Photo update 16. dan cvetanja
Biljke napreduju. Dobijaju konstantno prihranjivanje sa svakim zalivanjem. Koristim manju dozu djubriva 5:8:8. Primetio sam da im to vise prija od prihranjivanja na nekoliko zalivanja.
Stvar koja je postala problem je miris. Iz ormana izlazi vrlo jak slatkast miris koji podseca na secernu vunu, penu sa vasara. Ili onaj sirup iz sredine bombone. Kada stavim glavu u box i udahnem imam osecaj da je taj vazduh moguce pojesti... Jos se i Orange bud oporavio i napravio 10-ak hedica pa krenuo da mirise... Kao bombone od narandze :) Prosto predivno.
Po izgledu lista i mirisu i razmaku izmedju internoda mogu da procenim da ova moja domaja je oko 80-90% Sativa. U prevodu: Malo je nezgodna za LST, kao sto su i skoro ciste indice jos nezgodnije za LST. 50/50 vrste su najpogodnije.
Skinuo sam par listova sa dna koji su poceli da se suse zbog nedostatka svetlosti. Srolao, probao i bio razvaljen nekih pola sata. Znaci ima potencijala. Nivo thc-a je dobar ali kolicina u listu je bila mala pa je i kratko trajalo.
Jutros kada sam se probudio i pogledao u box... Glavni vrh najvece biljke je pao pod tezinom. Morao sam da ga privezem. Pas pre neki dan sam napisao u nekom postu da se ne rastu previse. Ipak sam pogresio. Rastu... nego ih ja gledam svaki dan pa nisam provalio. Rastu i izduzuju se i to dosta.
Dakle... Ustajem ja ujutru i vidim ovo:
Morao sam da svazem glavni vrh i to sada izgleda ovako:

Sada je stanje u box-u nesto bolje:
Dobra stvar je da mi se onaj Orange bud oporavio. Bio je na ivici umiranja i onda sam i na njemu primenio LST i guano djubrivo i oporavio se i cak je poceo da sveta. On dobija manje prihrane odnosno skoro i da ne dobija. Evo slike:
Evo i par fotki nekih vrhova... To su macro fotke, znaci nisu hedovi nesto veliki. Najveci je kao palac a ostali su nesto manji. Cisto da ne bude zablude...