Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Gljive,biljke,životinje... » Biljke

Biljke Salvia, Morning glory, Ayahuasca i sl.- uzgoj, rasprave, konzumacija, iskustva, savjeti

Reply

Opcije Teme Pretraži Temu Način Prikaza
Old 11-09-2006, 12:21   #21
imported_vedran

Registrovan: Nov 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
Default orah

Pojeo prije spavanja,legao,probudio se,zapalio i cijeli dan dobro u glavi. Dobra stvar ali odvratno do bola gutati,jednom sam ih i uspio pojesti.
imported_vedran is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2006, 18:29   #22
imported_tihač

Registrovan: Aug 2006

ok sve je to ljepo ali di mogu kupit sviježeg..??? u zg
Misliš da je meni lako iz Rijeke do Zagreba. Ni meni se baš neda, ali jebiga meni trava nije samo trava, i ne pušim ja to samo da bi bio rado viđen ili zbog ekipe. Meni trava predstavlja kulturu življenja i nikako mi nije teško otići zbog toga u zg. A i ako svi budu tako razmišljali vjeruj mi ništa od legalizacije i slobode narodu....b0ddah
imported_tihač is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2006, 01:11   #23
Bugi

Bugi's Avatar

Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 5 Puta u 4 Tema

ja sam na novu godinu pojeo 4 svjeze izribana muskatna oraha...mogu se kupiti u bilo kojem ducano..di kupujete ostale namirnice...jer se oni koriste kao zacin u raznim jelima..
u prahu muskatni nece raditi..
trebate ih izribati i pojestu u sto kracem roku...
ja sam pojeo 4, inace ljudi uzimmaju 8...
trip ce poceti u roku 4 sata a trajati ce 8 sati..vise manje...
iako poslje svega toga ce te spavati jakoooo dugo...ja sam prespavao 20sati...malo vise od 24 sata..par puta sam se probudio iako nisam znao za sebe...bio sam cudan za okolinu...najbolje je to prespavati...oci vam budu uzasno crvene...
sljedecih dana ce vam ostat jako ruzan(meni odvratan) okus u ustima...i to je sve od posljedica...
iako sam citao da vam se tlak uzasno puno poveca i srce tuce 100 na sat...i da zato treba puno prespavati da tlak dode u normalu...
svejedno, ako imate par dana slobodna nije lose....

eto moje iskustvo :D

<-- LEVO DESNO --> BRE
Bugi is offline   Reply With Quote
Old 11-14-2006, 16:24   #24
imported_perhan

imported_perhan's Avatar

Probao sam muškatni prije nekoliko tjedana. Uzeo sam dvije vrećice tj. dvije doze od 20 grama u prahu. može se nabaviti u svakoj trgovini (4.50 kn u konzumu). Prah sam progutao s kolom, a djelovanje je pocelo tek nekih 4-5 sati nakon konzumacije. Pocetak cete osjetiti vec nakon prvih par sati (lagana omaglica i drugačija percepcija prostora,s što znači da će sve izgledat veće,smijeh, ugodna euforija, itd. Peti sat sam već osjećao vrtoglavicu i efekt tonjenja koji je tipičan za travu. Nakon toga, došao sam kući i pustio cd od urbana. Zatvorenih očiju osjećao sam kako se krevet vrti i ja zajedno s njim. Budite spremni da će vam usta biti poprilično suha pa vam preporučam da uvijek uza se imate neku vrst tekućine. E sad da krenem na negativne strane oraščića. meni je lice postalo podbuhlo, a svaka žilica u oku poprimila crvenu boju tako da nije neprimjećeno prošlo kod staraca. Znači, kada god uzimate probajte izgledati što normalnije. Ja sam probao, ali nije išlo. Druga stvar je ta da ćete se teško moći skoncentrirati na određene zadatke pa ga probajte uzeti negdje preko vikenda kada nemate posla. Mene je sveukupno držao dva dana i izgledao sam kao najveći narkos. Ne planiram više uzimati jer je najodvratnijeg okusa. Dobro , možda ne najgoreg, ali tjera na riganje nakon cetiri gutljaja . KOliko sam čuo, efekt nastaje izlučivanjem toksina, a veće količine mogu izazvati i smrt. Pogotovo ako se uzima često. Frend mi je nakon nekoliko sati pao u nesvijest tako da...Budite oprezni.
Old 11-15-2006, 01:51   #25
Bugi

Bugi's Avatar

Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 5 Puta u 4 Tema

yup...opasan je...preporucljivo je svako mjesec dana uzimati...al neslusatje me...imate erowid....
trazite "nutmeg"...

