puno truda i vremena pa dobiio vutru koja bi dobio jedino u Amsterdamu.
Dobio sam dojam da otkako sam stavljao CO2 u bocama (njih 4 boce od 2litre) da su se stvari dosta ubrzale...Tako tvrde i neke stranice ,mozda nisam trebao,mozda jesam...meni je sve ispalo iznad svih ocekivanja!
Zahvaljujem se svima clanovima foruma koji su pomogli savjetima.
A evo par slika.
Ova je bila iz napljugane zajebancije kak bi mogli napravit ultimativni ventilator za sushenje ...heheh