| Biljke Salvia, Morning glory, Ayahuasca i sl.- uzgoj, rasprave, konzumacija, iskustva, savjeti |
04-01-2007, 17:01
|
|
Registrovan: Mar 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
Okus cimeta je sekundarni okus, navedena 4 su primarni okusi.
Daleko smo od topica ramonche crveno;)
|
|
04-02-2007, 10:49
|
|
|
THC vitamin
Registrovan: Feb 2007
Pohvalio Puta:: 11
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema
|
Pa da - to ti i oću reć da med ima i primarni i sekundarni okus (tila sam te pitat jel škampi i čips imaju isti okus, aksu oboje slani :)) .. . mislila sam da bi ti 'sekundarni' okus mogao poboljšati (opet) sekundarni okus šugavog čaja, eto ...
Nismo off-topic, aj ;)
|
04-02-2007, 17:50
|
|
|
God's busy,may I help you
Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema
|
Niste puno u off ;)
Svejedno, recep"male tajne velikih kuhara" (iliti kako lakše popit ono od čega se riga samo na pogled, a kamoli na miris i okus ;) možete stavit u novu temu. Jer činjenica je da je večina entheo-čajeva više nego OGAVNA za konzumaciju.
|
|
04-02-2007, 19:25
|
|
|
THC vitamin
|
Hehhe dobra ideja .. još naslov ... 'Od emetika do delicija'  ... ili 'Recite NE riganju' 
|
04-02-2007, 23:23
|
|
|
Postovani kolege i kolegice...
Dugo ocekivan izvjestaj o experimentu "Lavlji Puding" porazavajuc je.
Islo je 25g lisca lavljeg repsona u 0.6 mljeka... Brckalo se na visokoj temparaturi 15min.
Pustilo je : Fino.
Procijedio mlekeco i zelenkasto kakvo je bilo... bilo je spremno za slijed dogadjaja
Ali posto ja nisam nikad prije radio puding, napravio sam ga pregustog. Koristio vaniliju.
Sto i nije neki problem ali! Puding je bio malo gusci ali okus tog mljeka je napravio nesto toliko gorko da nije jestivo. Prijatelji su odma ispljunili, ja sam se prisilo i pojeo kasiku.
Bolja strana je da RADI... neki cudni tulavi high, kao kad ti se na THC kolacima ucini da se oko tebe dogadja neki film i sve ima vec unaprijed napisan scenarij. Ali traje 2-3min. Da sam vise poje tko zna!!!
Eto ti, jebiga.
|
|
04-03-2007, 00:01
|
|
|
God's busy,may I help you
Pohvalio Puta:: 7
|
Sve u svemu, ispada da bi bilo najbolje (ustvari jedino) kad bi uzgoija kojeg Lavića.
A stvarno je prekrasna biljka , a i rođo joj je lip, ako ne i lipši .
A rodica in je malko neuglednija, ali me neodoljivop podsjeća na jednu predivnu, svima nama jako dragu bilkicu...
Podsječa li i vas...
|
|
04-03-2007, 05:40
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hasan bin Sabah
Niste puno u off ;)
Svejedno, recep"male tajne velikih kuhara" (iliti kako lakše popit ono od čega se riga samo na pogled, a kamoli na miris i okus ;) možete stavit u novu temu. Jer činjenica je da je večina entheo-čajeva više nego OGAVNA za konzumaciju.
|
Preporucam svima koji piju te ogavne etnocajeve nek si naruce steviju... nije skupo a bitno popravi sve te odvratne oskuse... 300puta jaca od secera. Ostavlja i dugacak aftertaste za razliku od secera.
Za caj je dobro narucit lisce i dodati direktno u mix caja. Nevalja u crnom nikako, ali etno cajevi kao sto su salvijin liontailov i lotusov je obavezno. (za lotusov nema spasa... uvijek ima neki okus pohanih gljiva) A ako se hocete igrat s kavom, kolacima, palacinkama narucite extract koji je bijeli prah i odvratno jak... kolko zagrabis pod nokat presladi jednu salicu kave... ali u palacinkama, mnjam. 28g je jeftino i previse.
Savrsena simbioza okusa u caju od ephedre, ali stvalja se nakon sto se ephedra prokuha na vatri
http://en.wikipedia.org/wiki/Stevia
Dedicated to balcan smoke. Bez humora i poucno
Last edited by Pampers; 04-03-2007 at 06:09.
|
|
|
04-03-2007, 15:01
|
|
|
THC vitamin
|
Je, rodica liči na curicu vutricu  , a rođkani su lipi - baš - pravi lavovi s rooarrrrr cvjetovima što riču narančasto. Baš, da! 
|
09-20-2007, 15:22
|
|
Registrovan: Nov 2006
|
Evo drugi sam put u zivotu danas pusio ovo. Prvi put je bilo "samo" fora. A sad mogu rec da sam eto zaljubljen u ovu biljku. Jednostavno je prezakon, zato jer kako kaze i neki lik na erowidu, da ti rekreativna svojstva trave a neda ti "trippy" svojstva trave, te si pod utjecajem i super ti je a opet taj utjecaj te ni na koji nacin ne osakacuje, mozes funkcionirat 100% normalno. Jao kako mi je lijepo. Ovo uzgajam sigurno.
|
03-25-2008, 20:37
|
|
Registrovan: Feb 2008
|
Ja sam naručio 20 sjemenki za sadnju sa botanic-arta u pošiljci sa salviom pa ćemo vidit.
|
|
|
04-25-2008, 20:19
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Wolfshade01
Ja sam naručio 20 sjemenki za sadnju sa botanic-arta u pošiljci sa salviom pa ćemo vidit.
|
Zasadio.
Sjemenčice su zaista mikroskopske!
|
|
|
04-25-2008, 20:23
|
|
|
THC vitamin
|
nama isto danas stigle sjeme lava- ah, nije to niš kolicne su sjemice recimo artemisije, duhana, ili onih 'living stones' kaktusa, e to je tek sitno
|
05-14-2008, 03:07
|
|
|
A, evo, raste.
Moram priznati dosta sporije nego šta sam očekivao, nastavi li ovim tempom tribaće joj 10 godina da izraste!
Btw. vidio sam na raznim stranicama da postoje ekstrakti ove biljke pa me zanima zna li ko nešto o metodi ekstrakcije?
|
|
|
05-18-2008, 16:01
|
|
Registrovan: May 2008
|
ne da mi se otvarati novu temu o spice gold-u pošto ima lavljeg repa nutra nije baš off topic
jeli to ko probao čitao po forumima da valja. jel se isplati ta mješavina?
|
|
|
05-18-2008, 17:30
|
|
Registrovan: Dec 2007
|
Ja sam je probao. Meni je ok. Stvarno se osjeti rad, veoma je slično travi. Postoje neka nagađanja da je to špricano sa sintetičkim kanabinoidima tipa HU-210.
|
|
|
05-18-2008, 21:10
|
|
Registrovan: May 2008
|
super onda se isplatiti probati naručiti ću ja to
bar ću moći zapaliti pred policijskoj postaji a oni mi niš neće moć
|
|
|
05-18-2008, 23:18
|
|
Registrovan: Jun 2006
|
ma blunt ubije miris skroz a i dobar je, jedini problem koji imam s bluntovima je da ga svaki put skoro pojedem prije da išta u njega stavim, miris vutre se ne osjeti ništa, ali zato osjetiš u plučima i kasnije
|
|
06-12-2008, 15:13
|
|
|
Evo konačno probao maloprije, triba malo više povuć jer je manje potentno od trave ali je efekt skoro pa isti!
Zakon, bolje nego šta sam očekivao 
|
|
|
09-01-2008, 02:53
|
|
Pohvalio Puta:: 3
|
Evo meni se taman swad zakuvo čaj od lions taila koji sam ubrao u nekom parku u cannesu ili nici sad nekidan nisam siguran gdje pa da vidimo
Inače jel bi moglo to rasti u Slavoniji i jel bi moglo rasti na zatvorenome i tako to
09-02-2008, 10:23
|
|
Pohvalio Puta:: 3
|
Taj čaj je nešto najgore što sam u životu probao dotaknem ga samo jezikom i povraća mi se koliko je odvratan a okus nemoš isprat iz usta
Mislim da sam negdje pročitao da je aktivna supstancija topljiva u vodi jer bi se dalo onda ekstraktirati namakanjem cvijeća u vodi pa isparavanjem te vode
| Opcije Teme |
Pretraži Temu |
|
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|