Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Gljive,biljke,životinje... » Biljke

Biljke Salvia, Morning glory, Ayahuasca i sl.- uzgoj, rasprave, konzumacija, iskustva, savjeti

Reply

Opcije Teme Način Prikaza
Old 01-24-2007, 14:28   #61
RedSh
Trip Long And Prosper

RedSh's Avatar

Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 11 Puta u 9 Tema

ajme...jel ti shvacas da bi promjenio sebe ne moras nuzno nesto konzumirat!!!!

ako nije bad sto pitam ali koliko imas godina?
Old 01-24-2007, 16:45   #62
ROX

ROX's Avatar

Registrovan: Nov 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

A vis da se sprda, kazemo mu sto puta da se kloni droga takav kakav je, a on pita dal da se kloni droga uz uporabu mescalina
ROX is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2007, 04:36   #63
anabolique

Registrovan: May 2007

Quote:
Originally Posted by Curandero View Post
Slazem se :lol: muskantni orascic i otopina mrvljenih morning glory sjemenki su dva najgora sranja kaj sam ikad natrpal u sebe (sto se okusa tice)
jesu li toliko loše seeds of morning glory? Nemam iskustva s tim...samo mushrooms and acid Btw, ja sam pojeo sigurno 4-5 supenih kašika oraščića (kotany, u prahu) , vrlo blagi efekti....više loši (sutra) nego dobri... I, na kraju, jel radi taj orah u prahu ili samo celi pa rendan. Šta znači svež? Je li dovoljno da bude ceo a ne u prahu? Ma... poludeo sam... stoji mi ovaj začin pa mi svašta pada na pamet
anabolique is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2007, 04:48   #64
anabolique

Registrovan: May 2007

Quote:
a sad moja prica: (off topic - prebaciti molim u odgivarajuci podforum)

- ne mogu spavati od napetosti, lupanja srca (vrijeme pisanja posta, cak sa pocket pca iz kreveta)
- libido u totalnom bedu, ne dize se ni s dizalicom... I meni tesko povjerovat, tak da prica o djepnom biljaru ne drzi vodu
- nemiran sam uzasno, pucki receno: crvi u guzici
- rjesavanje problema, krizaljki, sudoku, itd, vise me ne umiruje
- bioritam mi je poremecen totalno.
- ovih nekoliko dana su me trovali rispoleptom, prazinama, apaurinom... uzasno se osjecam od toga. googlajte malo... uglavnom neko blokirano stanje zestokog mamurluka.

PLEASE HELP. (molim ozbiljno, po mogucnosti)
Nažalost, ne rešavaju se psihički problemi lako, čišćenjem. Čišćenje je prvi korak. Ali samo prvi. Ne kažem ovo da bih te obeshrabrio, već da se ne bi razočarao i odustao, usled prevelikog očekivanja. Najvažnije je celoj situaciji dati vremena, da se trudiš da radiš stvari koje stvaraju povoljno psihičko okruženje. Dugoročno, bar 6 meseci a realnije godinu dana... Ostavi droge i alkohol. Možda bi ti dobro došlo pivo u malim količinama jer umiruje... Dont give up!!!
anabolique is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2007, 09:46   #65
Ramona_Red
THC vitamin

Ramona_Red's Avatar

Registrovan: Feb 2007
Pohvalio Puta:: 11
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema

Quote:
Originally Posted by Curandero View Post
Slazem se :lol: muskantni orascic i otopina mrvljenih morning glory sjemenki su dva najgora sranja kaj sam ikad natrpal u sebe (sto se okusa tice)
Eh eh ... aaajme a što bi reka da si proba Mimosu Hostilis (za ayahuascu) .... e TO je okus! Ila san i ja slak a i muškat mogu zamislit kako bi mi bio odvratan mi u tim količinama, podnosim ga jedino u medenjacima ... No Mimosa hostilis je kisela pokvarena čorba konsistencije tekućeg brusnog papira ... uopće nema šansoooone da je zadržiš u želucu duže od 2 minute (no i to je dovoljno za učinak, samo dok se stopi s harmalom i paaffffff) ...

