Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Uzgajanje » Dnevnik uzgoja

Dnevnik uzgoja Izvestaji o vasem uzgoju,slike,iskustva...Tzv. Grow Report :)

Reply

Opcije Teme Pretraži Temu Način Prikaza
Old 11-14-2007, 04:49   #21
baca

Registrovan: Nov 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Quote:
Originally Posted by elephant0r View Post
Hvala.. savrseno si opisao kako se osjecam sada..

Inace nemogu vjerovat da su vidljivo narasle od prije 8h kada sam ukljucio HPS po prvi put!!!!!!
Strasno.. neprestano trcim i otvaram ormar.. hahha.. valjda ce me proc za tjedan dva
Ne kazem da se ne vuna ne moze gajiti na HPS svetlu, ali ne bi trebalo tako zapocheti. HPS daje crveni spektar boja i nije dobar za prvu fazu. Treba koristiti MH svetlo za vegetaciju i neonke ili josh bolje T5 za kloniranje i semenke. Ako vec insistirash na HPS svetlima drzi ih podalje (minimum pola metra) dok ne izrastu dovoljno, a onda priblizi...
baca is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2007, 00:58   #22
Stoner
daje banove sakom i kapom

Stoner's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

[quote=Inq;40357]Samo napred... jedna mala zamerka... box ti je 1.6m ... a to nije bash visina za 400w + sativa...

ja koristim 1.5m box sa 250w + indica...

Ja bi ti rekao nema problema sa pravom ventilacijom .npr moj box flowering box je visok 170 cm i sada je unutra 400W agro a planiram staviti 600 W i mislim gurat to sa cooltube om . Situacija je ispitana i u boxu dapače ima lufta za još par stupnjeva gore ;) .
Samo da napomenem da Cool tube sam spojio sa Dimnjakom odnosno vertikalom u zgradi koja se koristi za dimnjake , nape ili sl. tako da vruči zrak izlazi skroz van. nisam gledao što se kasnije pisalo o ovome no eto da znaš da može i više
Sative riješi jednostavnim bending om znači uzmeš joj vrh i saviješ ga koliko ide dole i privežeš sa špagicom nekom debljom da se ne ureže u granu i sa tom metodom bit ćeš prezadovoljan jer je isprobano dobra

PS: Ventilacija jačeg tipa nemožeš stišati sa ničim pa ni sa profi prigušivačem .pravilo je jednostavno i glupo nema jakog i tihog venta , I eto kad sam se već raspisao uvijek ti je bolje složiti samo negativni zračni pritisak u boxu što znači da samo ubaciš jedan ali malo jači vent za izlaz a ulaz napraviš pasivan kroz rupice ili neki otvor .
btw jako ljepo i samo tako nastavi treba nam još takih

Pozz svim aktivnim korisnicima Vutre a oni dobro znaju tko su ;)
PROČITAJTE
PROČITAJTE
Stoner is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2007, 07:50   #23
elephant0r
elegant0r

elephant0r's Avatar

Tournaments Won: 1

Registrovan: Sep 2007
Pohvalio Puta:: 16
Pohvaljen 15 Puta u 15 Tema

Stoner hvala na savjetima, ali odustao sam od ormara.. novi projekt je u pitanju i biljcice su vec na drugom setu listica

Zasad funkcionira savrseno tako da bi mogo za koji dan poceti novi dnevnik da vidite svi o cemu se radi
elephant0r is offline   Reply With Quote
Reply

Opcije Teme Pretraži Temu
Pretraži Temu:

Preciznija Pretraga Foruma
Način Prikaza

Posting Rules