| Biljke Salvia, Morning glory, Ayahuasca i sl.- uzgoj, rasprave, konzumacija, iskustva, savjeti |
12-22-2007, 21:51
|
|
|
Trip Long And Prosper
Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 11 Puta u 9 Tema
|
ja znam sto ti bi!!!!!! ono sto BI i 90% pucanstav izmedu 13-20 god :))) a ako ne spadas u tu kategoriju...hmm..zapitaj se malo...
|
|
01-30-2008, 16:53
|
|
Registrovan: Jan 2008
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
|
meni je bilo super,okus je užasan ali jbg...uzeo sam 5 svježih oraha,zamota ih u krpu i stuka ih čekićem te popio 2 čaše vode...isto je bilo ti popušio pristojnu frulu ili pojeo 25g oraha..myristicin je po djelovanju brat blizanac THC-u  ...samo sto orahi traju 36 sati 
|
|
|
01-30-2008, 21:20
|
|
Registrovan: Nov 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
Quote:
Originally Posted by Švercegovac
...samo sto orahi traju 36 sati 
|
uf :D
Drago mi je sto je moje jedino iskustvo bilo s minimalnom dozom, inace bi bilo sranja. Jesu ti bile oci crvene?
|
|
|
01-30-2008, 23:02
|
|
Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 9
Pohvaljen 5 Puta u 3 Tema
|
Meni je od 20grama(5 cijelih oraha) trajalo sve skupa nekih 1 dan mislim.Planiram u subotu opet no problem je sto se ne mogu tocnije sjetiti kako se razvijao efekt i koliko je trajao.Znam sigurno da je trebalo više od 2 sata da proradi a možda i do 5 sati.Efekt najintenzivniji nije trajao krace od 6-7 sati.Kad to prodje tebi i dalje lagano djeluje al nije nikakav problem takav nekud ici. Racunajte da primarno djelovanje nije duže od 10 sati ali sveukupno od konzumacije do potpunog nestanka efekta mogu proci i 2 dana. Meni su bile crvene oci ali nakon spavanja više ne. Švercegovac kolko je tebi trebalo da proradi,proradi pravo,da dosegne vrhunac?Jesi na prazan želudac ili?Ajd pomagaj da se mogu orjentirat kad da uzmem.
|
|
|
01-31-2008, 16:14
|
|
|
evo sve detaljno
uzeo sam 5 svježih sjemenki tako da sam ih zamota onom prozirnom foliom iz kuhinje i stuka ih čekićem.uzeo onu malu kašiku i u usta stavio taj prah i odmah popio vode da mogu prah progutat (okus je grozan)...
pojeo ja 5 oraha (u 17.05h) i stomak me malo zabolio (od one puste vode najvjerojatnije)...nakon pola sata nesto sam nabrzinu pojeo.Prođe sat,nema efekta,prođe 2 ništa(jedino su mi oči bile nakako umorne)...prođe 2ipo sata,odjednom te sastavi(19.30h)...na početku si nekako sretan i malo se smiješ (oči polako crvene)...u 20.30h sam malo plesa sam sa sobom i ima sam blage halucinacije (zidovi se pomiču itd...).U 21.40 sam bio totalno sjeban...frend mi je reka da ugasim svijetlo (koje je bilo par metara od mene) jer je bilo presvijetlo.Ja sam se usta i ja sam se ubio na putu do svijetla.Totalna dezorijentacija...ja sam se priljubio za zid (jer nisam moga stajati na nogama 3 sekunde) i ja sam se jednostavno zaspao dok sam iša prema svijetlu.Prijatelj mi je reka da sam pao ko daska na pod i da sam nastavio spavat kao da nije ništa bilo.sutra se probudim i otiđem u wc i vidim da mi oči nisu više crvene ko jučer ali sad izgledaju ko u kineza jer su se nekako iskrivile...u sobi sam proveo cjeli dan slušajući muziku...nakon 2 dana su efekti nestali tj.trajali su 48h...
ako planiras pojesti 25 ili 30 grama svježeg oraha najbolje je biti u sobi sa svojim jaranima i nemoj previše hodati kad baš prorade jer stvarno se izgubiš...
|
|
|
01-31-2008, 18:37
|
|
|
Thanx.
