Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Gljive,biljke,životinje... » Biljke

Biljke Salvia, Morning glory, Ayahuasca i sl.- uzgoj, rasprave, konzumacija, iskustva, savjeti

Reply

Opcije Teme Način Prikaza
Old 01-22-2006, 15:36   #41
DA GURU

Registrovan: Jan 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

skunk je samo jedna vrsta iliti blend trave, a na ovim "balkanskim" predjelima među neobrazovanima skunk označava travu više kvalitete, a pod tim nazivom prodaju svašta samo ne Skunk, lol...
DA GURU is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2006, 15:46   #42
psihonaut19
pred ban

Registrovan: Aug 2005

Istina istina.Vido sam ja kako likovima (neukima) uvlajuju slabu domaćicu pod skunkom a ovi ne kuže.
psihonaut19 is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2006, 18:22   #43
tipme

sta tacno je domacica?? ->to je vutra kuci pod lampama?? il je to vrsta vutre vrlo slabe kvalitete??
na ulici se svasta prica, al niko u biti nezna tacno. Molim razjasnite taj BAV-BAV :?
Hvala
Old 01-22-2006, 19:09   #44
speedball

speedball's Avatar

Registrovan: Sep 2005

e ovako,
zamisli da tvoja baka ,tetka,strina ili komsinica sprema najbolje kolace u komsiluku,tako ona postaje popularna kao dobra i vredna domacica.svoje kolace pravi od svezih tek izleglih jaja, a brasno kupuje iskljucivo na pijaci kod pouzdanog prodavca(dilera).
kada dodje kuci ona sve lepo na tenane umesi bez ikakvih stetnih kiselina ,ekstrata voca,povrca,sodijuma.
kada kolacu dodje kraj spremanja ukus je pravi domaci.isto to je sa rakijom,vinom,travom. :party:
speedball is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2006, 22:54   #45
DA GURU

...i zamisli onda kad kupiš onu Kraševu čokoladnu tortu koja je profesionalno proizvedena i na njoj piše Skunk (ili Skunk#1, SuperSkunk, White widow, Jack Herrer, Four Way, Power Plant, Purple Haze, Northern lights, Super Ice, Early Bud, Swiss Miss, Mr. Nice, Kush, Afghani...)

i sad ti usporedi...=)
DA GURU is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2006, 11:19   #46
doors_of_perception

doors_of_perception's Avatar

Registrovan: Oct 2005

Mmmmmmm....bakini kolači od domaćih, ne-GMO jaja i brašna.

:P
Old 06-29-2006, 15:15   #47
Vremenski putnik

Vremenski putnik's Avatar

Registrovan: Jun 2006

Za pitanje sa pocetka- Ma to je bila samo jako dobra vutra koja je bila njegovana i sa paznjom uzgajana. Mozda je bas tebe zapalo ono naj iz kifa i to je to. Ima nekad kada se desi da nabavimo dobru vutru i na njoj te pucaju halovi kao na LSD-u. Inace sva vutra je totalno smece, mjesavine granja sjemenja muskih i zenskih biljki koji kif. I onda kada naletimo na pravu stvar cudimo se ko pile glisti sto nam je netko podmetnuo! Upravo zbog tih kvaliteta ljudi u svijetu i uzivaju maricu, samo sto smo mi ovdje izlozeni svakojakom smecu pa smo zbunjeni!
Old 06-30-2006, 14:27   #48
psihonaut19
pred ban

Kužim šta misliš.Tako sam se ja dokopao neke jako moćne trave koju sam inače koristio za meditiranje jer je bila prava stvar.I častim ti ja frenda s pljugom kad to nas počne pucat i on me optužio da sam ga nečim otrovao.Prejaki halovi samo se rijetko naiđe na to.
Old 07-29-2006, 20:35   #49
psihonaut19
pred ban

Ljudi evo ironije.Sam postavljam pitanje u sobi koju sam stvorio.Nego šta se tiče psylocibe cubensisa koja raste na kravljem izmetu.Opsana je jer se nemože lako prepoznat od sličnih joj otrvnica,pa ako ja naiđem na nju tj ako mi sliči na nju jel ju mogu probat pušit da vidim ako je to ona prava.Ali bi se i pušenjem mogao otrovat??Molim da mi odgovori netko tko je tu gljivu već probao.
Old 07-29-2006, 21:01   #50
Vremenski putnik

Vremenski putnik's Avatar

Registrovan: Jun 2006

To ti je ustvari Zvonoliki Smetištar iliti Panaeolus sphinctrinus koji raste na kravljoj ili konjskoj balegi. Eto mi smo ju nasli, opet i Gorskom Kotaru i to u balegi konja. Mi smo je probali ali je ocito bila premala doza da bi nesto osjetili, a mi bas nismo imali zivaca čekati da ih sakupimo vise. Inace okus im je kada su suhe jako slan i moglo bi se reci da su fine. Doza je oko 5 gr. a mi smo pojeli znatno manje.Moj decko je pojeo malo vise i jedino sto se je moglo primjetiti da se je poceo ponasati malo blesavo, stalno se smijao i ispustao nekakve cudne zvukove.( Ako se sjecas , sto se tice Amanite, doznala sam kako ces znati koja je prava doza kozice sa gljiva za pusenje! Ogulis sa gljive 2 kvadratna cm. kozice i to od dijela koji ima vise onih bijelih tockica jer je na tom dijelu gljiva vise psihoaktivna. Zatim ju osusis i smrvis u pljugu zajedno sa marihuanom. Inace je ovo dobra kombinacija jer suzbija mogucu mucninu od gljive I to je to! Ako te zanima vise o njoj doznala sam sve sto se doznati moze tako da sada jedva cekam pocetak sezone!
Old 07-30-2006, 07:08   #51
psihonaut19
pred ban

E super.To za pušenje je dobro znati :)) hvala
Old 02-07-2008, 22:49   #52
Kann

Registrovan: Feb 2008

eh zanima me, nezelim vise pusiti vutru, skunk, koristiti kemiju i te sheme..htjeo bih probati nesto novo..neke biljke, gljive sta god..da je moguce pronaci u ovo doba godine(zima :D) i naravno da se mogu kupiti/pronaci u prirodi :D..

eto.pa ako netko zna :)
Kann is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2008, 23:23   #53
Cutki

Cutki's Avatar

Registrovan: Aug 2007
Pohvalio Puta:: 3

zasto bi htio probati nesto novo?

mozda da se probas odviknut od kemije,
pa onda priseban razmislis zasto zelis nesto uzimat,
sta te to privlaci ili tjera da uzimas nesto novo...
dal je to neodoljiva potreba ili?
dal ne mozes bez necega jaceg?
dal uzimas droge da ti ispune prazninu u zivotu?

recimo, slican ucinak drogama postize se kroz meditaciju.
dostupno uvijek.

isto ti savjetujem da procitas cijeli forum prije sljedeceg posta,
ima miljon i jedna stvar o svemu...
Cutki is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2008, 00:02   #54
b r a i n c h i p
pristojan momak

b r a i n c h i p's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 6 Puta u 5 Tema

Uff uff, samo nemoj vise vutru, a pogotovo skank unistit ces se... Dobro dosao na forum, imas puno za čitanje.

Respect the PRAVILNIK
b r a i n c h i p is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2008, 01:24   #55
Bloodspiller

Bloodspiller's Avatar

Registrovan: Dec 2005
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 3 Puta u 2 Tema

daj čemu ova tema? slabo mi od ovakvih pitanja.. imaju toliko toga na forumu pa nek čitaju
Old 02-08-2008, 10:33   #56
Kann

Quote:
Originally Posted by Bloodspiller View Post
daj čemu ova tema? slabo mi od ovakvih pitanja.. imaju toliko toga na forumu pa nek čitaju
nije bas da imam vremena na bacanje pa da citam cjeli forum, sinoc sam procitao puno toga, i vidjeh za gljive i takve stvari, samo sto mi nije jasno pa sam mislio da ce neko odgovoriti malo bolje kako nesta naci ili uzgojiti, da nije prekomplicirano i da netreba puno vremena..posto skola je sada, zena, i tako..