<-- LEVO DESNO --> BRE
Bugi is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2007, 03:39   #26
ROX

ROX's Avatar

Evo ja danas kod frenda naso u prahu u bocici to. Probao kolko sam mogao, okus je sranje. Naravno, nikakvi efekti (jos), jer sam jako malo uzeo. E sad, planiram se probat zaderat posteno s ovim, al moram znat, dakle, sta to stvarno 2 dana traje? I oci su 2 dana crvene?
Takodjer, 4-5 sait za djelovanje? Wierd.
I jel radi u prahu ili ne?

Inace, ovo ce mi bit one-time-only, posto je ipak kancerogen i blago otrovan i adiktivan.

Kolko kostaju u ducanu?
ROX is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2007, 07:06   #27
Zlovrag

Zlovrag's Avatar

Da, oci ce ti biti 2 dana crvene. Ja sam uzeo 4 cela, ne u prahu,i unistio se. Keva me je naravno provalila i najeb'o sam. Dosta je cudno, mogu se javiti bolovi u telu, mene su boleli misici, jedva sam hodao, a sutrasnji dan sam skoro ceo prespavao.

Na sve ovo moram dodati da jedine halucinacije koje sam imao su te da kad se zamislim onako da mi se oci ukrste, znate sigurno na sta mislim, svima se to desava, video sam neke slike ko iz crtaca... weird

I super je osecaj bio to sto sam se nekako stapao sa muzikom, takodje cudan trip...
Zlovrag is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2007, 14:51   #28
ROX

ROX's Avatar

E ovo jucer...ja ne vjerujem....isss, e nisam NISTA ocekivao s obzirom na kolicinu koju sam uzeo. I napisem ovaj post gore i odo u krevet gledat film na laptopu. I pocne me trbuh bolit, bas 4 sata nakon sto sam uzeo. Nije bas bol nego nekakva neugoda u trbuhu. Al najjace kad zatvorim oci, ko da me netko primio za glavu i tresao naprijed-nazad. Zaspat nisam mogao sat i pol kasnije. Nisu bas neki efekti, al ja nisam ocekivao da cu ista osjetit pri toj kolicini....

Quote:
Originally Posted by Bugi_bi
yup...opasan je...preporucljivo je svako mjesec dana uzimati...al neslusatje me...imate erowid....
trazite "nutmeg"...
Cekaj to je Nutmeg!? Ja mislio da je to Betel nut! Isusati ovo je deliriant! Zivio sam u lazi proslih mjesec dana!
Old 01-05-2007, 02:41   #29
Weedeemer

Weedeemer's Avatar

Registrovan: Dec 2006

kak sam se fino sašio od muškata danas ... veceras....

al jebote, trebalo je 4 sata da pocne reagirat...

kyotama yuhohama gume japanske ahahahha :D ma još me šusa sve skupa ono tak da ni neznam kaj pišem, al samo vidim neke ruke koje tako brzo tipkaju sranja da to nije normalno, koja vizija, jebote :) ovo je dritovc ono kaj pišem i z glave
mirekči i tako da nipš ne ku
i ma ldjakldsčl i ma kf hahahah ah haha hah hah hah gčlava bolji ljibl ji bljo i nta kd a jebpoteajahahahahhahahahhaha kojia kiuraaaaaaaac kakakakakkahahahahheayxdxexexexexexee ahahha

u pozadini piče stosnek i rolling oni, znate, .....ahagagagagaghahahahahha ic onli rokendol !!!!!!!!!!!!!!! hahahahhahahahha hhahaa
a

kako se dobro osjecam, gle mogu ispucta sve kaj je u meni na ovaj nacin ,j eobte koja rekativcnosrt.hh hahahahahhahahha .a.ahahhaha jebote, odvratno sam se sašio :D:D:D:D: hahhahaha hahhahahah _D_D_D__D Daaaahahahahhahahha TIDFE ONNNNNNNNNn

OVAJ RAJDDDDDDDDDDDDDDD ON

ajahahahahahhahahhahahahahhah kako crkavam od smijeha jebpote ,o dvratno, svin ja: ))))) hahahhahahahahha hahaha AA:D) hahhahahahhahahahhahaha kako predobro ehbote, nemakdkfdiorpdjsmx flgfpšksććl ahahahhahahahhahahahhahahahha