Muškat kažu da bude relativno ok zamiješati u malo jogurta i happaa?? Bfff, muškat ... eto još nešto uz daturu (i buniku i belladonnu) što ne bih probala ni da mi plate - meni je frend isto priča da dva dana nije zna di je, na kraju je zaspa usrid kafića (vani!) u kocki s kaktusima pored stolova, cili se izboja, :D i da ga je glava bolila luđački ... miristicin je šugav otrov, a to što govorite za sličnost s xtcjem, nije to to nego se od safrola koji se može dobit iz muškata, složenom procedurom dobiva MDMA ... ne znam konkretno efekt liči li baš na x? Je, ha? Euforija ona i to? Hmmm meni se to čini, kad saberem muškat-trip-reporte koje sam čitala, nešto između stimulansa i deliranta

Last edited by Ramona_Red : 05-17-2007 at 10:00.
Ramona_Red is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2007, 13:25   #66
ROX

ROX's Avatar

Okus muškata nemoze ni prismrdjet (meni) okusu MG-a. Ja neznam u cem je stvar, ali nakon tog okusa jeziku mi je potreban egzorcizam. Sto vise puta probam MG, to manje podnosim okus. I sto je najbolje iducih 8-10 sati za vrijeme tripa kad god se samo sjeeetim okusa, dobijem takvu tjelesnu reakciju (stresem se JAKO, najezim, trnci i na riganje malo) da neznam stvarno...

Muškat definitivno radi i kupljeni....ja sam se zajebo kad sam ga prvi (i jedini) put jeo, mislio sam da je to "Betel nut", krivo sam preveo :)))))
Makar moram priznat (pojeo sam oko 1 oraha u prahu), glavnu stvar sam vrlo malo osjetio jer sam prespavao, ali 3 dana poslije after efekti su bili prisutni i bilo je super. Jednostavno neka lagana background euforijica, al nista sto smeta niti je primjetljivo. I dodir je bio bozanstven, pogotovo ujutro u krevetu. Procito sam da moze imat pojacane efekte s alkoholom, nesto sto mogu i potvrdit jer me puklo od nikuda TRI dana nakon sto sam ga pojeo, kad sam bio vani na cugi. Mislim da bi svatko mogo jednom probat malo (oko jedne-dvije zlicice) da vidite kak je. Nece bas bit 100% uzivanja, al da je zanimljivo, je. Vece doze su uglavnom neugodne.

Nemoj ici iznad 15 grama. 7-8 grama je dovoljno za blage halucninacije i euforiju. Prve efekti dolaze tek nakon 4 sata, spica kasnije, sve traje i do 16-20 sati, a posljeefekti do 52 sata (tak pise, meni i duze). Mucnina i suha usta su garantirani, sa velikim dozama i crvene oci. Zapamti da muskatni nije bezopasan, moguce je umrijeti od predoziranja (iako treba puno vise od standardne doze, ali daleko od toga da je nemoguce), ostecuje jetru, sadrzi blage kancerogene, i kao ostali delirianti, onemogucuje mokrenje.

Kemikalije u pitanju se metaboliziraju u amfetaminske derivate:
Myristicin -> MMDA
Elemicine -> TMA
Safrole -> MDMA
Old 05-17-2007, 21:19   #67
Šaman Šandor

Šaman Šandor's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Ja nema boga da to ikad više taknem!!!
Old 05-18-2007, 09:47   #68
DirtyDeeds

Pohvalio Puta:: 9
Pohvaljen 5 Puta u 3 Tema

Zanima me kolika je mogucnost u tih 16-20 sati da vas netko skžuži.Kakav je govor,kretanje i tako.Koliko dugo i koliko su proširene zjenice?
DirtyDeeds is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2007, 13:23   #69
ROX

