Quote:
Originally Posted by Ak-47
Wolfshade nemoj zaboraviti izvjestiti od HBW-ju
Ili ako je itko uzimao iz BBB-a nekak kaze jeli valjaju
|
Evo:
Dakle sinoć sam bio na kampiranju sa svojom ekipom, pješčana plaža, ravnica, daleko od bilo kakve civilizacije, savršen ambijent. Od nas petero, nas 4 se odlučilo testirati sjemenke. Odustali smo od prvobitne ideje da udremo 6 komada po glavi, nego pošto je ovo samo test, a imamo i dosta alkohola, neka bude samo 4 pa ćemo vidit šta će biti.
Oko 21:00h završili smo sa roštiljom, dobro se najeli i zalili to sa par piva. cheers!
21:45h sad je vrijeme za sjemenke. uzimamo svako po 4 komada, pokušamo ih zdrobiti ali zbog toga što drobljenje sa 2 žlice nije išlo baš najbolje, odličili smo se jednostavno dobro ih prožvakati i progutati. Okus je okej, nešto kao bajame, malo gorkasto ali skoro pa ukusno.
22:00h pijemo homemade absinth u krug, sa vodom i šećerom, svatko po 3 čaše. U ovom trenutku nemogu reći da sam puno toga osjećao, neki čudan feeling je bio prisutan ali nedovoljno jak da bih mogao biti siguran da nije riječ o placebu.
22:30h nagnuo drugu ili treću čašu absintha, nisam siguran, sjećam se da sam legao na leđa i u momentu kad sam se želio osovit na noge shvatio sam da me one ne slušaju. odjednom me zviznulo...dezorjentiranost, veliki problemi u koordinaciji pokreta, euforija, izuzetno čudne misli. mene je prvog udarilo, ostale nakon nekih pola sata.
23:15h do tad je uhvatilo već i ostale, teturamo okolo ko pijanci bez reda, nije nam sasvim jasno šta se događa. jasno nam je da nismo popili ni četvrtinu od svoje uobičajene količine a stvari se evidentno otimaju kontroli. moja djevojka (koja nije uzela hbw) podsjeti nas da smo pojeli sjemenke. "wtf?! ovo je skroz nenormalno" kaže frend.
23:45h pričam sa frendom, prostor u kojem smo se povećao a osjećaj vremena je potpuno izgubljen. pričali smo satima, vidjeli smo neka svjetla i mislili smo da dolazi zora. u stvari je prošlo 20-ak minuta i nije bila još ni ponoć.
01:00h sjedimo oko vatre i udubljujemo se u nebulozne rasprave. zašto komarci i mušice skaču u vatru, čak i ako se samo opeku uvijek se vraćaju. kako je moguće da je evolucija dozvolila postojanje bića toliko samodestruktivnih da imaju tendenciju da skoče u vatru. Čak i u svojem stanju zapažam da se frend skroz pogubio. kopa po pjesku i gleda u mjesec. izgleda polusvjesno.
02:15h osječam da efekti popuštaju, počinjem ponovo lucidno razmišljati. Frendove još drži. Uočavam koliko se apsurdno ponašaju.
03:15h dotad su se svi manje više pribrali. odlučujemo povući salviu prije spavanja. haos. frend je u svome svijetu preko 30 minuta! ja nikad nisam čuo da je moguće da efekti potraju toliko dugo.
04:00h idemo spavati. osjećam se umorno ali potpuno normalno i lucidno.
04:30h zatvorenih očiju vidim oblike i boje i boje koje mi plešu pred očima. pomislim da je baš kewl.
06:30h ne mogu zaspati. boje se pretvaraju u slike. hvata me lagana nervoza, počinju me pucati flashbackovi, vidim slike i detalje od prošle večeri. Čim otvorim oči, sve je normalno.
07:30h ovo više nije normalno! zatvorenih očiju vidim savršeno jasno da sam vani kraj vatre i pričam sa frendom koji je na dva mjesta istovremeno. toliko je intezivno da pomišljam da se to zaista događa. čim otvorim oči sve se vraća u normalu. dižem se iz šatora i idem vani. već je sunce izašlo. umivam se u moru. pokušavam povratiti. neide. budim frenda i pitam ga može li on spavati. odgovarara negativno, kaže da mu se događa što i meni. to me smiruje. nisam lud.
09:00h konačno uspjevam zaspati. slike blijede. u šatoru je jebeno vruće argh!
12:30h spakirali smo se i dovezli doma. vozio sam normalno, osim što sam bio umoran i neispavan ništa drugo nisam osjetio. nikakav hangower.
19:10h upravo ovaj sekund ležim na krevetu i pišem ovaj report. naspavao sam se i osjećam se dobro.
Iskustva sa ovim bila su prilično dobra i kudikamo intezivija nego što sam se nadao sa obzirom na konzumiranu količinu. Nije za svakodnevnu upotrebu jer treba dosta dugo za vratit se u normalu ali je vrlo interesantna i moćna stvar. I da, uzeti ću opet, najvjerojatnije opet na nekom izoliranom mjestu jer nebih baš želio onakav među ljude.
Slava
Vaš Wolfshade