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjj

aghahhahahahahahhah jebote mušđtkla tttttttt oirah hahahahahhahahhahah pliz alaud mi tu introdjus majselfd.......yweahhhhhhh sympahty YEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAA gagagagahahahha

niko mi nemre ništa sašiot sam i boli me kebnakaj svtavor jah hasgahah fdačslfjasčfldsfaćdsfjačldsj jebote, z4ec ... ovajh tu nekakvogh, jebote, :))))

jeeeeeee mik jegermajsteeeeeeeeeeeeerrrrrrrrr ahhahah a pleased to memetz you hope ypou geusess eed my name, puzzling ju iz d nejčer o f maj k gren....

hahah aj šautdautt ku kjulled the kenne3dys .... yeahhhh ajhma men of velt end čćfejf.........

pliz tu mičju houp ju gest maj namje.. bat covoxjaleimdshfdk i shhhajhsa tipkam ko na klaviru.... ajem solllllllloooo yeah go keith go , go keith !!! yeaaaaaaaaa a jedem upravo neke keksičće od kokosa sa strane koje imajlu bvjeporsamo ptš ije oplak kitjh pao s banane ... i houp jgesd majnemj

vac kojnfuju člcodl d envri kop iz a krimifal all cineer sendjts ..... kl mi liucifger koza jaj ni da sa mrdkaoflpa juieodildmdhgičle,mshfjufiflmdsngjhepčx,radim krovige na tastaruti ko šumatehr to je srava.... odvratno je bote.... da da da.... uas n kak sam hopup ju geszd maj nejj.... .but ic a n nejčr of maj gehm ... a ghet daun........
quuuu wuuoooo woooo who hwooooo who whooooo whooow howowowo owhwowowhowhowohwowowowoooo whow howoooo hwo whoooooo

yeah turoiiliklikfdufildsidi RILRIRURIRLKIRLRURURKLRKL pip pam pmifp mcaklpd....

žwoc maj nejm

yeahh ... :D:D::D:D hahhahahahhahahhaa

a niej bilo pšno muštkata .... faat ono samo malo samo od koyokohama guma.... ajme presašit sam još ova tastsataru me izludjuje al ruku na srvce jako dboro pišem na tripu, kaj sam ja buduci knjizbenik , nemoguce, omgo bi povakl kjnjigu napisat, al to nije moj stil , ja bi mogapi pisat i pje same a la uopvre ne gledam u ekran ni ti u statatsaudir samo tiupkam mogu an apramtei tipkanta

jebote, ypou got me rocking..........

yeahhhhhh

aj voz a bučer.... yeahhhhh

:D:D:D :D:D:D:D
HEJJ HEJJJ EHJJJ JU GAT MI ROKIN NAUUUU
v
v
v
HEJJ HEJJJ EHJJJ JU GAT MI ROKIN NAUUUU HEJJ HEJJJ EHJJJ JU GAT MI ROKIN NAUUUU

yeahhhh yeahhh 8) 8)

HEJJ HEJJJ EHJJJ JU GAT MI ROKIN NAUUUU HEJJ HEJJJ EHJJJ JU GAT MI ROKIN NAUUUU HEJJ HEJJJ EHJJJ JU GAT MI ROKIN NAUUUU HEJJ HEJJJ EHJJJ JU GAT MI ROKIN NAUUUU
.....ovo je trabvale biti vec zadnji refnren , a i stroa se bili zkraju sada ja nius ne vidim, udara polako na mozak , kuis ne ?

onak jebote, da..... lijepo sam ja tog muškata uzeto,,,,, kuzios i onda me stari jos pita ..... kolko si jacka denijelsa trgnul... ja velim 6.... al jebote jack..... paovo je bolje od tripaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ghej hej hej ju gat mi rokin nau.........

8) 8) 8)

ONE TWO.....

AJ VOZ BORRRRRRRRRN IN D KROSFAJA HRIKEJN....

yeahhh

but its all right now infact it is a gas....

yeah, you know, i can write like this....

e, jebote, idem si skajnarda pustit.......

:DD:D:D::D:

enjoy do sliejdeckg piut akda iuzmeo m upštlakak je bote pvo o ridjes me crayz .... yeabhhhh
RIDE ON !!!!

yeah, do slijedeceg konzumiranja muškata...

bye.! :D:D::D

:watch_plant:

~ Jesus on Rock and roll
Weedeemer is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2007, 03:26   #30
b r a i n c h i p
pristojan momak

b r a i n c h i p's Avatar

Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 6 Puta u 5 Tema

ovaj post svi isprintat i doma zaljepit na zid :!:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Respect the PRAVILNIK
b r a i n c h i p is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2007, 06:44   #31
Zlovrag

Zlovrag's Avatar

Hehe, ovom veselom liku nece biti veselo sutra. Oci crvene, pospan, mucnina itd.

Al' zato orah dok radi, radi ! :D
Zlovrag is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2007, 12:04   #32
RedSh
Trip Long And Prosper

RedSh's Avatar

Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 11 Puta u 9 Tema

meni je taj muskatni bio najgore iskustvo ikada..bljak :shock: nikada vise...a bilo mi je samo 16 godina :lol:
Old 01-05-2007, 15:25   #33
ROX

ROX's Avatar

Meni vec trecu noc za redom spavanje...isuse,...preugodno, nebi se digo ujutro za nista. A uzeo sam malio, i osjetio minimalne efekte.
Old 01-05-2007, 21:06   #34
psihonaut19
pred ban

Registrovan: Aug 2005

ej ljudi.Ja sam prije nekih 5 sati uzeo 5 velikih oraha.I čovječe kako me počelo lupati.Meni je jako slično ekstaziju.šta vi mislite???
Uglavnom malo me neka frka počinje loviti.Nikad se tako nisam osjećao pa ni na muškatu par puta prije.
Iako me lupa neka pozitiva čudno mi je sve to.Javim vam kako sam prošao
psihonaut19 is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2007, 22:11   #35
Curandero

Curandero's Avatar

Ja sam to uzeo davno, neznam ni sam kolko tocno. Mislim da oko 25-30 grama u prahu. Trip je bio jako cudan, osjecal sam se ok, nije bilo nikakvih negativnih posljedica (osim mucnine u pocetku), ali za cijelo vrijeme tripa nisam uopce o nicem razmisljal, jednostavno su mi se misli iskljucile, i cinilo mi se ko da sve radim po nekakvom instinktu. Trip mi je, zajedno s mamurlukom poslije toga, trajal jedno 3-4 dana... Bilo je ok, ali nebi volio ponovit. Preporucam ljudima da to uzimaju kao nekakvi last resort za ubijanje dosade, jer ima i boljih stvari... A uz to, mislim da u tim orascicima ima i nekih kancerogenih supstanci, pa nebi bilo pametno previse toga uzimat
Curandero is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2007, 22:37   #36
imported_mmzkgh

imported_mmzkgh's Avatar

Registrovan: Oct 2006

ja samo znam da sam imo muke porodjajne dok sam poruckio nemam pojma koliko je bilo. .. oko 50 grama ... a poslije ... nesto i nisam bio zadovoljan s obzirom koliko sam se preznojio prije ... ali valja probat dok se ne proba
imported_mmzkgh is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2007, 13:25   #37
Weedeemer

Weedeemer's Avatar

ljudi, ja sam onu vecer zavrsio na infuziji... do danas nisam doso k sebi.

nasli su mi heriona ....

osjecam se otupljeno. :beba:

imam osjecaj da sam cijeli život + svi snovi, proživio tu vecer. neki neobjasnjiv osjecaj.

obicno nisam zamisljao lijepa mjesta, pa su mi iz podsvjesti samo dolazile slike tipa... djeca s kolodvora zoo, mracne ulice, narkići, crnina.... al nigdje nikog nisam vidio...samo čuo i zamišljao...nisu to bile halucinacije..nego..nekakvo putovanje kroz vrijeme, sve izgleda ko neki san... noćna mora... horor. :zubonja:

~ Jesus on Rock and roll
Weedeemer is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2007, 08:36   #38
psihonaut19
pred ban

Registrovan: Aug 2005

Meni je sve prošlo manje više ok ali stalno mi je bio prisutan neki intenzivni osjećaj paranoje i panike.Inače lako isfuram taj osjećaj ali tad nikako ga se nisam mogao riješiti.Ali nije bilo loše
psihonaut19 is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2007, 18:33   #39
delboy

delboy's Avatar

Registrovan: Jun 2006
Pohvalio Puta:: 17
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema

evo sad sam si smiješao,odvratno je za pit, apsolutno ODVRATNO!

skuhao čaj stresao 18 gr kotanyi začin muškatni oraščić (4.50 kn) natrpao meda...med svakako ublazi okus...al opet je faking odvratno...

sad cemo pricekati da vidimo...

brijem da sam pijesak jeo da bi bilo boljeg okusa...nemos vjerovat... :lol:

Marilize Legajuana!
delboy is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2007, 21:02   #40
Curandero

Curandero's Avatar

Slazem se :lol: muskantni orascic i otopina mrvljenih morning glory sjemenki su dva najgora sranja kaj sam ikad natrpal u sebe (sto se okusa tice)
Curandero is offline   Reply With Quote
Reply

Opcije Teme Pretraži Temu
Pretraži Temu:

Preciznija Pretraga Foruma
Način Prikaza

Posting Rules