| Biljke Salvia, Morning glory, Ayahuasca i sl.- uzgoj, rasprave, konzumacija, iskustva, savjeti |
03-09-2008, 09:20
|
|
|
Trip Long And Prosper
Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 11 Puta u 9 Tema
|
:::... DATURA info ...:::
Dragi moji,
Datura Info je napokon gotov. ispricavam se sto je toliko trebalo ali malo sam zapela. zamolila sam dragog Artuva da mi pomogne da to napokon zavrsimo...mislim da je receno sve bitno i najvaznije sto se MORA znati o daturi i njenom djelovanju.
procitajte i razmislite... pamet u glavu :)
trip reportove sam pogubila... zao mi je. ako zelite podjeliti sa drugima neko iskustvo mozete slobodno nastaviti u ovoj temi, nek bude sve na okupu.... hvala :)
http://www.mediafire.com/?0twbt9t5gik
Last edited by RedSh : 03-20-2008 at 20:10.
|
|
|
04-03-2008, 01:06
|
|
Registrovan: Nov 2006
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 5 Puta u 4 Tema
|
uh kako sam ovo propustio... prva liga...steta sto je tesko dozu odrediti pa je i napisati detaljnije...
a trip reportovi znaju biti prestrasni i zato me tjeraju od ove biljke...
iako kako si rekla, "nepravedno je rec da je nezanimljiva" :D
evo i nekoliko trip reportova, dosta drugcijih i dosta dobrih, nazalost su na engleskom, prevodenjem bi se izgubilo mozda smisao sto je pisac htio reci :D
http://leda.lycaeum.org/Trips/index.283.shtml
04-03-2008, 06:47
|
|
|
Trip Long And Prosper
|
datura info je okacena vec mjesec dana...heheh jest da sam ja kriva jer mi je dugo tebalo da sastavim nesto ali artuv je uskocio i pripomogo, mashala :))
nadam se da ce nekom koristiti.... ako razmisljate o konzumaciji dature procitajte ovo, bar se informirajte da ne bude zajeba kasnije
hvala Bugiu sto je ozivio temu :)
|
|
05-14-2008, 08:42
|
|
Registrovan: Apr 2008
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
ja sam jenom probo daturu i nikad vise necu,imo sam gadna iskustva s tim a o halovima da nepricam,nisam nis znao o tome kad sam probao a sad kad sam se informirao o tome kontam da vise nokad necu jest..preporucam onome ko to hoce konzumirat nek prvo razmisli u sta se upusta jer nije zajebancija..
|
|
|
05-18-2008, 04:12
|
|
Registrovan: May 2008
|
Datura extrakt
Pozdrav svima,da vam se prvo predstavim iz Srbije sam,Novi Sad i nov sam na vasem sajtu,ali moram da vam veoma pohvalim vas sajt i informacije do kojih se moze doci na njemu,prvenstveno me zanimaju biljicice,a sada ono bitno.
Upravo sam zavrsio sa ekstrakcijom svih aktivnih supstanci iz semena ove veoma zanimljive biljcice Datura stramonium dobio sam 254 miligrama cistih alkaloida iz ove biljke takodje poznate kao i tatula,radi poredjenja oko 8 do 16 mg je dovoljno za solidan trip,e sada ono sto je dobro kod ekstrakcije je to sto zapravo mozesh da kontrolises dozu alkaloida koje si uneo u sebe,samim tim veoma je mala mogucnost da se predozirash i zavrsis negde u susednom mestu go kako lezish u jarku :) I da naravno nikako nenamevaravam da vam kazem kako sam to uradio cisto da ne bi eksperimentisali i u toku procesa uneli u sebe fatalnu dozu nekog alkloida.Planiram mozda da pomesav ovo sa LSA kiselinom iz Ladoleza(morning glory) pa da vidimo kakva ce se tu stanja izdesavati. 
|
|
|
06-18-2008, 20:04
|
|
Registrovan: Jun 2008
|
Kako si dobio ekstrakt,posto i ja planiram malo da eksperimentisem?
|
|
|
06-19-2008, 02:05
|
|
|
Zanimljivo jeste ali previse rizicno, drugo ova gomila alkaloida je u pravom smislu cist otrov dok samo mali procenat igra glavnu ulogu u celoj prici o tatuli, mozda ce post biti malo poduzi...
Probao sam je pre 8 godina, nisam gotovo nista znao o biljci osim price od Carlosa Castanede iz njegove prve knjige, nacin spravljanja biljke verovatno je proces otklanjanja nevaznih aktivnih supstanci za viziju, nisam nikada skontao kako se zaista pravi pasta koja se unosi preko koze zbog nedostatka jednog elementa koji je Carlos sa razlogom izbegao da navede.
Prvo sto je bilo cudno, nasao sam 5-6 biljaka odmah pored jednog autobuskog stajalista, iz opisa knjige bilo mi je dovoljno da prepoznam daturu, smesna situacija,naime nije bilo sanse da se biljka iscupa sa sve korenom, jer je biljka jaka kao drvenasti zbun, vratio sam se u stan i uzeo noz zatim trk nazad, eh sa koliko sam neobuzdanosti tada zeleo da se upustim u avanturu.
Da stvar bude jos gora bio sam potpuno pijan kada sam to vece probao tatulu , a i drugi put posle nekih par dana jer prvo iskustvo mi je ostavilo nejasan trag o toj biljci, u pitanju bila prevelika kolicina, 200 semenki potpuno zrele biljke, prvi utisak je bio potpuno cudan, zaspao sam ili bar mislim da sam zaspao posle nekih sat vremena, probudila me je strahovita mucnina, temperatura i grcevi u misicima, nekako sam se dovukao do kupatila, nisam mogao da verujem kada sam se pogledao u ogledalu, utisak je bio horor, potpuno crvene beonjace sa zenicama velikim kao ni od jedne druge supstance koju sam do tada probao, crveno lice, potpuno ludacki izraz, ispovracao sam ne svarene semenke, i tu se zadesio prvi trip koji me je pratio narednih par dana, sve je ozivelo, svaki predmet se kretao na veoma cudan nacin, zavesa je padala i puzala po podu, stekeri na zidu su puzali, ukrasan lutka na stolu je pravila najcudnije pokrete, zamislite da vas takva halucinacija prati par dana, neverujem da bi i naj iskusniji svario lako.
Odlucio sam da se vratim u krevet i pokusao da zaspim, nisam dobio san nego horor, gomila ljudi oko mene, poznanici, tece neka prica ali je ne kontam, nailazi moja tadasnja devojka i pocinje histerija, kontam to je san lako cu izaci iz njega dovoljno je da samo prestanem da pricam i probudicu se, HAHAHA ne mogu da se probudim devojka stoji i ceka da odgovorim zasto sam se tako otrovao!!!
Haos, ujutru pocinjem s vremena na vreme da izgovaram neke reci ili slogove, u sekundi zaboravim sta sam rekao i kome sam se obratio, deo tela noga,ruka, vrat iznenada odleti 100 metara od mene, ne vidim to ali osetim, jako tesko opisati osecaj, ali desava se uvek posto mi se isto desilo i u mom drugom pokusaju, verujem da je u pitanje ostecenje koordinacije pokreta.
Nadam se da sam pojasnio malo kakva je to avantura u pitanju, onaj ko zeli da proba toplo preporucujem da ima sitera, ja ga nisam imao, ne samo da vas sacuva u situaciji ako bas nesto krene naopako nego bi bilo zanimljivo cuti od zdravog coveka sta se sve desavalo sa vama i sta ste to pricali, jer koliko znam obavezna prateca pojava je prica sa predmetima i ne postojecim osobama, mozda je u pitanju smislen razgovor, mozda ne.
|
|
|
06-19-2008, 03:48
|
|
|
Super PerfundO
Registrovan: Feb 2007
Pohvaljen 5 Puta u 4 Tema
|
Ex evo sada procitao Datura info od red i artuv...Brate s ovom biljkom nema zajebancije...Ovo je pozeljno da probas samo jednom ali ne i d redovno konzumiras...Ne mogu zamisliti coveka koji redovno konzumira Daturu...
|
|
|
06-19-2008, 13:21
|
|
|
propela! ne ventilat0r:-)
Tournaments Won: 1
Registrovan: Jan 2007
Pohvalio Puta:: 4
Pohvaljen 6 Puta u 6 Tema
|
ni ja čovjeka koji mora da se pokaki pored vake teme iako ništa pametno ne kaže
|
|
|
06-19-2008, 16:49
|
|
|
"... Najcesce se konzument zatekne u svjetu punom neobicnih insekata i gmazova...." alaaaa, da mi se ovo desi , vene bi si pregrizla majke mi!!!!
frend je radio eksperimente sa bunikom i zavrsio na psihijatriji cijeli mjesec. stara kada je dosla doma i vidjela na sta joj sinek lici, odmah je zvala hitnu a oni ravno s njim kod psihica! kad je izasao, pricao nam je kako je citavo to vrijeme imao "borbe" sa vjevericom koja ga je provocirala sa pljugom a nije mu htjela dati dim. onak, komicna prica, ali ona realnija strana svega toga je cinjenica da to pokusiranje moze dovesti do trajnog ludila (prema rijecima psihijatra) .....
|
|
06-19-2008, 18:59
|
|
Registrovan: Jan 2008
|
Quote:
|
pricao nam je kako je citavo to vrijeme imao "borbe" sa vjevericom koja ga je provocirala sa pljugom a nije mu htjela dati dim.
|
hahahahaaaaaa!!!! au brate!!!
|
|
|
06-19-2008, 20:47
|
|
|
General vojske ashishara
Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema
|
A di neče...
Pa to je otrov, a ne stvar za zabavu 
Uffff, a dobro, jednom otrov drugom lijek, ali...delirik...delirij...umisto proširenja i jasnije svijesti, zabucat u neko područje di ne da je čudno,nego..bog te...i onda se sičat par detalja od 12 sati do 3 dana psihojebačine? Čast časnim psiho-iznimkama, ali... what's the point?
PS
Ima li neko da izvjesti, da je od tih tropanskih alkaloida ima konstruktivan, jasan i upotrebljiv trip? Ima li iko ko je pogodija dozu i/ili je naučija "jahat"?
|
|
|
06-19-2008, 21:17
|
|
Registrovan: Dec 2007
Pohvaljen 2 Puta u 1 Tema
|
ovako,atropin je bezazlen prema skopolaminu,uzeli ga sirovog ili extrahirali 96% alkoholom,ili jednostavno nabavili Artane iz apoteke,sa 18 mg necete se sjecat sta ste radili ni di ste bili 4 dana,garantiram,to nije bad trip nego kontra trip,pozitivno negativno iskustvo,necete zazalit ali necete ga ni pozelit ponovit,ostat ce vam cili zivot uspomena na nesta sta necete nikad bit sigurni jeli se stvarno dogodilo.I to je sve.
|
|
|
06-19-2008, 21:49
|
|
Registrovan: Dec 2007
|
Quote:
Originally Posted by Sreta
Pozdrav svima,da vam se prvo predstavim iz Srbije sam,Novi Sad i nov sam na vasem sajtu,ali moram da vam veoma pohvalim vas sajt i informacije do kojih se moze doci na njemu,prvenstveno me zanimaju biljicice,a sada ono bitno.
Upravo sam zavrsio sa ekstrakcijom svih aktivnih supstanci iz semena ove veoma zanimljive biljcice Datura stramonium dobio sam 254 miligrama cistih alkaloida iz ove biljke takodje poznate kao i tatula,radi poredjenja oko 8 do 16 mg je dovoljno za solidan trip,e sada ono sto je dobro kod ekstrakcije je to sto zapravo mozesh da kontrolises dozu alkaloida koje si uneo u sebe,samim tim veoma je mala mogucnost da se predozirash i zavrsis negde u susednom mestu go kako lezish u jarku :) I da naravno nikako nenamevaravam da vam kazem kako sam to uradio cisto da ne bi eksperimentisali i u toku procesa uneli u sebe fatalnu dozu nekog alkloida.Planiram mozda da pomesav ovo sa LSA kiselinom iz Ladoleza(morning glory) pa da vidimo kakva ce se tu stanja izdesavati. 
|
Ne bih zaista da pokrecem neku raspravu ali ovo prosto pobudjuje izvesnu dozu agresivnosti u meni.  Jos jednom sorry. 
|
|
|
06-19-2008, 21:58
|
|
Registrovan: Apr 2008
|
E da u pravu si, prvo hvali sajt na kome je nasao informacije i znanje koje su podelili clanovi ovog foruma, a posle nece sa nikom da podeli svoje znanje.
Pozdrav... 
|
06-20-2008, 07:06
|
|
|
Trip Long And Prosper
|
nakon sto smo svi komentirali Zasto nece da podjeli, on je ipak napiso extrakciju koju je kasnije izbrisao. ako zeli tako da bude ja sam pustila izbrisano i nisam objavila ponovo post. i izbrisala sam sve suvisne komentare.
no ipak na drugom topiku o daturi mozete naci tu exstrakciju... ne znam jel ista jer nisam usporedivala, ali eto...SAMO PAMET U GLAVU!
http://forums.vutra.org/64092-post191.html
Last edited by RedSh : 06-20-2008 at 07:30.
|
|
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|