@cutki to i je problem sto sam ja prvo probao travu, i nikako nisam htjeo ici na kemiju, volim samo prirodno, to sto bude u tabletama i ostalim stvarima koje sam probao nitko nezna, citao sam po netu da znaju cak stavljati otrove za stakore unutra, a i od toga poznajem puno ljudi koji su unistili i sebe i svoj zivot s kemijom, a ovi koji su ostali na travi su najnormalniji. :)..nije mi neodoljiva potreba, samo zelim probati jos nesta prirodno, posto moje drustvo voli eksperimentirati, pa nezelim da se svi sjebu od te kemije, zelim im preporuciti tako nesta prirodno, gljive ili nesta, naravno samo par puta pa onda nazad na vutru..ne izimam droge da mi ispune zivot, nego samo da dozivim nesto novo i zabavim se :D
Old 02-08-2008, 11:13   #57
Cutki

Cutki's Avatar

Registrovan: Aug 2007
Pohvalio Puta:: 3

ako hoces gljive,
imas temu Gljive -> Uzgoj (cak 2 vodica),
u kojoj ti je objasnjeno apsolutno sve,
od kako nabaviti spore-print do kako ih osusiti.

Imas i ovaj topic Biljke, u kojem ces naci vise nego dovoljno
zanimljivih biljaka sa jos zanimljivijim efektima...

knock yourself out ;)
Cutki is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2008, 11:16   #58
Kann

Quote:
Originally Posted by Cutki View Post
ako hoces gljive,
imas temu Gljive -> Uzgoj (cak 2 vodica),
u kojoj ti je objasnjeno apsolutno sve,
od kako nabaviti spore-print do kako ih osusiti.

Imas i ovaj topic Biljke, u kojem ces naci vise nego dovoljno
zanimljivih biljaka sa jos zanimljivijim efektima...

knock yourself out ;)
nemoraju biti bas gljive...zato sam rekao ako netko jos nesta zna..da nema kemije u tome..no procitao sam to o gljivama..i razmisljam sada o tome da narucim te spore i onda sta bude bude :D
Old 02-08-2008, 11:28   #59
DirtyDeeds

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 9
Pohvaljen 5 Puta u 3 Tema

Kann koje je tvoje pitanje?Što želiš........neki halucinogen prirodni.....nešto što spušta...nešto što diže.Jako puno toga možeš uzgojiti i dosta toga pronaci.
Razumiješ,ima ko zna koliko biljaka koje imaju efekte na naš um....

Predpostavljam da ti nije pretjerano bitno kako nešo djeluje i koliko je štetno jer ce te to kao samo par puta.

Sumnjam da sad možeš išta naci u prirodi,što se tice uzgoja nema ništa što posadiš i za mjesec dana gotovo,moraš uložit ljubavi i truda.

Možeš jako puno toga narucit sa interneta ako i ta opcija otpada.......

Možeš otic do Plodina i kupit Muškatne oraščiće.....pojedi 15-20 grama.Pripremi se na 5-15 sati pravog djelovanja + 1 dan blagog djelovanja.Nije dobro za jetru previše i precesto,navodno je kancerogeno......smatram da nisu opasniji od Alkohola ali zašto bi mene slušao...
DirtyDeeds is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2008, 11:32   #60
Kann

eto hvala..probat cemo s tim muskatnim orascicima..ma to bi nam trebalo biti za jedan vikend..da isprobamo cisto tako..nesto sto nas dize :)
Reply

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules