Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Gljive,biljke,životinje... » Biljke

Biljke Salvia, Morning glory, Ayahuasca i sl.- uzgoj, rasprave, konzumacija, iskustva, savjeti

Reply

Opcije Teme Način Prikaza
Old 04-04-2008, 19:35   #601
green_goblin

green_goblin's Avatar

Registrovan: Nov 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

evo, ja pojeo 100 sjemenki, i planiram jos 50 ili 100... nista posebno ne osjecam za sad
Old 04-11-2008, 00:23   #602
liva236

Registrovan: Mar 2008

evo, danas je zavrsila prerada 2 doze sjemenki, sve skupa 650 komada.
upravo sam uzeo cirka 1 i pol dozu, znaci kad se preracunaju gubici, bit ce kao nekih 400 sjemenki. nije bilo bas pretvoreno u prah na pocetku, pa sam i tu malo oduzeo, kao neki gubici u preradi, recimo 50 sjemenki, ovako odokativno.

jos prije tog sam bio s frendom na klupici tu na jarunu pa svaki popio jedan q-pack od litru. sad cu si popusit jednu lulu damiane, a izvjestaj cete dobit... mozda danas mozda sutra

we have blast-off

p.s. okus nije strasan, mislio sam da ce bit gore. malo osjecam nesto u zelucu, al proci ce.
liva236 is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2008, 06:37   #603
Šaman Šandor

Šaman Šandor's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Okus nije strašan ali nakon što proživš(ako proživiš) odvratnu mučninu taj okus dobija sasvim drugo značenje, bit če ti pomisliti na njega odvratno bar je meni tako.

Last edited by Šaman Šandor : 04-11-2008 at 06:39.
Šaman Šandor is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2008, 14:22   #604
liva236

Registrovan: Mar 2008

i tako, svanuo novi dan.

a izvjestaj... hm... nije se dogodilo nista. osim sta mi je bilo cudno u zelucu i sto svaki put kad sam pomislio na gutanje tog ekstrakta mi je bilo jos cudnije. sve u svemu, razocaranje je utoliko vece sto sam u to uletio pun entuzijazma.

i ne samo entuzijazma, nego sam ja odmah i kupio nemalu zalihu sjemenki, medjutim, nekako mi ih se vise ne jede, nakon ovog fijaska.

tako da ako netko hoce od mene kupit brdo vrecica, nesto benzina i alkohola, za malo para, nek se javi na private.
liva236 is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2008, 20:27   #605
DirtyDeeds

Pohvalio Puta:: 9
Pohvaljen 5 Puta u 3 Tema

Ma to je su sve male doze za ovaj konzumski slak.Meni je od 8 paketica bilo ljepo ali ništa jako.Evo npr. naravno da nema smisla usporedjivat sa Daturom,gljivama,Salviom,DMT-om......ali i Muškatni orah je puno jaci.Treba kupit prave sjemenke i onda davat sud o necemu što sadrži LSA a ovako zbog sjemenki iz konzuma nemoj odustati ako misliš da bi uživo.
DirtyDeeds is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2008, 13:09   #606
Šaman Šandor

Šaman Šandor's Avatar

NEznam stvarno jedan je moj lega radio ekstrakciju i isto mu ništa ne bilo, neznam zašto to
Old 04-12-2008, 13:32   #607
EXARP
Spirit of Air

EXARP's Avatar

Pohvalio Puta:: 7

A ljudi moji...ko zna od kad je taj Konzumov slak. Pri tome nemislin na datum na kesi jer znan kako to ide.
Taj je slak lutrija, to san još davno pisa. A i definitivno bi ga tribalo lipo uzgojit pa friške sjeme upotrebljavat. Hebiga, ima šopova koji će sigurno imat "pravoga" simena. Ali isto tako ima i HBW.

Ipomoea je predivna biljk; i za oko i dušu, ali je HBW, šije 80% u "iskoristivosti". A bome je i predivna penjačica. Meni osobno lipša i močnija.

Vjerovatno je ovo već viđeno, ali svejedno http://www.erowid.org/plants/hbw/

Znan da ih niko nevoli, znam da ih je ponekad užitak kršit, ali svejedno...PROČITAJ PRAVILNIK
EXARP is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2008, 18:01   #608
devilishloki

devilishloki's Avatar

Registrovan: Dec 2007

pazite s tim sjemenkama. Ja mislim da je lsd sigurniji za psihu, jer trip na lsd-u kontroliram u potpunosti, dok na sjemenkama plešem po granici i od manje količine (cca 150kom).

i osjećam nešto čudno, čak i zlo pomalo na sjemenkama, u daljini znam čuti prigušeno vrištanje i razbijanje stakla. Ništa slično na lsd-u.

Oprezno samo s tim sjemenkama, ima nešto u njima što želi preuzeti kontrolu nad tobom
devilishloki is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2008, 20:21   #609
DirtyDeeds

WTF? Šta ti pricas, kakve ti tripove jedes? Jel imaš uopce halove od tih tvojih tripova? Biljke koje sadrže LSA su melem za dušu.
Old 04-29-2008, 21:08   #610
devilishloki

devilishloki's Avatar

hihihi... naravno da imam halove... sve je na razini...

da neki dan baš došao u biljnu ljekarnu, reko može malo melema za dušu, dobio mg sjemenke heheh
Old 04-30-2008, 09:10   #611
DirtyDeeds

Ma mislio sam da jedeš neke vrlo slabe tripove pa ni halove od njih nemaš nego samo filing pa onda uspoređuješ sa sjemenkama. A ovo je prvi put da cujem nešto negativno u tom smislu o sjemenkama. I od kud ti uopce djelovanje od 150 sjemenki pa meni je sve bilo na + stranu od 400-500 sjemenki i još je to skroz lagano.
Old 04-30-2008, 11:26   #612
devilishloki

devilishloki's Avatar

hoffmane, shive, da vincije... mislim da su ti ok...

neznam,, ja sam sjemenke nabavljao u sjemenari.

i ja i moja ekipa bi pojeli oko 150 svaki i rastavilo bi nas totalno...

pričali bi na način da jedan kaže jedno, drugi se složi s njim i kaže nešto deseto, treći se nadoveže s nečim tridesetim, a ova dvojica se slože s njim kao da je rekao nešto na temu...

to je znalo biti malo zastrašujuće.

ne kažem ja ništa protiv sjemenki, možda i jesu predivne i melem za dušu, ali mislim da je i rizik zato malo veći..

imam frenda koji zna pojest po 3-4 dobra tripa bez beda, a kad je sjemenke probao(150kom), iznenadio se jačinom i efektom...
Old 04-30-2008, 12:00   #613
DirtyDeeds

Slažem se da definitivo posoji jaca strana u smislu da su sjemenke "više žive" nego trip, ipak je to biljka a ne samo 1 kemikalija.

Kad malo razmislim i frenda s kojim sam jeo sjemenke je malo tu i tamo vuklo na paranoju......meni uvjek bude stalno super od svega.....A i opet ovisi šta smatraš snažno + što se tice halucinogena shvatio sam jednu stvar a to je da se nakon Dature ipak sve to ne cini spekltakularno, bar oni halucinogeni koje sam ja do sad probao jer snaga Dature je neusporedivo veca, makar je Datura delirik pa je malo besmisleno uspoređivati no opet zašto je delirik ako ne zato što su halovi toliko snažni da su stvarniji nego stvarnost jer ipak makar gubiš vezu sa stvarnoscu i zapadaš u delirium koji se razlikuje od "obicnog" tripa po tome što haluciniraš "realne" stvari no to nije tocno, nek mi neko u stvarnosti pokaže leptira koji se pretvara u kvaku, elektricno polje na zidu, ili omoguci filing propadanja u zemlju, viuganje ceste.........najaci halucinogeni i nemogu biti ništa drugo osim delirika........
Old 04-30-2008, 12:25   #614
EXARP
Spirit of Air

EXARP's Avatar

ALO LJUDI!!!!
Priča van je postala malo
Nemojte više o hemiji. Sve ste razjasnili.
I btw, slažen se s devilishlokijem da LSA ima neku posebnu, malo mračnu stranu. Rođo joj je, bar meni , daleko veseliji. Ali sad, tu je pitanje doze, jer baš to šta je tamo samo 1 kemikalija, daje joj prednost jer u sjemama ima bar 2 spoja previše.

Znan da ih niko nevoli, znam da ih je ponekad užitak kršit, ali svejedno...PROČITAJ PRAVILNIK
Old 04-30-2008, 12:28   #615
devilishloki

devilishloki's Avatar

Iako mislim da je kemija(speed, mdma i sl.) najgore smeće, u ovom slučaju po meni ne treba odvajati kemikaliju(lsd) i biljku(lsa). Sve je to isti rac(ne mislim po učinku). U prvom slučaju kemičar je bio čovjek, a u drugom bog, priroda, nešto...

Samo zato što je nešto sintetizirano u laboratoriju ne mora značiti da je gofno. LSA i LSD na tijelo djeluju jednako, jednake su posljedice(nema ih :) ).

Meni se više sviđa lsd jer sam do bitnijih zaključaka i samospoznaja došao upravo njegovom konzumacijom, dok sam pomoću lsa spoznao samo svoju "mračniju stranu",paranoje i strahove.

Rekao bi i nešto o vuglji, ali nemogu pričati o nećemu što nisam doživio :((((
Old 04-30-2008, 12:34   #616
Yami_Raziel

Yami_Raziel's Avatar

Registrovan: Jan 2007
Pohvaljen 3 Puta u 3 Tema

Quote:
Originally Posted by devilishloki View Post
Meni se više sviđa lsd jer sam do bitnijih zaključaka i samospoznaja došao upravo njegovom konzumacijom, dok sam pomoću lsa spoznao samo svoju "mračniju stranu",paranoje i strahove.
Spoznaja mracne strana dobrom covjeku otkrije vise nego spoznaja vec "poznate" dobre strane.

"Ko želi slatko, treba podnijeti i gorko."-Lao Tse-

Last edited by Yami_Raziel : 04-30-2008 at 12:37.
Yami_Raziel is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2008, 12:39   #617
EXARP
Spirit of Air

EXARP's Avatar

Quote:
Originally Posted by devilishloki View Post
Samo zato što je nešto sintetizirano u laboratoriju ne mora značiti da je gofno. LSA i LSD na tijelo djeluju jednako, jednake su posljedice(nema ih :) ).
:((((
Sve ja to znam, ali... PRAVILA SU PRAVILA!!! OK?

LSA nije biljka; i ona je kemikalija. Ergin (LSA) nije ilegalna supstanca, LSD je "višestruko" ilegalan. I trebalo bi ih razdvajat, jer iako su srodne kemikalije nemaju isto nego slično djelovanje. LSA je sedativna, empatogena i sanovita supstanca. Dok joj je rođo daleko intezivniji, obojaniji i nije sedativ, nego psihostimulator posebnog djelovanja.
Ipak ima razlike.

Last edited by EXARP : 04-30-2008 at 12:47.
Old 04-30-2008, 12:49   #618
devilishloki

devilishloki's Avatar

@Yami_Raziel- slažem se u potpunosti. Conquer your fear, and you will conquer thyself.
U jednu ruku mi i jesu otvorile oči i pomogle da shvatim koji su mi strahovi kako bi mogao raditi na njima, no brat mu me naučio koja je snaga pozitivnog razmišljanja :)

@Hasan bin Sabah- moje isprike ako sam pretjerao

edit: ma ok , slične su... al mislim da se kuži šta je pisac htio reći :D
my point remains

Last edited by devilishloki : 04-30-2008 at 12:53.
Old 04-30-2008, 12:53   #619
EXARP
Spirit of Air

EXARP's Avatar

Peace

Old 04-30-2008, 20:58   #620
ROX

ROX's Avatar

Registrovan: Nov 2006

300 sjemenki down the hatch, prvi put nakon 8 mjeseci. Mirisni stapic, male kolicine trave, i psihodelicni set od jednog net-frenda DJ-a. Bit ce duga noc.
Reply

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules