Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Gljive,biljke,životinje... » Biljke

Biljke Salvia, Morning glory, Ayahuasca i sl.- uzgoj, rasprave, konzumacija, iskustva, savjeti

Reply

Opcije Teme Način Prikaza
Old 10-23-2007, 00:30   #1
siouxsie

Registrovan: Oct 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
Default hawaiian baby woodrose seeds

vidim da se o tome dosta malo prica na ovome forumu, pa eto da se malo prisjetimo
dragih nam sjemencica...vidim dosta se ljudi ovdje pati raznoraznim uvozom spora, gljiva, ovog i onoga, pa se boje otvorit posiljku, pa ga zena na posti zajebava, pa ga policija goni i tako.. pa zato preporucam uvoz HBW sjemenki, iskustva su uistinu ekstremna, a one su potpuno legalne.. samo zelim potaknuti ljude da se vise okrenu ka tome jer je to jedna od zadnjih rupa u zakonu..treba iskoristit
siouxsie is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2007, 23:14   #2
EXARP
Spirit of Air

EXARP's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Istina, zanimljiva je to biljka. I ljepa. Ali, nebi baš uspoređiva nju sa npr. gljivama.
Ipak je trip na HBW-u daleko, daleko "ispod" gljiva. Ali je ipak miljama "poviše" Morning glory.
Moj osobni rekord: 10 sjemenki. Preko 12-ak sjemenki (ako su kvalitetne) ionako nije ni pametno jer neće doći do pojačanja efekta, već trovanja.
Preporučljivo je ostrgati koru sa sjemenki jer su u njoj najskoncentriraniji "otrovi".
Nakon tih 10 sjemenki, ima san prvo nekih pola sata jakog probadanja u želucu koje su bile popračena sa narednih pola sata slabijih bolova u želucu. Sve u svemu, nisu bili neizdrživi. Nakon sat vremena, kako je bol prestajala, zako je evekt postajao sve očitiji. 1 i po sat nakon uzimanja, trip je započeo.
Cesta je vijugala sama od sebe, tragovi od guma su moijenjali pravce, boje su postale intezivne a sve šta se kretalo imalo je trailove. Slično LSD tripu al nekako, na dukčiji način i bez "energije".
Iduća scena, kafić; pići LEFTFIELD ja plešen...ali nisan ja tu u kafiću...je san na nekoj plaži, točno vidin palme, more itd. Noć je, velika vatra gori, vidim ljude, nekakve domoroce (pretpostavljam da su sa Hawaja). Plešu, a ij a s njima. KAd san napokon, nakon 30m minuta otvorija oči, usljedilo je razočaranje.
NAkon toga san se montira za stolon na suncu. Izvrsko...Grijew i lječi,ali...
Proveja san sat zureći u sunce. Ko zmija ;) Ima ova biljka nešto srodno sa zmijama. Ostalih 3 sata san proveja zabavljajući se s ekopon. Ma ko na tripu, ali dosta "neugodnije".
NApokon doša doma nakom nekih 5 sati od starta. Efekti su počeli polako nestajat kad me od glave do pete oprala taaaaaakva neugoda, jedno sttanje, teško stanje koje nemogu baš definirat, al od cilog tripa, tih 30-ak mionuta su bile, shamanistički, najvažnije. Period neugode nije bio niošta drugo nego "šok" izazvan od strane "misli" i "vizija" čije značenje nikako nije pasalo mojem egu.
KAd je prošlo - SPAS!!! 8 sati nakon šta je sve počelo više nisan osječa efekt sjemenki. Zaspa i probudija se ujutro. Izvrstan san.

Sve u svemu, zanimljiva bilkja. Efekti podsječaju na MG ali su izuzetno jači. Nije isti sastav ni omjer lizegida iz MG i HBW. LSA je po svojoj prirodi sedativ tako da je trip dosta snen. Jedino ovaj prvi put san ima force plesat, šetat itd.
Onaj period neugode, javlja se u svakom tripu, na ovaj ili onaj način. Potvrdija na sebi i još nekim prijateljima. Nedogađa se svakome.
Izvrsna kombinacija je sa HBW-om popit i šolju čaja od efedre. Dobije se izvrstan energičan trip, ne više sanjiv, i bez mučnine, koji poprilično sliči svome "rođaku", acidu.

