Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Gljive,biljke,životinje... » Biljke

Biljke Salvia, Morning glory, Ayahuasca i sl.- uzgoj, rasprave, konzumacija, iskustva, savjeti

Reply

Opcije Teme Način Prikaza
Old 03-09-2008, 13:24   #21
siouxsie

Registrovan: Oct 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

ovako, ja imam dosta iskustava s tim sjemenkama, pa preporucujem da se uzima doza od 7 komada. najgore je uzet premalu dozu jer ces onda osjetit anksioznost, i bas sve ono sto se desilo Weedranu. znas ono ni vrit ni mimo. ja sam jednom uzeo samo jednu i citavu noc nisam mogo zaspati, ono osjecao sam se glupo a ne prosvjetljeno. tek vece doze osiguravaju onaj blissful mind expansing feeling. zato preporucam da podebljate bez straha. bilo bi dobro da neko iskusniji bude uz vas ako vam je prvi put da vas izvuce ako krene malo nizbrdo
siouxsie is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2008, 17:59   #22
Hasan bin Sabah
General vojske ashishara

Hasan bin Sabah's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Meni to nije jasno...
Moja je doza 10ka. Ispod mi je slabo, poviše mi je premučno.
A šta se spavanja tiće, ni to mi nije jasno...
LSA nije stimulans, LSA je sedativnog učinka. I po naučnim istarživanjima, a bome i po mome experimentu. Neznan...ili ste svi vi ultra osjetljivi, ili san ja ... ma neznan šta san
A iman iskustva od nekih 30-ak putovanja od kojih je samo 1. bilo sa 4 sjeme, ono za provu.

E sad kužin...Je...istina...
1. put kad san ih proba, probali smo moja bivša i ja. Po 4 sjeme. Mene su okinile. Bio sam oduševljen i fasciniran samo time da 4 sjeme nečega mogu stvorit tako dobar film. Nakon toga san otiša radit. Radija san u dučanu i meni bilo super radit i spikat s ljudima.

Nakon nekih sat vremena, izaša ja na ulicu i iman šta vidit...moja bivša, naslonjena na zid leđima i puzi po zidu. Oći ko kumpiri, na licu panika...smistija je u dučan, utješija da će proć; i prošlo je za nekih 2 sata. A onda, sdruge strane, vani je bilo jugo, nebo je bilo krvavo-sive boje, pa nije ni čudo da je opralo naopako.

Ali opet, nije mio jasno da san takav monstrum
Hasan bin Sabah is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2008, 22:45   #23
elephant0r
elegant0r

elephant0r's Avatar

Tournaments Won: 1

Registrovan: Sep 2007
Pohvalio Puta:: 16
Pohvaljen 15 Puta u 15 Tema

A ebiga asane moj.. di smo mi bili dok si hrabrim ratnicima djelio komadice raja..

Mene isto nikad ne opere na lose.. al inace cak i kada sam pijan se ponasam normalno pa mozda samo znam isontrolirat dobro situaciju.. hmm
elephant0r is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2008, 01:12   #24
Hasan bin Sabah
General vojske ashishara

Hasan bin Sabah's Avatar

Quote:
Originally Posted by elephant0r View Post
A ebiga asane moj.. di smo mi bili dok si hrabrim ratnicima djelio komadice raja..
MA nije to, kralju...jebga, ja san u startu sa svime krenija "junački", i dobro to (da kucnen u drvo) podnosin i kontroliran.
Blago ostalima koje 5 sjema okrpi ka mene deset. Ljubomoran san
Old 03-10-2008, 15:01   #25
elephant0r
elegant0r

elephant0r's Avatar

Tournaments Won: 1

Registrovan: Sep 2007
Pohvalio Puta:: 16
Pohvaljen 15 Puta u 15 Tema

Moja opaska se reflektira ne tebe kao osobu i legendu imena koje nosis
elephant0r is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2008, 20:52   #26
Šaman Šandor

Šaman Šandor's Avatar

Pohvalio Puta:: 3

E jel i od HBW sjemenki se suze žile?
E da i kontam si otić kod doktora iako vjerojatno neću jer sam pre lijen ali onako dosta osjećam tu neku zategnuost u veni na nozi i čini mi se da mogu na jednom dijlu vene napipati ko neko proširenje ili tako nešto i dosta je onako izražena vena tak da me zabrinjava po malo
Old 03-18-2008, 19:31   #27
Hasan bin Sabah
General vojske ashishara

Hasan bin Sabah's Avatar

Quote:
Originally Posted by Šaman Šandor View Post
E jel i od HBW sjemenki se suze žile?
E da i kontam si otić kod doktora iako vjerojatno neću jer sam pre lijen ali onako dosta osjećam tu neku zategnuost u veni na nozi i čini mi se da mogu na jednom dijlu vene napipati ko neko proširenje ili tako nešto i dosta je onako izražena vena tak da me zabrinjava po malo

A sastav in je skoro isti. Opet su u igri LSA, ergometrin i ergotamin, tako da je odgovor da. Ali nije mi jasno, tebi to već danima smeta i kažeš da možeš napipat proširenje na veni.
I ergometrin i ergotamin se daju, ka šta san reka, u ginekologiji za kočenje krvarenja jer sužavaju žile; ali piju se 2-3 tablete od 200 micrograma dnevno da bi se stalno održao nivo lijeka u krvi. A i nema baš toliko ergota u MG i HBW .
Zato mi nije jasno...Da se nisi na tripu isforsira? I moj ti je savjet da odeš do doktora. Definitivno.

Sretno prika
Old 03-19-2008, 00:00   #28
Šaman Šandor

Šaman Šandor's Avatar

Ma nisam na tripu ništa radio par koraka okolo i sjedio uglavnom
prestala je ta zategnutost u veni čini mi se skroz, danas nisam ništa osobito osjetio a i čini mi se da ne mogu tu "kvržicu" napipat više ali pitat ću kod doktora jer ionako moram ići sav sam bolestan
Ali kad sam baš jeo su mi bile pretjerano stegnute vene nisam mogo koljeno ispraviti mi se čini onako baš ko da su napete se osjećam i kao da su nekako vruće dok silazim niz stepenice i takve stvari i ovo je bio do sada sličan osjećaj ali puno blaži i bez te ko neke topline.
Ma idući put sigurno ekstrakt, efekti mi se čine kao jako dobri ali nuspojave su mi previše
Old 03-19-2008, 00:32   #29
ROX

ROX's Avatar

Registrovan: Nov 2006

Mozda samo imas sjebanu cirkulaciju, u kojem slucaju naravno nije preporucljivo dodatno ju forsirat.
Old 04-02-2008, 01:54   #30
leta

leta's Avatar

Registrovan: Apr 2008

Naručila sam prije dvije godine HBW s azariusa i uredno mi je stiglo kući uz biljku kratom te još neke biljne ekstazije (čak su bile i na carini)
Prvi sam put pojela samo tri sjemenke i otišla spavati jer sam mislila da mi ništa neće biti, a nisam mogla dočekati sutra da ih probam.
Uglavnom, zaspala sam, a onda me iznenada probudila strahovita mučnina. Otišla sam na WC bljuvati, ali nisam mogla.
Mučnina me brzo prošla i onda je počeo totalno dobar trip! Najprije sam vidjela blizu/daleko, maleno/visoko namještaj u sobi. Pogledala sam u svoju ruku i učinila mi se tako majušnom kao da sam je pogledala kroz neke velike leće ili kao da je iz crtića. Cijelo sam vrijeme osjećala neopisive valove euforije, sreće, oduševljenja, a glazba mi je zvučala prejebeno.
Nisam imala nikakve vizualne halucinacije osim već navedenih perceptivnih s udaljavanjem i približavanjem predmeta, zapravo kao da najednom jako narastu, a onda postanu skroz maleni.
Sve u svemu, svaka mi je konzumacija HBW-a bila izuzetno pozitivna s puno euforije i smijeha. Bilo mi je jako fora hodati ulicom na sjemenkama jer su mi stopala lebdjela iznad tla i kao da su bila od nekog pamuka.
Doduše, ogavan mi je taj okus sirove sjemenke, ali isplati se!
leta is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2008, 11:23   #31
Hasan bin Sabah
General vojske ashishara

Hasan bin Sabah's Avatar

WOW!!! Kako nisi imala nikakave vizuale? Meni se čini da su to bili sasvim fini halovi

Dobro došla
Old 04-02-2008, 11:44   #32
Ramona_Red
THC vitamin

Ramona_Red's Avatar

Registrovan: Feb 2007
Pohvalio Puta:: 11
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema

Da, dobrodošla Leta
Reci (malo off-topic, al nadam se da nitko neće zamjerit - ako bude dovoljno interesa moremo otvorit novi thread za ovo): jel ti bio ok kratom? Si naručivala ekstrakt ili lišće? Jel green ili red-veined bio?
I akti nije mrsko reć - iz kojeg si shopa naručivala?
Old 04-03-2008, 00:21   #33
leta

leta's Avatar

Hvala na dobrodošlici!

Što se tiče kratoma, kad sam ga naručivala uzela sam samo 5 grama, koje sam pušila na bong. Ne mogu reći da sam nešto značajnije osjetila, osim izuzetne opuštenosti, ali moguće je kako je to od trave koju sam isto pušila. Sve u svemu, nisam imala nikakvo specijalno iskustvo. Kratom je bio sušeno lišće, tzv. Bali kratom.

Naručila sam s azariusa.
leta is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2008, 20:44   #34
lia_nailo

lia_nailo's Avatar

pa da sa vama podijem svoje iskustvo s HBW od jucer....bila sam u prirodi i sve je bilo super,lijepo osjecaj stvarno,uzela sam samo 4 sjemenke a procitala sam cijelu temu i vidim da je to mozda problem sto trip i nije bas lijepo zavrsio...

sve je krenulo nizbrdo kad sam dosla doma...sjela za komp i u sobu mi uleti strsljen....izbezumio me totalno,vise se nisam mogla smiriti...napadaj panike,vidjela sam sve uzasno svjetlo i cula sam pre jako,a inace mi je sluh u banani tak da me i to preplasilo...onda jos decko dodje doma,kojem nisam rekla sta sam napravila a i nisam htjela jer bi me vjerojatno vozil na hitnu jer je velki panicar....

skontala ja da je sve bilo ok kad sam vozila bike....pa sam ga nagovorila da se idemo voziti,sto je stvarno pomoglo puno....malo me jos anksioznost prala prije spavanja.san je bio dobar,spavala sam ko klada...danas sam psihicki ok ali fizicki muci me astma a mjesecima mi je bilo dobro,cak me doktorica skinula sa ljekova.....

Prosvjetljenje i sloboda nastaje gdje bilo koji oblik otpora i borbe prestaje.
lia_nailo is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2008, 22:44   #35
Šaman Šandor

Šaman Šandor's Avatar

E jel i woodrose izaziva sužavanje u žilama i bol u nogama, nikako da to kad pričam s drugarima znam reći mislim da da ali nisam siguran pa ajde iskusniji i oni koji više znaju
Old 05-10-2008, 12:30   #36
Hasan bin Sabah
General vojske ashishara

Hasan bin Sabah's Avatar

Di god ima derivata lizerginske kiseline, ima i stezanja žila. Samo je pitanje kaki su omjeri, jer neki više stežu, neki manje. Mene su zadnji put, šta me iznenadilo, od 3 sjeme koje smo onako za provu maznili, bolili listovi od nogu nekih po ure prije totalnog down.
Old 06-04-2008, 22:55   #37
Ak-47

Registrovan: Jun 2008

Dali netko moze preporuciti par shopova za HBW, htio bih vidjeti na par mjesta jer nekako mi se cijene cine nerealne kod nekih shopova npr. na BBB 50 kom kosta 17$ a negdje u Europi 10kom 10Eu pa bih htio vidjeti par vasih preporuka...

Unaprijed zahvalan

P.S Site je zakon sve pohvale !
Ak-47 is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2008, 23:22   #38
Wolfshade01

Registrovan: Feb 2008

Quote:
Originally Posted by Ak-47 View Post
Dali netko moze preporuciti par shopova za HBW, htio bih vidjeti na par mjesta jer nekako mi se cijene cine nerealne kod nekih shopova npr. na BBB 50 kom kosta 17$ a negdje u Europi 10kom 10Eu pa bih htio vidjeti par vasih preporuka...

Unaprijed zahvalan

P.S Site je zakon sve pohvale !
Danas upravo naručio tih 50komada sa bbb pa javim jeli to čemu čim stigne!

Inače bbb je nevjerovatno jeftin! 160gr wormwooda, 63gr lions taila, 50komada hbw, sjemenja mandragore, wormwooda i calee zatechici sve skupa zajedno sa poštarinom smiješnih 270kn!
Wolfshade01 is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2008, 23:37   #39
Ak-47

Registrovan: Jun 2008

Wolfshade koliko te dodje poštarina?
Jel naplacuje sta Hrvatska posta?
Jel saljes lovu ili...
Ak-47 is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2008, 00:19   #40
Wolfshade01