| Biljke Salvia, Morning glory, Ayahuasca i sl.- uzgoj, rasprave, konzumacija, iskustva, savjeti |
08-04-2007, 20:21
|
|
Registrovan: Jun 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
Naručivanje Ayahuasce!!
BOk Ljudi,
Zanima me da li je netko imao iskustva sa narucivanjem VEcih kolicina ayahuasce preko grane (naravno ne iz nl.) ,. osobno me zanima da uvezem 1kg mimose u prahu i na drugu adresu 1kg sjemenja rue-a,
Da li je to moguce, (iz engleske) , u diskreciji?
Tipovi u deva ethnobotanicals su mi rekli da su slali na balkan bez problema,
citao sam negdje na forumu da se moze samo do 100g uvest bilo cega biljnog, da li je to istina?!
***** im mater, hocu kilu!!
|
|
|
08-05-2007, 11:08
|
|
|
Trip Long And Prosper
Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 11 Puta u 9 Tema
|
smanji dozivljaje... imas tamo pravilnik o narucivanju pa si procitaj...
|
|
08-05-2007, 11:41
|
|
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema
|
boze mili sto ce ti toliko ???
pa jel nemos od negdje blizte nabavit ???
ipak je to engleska sto mislis kolike su sanse da ne skontaju ??
nisu oni ko nasi grancini...tako da bolje nemoj...
|
08-06-2007, 02:02
|
|
|
Jeste li sudjelovali u duhovnom životu plemena?
— Jesam, i to je najdramatičnije i najvažnije iskustvo mog života. Probao sam ayahuascu, napitak spravljen od jedne vrste lijana u koji se još dodaje različito lišće. Ja sam probao lišće chakurune. Ayahuascu, jak halucinogen, domoroci koriste povremeno, kada žele saznati nešto važno o sebi, o problemu koji ih tišti. Ali važno je da se pri tome koncentriraju na samo jedan problem, jer u protivnom može doći do potpune pomutnje u vizijama. Ayahuasca je netoksična, jedna od najneobičnijih droga koju tamo, naravno, nitko ne smatra drogom. Ayahuasca brutalno ispunjava želje. Od nje se, uz pomoć šamana i malo koncentracije može naručiti opća spoznaja, a može i osobna.
Nakon što šaman obavi obred i spremi napitak, što traje dosta dugo, prisutni ga popiju. Ja sam popio barem deset puta manju količinu od šamana. Prvi efekt je uvijek isti, povraćanje. Mislio sam da će mi se utroba izokrenuti kao rukavica. Nakon toga slijedi još jedna »zajednička« vizija, balet boja. Treća faza djelovanja ayahuasce je intimistička vizija, susret sa samim, nepoznatim sobom. Te su vizije uglavnom preintimne da bi se prepričavale, ali baš to dubinsko otvaranje prema samom sebi, čini ih nezamjenjivima. Od iskustva ayahuasce sam, tvrdim, drugi čovjek, čovjek koji će se opet vratiti u Amazonu i opet piti ayahuascu. Ja, koji sam cijeli život snimao dokumentarce, skužio sam da sam u krivom žanru. Da je život negdje drugdje.
|
|
|
08-06-2007, 03:33
|
|
|
Grize zube
Registrovan: Oct 2005
|
Tu i je bitna stvar za zamijetit! Nažalost čovjek kad uzme takve biljke sam, nikad ne može sam izvuć pun potencijal iz njih. I fali iskustva ali i fali znanje šta i kako s tim spoznajnim podarivaocem napravit. Imat nekog šamana uza sebe bilo bi vrijedno zlata i najbolji način da nas se vodi kroz trip, govoreći nam koje su stvari ne bitnima a na šta se valja orijentirat i fokusirat. Sve ostalo uz pravilnu upotrebu (svrha samorazvoja i učenja o Sebi) je dobro, al tek zrno soli prave stvari...
|
08-06-2007, 11:33
|
|
Registrovan: Oct 2006
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
|
što se tiče aye mene je prosvijetlio blueberry (film) http://www.imdb.com/title/tt0276830/
i kozmička zmija (knjiga) http://www.amazon.com/gp/product/cus...ustomerReviews
nažalost neznam kako ide što se tiče naručivanja
čini mi se da znam tko sam. ja sam promatrač
|
|
|
08-06-2007, 14:22
|
|
|
Ahhmm,
Gdje je taj famozni pravilnik,, pliz posalji mi link.. sve na sto sam ja naisao je bio upitan i povrsan post o narucivanju bilja iz vana na ovom forumu.