ROX's Avatar

Ak se "zaderes" kak se spada, mogucnost je velika jer su ti oci jako crvene i umrtvljen si, ko da si jako napusen izgledas
Old 05-19-2007, 09:56   #70
Šaman Šandor

Šaman Šandor's Avatar

Pohvalio Puta:: 3

Ma može te se skontat jer se ne ponašaš baš ko neko sasvim normalan jer ti se cijeli svijet preljeva svega si svjestan ali ti se svašta događa pred očima.
Ma kažem vam ja ne isplati se ja sam mislio da ću umrjet onak se trzat na podu fuj
Tam sam prije opiso kak mi je bilo nemojte to
Old 05-19-2007, 13:13   #71
EXARP
Spirit of Air

EXARP's Avatar

Pohvalio Puta:: 7

Ma muškat je meni odvratan. Efekt koji san imna je ko da san se nadimija neke doooobre trave, ali sa katastrofalnin afterefekton. Glavobolja, mučnina, obamrlost tjela (neugodna). I duuuuugo spavanje. Predugo
Uz to, muškat u sebi kao glavne supsatnce ima safrol i miristicin. Iz safrola se jako lako dobije MDA ili MDMA (extasi), a iz miristicina se može dobit MMDA i MMDMA. Ove potonje supstance su opisane u PIHKAL-u, i nemaju neku "opojnu" važnost.

Ok, sve bi to još nekako i bolo OK, ali navedene supstance su jako teške za razgradnju u organizmu (daleko teže nego njihovi polusintetski rođaci); dakle jetra UUUURLAAAAAA od bolova kad ih mora razgradit, a i imaju jedno jaaaaako neugodno svojstvo: jako su KANCEROGENI!!!
Znači, potiču stvaranje stanica tumora. Zato, neka svako odvaže za se da li se isplati trovat za postić efekt koji je sličan dobroj vutri (aaa, vutra ipak nije toksična, niti malo; dobro, sad bi neki "čistunac" reka da je svaki dim kancerogen, ali odmah mu vratin jer 3-4 muškata su kancerogena ko recimo po kila trave popušene; podaci nisu moji, već od jednog kolege sa nekog starnog entheoforuma, a virujen čoviku )
Ljudi moji, pa CILJ nije zavidat se bilo čime. Biljke su tu da nas uzidgnu, pouče...da nas naprave boljima i zdravijima. A ne da se njima "rokamo", eto, samo radi rokanja.

Poz

Znan da ih niko nevoli, znam da ih je ponekad užitak kršit, ali svejedno...PROČITAJ PRAVILNIK
EXARP is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2007, 13:23   #72
ROX

ROX's Avatar

Meni je cilj sa svacime znatizelja, vidjet kakav je "karakter" biljke, i dali mi ima sto za rec.

A nemozes reci da te niti lose iskustvo s Daturom nece poucit.....ako prezivis :)
Old 05-19-2007, 14:21   #73
EXARP
Spirit of Air

EXARP's Avatar

Pohvalio Puta:: 7

Quote:
Originally Posted by ROX View Post
Meni je cilj sa svacime znatizelja, vidjet kakav je "karakter" biljke, i dali mi ima sto za rec.

A nemozes reci da te niti lose iskustvo s Daturom nece poucit.....ako prezivis :)
Ma slažen se, ali ipak mi je draže informirat se...i druge
Tako da se zna šta je šta i kakvo je šta;)

Znan da ih niko nevoli, znam da ih je ponekad užitak kršit, ali svejedno...PROČITAJ PRAVILNIK
EXARP is offline   Reply With Quote
Old 06-24-2007, 13:46   #74
White_t3mplar

White_t3mplar's Avatar

Registrovan: Jun 2007
Exclamation

kad vec morate uzimat muskatni...zar vam nije lakse s obicnim jogurtom!??
White_t3mplar is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2007, 02:43   #75
psihonaut19
pred ban

Registrovan: Aug 2005

E sad sam pročitao šta je ROX napisao kako se između ostalog metabolizira i u MDMA.
To sam i ja primjetio po efektu.U ranijem postu sam i napisao kako imam osjećaj kao na bombonu.Muškatni je orašćić super stvar ali more se pretvorit u totalnu moru.Baš sam prošli tjedan uzeo negdje oko 50g (bogte dok sam to progutao) i sve je bilo ok i super u početku. Ali ta jebena stvar me sve više i više dizala.Nakon nekih 6 sati sam se osjećao kao na špici sa 3 bombona.I još me dizalo. A kad je za 15 sati došla PRAVA špica da ni ne govorim.
Sramotno je ali ajde.Počela je špica a ja sam upao u potpuni delirij. Zabrijao sam da idem na wc a umjesto toga ja sam zalutao u svoju sobu.Otvorio vrata ormara i popišao se u njega.Majke mi istinita priča.
jedini put kad sam se tako izgubio je bilo dok sam pio neke penicilinske antibiotike koje mi je doktor dao a onda je debilčina konačno skontao da sam alergičan.
Uglavnom muškat je pritajena zvjer i definitivno nije za igru.
Moj savjet je da ne dirate lava kod spava hehehe
psihonaut19 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2007, 15:30   #76
DirtyDeeds

Pohvalio Puta:: 9
Pohvaljen 5 Puta u 3 Tema

Ja sam isto probo.20 gram,citavih.Pocelo je djelovati za nekih par sati.Doseglo je vrhunac za puno sati,neznam ni sam kad.Djelovalo je cjeli dan,blage efekte sam osjecao i nakon sto sam prespavao,dolazili su u valovima.Nisam imao nikakvi losih posljedica.Svidjelo mi se djelovanje,kao mjesavina trave(zabavno,smjeh,glad,veselje,cudne ideje),Dature(sve kao u snu,promjena percepcije,lagani delirij(psihonaut19 je spoznao da u velikim dozama delirij postaje glavni efekt) te možda efekt nekog stimulansa.U dozi kojoj sam ih ja konzumirao ipak najvise slicnosti ima sa travom,osim u duljini djelovanja ili mogucim nuspojavama.Bolove u mišicima sam osjecao prije pocetka pravog djelovanja,nakon prestanka djelovanja nisam osjecao posljedice.

Pitao sam vas hoce me netko skužit,sad znam,zapravo neznam.Cura je pazila da netko ne skuži.Jebeno cudno sam se ponašao ali nisam imao nikakvu potrebu da se kontroliram niti stah da cu najebati.

Pojeo sam ih sa necim,kruhom,keksima,nisam siguran...Ocekivo sam gori okus.Mislim da je lose jesti ih na prazan želudac jer je to ipak začin a začini nisu namjenjeni da se konzumuiraju sami pogotovo u tolikim kolicinama.

Pripazite jer treba dugo da pocne djelovati a jos duze da prestane pa nemojte pretjerivati sa kolicinom.Pijte puno tekucine i nemojte voziti :-).
DirtyDeeds is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2007, 00:21   #77
Redeemer

Redeemer's Avatar

ja sam ga popio 25-30g...i bas nakon 4,5h...kad su efekti poceli ... nasao sam se nekim cudom na forums.vutra.org ....

...mislim da brainchip i dalje ima isprintan tekst koji mu je zaljepljen iznad kreveta
(radi boljeg seksa)

~ Jesus on Rock and roll
Redeemer is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2007, 14:39   #78
triorio

