Evo slike nakon 3 dana uzgoja mislim da napreduju fino.
Sliko sam sa mobitelom jeb ga nadam se da se ista vidi
Ljudi da se razumijemo u jednoj stvari ovako:
Posto smo kontali ja i Bezze Sa da napravimo box zajedno kod mene na terasi ali to se nekako meni odugovlaci pa ako od toga nebude nista, a mislim da ce tako da bude onda ce mi ove biljke posuziti da se na njima ucim, znaci neke testne ionako sjeme nije extra nego domace nesto, pa mi moze u pocetku posluziti da skontam zemlju, probleme pri samom rastu i odrzavanje njihovo.
A namjeravam da se selim iz ovog stana ubrzo u neki veci pa bih tamo mogao citavu sobu jednu da preuredim (gledacu da nadjem veci stan) u grow place.
Samo bih vas molio da ne prestanete sa tim savjetima za box jer oni nikad nisu viska naravno ako se odlucim neki box praviti oni bi dobro dosli, nije da sta pametujem ovdje nego samo da razcistim za pocetak nesto jer znam da ce biti onog nece ti ovo uspjeti na ovakvom svijetlu ili nevalja ti prostor toga sam dosta svjestan to ste mi lijepo na postovima objasnili a i chatu, mnogi znaju da sam dosadjivao sa neonkama

i stednim pa se evo na kraju jos nisam odlucio ni za jedno ali nema veze, ipak mislim da cu sada samo da testiram kako naredni grow nebi propao ili bar da smanjim mogucnost da propadne :D
Zahvaljujem a takodjer mislim da je ova solucija super jer sam svjestan da u pocetku ce da bude mnogo gresaka pa bih te greske htio da uradim na nekoj bezveznoj sorti koja me je izastla 10 km vutre domace :D