Sad sam se prisjetio da je i mene puklo odjednom kad sam vec zaboravio da sam ih pojeo.Prosli put kad sam ih jeo iso sam van i sve je bilo o.k,onak malo sam se izgubljeno osjeco i odvojeno od ljudi al je bilo ljepo.I to da su mi oci bile crvene sam vec zaboravio pa cu kupit neke kapi ak zatrebaju.
Opet cu jesti 20g ko i prosli put.Stvarno se ne sjecam problema s hodanjem,znam da sam bio malo dezorjentiran pa cu ipak ici van na neki party pa kak bude..Prosli put mi je ostao u sjecanju kao vrlo ljepi doživljaj pa ce i sad sigurno biti tako.
Sutra je dan Oraščića.
|
|
|
01-31-2008, 20:47
|
|
|
elegant0r
Tournaments Won: 1
Registrovan: Sep 2007
Pohvalio Puta:: 16
Pohvaljen 15 Puta u 15 Tema
|
Samo cu napomenut da neke stvari nisu za cestu konzumaciju radi opasnosti po jetru i druge organe.. tu spada kava kava sa fijia npr. i muskatni.
|
|
|
01-31-2008, 22:27
|
|
|
meni je iskustvo sa orašćićima bilo vrlo zanimljivo i preporučujem ih svima (samo ih nemojte uzimati prečesto   )
|
|
|
02-01-2008, 13:40
|
|
|
Upozorenje!!!!!!!!!!!!
Sinoc je moja cura pojela 1 Muškatni oraščić i danas ujutro kad se probudila efekti prisutni........trzanje mišica,crvene oci,ne može hodat............... Znaci cure i mršavi decki možda je i vama 1 orascic doza...
|
|
|
02-01-2008, 16:34
|
|
|
Trip Long And Prosper
Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 11 Puta u 9 Tema
|
vec sam negdje na pocetku ovog topika napomenu ..mislim bar...da se meni slicno desilo kako drtij kaze.
kao malena od nekih 16 god ja sam vam pojela niti sama ne znam koliko, malo uglavnom. popila to sa cedevitom (odvratno, mozda je jogurt bolje rjesenje) i uglavnom to sam pojela negdje nakon skole, kao taman da me nesto kao lupi pa idem doma...medutim nije bilo efekta nikakvog.
ALI drugi dan ujutro dize mene majka za skolu, kada ja s*****na ko guzica, kordinacija ubi boze, tupilo, magla u ocima, blesava... ni sama ne kuzim kako me nisku skuzili. otisla ja u skolu kao, mogu ja to...ali nisam mogla...gubila sam se pokusavajuci biti normalna. otisla sam iz skole, kod prijateljice, spavala do 3 popodne i onda sam tek dosla k sebi. ali nisam...jos uvijek sam bila ko da sam budna 3 dana, ali bar nisam bila luda... meni je bilo grozno..nemam pojma.
|
|
02-03-2008, 14:42
|
|
|
Petak- -u 14h nakon jela sam pojeo 2 orascica(prožvakao ih s čokoladom) -u 16h još ništa,pojedem još 1 orascic -u 17.30h pocinje djelovati -u 18h,gubim se u mislima,kad se na nesto skoncentriram potpuno se izgubim u tome -u 18.30h izlazim van i pocenje pravo,ludo je bilo,1.5h sam sam hodao po gradu,grad je bio podjeljen u vise djelova,najludji je gdje žive zombiji....:-).... -u 19.30h se nalazim s curom.....ona kaže da se cijeli dan pokušavala skulirat ali ne može.....malo hodamo po gradu i tak skužim i da njoj još djeluje -20h-1h u kaficu se odlicno zabavljamo,trgamo se od smijeha,imamo neke lude igre,malo kljucamo,izgubljeni smo u prostoru i vremenu.....i tako ludo zabavno je bilo..... Subota- -jako lagani osjecaj ali su fizicki efekti još prisutni -još se tu i tamo izgubim,zakljucam,super mi je glazbu slušat..... -do 14h sam bio potpuno funkcjonalan no još je blagi efekt bio prisutni -zaspao sam prije 22h što je meni nenormalno zaspat tako rano -da mi danas(nedelja) nije potrebna funkcjonalnost pojeo bih opet 1-2 da ponovno pokrenem djelovanje Ljetos sam pojeo 20g,sad sam pojeo 15g i ovaj put je bilo intenzivnije i to mislim zbog toga što sam hodao po gradu 1.5h.Meni je tih 1.5h bilo odlicno no nisam siguran dali bi još puno ljudi uživalo ici ususret zombiju na biciklu,ja jesam :-) pa ako ste osoba koja bi u takvoj situaciji mogli pocet trcat i vrištat onda nemojte sami hodat gradom nakon muškatnih orascica.
