Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Gljive,biljke,životinje... » Biljke

Biljke Salvia, Morning glory, Ayahuasca i sl.- uzgoj, rasprave, konzumacija, iskustva, savjeti

Reply

Opcije Teme Pretraži Temu Način Prikaza
Old 02-27-2007, 11:50   #121
ROX

ROX's Avatar

Registrovan: Nov 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

bojao sam se to radit jer je apsulutno svakom di sam citao na taj nacin bilo uzasno slabo i skoro su uvijek rigali.

probat cu alkohol/zippo benzin

edit: jel itko zna kolko ekstraktirani LSA moze trajat, tj da li gubi na potentnosti brzo, i je li osjetljiv na svjetlo kao bliski mu brat LSD?

Last edited by ROX; 02-27-2007 at 12:15.
ROX is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2007, 13:42   #122
Ramona_Red

Ramona_Red's Avatar

Registrovan: Feb 2007
Pohvalio Puta:: 11
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema
Lightbulb

Poilo mi post :( ...
Naime (naime!) ima slaka, plavog (onog pravog), 'heavenly blue' - i to ni više ni manje, ni 5 ni 6, nego u Konzumu! ;)
Ja kupila 5 kesica, samlila, i pred dva tjedna sam poila jedno ajmo reć 1 punu žličicu - i to ne na prazan želudac ni niš - nije mi se dalo čekat pravu priliku, tila sam isprobat aj da vidim oćelmi išta biti.
I bome, mogu vam reći - iako mi se svijest nije niš značajno 'pomaknula', osim što mi je postalo nekako 'svijetlo' u glavi (zbilja, doslovno) i prozračno - i malo mučnine (stvarno izazivaju mučninu, ovi na erowidu ne seru - drugi put kad budem išla jest, uzet ću - preporučujem i vama - 1-2 Dramine (tbl. protiv mučnine u prijevoznim sredstvima) ... no - poanta - ZJENICE!!! Ko dva CD-a!!!
A neće vam, znate i sami, bilo kakva pizdarija promijenit zjenice - no, no! Tu ima neki otrov, nema da nema!
Sad kad mislim, vjerojatno odatle i 'svjetlo' u glavi - kroz onolike zjenice...
Uglavnom SATIMA su mi bile tako ogromne - i sreća da sam sve to pojela negdi oko 15, jer da sam ajmo reć oko 20, sigurno ne bi bila mogla zaspati. Ko može zaspat s onolikim zjenama.
Eto reporta. Znači, ima slaka, u Konzumu.

Nemojte mi sad sve pokupovat
Ramona_Red is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2007, 14:12   #123
ROX

ROX's Avatar

Ijao ak ima u konzumu, bolje da se pozurite vi u zagrebu jer cu sve pobrat. Evo bas za sat vremena krecem u lov na slak i opremu za ekstrkciju.

Meni nije bilo apsulutno uopce slabo i to me vrlo veseli. No od 250 ni zjenice mi nisu bile velike. Samo osjecaj pijanosti, i malo mutno. Tablete protiv mucnine nebi mjesao s time jer sadrze Skopolamin, alkaloid iz Dature, Belladone i jos nekih delirianta....pa da mi ne kvari izvorno iskustvo, iako su male kolicine.

Nego, citam da je malo trave nakon gutanja vrlo dobro za mucninu i cjelokupno iskustvo, kao da trava pomogne da se lakse "uzleti"....
Old 02-27-2007, 21:20   #124
ROX

ROX's Avatar

Posto sam pred nesto vise od sat vremena pojeo oko 150 komada ovih iz konzuma, mogu reci da ovo sto sam prije jeo nema veze s ovim plavima. Em sto je samo sjeme od plavih duplo vece, em sto sam vrlo....pomaknut trenutacno od ovih 150, a prije sam 250 uzeo ovih drugih i nista. Vrlo vrlo lijepo. Eto ima mucnine, a ja se vec ponadao da sam iznimka kad sa ovima prije dva puta nisam osjetio nikakvu mucninu....al nista strasno. Osjecam se super...bas kao sto je ramona rekla, ko da ide propuh kroz mene, blaga euforijica, umoran u tijelu ali pun energije i razigran u umu. Nije bas smijeh kao kod gljiva, al par puta se smjesim ono da me faca boli, a bez razloga. Tu i tam dodje blutav okus mucnine u usta i najezim se, al mislim da necu rigat, i mogu uzivat u iskustvu. No sa vecom dozom sumnjam da nebi rigao.

eto, u konzumu, 4 i nesto kune oko 60 ih je unutra. vise para za manje sjemenki kad usporedimo sa ovim drugima sto sam imao, al puno vrijednije :D

cheers
Old 02-27-2007, 21:26   #125
Šaman Šandor

Šaman Šandor's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Može slika omota nenamjeravam uzimat ali me zanima i usput ajd kaži kolko te držalo i sve to
Šaman Šandor is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2007, 22:51   #126
ROX

ROX's Avatar

budem sutra dao sliku jer

jos me drzi i super je, mnogo veca euforija neg sam ocekivao. E al ruke ne osjecam, sve mlitave. proslo je skoro 3 sata sad. e, onaj fisheye efekt, jel to mozda...meni se cini ko da vidim mnogo "sire" nego inace, da imam mnogo vece vidno polje. jel to to?

ma odlicno, daleko bolje nego sto sam ocekivao, a tek ekstrakt kad napravim D
Old 02-28-2007, 11:57   #127
chimica

Jel može čaj od toga da se ne pojavi mučnina?
chimica is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2007, 12:29   #128
BOTANIK

BOTANIK's Avatar

idemo u lov!!! haha da vidimo ko je bolji lovac :))
BOTANIK is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2007, 12:51   #129
Ramona_Red

Ramona_Red's Avatar

60 u jednom omotu??? Za 4 kune?
Nisu to onda ove moje :( ... mojih ima ... a što ja znam, najviše 15 - sigurno ne 60 ... šajze, man - eee jes vidija - efekt - to je to ;)
Aj očekujem(o) još komadić reporta
Old 02-28-2007, 12:53   #130
Ramona_Red

Ramona_Red's Avatar

P.S. (ja sam bila kupila 6, i jedan ostavila/pokazala staroj 'vid koje lipo cviće, ja kupila' ... 'Kraaasno', kaže. I jučer mi govori 'Znaš ono tvoje cviće - ja ono posadila' hihhihihihi )
Biće dogodine slaka! Ko na ... khm... dlaka!
Old 02-28-2007, 13:08   #131
ROX

ROX's Avatar

Kako sam ih podcjenio, strasno....valjda zato sto sam dva put krive jeo i nis mi nije bilo. Zderem ih lagano sa frendom na kavi (U Opium Baru u CineStaru :D ), nisam ni brojao, oko 150.
E....nis nisam jeo 2 i pol sata prije, ali ne vjerujem da sam vec za 20 minuta bio drugaciji malo. Kad sam doso u dom za sat vremena vec me deralo poprilicno. Mucnina slaba, je da se par puta povecala dosta na par sekundi, ali nista strasno. Kad sam doso u sobu idem ja brojat preostale sjemenke da vidim kolko sam pojeo, dodjem do 60, brojim dalje i za par sekundi sam na 28.....dooooobro. Uhasim sva svjetla i legnem na krevet. Onda dodje cimer sa frendom i gleda na laptopu neke filmice, ja mobitel, slusalice u usi i Once Upon The Blissful Sea of Awareness od Shpongle-a...over and over and over, sat vremena zmirim i slusam istu pjesmu a misli....misli lete...od kipa slobode napravljenog od dima kako radi "vir" na nebu sa bakljom, pa kako je taj vir zapravo ogromni CD, koji se onda savije oo kipa slobode i morpha u šafranov cvijet, koji se pak savine i postane saksofon.....to je samo jedan primjer, koji sam reko da cu zapamtit no matter what :D

Digo se oko dva sata nakon uzimanja, i tu je pocela spica, koja je drzala oko sat i pol. Odma letim van, izadjem na osvjetljeni hodnik u domu i imam osjecaj da mi se horizotalno vidno polje uzasno prosirilo, skoro ko da vidim 360 stupnjeva. Van u parkic, 10 minuta gledam krosnje drveca dok ljudi prolaze i cude se. Zovem frenda s kojim sam bio na kavi da mu opisem sta se dogadja, samo da nebi znao sta rec kad se javio.

Onda opet u sobu, cimerof frend otiso, a ja neznam sto sam tocno radio. Otkad sam izasao van pa do sat i pol poslije me derala takva euforija da je to strasno. Faca me bolila od non stop smijeska. Ruke mlitave i jedva ih micem, kao kad se trave zaderes uzasno pa nemres nis drzat u ruci (bar ja).

Sjecam se kad sam iso u kupaonu, idem otvorit klizna vrata, primim kvaku...i pustim ju...pocnem se smijat i to ponovim jos par puta. Ispada da sam se deset minuta smijao vratima od kupaone i kako je kvaka ugodna za prste. Prestrasno. A ja ocekivao neko kvazi iskustvo.....odma sad mogu rec, ovo nije samo "legal high", ovo je full blown psihodelik, nikakve vizuale nisam imao, ali promjene u razmisljanju vrlo vrlo slicne gljivama, samo mnogo neintenzivnije. Osjecas se ko da si šuplji i da vjetar i....sve prolazi kroz tebe. Primarni efekti su me pustili oko 4 i pol sata nakon uzimanja, no jos sam dobrih dva i pol sata bio high i cerio se nicemu. Idem gledat Dosjeje X na kompu, izgubio se u radnji za par minuta i neznam sto se dogadja. Idem na net, samo da primjetim apsulutno nista ne radim nego ritmicno oznacujem tekst sa misem na sajtu pet minuta.....

Snovi nista, vrlo dubok san, neki su govorili da su snovi spaljeni al meni nis, valjda sam prekasno otiso spat.

Inace 100% pozitivno iskustvo, a doza maaaalaaa, 150, frend s drugog foruma koji studira etnobotaniku kaze "300 is what you want". Al od 300 bi rigao sto posto.

Nista, drugi tjedan ekstrakt :D Ovo je pre dobro da se prodaje kao sjeme

U vezi pitanja za čaj gore, mozes radit hladni caj, dakle sameljes sjemenka, u vodu, u frizider, malo muckas, nakon pol sata-sat popijes, ali mucnina je onda VECA. Kao sto rekoh, skoro svi reporti koje sam citao da su caj pili su rigali. Kao sto pise na stranici prije, caj neutralizira jednu od dvije nepozeljne substance. Ta koju neutralizira je odgovorna za glavobolju i "fish eye" efekt, kao i za zamucen pogled i djelovanje protiv LSA, sto ne zelimo.

Last edited by ROX; 02-28-2007 at 13:26.
Old 02-28-2007, 13:46   #132
Šaman Šandor

Šaman Šandor's Avatar

Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

E sad valjalo bi otkrit koje su posljedice uzimanja toga jer to je uvjek pametno znat bar ja volim u detalje znat posljedice nečeg što mislim uzet ili me samo zanima
Šaman Šandor is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2007, 13:58   #133
ROX

ROX's Avatar

Uuum...dugorocne posljedice su nikakve? jer ovaj, kao i svi true psihodelici, ni ovaj ne izaziva ovisnost, nit ne steti tijelu. Moze se dogodit trovanje Ergotom, al bi trebao pojest abnormalne kolicine. Ovo je sigurnije od pusenja vutre
Old 02-28-2007, 19:51   #134
Ramona_Red

Ramona_Red's Avatar

Rox, isto pakovanje sam ja kupila - samo, ko što rekoh, nisam poila svih 5, nego možda 2,5-3, a i na pun želudac.
Koliko si ti pakovanja poija? Ja ne mogu kontat u sjemenkama, jer sam zaboravila koliko bude u svakom pakovanju?
I jel da su po 5 kuna? (kod nas da!)
Jel ekstrakt petroleum-eterom? Ko će ti to dat? Ili zippo tekućinom, i ...? Što još triba, zaboravih ...?
Znam da je puno pitanja, al aj - valjda san zaslužila šaljuć vas u Konzum, oliti upućujuć na pravu adresu, & proizvod
Old 03-01-2007, 10:11   #135
Laidback

Laidback's Avatar

Registrovan: Aug 2005

Koliko znaci treba pojesti ovih sjemenki iz Konzuma za prvi put?

Kako stoje stvari sa pusenjem. Jel moguce? Smrviti sjemenke i posolit duhan, te zapalit? Jel ima efekta? Koliko se gubi na jacini?

Kako stoje stvari sa predoziranjem? Mucnina? Nesvjestica? Ludost? Neka smrt?
Laidback is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2007, 13:19   #136
ROX

ROX's Avatar

Ramona - Oko 4 pakovanja sam pojeo negdje izmedju 3 i 4.
4 i nesto kn je pakovanje. Ekstrakt je zippo tekucinom i alkoholom +91%. Evo:
http://www.erowid.org/plants/morning...raction2.shtml

Laidback - za prvi put ti preporucam oko 150-200 sjemenki, i ne zderi sve od jednom, nego lagano par po par, da vidis dal ce ti bit slabo. Nemoj nis jest 2-3 sata prije. Meni nije bilo previse slabo, no mnogi kazu da je bilo gore, svako reagira drugacije. Obavezno prozvaci sjemenke jer zelucane kiseline ne mogu razgradit ljusku oko sjemenke.

Pusit nemozes jer se lizergicna kiselina raspada na visokoj temperaturi

Da ih pojedes puno puno puno puno puta vise od rekreativne doze mogao bi dobit trovanje ergotom, sto je iznimno rijetko s ovim. Nikad nisam cuo da je netko dobio. Mucnina je zagarantirana. Mnogi rigaju, pogotovo od caja. Nesvjestica, ludost, smrt - ne.
Old 03-01-2007, 16:40   #137
DirtyDeeds

Pohvalio Puta:: 9
Pohvaljen 5 Puta u 3 Tema

Evo ja pojeo jednu vrecicu i nista.Vjerujem da djeluje ali ipak premala kolicina.Sutra cu probati sa 4,5,6 vrecica,koliko budem imao para toliko cu kupiti.
Samo jedna stvar me brine-kemikalije,to sjemenje je 100% obradjeno nekom kemikalijom da bi se ocuvale duze vrijeme,povecala klijavost a i vjerovatno se koristi neka kemikalija da se odvoje dobre od losih.Drugu vrecicu sto sam kupio sadim tako da necu imati problema s kemikalijam a i dobit cu kolicinu koja nema u svim konzumima u HR zajedno.
Mozda bi kemikalije isprala voda?Mnogo sam citao o Morning glory i uglavnom su mucnina i povracanje posljedica kemikalija kojima su obradjene sjemenke.
DirtyDeeds is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2007, 18:33   #138
ROX

ROX's Avatar

Mucnina se javlja apsulutno uvijek i posljedica je jedne prirodne kemikalije U SJEMENU. Ove u konzumu su netretirane, dakle nema nikakvih sranja unutra.
Pesticidi se mogu skinut dobrim ispiranjem sa sapunom/detardzentom, ali ne moraju. Inace, rulja sto je jela ove tretirane je imala mnogostruko vece probleme sa zelucem od netretiranog sjemena.
Old 03-01-2007, 19:10   #139
DirtyDeeds

Pohvalio Puta:: 9
Pohvaljen 5 Puta u 3 Tema

Quote:
Originally Posted by ROX View Post
Mucnina se javlja apsulutno uvijek i posljedica je jedne prirodne kemikalije U SJEMENU. Ove u konzumu su netretirane, dakle nema nikakvih sranja unutra.
Pesticidi se mogu skinut dobrim ispiranjem sa sapunom/detardzentom, ali ne moraju. Inace, rulja sto je jela ove tretirane je imala mnogostruko vece probleme sa zelucem od netretiranog sjemena.
Kako znas da nema kemikalija?Sve sjemenke su dobre,nema trulih a to nije bas prirodno,ne vjerujem da su rucno odvajali 100-tine 1000 sjemenki.Ako si vidio sjemenke iz "divljine" ,vidjet ces kako ove iz Konzuma imaju kao neki sloj,ko da je jos nesto poprskano po njima,mozes noktom ostrugati.
DirtyDeeds is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2007, 19:36   #140
ROX

ROX's Avatar

mislis ono bijelo? Ja sam isto mislio da je to pesticid, al ako pise da su netretirane, a pise, onda ne smiju but tretirane po zakonu. Ja sam te iz konzuma samo povrsno namocio, i mucnina je bila mala
Reply

Opcije Teme Pretraži Temu
Pretraži Temu:

Preciznija Pretraga Foruma
Način Prikaza

Posting Rules