Eto, tolkjo zasad, za laku noć
Laku noć

Znan da ih niko nevoli, znam da ih je ponekad užitak kršit, ali svejedno...PROČITAJ PRAVILNIK
EXARP is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2008, 13:42   #3
Dreamweaver

Registrovan: Feb 2008

jer možda to sjeme ovo? http://forum.trancepleme.com/index.php?topic=2614.0

ta neka "argyreia nervosa" ? kontaktirao sam čovjeka ali on mi nije ništa spominjao za jedenje sjemenki nego samo za sađenja. da vas onda pitam prije nego zaista probam. možda on ima nešto slično ili ne želi reći da se jedu
Dreamweaver is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2008, 13:52   #4
ROX

ROX's Avatar

Registrovan: Nov 2006

To je to. Uzmi il cu ja ak ti neces :D

Edit: jel on to kaze da ima vise paketica? Op op opa :))))))))
Old 02-20-2008, 14:39   #5
Šaman Šandor

Šaman Šandor's Avatar

Pohvalio Puta:: 3

E zanima me jer to sasvim sigurno legalno i jer prolazi granicu u većim količinama recimo 50-100 sjemenki da se naruči
Old 02-21-2008, 00:02   #6
siouxsie

Registrovan: Oct 2007

je, sasvim je legalno. mozes narucivati koliko hoces
siouxsie is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2008, 09:38   #7
gloSS_ZelenKy
mr. gljiva

gloSS_ZelenKy's Avatar

Registrovan: Sep 2006
Pohvalio Puta:: 2

Sasvim je legalno, ali nijedno sjeme koje dolazi izvana bez deklaracije tvrtke koja ga šalje i fitosanitarnog pregleda ne prelazi granicu :-)

Osim ako putuje u koverti.

gloSS_ZelenKy is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2008, 19:27   #8
Šaman Šandor

Šaman Šandor's Avatar

Znaci nista od vecih količina
mislio sam odavdje naručivat
http://www.everyonedoesit.co.uk/online_headshop/
Old 02-21-2008, 19:48   #9
Weedran

Weedran's Avatar

Registrovan: Aug 2006
Pohvaljen 15 Puta u 13 Tema

Oni će ti poslati sjeme u koverti, i sigurno dolazi do tebe u sandučić. U tu kovertu stane valjda 20 većica sa po 50 HBW sjemenki, a sigurno i više.
1000 sjemenki ti nije dosta? :)

Weedran is online now   Reply With Quote
Old 02-21-2008, 22:40   #10
OnlyPsychedelic

OnlyPsychedelic's Avatar

Registrovan: Feb 2008

Kupi ovdje http://shop.bushplanet.tv/woodrose-s...cs-p-1518.html Mislim cijena ti je jeftinija 6 € za 10 sjemenki. I znam da je pouzdana firma, prošle godine kod njih kupovao salviu divinorum i neku ludu mješavinu trava za pušenje. Il jednostavno ak odeš slučajno u Beč, neka te uhvati šoping groznica u bushplanetu... Dućan je dosta velik, al se nalazi u nekoj maloj ulici koju je teško nać na karti.

Da su bar naši smartshopovi takvi...

Last edited by OnlyPsychedelic : 02-21-2008 at 22:44.
OnlyPsychedelic is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2008, 07:18   #11
Šaman Šandor

Šaman Šandor's Avatar

O pa nisam znao da u kovertu stane toliko toga znači 100 komada može sigurno pa kakve su to koverte majke ti
Old 02-22-2008, 07:29   #12
RedSh
Trip Long And Prosper

RedSh's Avatar

Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 11 Puta u 9 Tema

pa cekajte...koliko sam ja upucena ako netko u posti skuzi da su sjemenke unutra bogami nece to prosljediti vama na kucnu adresu. koliko su meni dali informaciju u posti, sjemenke su zabranjene da se salju putem poste ako za njih nemate nekakav cerzifikat...

meni su uredno vratili pismo jer je sadrzavalo 10 pejotl sjemenki...pa mi rekli, sjemenke NE u drzavu. reznice da :) pa sada ako nitko ne otvara pismo i ako ne pise seeds na pismu..moguce da dode do vas... ja imam losa iskustva.
Old 02-22-2008, 11:13   #13
Weedran

Weedran's Avatar

http://www.everyonedoesit.co.uk šalje sjemenke u žutoj koverti dimenzija 18x14cm na kojoj samo piše vaša adresa i njihova povratna, nema nikakvih naznaka o čemu se radi. A 50 HBW sjemenki spakiraju u plastičnu zip vrećicu 7x6cm. Koverta nije bila otvarana pa prema tome valjda ne provjeravaju (ako ništa ne piše na njoj o sadržaju?). I dođe vam u sandučić kao normalno pismo.

Old 02-22-2008, 22:07   #14
Šaman Šandor

Šaman Šandor's Avatar

Ljubim te u čelo Weedrane ove informacije će biti mnogo korisne
Ajd ak se da nekom koliko košta poštarina i koliko treba otprilike da dođe
e koliko sjemenki za trip čuo sam razne informacije pa ajd nek neko iz iskustva kaže jer 5 dosta i tako

Last edited by Šaman Šandor : 02-22-2008 at 22:44.
Šaman Šandor is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2008, 23:13   #15
Weedran

Weedran's Avatar

http://www.everyonedoesit.co.uk/
Poštarina 4gbp/5.29€/39kn
cijena 50 komada sjemenki = 15gbp/20€/144kn

Ako plačaš tako da im šalješ pare u koverti onda treba mjesec dana da dođe do njih (prioritetno) (primaju samo GBP), njihovo pismo dolazi do tebe za manje od tjedan dana.
Za prvi put se preporučuje 3 sjemenke. Ja nisam još probao, skupljam hrabrosti :) i čekam mentalnu spremnost, znate kako se austronauti pripremaju prije puta u svemir, idu na razne pretrage i skupljaju kondiciju...

Old 02-23-2008, 13:43   #16
aldinmah

aldinmah's Avatar

Tournaments Won: 1

Registrovan: Jun 2007

Quote:
Originally Posted by Weedran View Post
http://www.everyonedoesit.co.uk/
Poštarina 4gbp/5.29€/39kn
cijena 50 komada sjemenki = 15gbp/20€/144kn

Ako plačaš tako da im šalješ pare u koverti onda treba mjesec dana da dođe do njih (prioritetno) (primaju samo GBP), njihovo pismo dolazi do tebe za manje od tjedan dana.
Za prvi put se preporučuje 3 sjemenke. Ja nisam još probao, skupljam hrabrosti :) i čekam mentalnu spremnost, znate kako se austronauti pripremaju prije puta u svemir, idu na razne pretrage i skupljaju kondiciju...
ma ne moras se toliko bojati, ja sam prvi put uzeo 6 sjemenki i bilo mi je fenomenalno, samo naprijed :)
aldinmah is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2008, 15:08   #17
EXARP
Spirit of Air

EXARP's Avatar

Everyonedoesit je preskup. Shamansgarden nudi duplo za 30 USD, tj. dobiješ 100 komada za 29,90 usd.
Plačat toliku lovu za sjeme je čista pljačka. Još je povoljiniji jedino Basementshaman, Woodstock, IL. Kod njih je 1/2 Oz (14 g) 25 USD (28 sa poštarinom) Ide otprilike 10 sjema (+/- 1), ovisno o veličini, u 1g simena
Možda ima i jeftinijih, ali ova dva su mi provjerena.

4 sjeme za start; 12 maximum. Ljusku obvezatno oljuštit (ja bi je strga po vodobrusnome papiru).

Have a nice trip

Znan da ih niko nevoli, znam da ih je ponekad užitak kršit, ali svejedno...PROČITAJ PRAVILNIK
Old 02-25-2008, 23:21   #18
aldinmah

aldinmah's Avatar

Tournaments Won: 1

Registrovan: Jun 2007

mozda je ovo pitanje vec postavljeno, al neda mi se gubit mnogo vremena da trazim, al evo pitacu...

Da li bi se mogle HBW sjemenke istucat u prah i zatim pomjesat sa gandjom, bili bilo kakvog efekta, ili se unistava taj spoj na velikim temepraturama..

Uzimao sam dosad 5-6 puta al dosadila mi ona mucnina pa me zato interesuje

hvala i peace :D
aldinmah is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2008, 15:56   #19
Weedran

Weedran's Avatar

Uzeo tri komada (razmrvio i odvojio ljusku), prvih dva sata svejedno mučnina, a vjerojatno imam i slab želudac. I onda me opralo, skroz, čak prejako za uzetu situaciju. Dosta jaka hiperaktivnost, nemožeš biti na miru. Brijem da bi puno bolje bilo da sam bio negdje vani u prirodi a ne u sobi. Nisam znao šta bi sa sobom. Nemaš mira za razmišljanje, uzme te na put. Teško je opisati, kao da više djeluje spontanost a manje racionalizacija. Mučnina je problem i bilo bi dobro da se napravi extrakcija.
Ocjena 3 od 5, nije mi baš najbolje sjela hiperaktivnost u ambientu u kojemu sam bio (komp i tv prije spavanja), ali brijem da bi bilo 4 ili možda čak 5 od 5 ako bi bio u prirodi s nekim društvom i kad bi riješio problem mučnine.

Old 02-26-2008, 16:33   #20
EXARP
Spirit of Air

EXARP's Avatar

Šta se extrakcije tiće, SLIJEDITI ROX-ov TEK za EXTEAKCIJU MG. Aktivni sastojak/ci je isti, s malom razlikom u omjerima sporednih alkaloida kao i u MG...a onda pa-pa mučnina, hello bliss of epifany

Reply

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules