Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Gljive,biljke,životinje... » Biljke

Biljke Salvia, Morning glory, Ayahuasca i sl.- uzgoj, rasprave, konzumacija, iskustva, savjeti

Reply

Opcije Teme Pretraži Temu Način Prikaza
Old 06-13-2007, 19:05   #21
EXARP
Spirit of Air

EXARP's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Hmmmmmmmmmm, Majčina duš'ca ima MAOI-a kliko i origano THC-a.

Quote:
I ne razumijem ovo-Znaći nema MAO, DMT se neće razgraditi nego će kompletan dospit u krvotok a odatle u mozak.
Napisao si da kako MAO razgradjuje DMT.......ako dospije kopletan u mozak onda ne treba MAO?Svugdje sam citao da je MAO potreban da bi DMT pravilno djelovao pojeden.
MAO = monoaminooxidaza - enzim koji razgrađuje hranjive tvari (uključujuči i DMT)
MAOI = monoaminooxidaza inhibitor - onaj koji koči(inhibira) rad več spomenutoj, MAO

Ali, ti si to već i otprije zna...
pa na kubu činit koji đir...
TBF - Đita

Znan da ih niko nevoli, znam da ih je ponekad užitak kršit, ali svejedno...PROČITAJ PRAVILNIK
EXARP is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2007, 19:09   #22
EXARP
Spirit of Air

EXARP's Avatar

Quote:
Originally Posted by DirtyDeeds View Post
I jos samo nešto.Ja nisam lik koji se puno zamara sa forumima i chatovim jer mi ponekad bude žao odgovoriti nekome nesto na grub nacin jer ta osoba možda nema pravi život i to bi ju zbilja rastužilo jer se zbog zvjezdica ili nekog drugog sranja pokraj svog imena fura da ima neki ugled,pa oni koji su takvi neka uzivaju.

Vjerovao sam da je ovaj forum drugaciji jer pusenje Marihuane se uglavnom odvija sa frendovima ili sa ljubavnim partnerom pa sam predpostavio da ljudima ovo nije zamjena za pravi život i zato se osjecam povrjednjen jer je ispalo da sam ja neki klinac koji nista ne zna pa vas velke zajebavam.Vjerovatno imam vece iskustvo sa drogama nego vecina ljudi sa ovog foruma a to sto sam malad i sto obozavam droge ne znaci da snifam ljepilo,gutam tablete pa bi si sad još i želudac htio razvaliti da me dobro pukne.

Ali tako si ispa ...a jbga prijatulju...

Peace
TBF - Đita

Znan da ih niko nevoli, znam da ih je ponekad užitak kršit, ali svejedno...PROČITAJ PRAVILNIK
Old 06-13-2007, 19:14   #23
DirtyDeeds

Pohvalio Puta:: 9
Pohvaljen 5 Puta u 3 Tema

Kod dobrih dilera origano ima bar 0.01% THC-a zbog cuvanja ili uzgoja u istoj šumi ko trava.Znaci MD=0.01 MAOI-a.Hvala na odgovoru.Ovo sa origanom cu jos provjeriti.
DirtyDeeds is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2007, 21:05   #24
EXARP
Spirit of Air

EXARP's Avatar

Exclamation A evo ti riceta...

Aaaaaaaaaaaahhhhhhh Deeeds, ljuti mladi čovječe...

Ajmo, bilo bi dosta zajebavanja

Deeds, ajde bogati lipo se oladi. Očeš stvarno experimentirat s phalarison? OK...
Lipo naberi nekih nekih, bar kilo, zelena phalarisa. Osuši to i doćeš na nekih 300tinjak g.
Bilo bi dobro da ga prije sušenja, onako zeleno, zalediš bar 12 sati jer je lišće jako "kožnato". Teško se mrvi normalno osušeno. Led razara biljne stanice, a snima i strukturu pa je lakše izmrvit.

Mrvotinu stavi u posudu i to prekri etilnim alkoholom. Uzmi bar oko 4 dcl alkohola na 100g mrvotine. To je minimum minimuma. Drž to u alkoholu, mišajući kad god se sitiš, otprilike sedmicu, profiltriraj i spremi tekučinu sa strane. Ponovi proces bar još jedan put i ostavi negdi da alkohol ispari. Ono šta ostane, extrakt je phalarisa, a koliko može bit unutra...to je ogroman ?. U tome je veeeeliki zajeb phalarisa, jer nemoš znat koliko ima unutra ičega. U home grown se može dovest phalaris do toga da stvara više alkaloida. Ovaki extrakt bi se moga pušit. Vjerovatno nebi ni osjetija DMT jer se on mora pušiti "odjednom", slično Salviji,a užasno se brzo raspadne bez (nadan se da si skužija razliku) MAOI, i efekt zato kratko traje.
Ovi drugi 5-MeO-DMT, je malo drukčiji, ali se slabije raspada od rođaka i dulje traje. A i drukčiji je.

A ako češ MAOI-e...onda lipo poviri ode
http://www.erowid.org/chemicals/maois/maois.shtml i tamo ti sve lipo piše

Čovik, sad lipo nabavi sve šta ti treba, ovo s alkoholon radi, pa sad...izvjesti nas kako je bilo, šta da ti drugo rečen...sritno.

PS
I kad već pušiš travu i ti si za peace itd...aj bogati iskuliraj malo,puno...
TBF - Đita

Reply

Opcije Teme Pretraži Temu
Pretraži Temu:

Preciznija Pretraga Foruma
Način Prikaza

Posting Rules