Registrovan: Nov 2007

Quote:
Originally Posted by imported_perhan View Post
Probao sam muškatni prije nekoliko tjedana. Uzeo sam dvije vrećice tj. dvije doze od 20 grama u prahu. može se nabaviti u svakoj trgovini (4.50 kn u konzumu). Prah sam progutao s kolom, a djelovanje je pocelo tek nekih 4-5 sati nakon konzumacije. Pocetak cete osjetiti vec nakon prvih par sati (lagana omaglica i drugačija percepcija prostora,s što znači da će sve izgledat veće,smijeh, ugodna euforija, itd. Peti sat sam već osjećao vrtoglavicu i efekt tonjenja koji je tipičan za travu. Nakon toga, došao sam kući i pustio cd od urbana. Zatvorenih očiju osjećao sam kako se krevet vrti i ja zajedno s njim. Budite spremni da će vam usta biti poprilično suha pa vam preporučam da uvijek uza se imate neku vrst tekućine. E sad da krenem na negativne strane oraščića. meni je lice postalo podbuhlo, a svaka žilica u oku poprimila crvenu boju tako da nije neprimjećeno prošlo kod staraca. Znači, kada god uzimate probajte izgledati što normalnije. Ja sam probao, ali nije išlo. Druga stvar je ta da ćete se teško moći skoncentrirati na određene zadatke pa ga probajte uzeti negdje preko vikenda kada nemate posla. Mene je sveukupno držao dva dana i izgledao sam kao najveći narkos. Ne planiram više uzimati jer je najodvratnijeg okusa. Dobro , možda ne najgoreg, ali tjera na riganje nakon cetiri gutljaja . KOliko sam čuo, efekt nastaje izlučivanjem toksina, a veće količine mogu izazvati i smrt. Pogotovo ako se uzima često. Frend mi je nakon nekoliko sati pao u nesvijest tako da...Budite oprezni.
mislim da ipak neću probati....nesviđa mi se toksičnost..............

trava je zakon
triorio is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2007, 14:48   #79
triorio

Quote:
Originally Posted by Redeemer View Post
preporucas mi nesto?

e, pustili su me van!!

evo ovak, usput, moze ideja za podforum: pomozi bliznjemu :D ili opcenito neki help... za krizna stanja... za pisanje dogadjaja, razmjena iskustava itd... ono ''sve i svasta'' nije bas to

a sad moja prica: (off topic - prebaciti molim u odgivarajuci podforum)

- ne mogu spavati od napetosti, lupanja srca (vrijeme pisanja posta, cak sa pocket pca iz kreveta)
- libido u totalnom bedu, ne dize se ni s dizalicom... I meni tesko povjerovat, tak da prica o djepnom biljaru ne drzi vodu
- nemiran sam uzasno, pucki receno: crvi u guzici
- rjesavanje problema, krizaljki, sudoku, itd, vise me ne umiruje
- bioritam mi je poremecen totalno.
- ovih nekoliko dana su me trovali rispoleptom, prazinama, apaurinom... uzasno se osjecam od toga. googlajte malo... uglavnom neko blokirano stanje zestokog mamurluka.

PLEASE HELP. (molim ozbiljno, po mogucnosti)
za tebe je voda i sport........................ostavi se droge:)))
triorio is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2007, 18:36   #80
saj_c h i_

saj_c h i_'s Avatar

Prvo kada smo to išli probati par ljudi i ja nismo vjerovali da će djelovati. Zvučalo je kao moguća zajebancija. Mislim ono, stvar tako egzotičnog naziva , bilo bi predobro još i da djeluje. Pa smo bili naribali dosta toga, ali kako je okus odvratan baš i nije išlo najbolje. Tako da prvi puta zbilja i nije djelovalo.
Ali drugi put kad smo kupili muškatni, budući da je bilo ljetovanje i tako to , višak slobodnog vremena , uložili smo nešto više vremena u konzumiranje :P.
I tako. Naravno, kada si totalni laik ni ne pomisliš da stvar možda ne djeluje odmah.
Najveća pogrješka bila je piti neke odvratne energetske tablete poslije nekih pola sata, budući da smo te večeri kao mislili maknuti se iz kuće. Frendu je bilo loše , nije mogao čak ni povratiti i užasno ga je bolio trbuh , vrtilo mu se i što sve ne. Katastrofa.
Meni je vani bilo čisto oke , toliko da se ne sjećam ničega. Sljedeći dan sam prespavala.
Odvratno je.

Last edited by saj_c h i_ : 11-21-2007 at 18:40.
saj_c h i_ is offline   Reply With Quote
Reply

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules