Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Gljive,biljke,životinje... » Biljke

Biljke Salvia, Morning glory, Ayahuasca i sl.- uzgoj, rasprave, konzumacija, iskustva, savjeti

Reply

Opcije Teme Pretraži Temu Način Prikaza
Old 03-26-2008, 16:22   #541
ROX

ROX's Avatar

Registrovan: Nov 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Vrijedi i Dimidril, ima istu ovu stvar sto je Ramona rekla, koji se inace koristi protiv alergija i kao sleep aid, i bilo kakve druge tablete za mucninu u voznji, koje sadrze skopolamin. Al trava je i dalje najbolja, i rekao bi must have za sjemenke.
Old 03-26-2008, 18:16   #542
Casper

Casper's Avatar

Registrovan: Jan 2008
Pohvalio Puta:: 1

Neki dan kupio 6 vrecica slaka i ono dodem doma vidim pise slak plavi i nacrtan plavi cvijet kad ono ispod pise ipomoea purpurea... ja budala nisam skuzio tamo kad mi je zena davala vrecice da to nije violacea... tako da cu kupit violaceu a to cu bacit u vrt... no malo prije sam googlao o purpurei i pise da i ona ima psihodelična svojstva... takodjer pise da je doziranje isto kao kod violacee...tak da sad neznam dal mi se to isplati ubacivat u sebe
sta mislite??
Casper is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2008, 19:19   #543
Šaman Šandor

Šaman Šandor's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

RAdi purpurea ali pazi samo zeznuta je mučnina kod slaka a i što steže žile je isto dosta zeznuto tak da ti preporučam ekstrakciju
Old 03-26-2008, 19:26   #544
Casper

Casper's Avatar

Radi kažeš wuhuuuu...da ma znam za mučninu i to sve ... proučio sam ja to već... ajde šamane naš kao si me usrećio sada hehe...hvala
Old 03-26-2008, 19:31   #545
SupaRasta

Registrovan: Mar 2008

*****ti onaj getro i konzum... sat vremena sam trazio da bi mi na kraju rekli da nemaju nis.... jaoooo!!

sutra idem u tower centar - nejveci konzum u hr (6000 fuckin kvadrata) i ako tamo ne nadem vrtni slak onda stvarno neznam
SupaRasta is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2008, 19:36   #546
Casper

Casper's Avatar

Supa rasta ak si iz rijeke imas za kupit slaka u siemenarni iza kazališta na gradskoj placi samo se malo raspitaj da ti tocno pokazu di je to...u konzumu sam i ja bio i kazu da ce dobit za 10-ak dana teka getro i slicni ni nemaju sjemenke tak da tamo će ti sigurnoo biti
Old 03-26-2008, 20:23   #547
SupaRasta

casper hvala puno... sutra idem u nabavu
Old 03-27-2008, 15:01   #548
SupaRasta

idem ja kupiti slaka i dodem do sjemenarne a ova nama: ee vi ste iz građevinske (mi ono wtf?! i kazem ja da jesmo(a nismo)) kao bili su jucer neka dvojica i uzela 22 vrecice slaka hhehehe

i tako mi otisli do konzuma, uzeli 7 vrecica i ja odma pojeo jednu, dosao doma i malo me glava puca i noge mi teske, reko bi - nes slicno kao kad si pripit, samo sto glava jace boli al sad je sve oke, popio sam mlijeka

zanima me dal se ovo moze nekako pusiti? da to samljem u prah pa da posolim sa duhanom?! je imo ko kakva iskustva, dal je ostvarivo
Old 03-27-2008, 15:19   #549
Ramona_Red

Ramona_Red's Avatar

Registrovan: Feb 2007
Pohvalio Puta:: 11
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema

ajme meni .. i 'onako' si, požvakao 7 vrećica simenja? baah... moga si ih bar samlit u prašinu - ne virujem da to tako uopće moš osjetit, puno kora/ljuski ...
velim, akste lijeni za ekstrakciju - slak se samelje u prah, pomiša s vodom i pusti dan-dva, da stoji - tu i tamo promišate- i onda se procijedi i ona vodica popije - lsa ode u vodu, a ljuske i sve ono što ne valja u simenju se lipo baci

suparasta, ne puši se slak - kako misliš popušit toliko biljnog, tj. sjemenskog, materijala odjednom - a ne puši se ni sam LSA, isto ko što se ne puši ni njegov kemijski rođo
Old 03-27-2008, 15:23   #550
DirtyDeeds

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 9
Pohvaljen 5 Puta u 3 Tema

Ne može jer je LSA osjetljiv tako da bi ga visoka temperatura uništila.A sad....ti možeš probat pa javi jer se nikom nije dalo zajebavat ni s pokušavanjem jer ako ga uništava vlaga,više temperature,svjetlost kolike su šanse da bi preživio plamen.......
DirtyDeeds is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2008, 15:27   #551
ROX

ROX's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ramona_Red View Post
ajme meni .. i 'onako' si, požvakao 7 vrećica simenja? baah... moga si ih bar samlit u prašinu - ne virujem da to tako uopće moš osjetit, puno kora/ljuski ...
Nema to veze, samo treba dobro prozvakat. Mene je sasvim fino pralo prije kad sam ih jos mogao zvakat. Je da ce se brze upit ak sameljes skroz na fino, al i ovak je dobro, samo treba malo duze cekat. A ak se samelje na fino, moguca je i veca mucnina jer je crno sranje skroz sitno i rasprseno u zelucu.
Old 03-27-2008, 15:34   #552
Ramona_Red

Ramona_Red's Avatar

Da da, kužim .. ma svejedno, najbolje se riješit tog viška ;) - bar sa slakom to nije teško
Old 03-27-2008, 16:36   #553
SupaRasta

nisam pojeo 7 vrecica hehe pa nisam tolko lud.. nego samo jednu, znaci oko 50-60 sjemenki i zvakao sam dosta jebiga al me puklo u glavu, glava me bolila oko sat vremena i ono vuklo me na povracanje, bas mucnina al od sad cu samo sa vodom...

dal je bitno koliko stoji u vodi? dal moze stajati sat vremena u vodi ili bas mora dan-dva?
i dal se moze, znaci nakon sto samljem na onaj mixer te sjemenke u prah dal ih onda mos staviti u usta i samo popiti sa vodom il mora odstajati sve
Old 03-27-2008, 17:55   #554
Ramona_Red

Ramona_Red's Avatar

Ma može i sat ja mislim ;) - ovo 'jedan dan' je informacija o sjemenju ryvee corymbose (ololiuqui) i kako to Indijanci rade - al akse lsa topi u vodi, onda se topi, pa sve to valjda može ić i puno brže .. aaaa netko je ovdje već pisao o tome, trebao bi pogledat po temi unatrag...
Old 03-27-2008, 22:58   #555
SupaRasta

sutra ujutro na tašte sa frendom pijem 3 paketica, znaci oko 150 sjemenki svaki pa da vidim sta ce biti.. ak mi dode slabo i mucnina i sranja dal ima neko alternativnije rjesenje da se smirim i dodem do normale jer nemam pri ruci vutre, a ni one lijekove?
Old 03-27-2008, 23:12   #556
ROX

ROX's Avatar

Samo sto duze nemoj nis jest ranije, i kad te lupi mucnina, lezi na krevet u fetalni polozaj i prodrijemaj prvih sat-sat i pol. Tak ja radim i nikad problema.

Kvragu nisam se od osmog mjeseca druzio sa pravim psihodelikom :(
Old 03-28-2008, 12:24   #557
Casper

Casper's Avatar

haha supa rasta ta 22 paketica smo pobrali ja i frend
bilo je odlicno
Old 03-28-2008, 20:15   #558
blackbringer

Registrovan: Jul 2005

Daj, brate, malo vise detalja :D
Al' je stvarnost jedna druga - stvarnost gora nego kuga..."
blackbringer is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2008, 20:30   #559
dodajblant

dodajblant's Avatar

Quote:
Originally Posted by Casper View Post
haha supa rasta ta 22 paketica smo pobrali ja i frend
bilo je odlicno
šta ste ih jeli il pili il šta? kako ste ih konzumirali?
dodajblant is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2008, 21:15   #560
Casper

Casper's Avatar

jeli smo svako po 3 paketića...nismo pojeli svih 22 paketića...lol.. neg smo to kupili za zalihu
u svakom paketicu bilo je neki 80-90 sjemenki znaci cca 270 sjemenki svako
sjemenke smo zvakali posto nismo imali normalni mlinac već neko smeće...naravno sjemenke su neu kusne ali svakako ih je moguće pojesti i bes problema bi pojeo 500 komada tak da ono nisu pregadne
...isto tako mučnine je bilo al nije bila prevelika ...malo cudan osjećaj u trbuhu i mala glavobolja nista pretjeranoa mucnina je trajala nekih sat ipol do dva onda je prestala ali efekata nije bas bilo tak da sam mislio da sjemenke nevaljaju ali onda 3 sata nakon konzumacije efekti su počeli ...
to je meni bio jednastavno odličan osječaj (posto mi je to prvi put da konzumiram nesto drugo osim trave). Iza zatvorenih očiju pojavljuje se mnoštvo boja koje nisu tako jake ali su primjetne...blage halucinacije i jednostavno čudan i zanimljiv osjećaj ...sve postaje zanimljivo ..glazba mi je postala nevjerojatno privlačna i kao da se stapala sa okolinom sve je bilo euforično i zanimljivo...jednostavno neopisivo...mogao bi reći da je špica trajala nekih 2-3 sata a blaži "high" je potrajao jos nekih 2-3 sata nakon špice ... znači svakako se isplatilo ipreporučam svakome
da proba
drugi put radim ekstrakciju jer planiram pojesti bar 400-500 sjemenki a vjerujem da to nebu proslo bez jače mučnine
e da i to je bila violacea purpurea sjemenarna ljubljana
pozdrav
Reply

Opcije Teme Pretraži Temu
Pretraži Temu:

Preciznija Pretraga Foruma
Način Prikaza

Posting Rules