ne zelim da igubis zelju,ali to je bas malo,jedna biljka plafon sa mrezom
bolje odmah prefarbaj zidove u bijelo
casica je suvise mala da bi biljka izgurala do kraja,morao bi cesce da gnojis a tu je opasnost da ne prezasitis zemlju
ja sam sada ortaku sklopio big-tower,ima vecu visinu od tvog boxa i preznojili smo se dobro dok sve nismo uklopili za normalan razvoj biljcica(3xlowrider)
skroz gore gdje je napajanje je vatrostalno staklo koje odvaja lampu(150) od boxa,jedan ventilator izbacuje gdje inace to radi na kucistu ,a drugi ubacuje takodje gore naspram njega
tako da je dobra ventilacija(naprijed ima masku za ventilator da ne svijetli pola sobe)
e sada se *****o sa saksijama kao i ti
nema mjesta za velike,pa sam dosao na ideju da sadimo u crnim kesama koje ce zauzimati komplet prostor i u samim coskovima,onda je zajebancija oko zalivanja,nema dje visak vode da izlazi
najbolje bi bio water culture sistem ali nema para za ph/ec metar a nije mi tako blizu da se setam sa mojim uredjajima
water culture
prost sistem samo uredjaji ph/ec *ebu(skupi)
to je akvariju sa vodom u vodi hrana i kamen koji je rasprsivac vazduha,pumpa akvarijumska i to je to
http://www.simplyhydro.com/system.htm
samo naprijed smislices vec nesto
e da uzmi jednu limenku od pola lite,zamisli cooltoobe bez stakla prema dolje i tako je iizsjeci i dobijas reflektor za stednu sijalicu :-) stavi je vodoravno onda i bice bolje