Nemam potrebu smanjivat dozivljaje i nemam potrebu zabit si injekciju u chelo od 100g mimose nakon unosa harmale bez brige,.!
nakon godina eksperiminentiranja konacno sam otkrio sto me zanima, zelim vecu kolicinu tako da se ne moram zajebavat svakih 6 mjeseci kod narucivanja.
a i nikad neznas u skoroj buducnosti kada ce stvar zabranit. NOTE : MIMOSA HOSTILIS JE TRENUTACNO LEGALNA kao i sjemenke rue-a!
Narucujem iz engleske zbog toga sto nakon tri mjeseca potrage nisam vidio nigdje bolju ponudu, svugdje je 10x puta skuplje i rijetko tko daje stvar u prahu, a gotovo nigdje nema u kilama! tipovi imaju special deal sa nekim brazilskim farmerom, i za 1000 kuna mozes nabavit dozivotni supply ayahuasce!!
Pliz ljudi, ako neznate o cemu pricate ne ostavljajte postove, naime engleski granicari nece apsolutno nista zabranit posto je stvar uredno legalna kod njih, kombinacija je druga stvar! tako da jedini koji bi me mogli zajebat su ovi tu nasi!!
no tipovi u devi me uvjeravaju kako nece biti beda, da mogu napisat da je neka farba za hranu , isto tako pakiraju u veoma diskretnim posiljkama bez da navode rijeci poput sinsemilla, ethnoplants, botanics i ostale triger rijeci!
narucio sam prije par dana 100g za pocetak pa cemo vidjet.
izvjestavam...
|
|
|
08-06-2007, 14:37
|
|
|
Grize zube
Registrovan: Oct 2005
|
Quote:
Originally Posted by Sats
izvjestavam...
|
Bit će nam drago;) Samo naprijed:))) Čekamo nastavak... :)
|
08-06-2007, 16:17
|
|
|
Trip Long And Prosper
|
smanji dozivljaje je bila sala...zato sluze smajlici btw.
drugo..kazes link?
http://forums.vutra.org/biljke/1623-...nozemstva.html
kada sam rekla procitaj pravilnik mislila sam na pravilnik o narucivanju bilja iz inozemstva sto je bilo tvoje pitanje koje je naljepljeno pod sticky.
ajd kip it kul i bez nervoze...sto ces ti narucivat i sta ti planiras sa time je tvoja stvar i ne pada mi na pamet srat oko toga..zao mi je ako je tako zvucalo. sretno u nabavci...
i da jos jednom se ispricavam sto ostavljamo postove pod tvoju temu a ne dajemo ti konkretne odgovore...ne znam di mi je pamet...
Last edited by RedSh; 08-06-2007 at 16:20.
|
|
|
08-06-2007, 18:42
|
|
Registrovan: Jan 2007
|
Ako ti je to tako bitno, odi na WizzAir.com i malo se igraj sa datumima. Pronadjes "PROMO" datume i povratna avio karta do Londona te ispadne 50€. Pa si sam doneses koliko zelis.
|
|
|
08-06-2007, 20:21
|
|
|
da, bitno mi je tako..
ne vidim kako bi preko avionskog portala situacija bila bolja.. ako ce me vec zezat negdje onda bi to bilo najvjerovatnije tamo.. plus, tipovi zive na nekoj zabacenoj farmi pun kufer van eng. civilizacije (suprise, suprise...)
No u svakom slucaju hvala na stranici za jeftine avio letove! Zvuci super!!
No, zanima me , jos niti jedan odgovor, DA LI JE NETKO NARUCIVAO AYAHUASCU?! i u kojim kolicinama?!
Da li je netko narucivao vise od 100g sjemenja?
Ima tko ideju kako da se zamaskira posiljka sa sjemenom?!
Tnx na svim buducim odgovorima koji imaju smisla (evo stavit cu i smajlica da se nitko ne naljuti))! 
|
|
|
08-08-2007, 21:24
|
|
Registrovan: Feb 2007
Pohvalio Puta:: 11
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema
|
Da kilo mimoze  ... jes ti siguran da toliko mo'š potrošiti prije nego iz'lapi?
Mislim da malčice pretjeruješ hihihi
|
08-08-2007, 21:52
|
|
|
Trip Long And Prosper
|
Nitko nikada nije narucivao TOLIKU kolicinu o kojoj ti pricas (bar ne ovdje)- eto ti konkretan odgovor...
|
|
08-19-2007, 15:44
|
|
Registrovan: Aug 2007
|
ajde ako ti nije problem reci mi kolko si to platio,dostavu i robu
|
|