Last edited by DirtyDeeds; 02-03-2008 at 14:46.
|
|
|
02-11-2008, 15:14
|
|
|
Tolerancija
Kod Muškatnog oraščića meni se cini postoji stvaranje vrlo velike tolerancije vrlo brzo tako da nema smisla uzimat bez vecih razmaka.
|
|
|
02-13-2008, 03:27
|
|
Registrovan: Feb 2008
|
Uzimao par puta manje količine (3-4kom) uz alkohol i bilo je super.
Onda doša doček nove godine.
Ja i frend strusili cca 30 komada, izribali ih i napravili čaj, neko ulje poplivalo gore i neki bjeli komadići su se počeli stvarati sami od sebe na površini čaja, vjerojatno je količina bila poveća.
Ko kaže da nije gadno, laže.
Popili to oko 18:30
Posli toga udarili po kuhanom vinu.
Zvizlo me oko 23:30 od nikuda, već sam zaboravio da sam ih popio.
Nebih sad u detalje al me tako rastavilo da tako nešto slično nikad nisam doživio, čak ni od dature. Sutra cili dan nisam zna di sam.
Br00tala...a jebeni začin je u pitanju lol
|
|
|
02-14-2008, 17:31
|
|
|
vidim da si žačinio život sebi...lol
nego kako ih vi ljudi uzimate?ja se mentalno odvojim od jezika i samo ih "eksam" sa vodom...užasan okus...znam da se može napravit čaj ali su efekti puno kraći...ima li neko koju dobru ideju kako ih najbolje kunzumirati tj da se prikrije onaj okus...
|
|
|
02-14-2008, 17:33
|
|
Registrovan: Nov 2006
|
Ja kad sam uzima sam tresao na ruku i prstom malo po malo uzimao. Trajalo kojih 20 min sve zajedno, doduse ja sam uzeo prilicno malu dozu. Okus ne valja al je mila majka prema MG.
|
|
|
02-14-2008, 17:36
|
|
|
elegant0r
|
Ja sam ga naribao i napravio nesto kao toplu cokoladu od njega.. okus mi je bio izvrstan.
|
|
|
02-14-2008, 17:37
|
|
|
ja sam 30g pojeo za 55min...užasan okus (ali se sve poslije isplatilo)..,neznam jeli vama tako ali meni je svaki put "teže" uzimati orahe.imam osjećaj kao da se okus sve više pogoršava nakon svakog zalogaja...
|
|
|
02-14-2008, 19:47
|
|
|
Ja ih pojedem same ili uz nesto npr. cokoladu i nije nesto strasan okus,skoro da me sramota reci nakon tolikih komentara o bljuvanju da je cak o.k.I definitivno se slažem s ROXom da je u odnosu na MG prava poslastica.
|
|
|
02-14-2008, 19:50
|
|
Registrovan: Feb 2008
|
Quote:
Originally Posted by elephant0r
Ja sam ga naribao i napravio nesto kao toplu cokoladu od njega.. okus mi je bio izvrstan.
|
Da, sa medom ili topljenom čokoladom zvuči puno bolje.
Sljedeći put ću tako.
|
|
|
02-14-2008, 20:00
|
|
|
elegant0r
|
Sorry krivo sam se izrazio.. nisam ja to jeo sa cokoladom.. nego je meni imalo okus kao topla cokolada sa cimetom..
|
|
|
| Opcije Teme |
Pretraži Temu |
|
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules