Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Gljive,biljke,životinje... » Biljke

Biljke Salvia, Morning glory, Ayahuasca i sl.- uzgoj, rasprave, konzumacija, iskustva, savjeti

Reply

Opcije Teme Pretraži Temu Način Prikaza
Old 06-18-2008, 13:39   #1
Horacle

Registrovan: Nov 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
Default Kratom

Mene zanima,da li je iko ovde na forumu ima iskustva sa ovom biljkom,jer sam je nashao u raznim net shopovima tipa botanic ar,everyone does it i sl..
evo shta vam kazhe erowid o biljci:

http://www.erowid.org/plants/kratom/kratom.shtml

meni se chini zanimljiva,isto kao i yopo,i nameravam u jednom paketu da poruchim yopo,kratom i salviu,shta kazhete?
Peace!
Horacle is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2008, 12:01   #2
voogilica

voogilica's Avatar

Registrovan: Jan 2008
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
Exclamation dad

znimljivo nego sta...

citao sam malo o kratomu i ima male nelogicnosti

Simultaneous stimulation & sedation ?!?!!?

dize i spusta... ja bih rekao opasno
...jednom prilikom sam se prevario da posle sagorevaca masti (fitnes preparat, slican efedrinu tj zamena za efedrin posto je ef zabranjen) uzmem vutru .... kad nisam umro... bilo je strasno ... aritmije preznojavanja
temperatura tela ekstremno visoka... drzalo me je celu noc, povracanje, zestoke hlucinacije iluzije, zvukovi. posle toga sam bio sjeban citava 3 dana, cak sam se bio uplasio da cu takv sjeban ostati zauvek... ovakve stvari ne bih preporucio. Kad se setimim kako mi je bilo dodje mi da zaboravim sve! i vutru i suplemente i sve ostale stvarcice...

depresija za vreme koriscenja, nesanica, euforija.... majke mi ovo je ko nebo i zemlja...
ako bude uzimao ocekuj jake nezeljene efekte
voogilica is offline   Reply With Quote
Old 06-21-2008, 13:37   #3
Ramona_Red

Ramona_Red's Avatar

Registrovan: Feb 2007
Pohvalio Puta:: 11
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema

Ma o cemu ti vugis, voogilice - sad jer si ti pobrka vutru i fatburnere, zato je kratom opasan, kao i svi nadomjesci trave? hahah

Kratom je mocan, a ovo 'simultaneous stimulation i sedation' stoji u potpunosti, koliko god kontradiktorno zvucalo i tebi bilo nejasno: kad popijes, bude ti sve jasno. Kratom je opijat a opijati i inace imaju i euforicnu i sedacijsku fazu. U pocetku, kad pocne tek grijat euforija, odlicno se cuti ta njegova 'high' komponenta, a kasnije sve vise izbija na povrsinu sedativni film, koji je tu otpocetka, alse naravno bolje osjeti kad ode onaj 'high' .. sad, ovisi ko sto voli, taj high je meni osobno favourite part of kratom .. Dugo dugo drzi: tko ga ne uzima cesto osjeti ga itekako: cak i sutradan, on grije i vozi.
Odvratan je za pit, ko neka cudna gusta gorka kava - doduse mi smo pili 20x ekstrakt, a ne vjerujem da je lisce puno ukusnije.

Jedina mana mu je to sto je skup

P.S. kratomu i yopu zajednicko moze bit jedino to sto su oboje 'zanimljivi' ko sto kazes, al inace nemaju veze jedno s drugim. Yopo je mocni halucinogen, a kratom od halova nema ni 'h'

Last edited by Ramona_Red; 06-21-2008 at 13:40.
Ramona_Red is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2008, 13:27   #4
EXARP
Spirit of Air

EXARP's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Jasno i glasno
pa na kubu činit koji đir...
TBF - Đita

Znan da ih niko nevoli, znam da ih je ponekad užitak kršit, ali svejedno...PROČITAJ PRAVILNIK
EXARP is offline   Reply With Quote
Reply

Opcije Teme Pretraži Temu
Pretraži Temu:

Preciznija Pretraga Foruma
Način Prikaza

Posting Rules